nazvao stvar pravim imenom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: nazvao stvar pravim imenom
pa ne mora, ko ni ti... odite obojica doma... i samopojebite se u čvalje...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Longi, svaka cast :-)
ma neće peovićku nitko dirat, ona je dobila zadatak da sjebe sdp, i za sada to radi vrlo korektno...
2015-08-08
selakica mi OK pristojno prodaje pricu ova druga je bolesna zena s karijerom zrtvejasambrend wrote:Debo se isto opasno nabrija na Selakicu i Karolinu, a obe šesnice... zato voli Dalićku i šmajser Katu... o jeben ti dioptriju, ne moš tako baš...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
i kao takva je sjebala kretena macana samo tako... alo lik se samprozvao komunikacijskim stručnjakom a nije u stanju istrpiti komunikacijsku provokaciju... sjedi jedan zajedno obojica, i ti i kultura na poštanskim panoima..
2015-08-08
odi si gledat modernu obitelj... to ti je ko štivo za laku noć....
2015-08-08
debotoijusto wrote:selakica mi OK pristojno prodaje pricu ova druga je bolesna zena s karijerom zrtvejasambrend wrote:Debo se isto opasno nabrija na Selakicu i Karolinu, a obe šesnice... zato voli Dalićku i šmajser Katu... o jeben ti dioptriju, ne moš tako baš...
Aj dobro donekle... odreci se samo još Dalićke i sve ti je oprošteno...
darth_vader-
2014-04-17
šaltam po programima i naletim na ong antipatičnog Dr Oz
naravno saznam danas zakaj mi je organski antipatičan, to ide na molekularnu razinu
lik se zove mehmet, pa jebo mater napalm i kurit,
naravno saznam danas zakaj mi je organski antipatičan, to ide na molekularnu razinu
2014-12-30
Dalija Orešković je prije svega, dama. A Karolina Vidović Krišto je rekla sve točno, a pogotovo o neustavnom izbornom zakonu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
čim je uzela pod svoje okrilje predraga sekulića, sredila mu da se pod stare dane školuje u školi u kojoj ona ima veze... nema tu ništa damsko... a da ne spominjem da je jako dobra sa asimom kurjakom... nula je to bodova moj melki...melkior wrote:Dalija Orešković je prije svega, dama. A Karolina Vidović Krišto je rekla sve točno, a pogotovo o neustavnom izbornom zakonu.
2015-08-08
Tko je Predrag Sekulić?michaellcmacha wrote:čim je uzela pod svoje okrilje predraga sekulića, sredila mu da se pod stare dane školuje u školi u kojoj ona ima veze... nema tu ništa damsko... a da ne spominjem da je jako dobra sa asimom kurjakom... nula je to bodova moj melki...melkior wrote:Dalija Orešković je prije svega, dama. A Karolina Vidović Krišto je rekla sve točno, a pogotovo o neustavnom izbornom zakonu.
2015-08-09
sindikalni serator koji je držao lojtru kristini ikić baniček u ime mosta... za to je dobio stan u zagrebu, izlevatio kolege u rafineriji i sad nakon što su ga iz mosta potjerali uflokio se daliji... ali to je ok ona takvog zaslužuje...melkior wrote:Tko je Predrag Sekulić?michaellcmacha wrote:čim je uzela pod svoje okrilje predraga sekulića, sredila mu da se pod stare dane školuje u školi u kojoj ona ima veze... nema tu ništa damsko... a da ne spominjem da je jako dobra sa asimom kurjakom... nula je to bodova moj melki...melkior wrote:Dalija Orešković je prije svega, dama. A Karolina Vidović Krišto je rekla sve točno, a pogotovo o neustavnom izbornom zakonu.
2015-08-08
Ok, nije mi poznato, ali mislim da je Dalija jedna od svjetlijih osoba na hrvatskoj političkoj sceni.michaellcmacha wrote:sindikalni serator koji je držao lojtru kristini ikić baniček u ime mosta... za to je dobio stan u zagrebu, izlevatio kolege u rafineriji i sad nakon što su ga iz mosta potjerali uflokio se daliji... ali to je ok ona takvog zaslužuje...melkior wrote:Tko je Predrag Sekulić?michaellcmacha wrote:čim je uzela pod svoje okrilje predraga sekulića, sredila mu da se pod stare dane školuje u školi u kojoj ona ima veze... nema tu ništa damsko... a da ne spominjem da je jako dobra sa asimom kurjakom... nula je to bodova moj melki...melkior wrote:Dalija Orešković je prije svega, dama. A Karolina Vidović Krišto je rekla sve točno, a pogotovo o neustavnom izbornom zakonu.
