nazvao stvar pravim imenom
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
nazvao stvar pravim imenom
U EMISIJI Otvoreno danas se govori o novoj vladi, o tome kako su birani ministri, koje će prve poteze povući i kako se dijele saborski odbori između vlasti i oporbe.
U emisiji gostuju Ivan Anušić - HDZ, Arsen Bauk - SDP, Karolina Vidović Krišto - Domovinski pokret Miroslava Škore, Dalija Orešković - Stranka s Imenom i Prezimenom te Krešimir Macan - komunikacijski stručnjak.
U jednom trenutku Krešimir Macan i Karolina Vidović Krišto su se porječkali, nakon čega je Macan komentirao kako "neće razgovarati s ovom spodobom" te je napustio studio.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/macan-u-otvorenom-nazvao-karolinu-vidovic-kristo-spodobom-pa-otisao-iz-studija/2199650.aspx
U emisiji gostuju Ivan Anušić - HDZ, Arsen Bauk - SDP, Karolina Vidović Krišto - Domovinski pokret Miroslava Škore, Dalija Orešković - Stranka s Imenom i Prezimenom te Krešimir Macan - komunikacijski stručnjak.
U jednom trenutku Krešimir Macan i Karolina Vidović Krišto su se porječkali, nakon čega je Macan komentirao kako "neće razgovarati s ovom spodobom" te je napustio studio.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/macan-u-otvorenom-nazvao-karolinu-vidovic-kristo-spodobom-pa-otisao-iz-studija/2199650.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: nazvao stvar pravim imenom
To je komunikacijski stručnjak?
Ujbt onda smo svi nazočni doktori komunikologije.
Ujbt onda smo svi nazočni doktori komunikologije.
Guest- Guest
Bilježim Vidović Kristo još jedan plus.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kvalitetno je klošara potjerala iz studija... tako to treba raditi... ak se kreten ne zna ponašati nek ide doma... pa nek doma se svađa sa zidom...
2015-08-08
Ovome treba tecaj kontrole bijesa kod charliea.
;-D
;-D
pa mogao je i ostat pa ju argumentima satrat... kad bi ih tukac imao... još jedan sa kupljenom diplomom i par naučenih fraza koje sve manje prolaze...Maggie19 wrote:Ovome treba tecaj kontrole bijesa kod charliea.
;-D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ružno od njega kako god okreneš. Em vrijeđa em ako mu nešto ne paše demostrativno odlazi.
A šta si uopće i dolazija ako nisi u stanju odslušat i pustit druge da pričaju pa kad dobiješ riječ pričaj o onome šta ti oćeš.
Ma.
A šta si uopće i dolazija ako nisi u stanju odslušat i pustit druge da pričaju pa kad dobiješ riječ pričaj o onome šta ti oćeš.
Ma.
2014-04-11
isforsirani uhljeb. Iskace iz pastete.michaellcmacha wrote:pa mogao je i ostat pa ju argumentima satrat... kad bi ih tukac imao... još jedan sa kupljenom diplomom i par naučenih fraza koje sve manje prolaze...Maggie19 wrote:Ovome treba tecaj kontrole bijesa kod charliea.
;-D
Plenki mu dao na vaznosti.
ma šupak nesposobni... maksimalno se okoristio u vrijeme tuđmanovog hdz-a radio poslove i obnašao funkcije koje ničim nije zaslužio osim što se očito dobro prodavao i ulagivao... poslije je prešao Račanu i prvo njega tako sposoban sjebao, a potom i milanovića... i usput lik je pedofilčina....
2015-08-08
mislim da ga je s nečim iz ranijeg vremena iscimao i tako se uflokio... svojevremeno je puno povjerljivih podataka i informacija prošlo kroz njegove ruke, a ološ je to sve spremao za zlu ustrebalo...Maggie19 wrote:isforsirani uhljeb. Iskace iz pastete.michaellcmacha wrote:pa mogao je i ostat pa ju argumentima satrat... kad bi ih tukac imao... još jedan sa kupljenom diplomom i par naučenih fraza koje sve manje prolaze...Maggie19 wrote:Ovome treba tecaj kontrole bijesa kod charliea.
;-D
Plenki mu dao na vaznosti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sve je počelo kada je Vidović Krišto počela govoriti o tome kako se "ne priča o žrtavama iz jame Jazovka koje su upravo ekshumirane".
