Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
Page 18 of 20
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Iz jame Jazovka ekshumirano 814 žrtava
michaellcmacha wrote:koju pičku materinu nisi bio u zadru 1991. pa da vidiš kako je bilo živjeti u istom u vriijeme dok se nije znalo tko je lojalan a tko svakodnevno rovari protiv ustavnog poretka, a rezime su deseci mrtvih i ranjenih, i nemjerljiva materijalna šteta... kaj god se napuši zajedno sa crvenim smradom jebo te on a ti njega... meni ni dan danas nije obnovljena kuća, a on je jadan sa resantimanom... a koja ste gamad to svijet nije vidio...epikur37 wrote:veber wrote:volim da mu je teško, da ga frustracija izjeda, da mu je stari zbrisal i odfurao ga u vukojebinu.epikur37 wrote:veber wrote:znači, srbin si.
veber i crvenkasti nakon 15 godina rasprave
:)
svaki njegov upis je melem za dušu.
zanimljivo kako mog frenda nitko nije tjerao, niti mu oduzimao stan.
stari njegov dočekao mirovinu u hrvatskoj, radio je kao drot.
dandanas u hrvatskoj. ne samo on nego i ostali čiste savjesti.
ovi smradovi neka pate.
baš mi je drago.
Imam frenda u ZD, Srbin je. Ćaća mu je sjajan čovjek.
U glavnom ostali su u gradu, imaju kuću, barku i sve. Ali imali su neugodnih situacija tijekom rata, posebice ono na početku.
Prozivanja, prijetnje i cimanja. Ćaća u ZD a on na faksu u Zg i brat mu također.
Kaj god pregrmili su to, ostavilo je pokoju traumu ali sve u svemu, sad su tu ok. U svojoj kući, u sred grada, sa svojom barkom sa svojim životom.
Ostavilo je to neki resantiman ali tko ga nema na kraju krajeva.
Koji je tebi kiki, samo sam napisao siuaciju s tim čovjekom, htijući reći da je napravio dobru odluku ostavši u RH i priznavši RH. I ništa mu nije bilo, malo cimanja početkom rata ali to je i normalno.
Nemoš napisati poruku a da ti ne poludiš, aj u kurac.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sora wrote:Ali. Bome koliko znam dosta njih iz merćepoovebojne
U kurcu
Bolesno psihički
Jedan upravo u jankomiru
Neizlječivo bome
Itak da plaćaju... Nije lako imati ljudsku krv na. Rukams
ptsp imaju manje više svi koji su bili u ikojem ratu, o čemu blebećeš? to se nekad zvalo "partizanska bolest", inače.
di je crveni?
da nam još baci koju frustraciju.
2014-12-30
pa ka pišeš pizdarije. svi moji prijatelji su srbi jer je zadar bi srbski grod, i oni ki su ostali su imali problema ko i ča smo ih imali mi, jer su okosnicu obrane činili narkomani, od kih su njih dobar de bili srbi. kosta je polulud jurišo na kasarnu s praznom dvocjevkon, žuge i major nisu mogli glove dignuti od dopa, a bode in je zapovida noseći kašete pive namesto municije. svi su zadržali sve, plus vojne mirovine.epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:koju pičku materinu nisi bio u zadru 1991. pa da vidiš kako je bilo živjeti u istom u vriijeme dok se nije znalo tko je lojalan a tko svakodnevno rovari protiv ustavnog poretka, a rezime su deseci mrtvih i ranjenih, i nemjerljiva materijalna šteta... kaj god se napuši zajedno sa crvenim smradom jebo te on a ti njega... meni ni dan danas nije obnovljena kuća, a on je jadan sa resantimanom... a koja ste gamad to svijet nije vidio...epikur37 wrote:veber wrote:volim da mu je teško, da ga frustracija izjeda, da mu je stari zbrisal i odfurao ga u vukojebinu.epikur37 wrote:
veber i crvenkasti nakon 15 godina rasprave
:)
ovi smradovi neka pate.
baš mi je drago.
