Kako bi svijet izgledao da su stvari krenule pravim tokom
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kako bi svijet izgledao da su stvari krenule pravim tokom
Ovo bi po nekima bila skandalozna verzija novog svijeta, ali gorko griješe jer danas vidimo da je to bilo itekako potrebno da se desi.
Nakon toga svijetom bi vladao mir i blagostanje među svim ljudima bez obzira na vjeru, rasu, jezik i narodnost jer bi svi bili jednostavno ljudi, i to drugovi građani moćnog sovjetskog saveza.
Rat u Hrvatskoj kao ni u BIH i "rat" u Sloveniji se nikad ne bi dogodili, jer bi cijela ex YU pripala tamo gdje joj je mjesto, a ne kao gdje je stari zločinac Tito nakon što je rekao "ne" velikom Staljinu (a Staljin ga je mogo pregazit kad god hoće) pripala bi SSSR-u i bila bi slobodna i ne bi bilo mita i korupcije ni popova lopova.
Ne bi bilo rata u Siriji i nikad se ne bi pojavio niti jedan Džihadist jer ne bi postojala ni religija što uostalom je pjevao John Lenon koji je također bio komunist i zato je bio i ubijen.
Guest- Guest
Re: Kako bi svijet izgledao da su stvari krenule pravim tokom
Milo Yiannopoulos wrote:jastreb pod gasom
Majmun se vratio još moćniji.
Najbolja verzija bi bila da nije izvrsen puc poslije pristupanja trojnom paktu te da su se saveznici iskrcali na jadranskoj obali. Puno sranja bi se izbjeglo i u ratu i poslije rata.
omni-
2014-04-12
Bi li opstala Banovina?omni wrote:Najbolja verzija bi bila da nije izvrsen puc poslije pristupanja trojnom paktu te da su se saveznici iskrcali na jadranskoj obali. Puno sranja bi se izbjeglo i u ratu i poslije rata.
.
Naravno, a poslije bi se s vecom sansom kulturno razdijelili bez opterecenja iz proslosti, Jasenovaca i Bleiburg-aRegoč wrote:Bi li opstala Banovina?omni wrote:Najbolja verzija bi bila da nije izvrsen puc poslije pristupanja trojnom paktu te da su se saveznici iskrcali na jadranskoj obali. Puno sranja bi se izbjeglo i u ratu i poslije rata.
omni-
2014-04-12
Onda može. A opet, Srbija bi bila na Uni, a to mi nije baš milo.
A jbg nasao bi se kompromis lakse uostalom tada bi izbjegli vlast komunista i od 45-e bi vec postali zapadna drzava 60 i 70 bi se odlikovale ekonomskim procvatom i ne bi bilo toliko tenzija ako bi ih uopce i bilo. Jest da bi bili do zuba naoruzano topovsko meso kao prva brana od Varsavskog pakta al do treceg svjetskog tada nije doslo tako da....Regoč wrote:Onda može. A opet, Srbija bi bila na Uni, a to mi nije baš milo.
omni-
2014-04-12
Otprilike Italija, Španjolska, Portugal, to bi bio taj privrjedni put.
Otprilike Italija, Španjolska, Portugal, to bi bio taj privrjedni put.
Evo malo za nase fashi i nazzi fanboje...
Guest- Guest
Jedino što običnom čovjeku i radniku daje nadu i motivaciju u ova teška vremena kapitalizma je da posluša ove prekrasne pjesme svaki dan po sat vremena.
Kapitalizam će uništiti samoga sebe, a i sve nas.
Guest- Guest
Ne,to nisam pisao ja.Milo Yiannopoulos wrote:jastreb pod gasom
No ne čudim se zašto si i pomislio na mene.
Naime i ja često tvrdim da je Tito trebao poslati delegaciju u Bukurešt i da je uzrok i korijen svih zala u Jugoslaviji bila zlosretna 1948.
I
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma da, trebao je i sam otići pa da ga skrate za glavu. E, jesi strateg!jastreb wrote:Ne,to nisam pisao ja.Milo Yiannopoulos wrote:jastreb pod gasom
No ne čudim se zašto si i pomislio na mene.
Naime i ja često tvrdim da je Tito trebao poslati delegaciju u Bukurešt i da je uzrok i korijen svih zala u Jugoslaviji bila zlosretna 1948.
I
there is no ugly Woman only not enough Votka
2014-04-14
водка, bez tWinter is coming wrote:there is no ugly Woman only not enough Votka
Guest- Guest
sjedi jedan
2014-04-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako je izgledao i što se sve događalo tog 30.svibnja.1990
» Kako je Raspudić izgledao prije nego što su mu Hrvati kupili odijelo
» (VIDEO) Blam uživo/Pogledajte kako je izgledao pokušaj pokretanja nove Lade Aure
» Kako su tokom Bitke na Neretvi četnici spasavali partizane?
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Kako je Raspudić izgledao prije nego što su mu Hrvati kupili odijelo
» (VIDEO) Blam uživo/Pogledajte kako je izgledao pokušaj pokretanja nove Lade Aure
» Kako su tokom Bitke na Neretvi četnici spasavali partizane?
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
Page 1 of 3