Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
cuj svatko bi dobio ta sredstva da je premijer nije to odlucio plenki ni cifru..slusaj ga malo bolje kad navijas za njega..on ima srecu sto je premijer..jasno je receno od eu komisije da ce najvise love naravno dobiti one ciji je gospodarstvo najteze pogođeno korona krizom..i tu nema mudrolije...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..evo vec imas stetu koju je prouzrocio meggle...i tu trebas sad hitno ubaciti lovu...dakle netkom moras odkinuti i tako ukrug...ja da mogu utjecati veci dio te love...bi isao razvitku gospodarstva i poticaju te za modernizaciju vojske i policije...na zalost dobar dio love ce zagrebprogutati zbog potresa a druge lokalne sredine ce biti opet vecinom suhog kurca
za početak vuce, oko jdnog se moramo složiti,
Dobro je da su novci osigurani i čestita Plenkoviću.
Za ovo dalje ćemo vidjeti i kritizirati, ali ovo je dobro i moraš, evo sad moraš, čestitai Plenkoviću.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenky: Gotov je sastanak, dogovorili smo budžet, Hrvatskoj 22 milijarde € Index
Andrej Kenwood Kenon, igrač iz sjene. Hrvatski premijer je napravio važan korak kad je tijekom predsjedanja rekao da VFO prepušta Michelu. Hrvatska, kao otvorena prijateljica kohezije, ne bi mogla djelovati kao medijator u tim pregovorima. Tu je poziciju iskoristio da progura hrvatske interese: ostanak kohezije i poljoprivrede u dosadašnjim razinama u sklopu VFO-a, i dalje 3 godine za provedbu projekta i 15% državnog sufinanciranja. Hrvatska je dobila, kao jedina članica koja je bila dijelom samo jednog VFO (2014-2020) dodatnih 400 milijuna eura. I još je dogovorio gotovo deset milijardi eura iz Fonda za oporavak. Kapa dolje.
https://euractiv.jutarnji.hr/aktualno/tko-su-kljucni-akteri-uspjesnog-dogovora-o-18-bilijuna-eura-za-clanice-eu/10430950/
Zna Plenki znanje, to mu se mora priznati.
https://euractiv.jutarnji.hr/aktualno/tko-su-kljucni-akteri-uspjesnog-dogovora-o-18-bilijuna-eura-za-clanice-eu/10430950/
Zna Plenki znanje, to mu se mora priznati.
safete, safete
22/1800 je?
njemačka će izvuči 500/1800
odplahutaj.
22/1800 je?
odplahutaj.
2014-12-30
epikur37 wrote:Hektorović wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-u-530-gotov-je-sastanak-dogovorili-smo-budzet-hrvatskoj-22-milijarde/2199659.aspx
Vuk na aparatima :D
opet :D
partuzani I ustase kmecanje :)
Plenki ih zadnje vrijeme tako nehumano šamara
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mobiu$ wrote:Prokleti HDZ.
GOTOV SI PLENKI!
Nema, gotovo je, dolazi Škoro, on će odlučivati!
2018-04-10
bice love i za njegove zemljake...to je najvaznijeveber wrote:safete, safete
22/1800 je?
odplahutaj.
2015-09-08
bice i za tebe love...kako s eono kaze..ne gledaj konju u zube koji darove nosiHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-u-530-gotov-je-sastanak-dogovorili-smo-budzet-hrvatskoj-22-milijarde/2199659.aspx
2015-09-08
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..evo vec imas stetu koju je prouzrocio meggle...i tu trebas sad hitno ubaciti lovu...dakle netkom moras odkinuti i tako ukrug...ja da mogu utjecati veci dio te love...bi isao razvitku gospodarstva i poticaju te za modernizaciju vojske i policije...na zalost dobar dio love ce zagrebprogutati zbog potresa a druge lokalne sredine ce biti opet vecinom suhog kurca
za početak vuce, oko jdnog se moramo složiti,
Dobro je da su novci osigurani i čestita Plenkoviću.
Za ovo dalje ćemo vidjeti i kritizirati, ali ovo je dobro i moraš, evo sad moraš, čestitai Plenkoviću.
Vojska i policija su modernizirani, nismo Srbija pa da trošimo lovu na pizdarije dok bolnice izgledaju ko iz horor filmova, na koncu imamo NATO kišobran a HV treba biti kompaktna i specijalizirana unutar šire NATO strukture.
Specijalne postrojbe, bez previše oklopa, uz to iste naravno ide artiljerija za podršku, dronovi za izviđanje i to je to...
2018-04-10
Sredit ćemo i vama dvojici po jedan respirator. Do tada duboko dišite!vuksadinare wrote:bice love i za njegove zemljake...to je najvaznijeveber wrote:safete, safete
22/1800 je?
odplahutaj.
vuksadinare wrote:bice i za tebe love...kako s eono kaze..ne gledaj konju u zube koji darove nosiHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-u-530-gotov-je-sastanak-dogovorili-smo-budzet-hrvatskoj-22-milijarde/2199659.aspx
Meni neka velika lova nije potreba, no volim odraditi kakav lijep projekt koji diže opću civilizacijsku razinu.