U glavnom ostali su u gradu, imaju kuću, barku i sve. Ali imali su neugodnih situacija tijekom rata, posebice ono na početku.
Prozivanja, prijetnje i cimanja. Ćaća u ZD a on na faksu u Zg i brat mu također.
Kaj god pregrmili su to, ostavilo je pokoju traumu ali sve u svemu, sad su tu ok. U svojoj kući, u sred grada, sa svojom barkom sa svojim životom.
Koji je tebi kiki, samo sam napisao siuaciju s tim čovjekom, htijući reći da je napravio dobru odluku ostavši u RH i priznavši RH. I ništa mu nije bilo, malo cimanja početkom rata ali to je i normalno.
2014-04-16
veber wrote:di je crveni?
Aj nešto da ja patim, a tebi je onda toplo oko osrca.
Nešto bezveze, nije bitno što. Npr, da ja moram ići na posao, a ti ne. To mi je užas.
crvenkasti-
2014-04-17
nema on pojma o pojmu, ali bitno da se prišmajhlao... nije bio srpski ali su srbi kao i u sisku imali jako velik utjecaj, i realno gledano da, i u sisku i u zadru od srba koji su odlučili ostati u hr jedan dio se uključio u obranu, svojom voljom i bili su ok suborci... kasnije su se pak ostali uredno odazivali na mobilizacijske pozive i po par mjeseci odrađivali u pričuvnim brigadama... nitko normalan nije obične ljude maltretirao, uglavnom su to radili krimosi ili netko tko je bio s nekim u sukobu radi nečeg... likovi poput Duška Malovića, Ljubana Juzbašića, Dragiše Stefanovića su bili legitiman ratni cilj... svi navedeni su bili ratni zločinci... bilo u sisku bilo u zadru, bilo ćaća od crvenkastog u zagrebu...aben wrote:pa ka pišeš pizdarije. svi moji prijatelji su srbi jer je zadar bi srbski grod, i oni ki su ostali su imali problema ko i ča smo ih imali mi, jer su okosnicu obrane činili narkomani, od kih su njih dobar de bili srbi. kosta je polulud jurišo na kasarnu s praznom dvocjevkon, žuge i major nisu mogli glove dignuti od dopa, a bode in je zapovida noseći kašete pive namesto municije. svi su zadržali sve, plus vojne mirovine.epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:koju pičku materinu nisi bio u zadru 1991. pa da vidiš kako je bilo živjeti u istom u vriijeme dok se nije znalo tko je lojalan a tko svakodnevno rovari protiv ustavnog poretka, a rezime su deseci mrtvih i ranjenih, i nemjerljiva materijalna šteta... kaj god se napuši zajedno sa crvenim smradom jebo te on a ti njega... meni ni dan danas nije obnovljena kuća, a on je jadan sa resantimanom... a koja ste gamad to svijet nije vidio...epikur37 wrote:veber wrote:
volim da mu je teško, da ga frustracija izjeda, da mu je stari zbrisal i odfurao ga u vukojebinu.
ovi smradovi neka pate.
baš mi je drago.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:.... su bili legitiman ratni cilj... svi navedeni su bili ratni zločinci... bilo u sisku bilo u zadru, bilo ćaća od crvenkastog u zagrebu...
Moj ćaća je bio ratni zločinac i zato je bio legitimni cilj u Zagrebu? Jesi li to ozbiljno napisao?
crvenkasti-
2014-04-17
tvoj tata je bio udbaš, čega se bojao ovdje?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:.... su bili legitiman ratni cilj... svi navedeni su bili ratni zločinci... bilo u sisku bilo u zadru, bilo ćaća od crvenkastog u zagrebu...
Moj ćaća je bio ratni zločinac i zato je bio legitimni cilj u Zagrebu? Jesi li to ozbiljno napisao?
ugroženi ste, pa jesi u glavi.
ali svi ste povadili domovnice od krvoločne ustaške države.
to vam nije ugroza?
bitno da te peče.