"Sjedim tu i razgovaram s ljudima koji predstavljaju, recimo, SDP čiji je član Ivo Josipović izjavio da je legitimno bilo ubijati svećenike nakon Drugog svjetskog rata. Ili čiji je koalicijski partner Beljak rekao da su udbaši premalo ubijali. Znate, jedan udbaš je metkom u potiljak ubio i 8-godišnju djevojčicu", rekla je Vidović Krišto.
Bauk joj je odgovorio da "ovo nije TV kalendar, nego Otvoreno".
"Ajde još malo hračnite", kazao joj je Macan, a ona je prigovorila da joj uskače u riječ. Potom je Macan rekao da je "prekida jer je ne želi slušati".
Ona mu je odgovorila da slobodno napusti studio, što je on i učinio.
Na izlasku je doviknuo: S ovom spodobom ne želim sudjelovati u emisiji.
macan +
bauk A+
2014-04-12
Debo se isto opasno nabrija na Selakicu i Karolinu, a obe šesnice... zato voli Dalićku i šmajser Katu... o jeben ti dioptriju, ne moš tako baš...
darth_vader-
2014-04-17
Bauk ima plus al Macan nema.debotoijusto wrote:Sve je počelo kada je Vidović Krišto počela govoriti o tome kako se "ne priča o žrtavama iz jame Jazovka koje su upravo ekshumirane".
"Sjedim tu i razgovaram s ljudima koji predstavljaju, recimo, SDP čiji je član Ivo Josipović izjavio da je legitimno bilo ubijati svećenike nakon Drugog svjetskog rata. Ili čiji je koalicijski partner Beljak rekao da su udbaši premalo ubijali. Znate, jedan udbaš je metkom u potiljak ubio i 8-godišnju djevojčicu", rekla je Vidović Krišto.
Bauk joj je odgovorio da "ovo nije TV kalendar, nego Otvoreno".
"Ajde još malo hračnite", kazao joj je Macan, a ona je prigovorila da joj uskače u riječ. Potom je Macan rekao da je "prekida jer je ne želi slušati".
Ona mu je odgovorila da slobodno napusti studio, što je on i učinio.
Na izlasku je doviknuo: S ovom spodobom ne želim sudjelovati u emisiji.
macan +
bauk A+
Kako bi bilo da neki desničar Peovičku u studiju nazove spodobom.
Malo razuma ljudi i ne podržavat seljačine koji ne znaju komunicirati i vrijeđaju.
2014-04-11
Gdja Krišto je došla u emisiju s pripremljenim monologom. Nisam mogao ostati u istoj emisiji s osobom koja vrijeđa, govori neistine i ne dopušta raspravu. Stoga sam otišao", izjavio je Krešimir Macan za portal hrt.hr.
Tema je emisije trebala biti budućnost Hrvatske i očekivanja od nove Vlade, a ne povratak u proslost i ustase i partizani, poručuje Macan. Dodaje i da razumije da su ostali gosti emisije ostali. "Oni kao političari moraju pretrpjeti svasta, ja ne moram", kaže.
Tema je emisije trebala biti budućnost Hrvatske i očekivanja od nove Vlade, a ne povratak u proslost i ustase i partizani, poručuje Macan. Dodaje i da razumije da su ostali gosti emisije ostali. "Oni kao političari moraju pretrpjeti svasta, ja ne moram", kaže.
2014-04-12
Ti si debil. Sutra će ti to neki desničar napravit Peovički pa ćeš onda nju branit a njega napadatdebotoijusto wrote:Gdja Krišto je došla u emisiju s pripremljenim monologom. Nisam mogao ostati u istoj emisiji s osobom koja vrijeđa, govori neistine i ne dopušta raspravu. Stoga sam otišao", izjavio je Krešimir Macan za portal hrt.hr.
Kreten si ko i ovi Macan.
2014-04-11
pa ne mora, ko ni ti... odite obojica doma... i samopojebite se u čvalje...
2015-08-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PEČEM RAKIJU I PRAVIM DŽEM
» Makrone, drži me, da ne pravim probleme po Balkanu
» TITO: Sta bi vi bez mene, pravim cuda, niko nikad kao ja!
» Kako bi svijet izgledao da su stvari krenule pravim tokom
» Nino Raspudić: Handkeov ‘Nobel’ prava nagrada u pravim rukama?
» Makrone, drži me, da ne pravim probleme po Balkanu
» TITO: Sta bi vi bez mene, pravim cuda, niko nikad kao ja!
» Kako bi svijet izgledao da su stvari krenule pravim tokom
» Nino Raspudić: Handkeov ‘Nobel’ prava nagrada u pravim rukama?
Page 1 of 3