2018-04-10
bude.vuksadinare wrote:bice love i za njegove zemljake...to je najvaznijeveber wrote:safete, safete
22/1800 je?
odplahutaj.
samo kaj je merkelica rekla da oni koji imaju dobit ne mogu vući sredstva.
matematika je jasna, a safet bulazni iz novog mesta.
i opet matematika u korist njemačke
22/4 ili 500/80
2014-12-30
e moj hectore...uskoro bus cul o zamracenju te love...ne boj se...u tom sam 100% siguranHektorović wrote:vuksadinare wrote:bice i za tebe love...kako s eono kaze..ne gledaj konju u zube koji darove nosiHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-u-530-gotov-je-sastanak-dogovorili-smo-budzet-hrvatskoj-22-milijarde/2199659.aspx
Meni neka velika lova nije potreba, no volim odraditi kakav lijep projekt koji diže opću civilizacijsku razinu.
2015-09-08
zvao je on svoje...'jeste culi plenki dobio lovu,zovi oma'r jozu'veber wrote:bude.vuksadinare wrote:bice love i za njegove zemljake...to je najvaznijeveber wrote:safete, safete
22/1800 je?
odplahutaj.
22/4 ili 500/80
2015-09-08
Opet lažeš s neuspješnim mobingom.veber wrote:bude.vuksadinare wrote:bice love i za njegove zemljake...to je najvaznijeveber wrote:safete, safete
22/1800 je?
odplahutaj.
22/4 ili 500/80
Hodaš za mnom ko psić...jebote da ti nisi jedan od "onih"? Toplovodar?
A-ha, zato žene biže od tebe.
vuksadinare wrote:e moj hectore...uskoro bus cul o zamracenju te love...ne boj se...u tom sam 100% siguranHektorović wrote:vuksadinare wrote:bice i za tebe love...kako s eono kaze..ne gledaj konju u zube koji darove nosiHektorović wrote:epikur37 wrote:
A čuješ uvijek imaš profite, to je prirodno, no za EU lovu moraš solidno dokumentacijom pokriti potrošnju
2018-04-10
Ta će se lova itekako vidljivo utrošiti
22 milijarde će napraviti ogroman iskorak do 2030te
2018-04-10
treba ti da ne brineš o cijeni nečeg, da možeš sjest na kavu i sl.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bice i za tebe love...kako s eono kaze..ne gledaj konju u zube koji darove nosiHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-u-530-gotov-je-sastanak-dogovorili-smo-budzet-hrvatskoj-22-milijarde/2199659.aspx
sve drugo je pretjerivanje.
trenutno radim na projektu obnove crkava po zagrebu (3D print) i ne uzimam nikaj, milodar da pokrije trošak materijala.
za tehnički muzej nekaj radim, dobit ću besplatne ulaznice.
2014-12-30
Hektorović wrote:Ta će se lova itekako vidljivo utrošiti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:Ta će se lova itekako vidljivo utrošiti
Bit će kontrolirano potrošene, što je najbitnije.
Uz normalan turizam i s tim novcima prelazite
među srednje razvijene zemlje EU.
glec...i ja bi ovome pljeskao da nisam usao u poduzecnicke vode i upoznao se o djelovanju 'hijerarhije'..i na koji nacin rade i promisljaju...plan je lako napraviti..i napisati...ali treba ga i sprovesti a to je onaj najtezi dio...evo citam anusic zbog megglea zica lovu od drzave i da drzava intervenira...dakle vec po tom taj plenkijev plan koji je tamo mozebitno prezentirao da dobije lovu pada u vodu..danas medved od plenkija trazi 700 milijuna kuna hitno...dakle opet drzava mora tu utuc lovu...a sve duzi je red...evo javili s eopet sindikati...mislis da c eih plenki odbiti napose anusica i medveda?..sa pricom 'ne mogu jbg obecao sam i prezentirao plan komsiji da ova lova nece se trositi mimo tog plana'...bice tu zajebano da zajebanije ne moze biti za plenkija...a sa odbijancijom samo ce si stvoriti puno neprijatelja pa i u vlastitoj stranci...upoznao sma ja tu hijerahiju ove dvije godine..nema gladnijih novac od njih..mozda mamic jedinoHektorović wrote:vuksadinare wrote:e moj hectore...uskoro bus cul o zamracenju te love...ne boj se...u tom sam 100% siguranHektorović wrote:vuksadinare wrote:bice i za tebe love...kako s eono kaze..ne gledaj konju u zube koji darove nosiHektorović wrote:
A čuješ uvijek imaš profite, to je prirodno, no za EU lovu moraš solidno dokumentacijom pokriti potrošnju
2015-09-08
ti si lik niže inteligencije.Eroo wrote:Opet lažeš s neuspješnim mobingom.veber wrote:bude.vuksadinare wrote:bice love i za njegove zemljake...to je najvaznijeveber wrote:safete, safete
22/1800 je?
odplahutaj.
22/4 ili 500/80
Hodaš za mnom ko psić...jebote da ti nisi jedan od "onih"? Toplovodar?
A-ha, zato žene biže od tebe.
sve imaš na internetu.
glup si, dosadan.
kužiš se pride i u tuđe živote.
na tvoju žalost s bivšima sam super, djecu ne zovem princezama ili prinčevima.
tretirao sam ih u startu kao ljude.
a, ti iz svog malog stana kojeg si dobio od partije i dalje cvili.
ono IQ164
2014-12-30
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Index: Plenky je gazda Borga
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» U Hrvatskoj se pojavila moćna investicijska kuća s 348 milijarde eura kapitala! Evo što nude
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» U Hrvatskoj se pojavila moćna investicijska kuća s 348 milijarde eura kapitala! Evo što nude
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
Page 5 of 11