Denkverbot
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
još ako imaš i plažu ispod kuće, rajaben wrote:lipo je vrime za goriti..Noor wrote:aben wrote:o kriste krolju, ca to rodis? jel se to kroz masline vidi more?
je, vidi se i druga strona vale
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:još ako imaš i plažu ispod kuće, rajaben wrote:lipo je vrime za goriti..Noor wrote:aben wrote:o kriste krolju, ca to rodis? jel se to kroz masline vidi more?
ča je to reći plaža
2014-04-16
dio morske ili slatkovodne obale uređen za kupanje ljudiaben wrote:Noor wrote:još ako imaš i plažu ispod kuće, rajaben wrote:lipo je vrime za goriti..Noor wrote:aben wrote:o kriste krolju, ca to rodis? jel se to kroz masline vidi more?
ča je to reći plaža
ok, to je definicija s wiki...meni plaža more bit i stijena s koje skočim u more, bitno je samo da lako mogu i van
Noor wrote:dio morske ili slatkovodne obale uređen za kupanje ljudiaben wrote:Noor wrote:još ako imaš i plažu ispod kuće, rajaben wrote:lipo je vrime za goriti..Noor wrote:aben wrote:o kriste krolju, ca to rodis? jel se to kroz masline vidi more?
ča je to reći plaža
ok, to je definicija s wiki...meni plaža more bit i stijena s koje skočim u more, bitno je samo da lako mogu i van
pa uz more si uvika na plaži
2014-04-16
pa ne moreš se baš svugdje kupati, nije pristupačna obalaaben wrote:Noor wrote:dio morske ili slatkovodne obale uređen za kupanje ljudiaben wrote:Noor wrote:još ako imaš i plažu ispod kuće, rajaben wrote:lipo je vrime za goriti..Noor wrote:aben wrote:o kriste krolju, ca to rodis? jel se to kroz masline vidi more?
ča je to reći plaža
plaža≠obala
nismo u engleskoj, isusatiNoor wrote:pa ne moreš se baš svugdje kupati, nije pristupačna obalaaben wrote:Noor wrote:dio morske ili slatkovodne obale uređen za kupanje ljudiaben wrote:Noor wrote:još ako imaš i plažu ispod kuće, rajaben wrote:lipo je vrime za goriti..Noor wrote:aben wrote:o kriste krolju, ca to rodis? jel se to kroz masline vidi more?
ča je to reći plaža
plaža≠obala
2014-04-16
pa i tu imaš oštre babulje, ideš u more u onim peškastim šlapicama?aben wrote:nismo u engleskoj, isusatiNoor wrote:pa ne moreš se baš svugdje kupati, nije pristupačna obalaaben wrote:Noor wrote:dio morske ili slatkovodne obale uređen za kupanje ljudiaben wrote:Noor wrote:još ako imaš i plažu ispod kuće, rajaben wrote:lipo je vrime za goriti..Noor wrote:aben wrote:o kriste krolju, ca to rodis? jel se to kroz masline vidi more?
ča je to reći plaža
plaža≠obala
mislila sam pitat kakvo je to strašilo, onda skužim...on jekic wrote:
jbt aben je centaur
jo ne ulazin umore nego sidin na kraju. to mi je žena, i vode sun moro išnjun jer nešto sun joj zaburavi učiniti...
2014-04-16
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vas bodule nije za razumjeti...živjet uz more, a ne ulazit u njegaaben wrote:jo ne ulazin umore nego sidin na kraju. to mi je žena, i vode sun moro išnjun jer nešto sun joj zaburavi učiniti...
jel znaš plivati?
https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/
Znun i hoditi, skokati, pa ne grin okolo i ne skočin bez vezeNoor wrote:vas bodule nije za razumjeti...živjet uz more, a ne ulazit u njegaaben wrote:jo ne ulazin umore nego sidin na kraju. to mi je žena, i vode sun moro išnjun jer nešto sun joj zaburavi učiniti...
jel znaš plivati?
2014-04-16
pa ni ne pliva se bez veze, samo kad si u moru, općenito vodi....naravski, ako znašaben wrote:Znun i hoditi, skokati, pa ne grin okolo i ne skočin bez vezeNoor wrote:vas bodule nije za razumjeti...živjet uz more, a ne ulazit u njegaaben wrote:jo ne ulazin umore nego sidin na kraju. to mi je žena, i vode sun moro išnjun jer nešto sun joj zaburavi učiniti...
jel znaš plivati?
kic wrote:
https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/
jezivo, uf
a, je li smebody else fucks his wife when hes not fuckin her?kic wrote:
2014-04-16
Nego?Noor wrote:pa ni ne pliva se bez veze, samo kad si u moru, općenito vodi....naravski, ako znašaben wrote:Znun i hoditi, skokati, pa ne grin okolo i ne skočin bez vezeNoor wrote:vas bodule nije za razumjeti...živjet uz more, a ne ulazit u njegaaben wrote:jo ne ulazin umore nego sidin na kraju. to mi je žena, i vode sun moro išnjun jer nešto sun joj zaburavi učiniti...
jel znaš plivati?
2014-04-16
da uživaš plivajući kad te more draška i zapljuskuje, da razgibavaš mišiće, oblikuješ ih vretenasto...roniš i istražuješaben wrote:Nego?Noor wrote:pa ni ne pliva se bez veze, samo kad si u moru, općenito vodi....naravski, ako znašaben wrote:Znun i hoditi, skokati, pa ne grin okolo i ne skočin bez vezeNoor wrote:vas bodule nije za razumjeti...živjet uz more, a ne ulazit u njegaaben wrote:jo ne ulazin umore nego sidin na kraju. to mi je žena, i vode sun moro išnjun jer nešto sun joj zaburavi učiniti...
jel znaš plivati?
Dakle, bezveze.Noor wrote:da uživaš plivajući kad te more draška i zapljuskuje, da razgibavaš mišiće, oblikuješ ih vretenasto...roniš i istražuješaben wrote:Nego?Noor wrote:pa ni ne pliva se bez veze, samo kad si u moru, općenito vodi....naravski, ako znašaben wrote:Znun i hoditi, skokati, pa ne grin okolo i ne skočin bez vezeNoor wrote:vas bodule nije za razumjeti...živjet uz more, a ne ulazit u njegaaben wrote:jo ne ulazin umore nego sidin na kraju. to mi je žena, i vode sun moro išnjun jer nešto sun joj zaburavi učiniti...
jel znaš plivati?
Ka me žena pošalje po kunjke za obed, unda ronin, inače koga vraga ću umoru...
2014-04-16
to je tek bez veze, namučiš se za neto pol kila kunjki i ostaneš glodanaben wrote:Dakle, bezveze.Noor wrote:da uživaš plivajući kad te more draška i zapljuskuje, da razgibavaš mišiće, oblikuješ ih vretenasto...roniš i istražuješaben wrote:Nego?Noor wrote:pa ni ne pliva se bez veze, samo kad si u moru, općenito vodi....naravski, ako znašaben wrote:Znun i hoditi, skokati, pa ne grin okolo i ne skočin bez vezeNoor wrote:vas bodule nije za razumjeti...živjet uz more, a ne ulazit u njegaaben wrote:jo ne ulazin umore nego sidin na kraju. to mi je žena, i vode sun moro išnjun jer nešto sun joj zaburavi učiniti...
jel znaš plivati?
Ka me žena pošalje po kunjke za obed, unda ronin, inače koga vraga ću umoru...
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50