2015-08-09
pretpostavljam da će ga uzeti za svog potrčka, s obzirom da je dobio otkaz u firmi, a naučio je živjet na visokoj nozi... inače lik je treća generacija u obitelji zaposlen u rafineriji... po djedu i ćaći oji su također bili neki sindikalci u ranijem vremenu...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pretpostavljam da će ga uzeti za svog potrčka, s obzirom da je dobio otkaz u firmi, a naučio je živjet na visokoj nozi... inače lik je treća generacija u obitelji zaposlen u rafineriji... po djedu i ćaći oji su također bili neki sindikalci u ranijem vremenu...
2015-08-09
a dobro ja mislim da nije, fiškalka koja pod krinkom "poštenja i transparentnosti" ostvaruje svoje ambicije... uglavnom preko veza i vezica i za sebe i oko sebe... evo budemo vidjeli što će za njega smisliti...melkior wrote:Ok, nije mi poznato, ali mislim da je Dalija jedna od svjetlijih osoba na hrvatskoj političkoj sceni.michaellcmacha wrote:sindikalni serator koji je držao lojtru kristini ikić baniček u ime mosta... za to je dobio stan u zagrebu, izlevatio kolege u rafineriji i sad nakon što su ga iz mosta potjerali uflokio se daliji... ali to je ok ona takvog zaslužuje...melkior wrote:Tko je Predrag Sekulić?michaellcmacha wrote:čim je uzela pod svoje okrilje predraga sekulića, sredila mu da se pod stare dane školuje u školi u kojoj ona ima veze... nema tu ništa damsko... a da ne spominjem da je jako dobra sa asimom kurjakom... nula je to bodova moj melki...melkior wrote:Dalija Orešković je prije svega, dama. A Karolina Vidović Krišto je rekla sve točno, a pogotovo o neustavnom izbornom zakonu.
2015-08-08
puna su im usta poštenja, kao da su oni to izmislili, a sve što rade ukazuje da su sve samo ne pošteni... pogledaj samo kakvu je bezlik idiotkinju podržavao u sisku... a likuša djeci nije dala u dvoranu...melkior wrote:michaellcmacha wrote:pretpostavljam da će ga uzeti za svog potrčka, s obzirom da je dobio otkaz u firmi, a naučio je živjet na visokoj nozi... inače lik je treća generacija u obitelji zaposlen u rafineriji... po djedu i ćaći oji su također bili neki sindikalci u ranijem vremenu...
2015-08-08
veber wrote:šaltam po programima i naletim na ong antipatičnog Dr Oz
Tek sad si skužija... Turkiše ja, ja... :D
darth_vader-
2014-04-17
Uglavnom, dopušteno je vrijeđati žene (Ivona, Karolina), ako to čine antifašisti (Obersnel, Macan).
Katkada im je dobro i slomiti ruku (Ružica Ćavar).
Februarka će to endorsati.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Uglavnom, dopušteno je vrijeđati žene (Ivona, Karolina), ako to čine antifašisti (Obersnel, Macan).
Zar nije Macan za vas donedavno radio ?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
to ko prevareni muž, zadnji sazna.jasambrend wrote:veber wrote:šaltam po programima i naletim na ong antipatičnog Dr Oz
Tek sad si skužija... Turkiše ja, ja... :D
mehmet, ma jebo ti mehmed II mater.
i onda pizdim na safeta iz novog mesta.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PEČEM RAKIJU I PRAVIM DŽEM
» Makrone, drži me, da ne pravim probleme po Balkanu
» TITO: Sta bi vi bez mene, pravim cuda, niko nikad kao ja!
» Kako bi svijet izgledao da su stvari krenule pravim tokom
» Nino Raspudić: Handkeov ‘Nobel’ prava nagrada u pravim rukama?
» Makrone, drži me, da ne pravim probleme po Balkanu
» TITO: Sta bi vi bez mene, pravim cuda, niko nikad kao ja!
» Kako bi svijet izgledao da su stvari krenule pravim tokom
» Nino Raspudić: Handkeov ‘Nobel’ prava nagrada u pravim rukama?
Page 2 of 3