2014-12-30
Pa kad vidimo kakvu je budaletinu odgojio...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:.... su bili legitiman ratni cilj... svi navedeni su bili ratni zločinci... bilo u sisku bilo u zadru, bilo ćaća od crvenkastog u zagrebu...
tre wrote:Pa kad vidimo kakvu je budaletinu odgojio...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:.... su bili legitiman ratni cilj... svi navedeni su bili ratni zločinci... bilo u sisku bilo u zadru, bilo ćaća od crvenkastog u zagrebu...
ko god je njega najebao umjesto da ga je izdrkao u lavabo je već samim tim postao ratni zločinac...
Ma mogao je bilo gdje, vjerojatno bi bilo najbolje da je njegov spermić u nečijem čmaru završio, tu bi se crveni stvarno osjećao kao kod kuće!marcellus wrote:tre wrote:Pa kad vidimo kakvu je budaletinu odgojio...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:.... su bili legitiman ratni cilj... svi navedeni su bili ratni zločinci... bilo u sisku bilo u zadru, bilo ćaća od crvenkastog u zagrebu...
ko god je njega najebao umjesto da ga je izdrkao u lavabo je već samim tim postao ratni zločinac...
drkaš u lavabo?tre wrote:Pa kad vidimo kakvu je budaletinu odgojio...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:.... su bili legitiman ratni cilj... svi navedeni su bili ratni zločinci... bilo u sisku bilo u zadru, bilo ćaća od crvenkastog u zagrebu...
ja da drkam kod tebe morao bi jebenu elevaciju za lavabo zauzet.
srećom mi je tre objasnio kaj je top, a kaj je haubica.
sukneš pa di padne.
2014-12-30
Za povrćati
Hrvatski bojovnici koji se hvale svojim zločin ima
Usput mRljivo istražuju jame od prije 70 godina
Gamad bez empatije i morala
Ono što me tu drži jest da upoznam tu hrvatsku narav do kraja
Ovdje ste otvoreni.
Jebeš vas. Sitni i beznačajni sluge koje izumiru
Niti to ne činite sa stilom
Gamad bez empatije i morala
Ono što me tu drži jest da upoznam tu hrvatsku narav do kraja
Ovdje ste otvoreni.
Jebeš vas. Sitni i beznačajni sluge koje izumiru
Niti to ne činite sa stilom
crveni
A šta reći
Napišeš istinu i oni bi se tukli
Ifioti kopaju jame drugima a sami upadaju u njih
A šta reći
Napišeš istinu i oni bi se tukli
Ifioti kopaju jame drugima a sami upadaju u njih
Last edited by Sora on Sat 25 Jul - 8:02; edited 1 time in total
I manje više se sami UBIJSJUmarcellus wrote:Sora wrote:Ali. Bome koliko znam dosta njih iz merćepoovebojne
U kurcu
Bolesno psihički
Jedan upravo u jankomiru
Neizlječivo bome
Itak da plaćaju... Nije lako imati ljudsku krv na. Rukams
ptsp imaju manje više svi koji su bili u ikojem ratu, o čemu blebećeš? to se nekad zvalo "partizanska bolest", inače.
NJIH OKO 4000
E ali to nisu činili partizani nego branitelji
čega se bojiš? istine?Sora wrote:Za povrćati
sora se vratila s placa i pride mrknula pet-šest putnih.
2014-12-30
Ničega se ne ojimNoor wrote:čega se bojiš? istine?Sora wrote:Za povrćati
Ove karikature od države moćda
Da mi zbilja pozli od nje
ajd odspavajSora wrote:Ničega se ne ojimNoor wrote:čega se bojiš? istine?Sora wrote:Za povrćati
ti pohodi na plac su gadni
2014-12-30
jeveber wrote:sora se vratila s placa i pride mrknula pet-šest putnih.
Putne su pošto sam na krku
Jživsm
A. Vi šljakeri o diste
ti bi da kata šmajser vrati samoupravljanje, znamSora wrote:Ničega se ne ojimNoor wrote:čega se bojiš? istine?Sora wrote:Za povrćati
al, ništa od toga...žena je imala poremećaj u razvoju
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» sasa odrezao saraf da bi imao vise lajkova od slovenske jame
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
Page 18 of 20