Milione smo potrošili da razbijemo Jugoslaviju
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Milione smo potrošili da razbijemo Jugoslaviju
A gle , htjeli su nas uništiti otvorenim tržištem. I poklekli smo, jbg. Jedino se jos Sjeverna Koreja drži.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne gle, Zvonko je od prijatelja u CIA načuo sto spremaju za 30 ak godina i on je ajde recimo bio pionir misije Istina".
2015-08-15
Jbg htjeli unistit polugodisnje 'bolovanje' i 'visak ljudi na cekanju' koji su kao visak imali vece place od ovih sto su radili..da se tako zivjet...lezim a para idekaja_333 wrote:A gle , htjeli su nas uništiti otvorenim tržištem. I poklekli smo, jbg. Jedino se jos Sjeverna Koreja drži.
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Jest problem potpaliti nacionaliste na bilo kojoj strani. Pogledaj samo sad ovo s Muslimanima - pola europljana bi sad pržilo sve po Bliskom Istoku iako dijelićem mozga ipak znaju da nisu svi Muslimani koljači i extremisti.kaja_333 wrote:Kad bolje pogledam meni se čini da je ovaj baer i kolege na snimkama pada Vukovara. Prerušeni jasno s perikama na bradi i rakijom pjevaju klacemo Hrvate. Sad mi je jasnije, uvijek mi je bilo čudno da bi to mogli Srbi , znam da nisu takvi.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ma kužim te Marcus, evo danas znamo da Srbi ne bi nikad napali Sarajevo i da je to zbilja bila gnjusna laž. Koliko su ih ono snajperom skinuli?
2015-08-15
Kurca ti ne kužiš. Za tebe je i "Arapsko proljeće" stoljetna težnja napaćenih arapskih plemena za demokracijom.kaja_333 wrote:Ma kužim te Marcus, evo danas znamo da Srbi ne bi nikad napali Sarajevo i da je to zbilja bila gnjusna laž. Koliko su ih ono snajperom skinuli?
2015-10-07
Al smo mi za srbe.bili ustase i genocidasi do jednog...osim onih koji su se prestali deklarirat kao hrvati...cak ti je i tito bio ustasamarcus-t wrote:Jest problem potpaliti nacionaliste na bilo kojoj strani. Pogledaj samo sad ovo s Muslimanima - pola europljana bi sad pržilo sve po Bliskom Istoku iako dijelićem mozga ipak znaju da nisu svi Muslimani koljači i extremisti.kaja_333 wrote:Kad bolje pogledam meni se čini da je ovaj baer i kolege na snimkama pada Vukovara. Prerušeni jasno s perikama na bradi i rakijom pjevaju klacemo Hrvate. Sad mi je jasnije, uvijek mi je bilo čudno da bi to mogli Srbi , znam da nisu takvi.
2015-09-08
...ne moze biti domoljub onaj koji nije spreman priloziti svoj zivot za nju i zrtvovat sebe kao zalog domovini(general patton)
2015-09-08
Svi smo mi ispali izmanipulirane budale koje su odigrale onako kako su Briti i Ameri zacrtali. Kao i oni Arapi dole. Teško je to priznati, ali tako je. I to ovaj agent CIA-e otvoreno govori. Ali ne vrijedi, budalama kad bi to i šef CIA- iz tog vremena rekao direktno u lice, opet bi našli načina da potisnu istinu kako nebi priznali vlastitu glupost.vuksadinare wrote:Al smo mi za srbe.bili ustase i genocidasi do jednog...osim onih koji su se prestali deklarirat kao hrvati...cak ti je i tito bio ustasamarcus-t wrote:Jest problem potpaliti nacionaliste na bilo kojoj strani. Pogledaj samo sad ovo s Muslimanima - pola europljana bi sad pržilo sve po Bliskom Istoku iako dijelićem mozga ipak znaju da nisu svi Muslimani koljači i extremisti.kaja_333 wrote:Kad bolje pogledam meni se čini da je ovaj baer i kolege na snimkama pada Vukovara. Prerušeni jasno s perikama na bradi i rakijom pjevaju klacemo Hrvate. Sad mi je jasnije, uvijek mi je bilo čudno da bi to mogli Srbi , znam da nisu takvi.
2015-10-07
Ja mislim da su ameri i drugu titu odrezali nogu da krepa jer su znali ako on bude živ nema šanse da sjebu jugu, on bi to sve razjebao i porazio ameriku koja se zato nije usudila direktno sukobiti sa titom i partijom i jugoslavijom!
Guest- Guest
Znaci cia je izmanipulira icu purgera koji je ispred marakane kad.su igrali zvezda i hajduk 1988 godine na upit novinarke zasto mrzi zvezdase rekao zato jer su cigani i srbi..a opet na upit jel kad dobio batina...odgovorio joj..od vas srba,cigana ne samo smo vam mi mogli dat batine..to ga sigurno cia nagovprila da kaze...buahahamarcus-t wrote:Svi smo mi ispali izmanipulirane budale koje su odigrale onako kako su Briti i Ameri zacrtali. Kao i oni Arapi dole. Teško je to priznati, ali tako je. I to ovaj agent CIA-e otvoreno govori. Ali ne vrijedi, budalama kad bi to i šef CIA- iz tog vremena rekao direktno u lice, opet bi našli načina da potisnu istinu kako nebi priznali vlastitu glupost.vuksadinare wrote:Al smo mi za srbe.bili ustase i genocidasi do jednog...osim onih koji su se prestali deklarirat kao hrvati...cak ti je i tito bio ustasamarcus-t wrote:Jest problem potpaliti nacionaliste na bilo kojoj strani. Pogledaj samo sad ovo s Muslimanima - pola europljana bi sad pržilo sve po Bliskom Istoku iako dijelićem mozga ipak znaju da nisu svi Muslimani koljači i extremisti.kaja_333 wrote:Kad bolje pogledam meni se čini da je ovaj baer i kolege na snimkama pada Vukovara. Prerušeni jasno s perikama na bradi i rakijom pjevaju klacemo Hrvate. Sad mi je jasnije, uvijek mi je bilo čudno da bi to mogli Srbi , znam da nisu takvi.
2015-09-08
Jesi ti glup ili šta? Lijepo ti je čovjek opisao do u detalje kako su to radili. Osim plaćanja tadašnjih političara, mržnju i napetost su širili putem raznih nevladinih udruga. Nije Putin budala što je to sve razjebao u Rusiji. A taj koga ti navodiš kao primjer, je čisti produkt takve kampanje i propagande a ne uzrok zbivanja na Balkanu.vuksadinare wrote:Znaci cia je izmanipulira icu purgera koji je ispred marakane kad.su igrali zvezda i hajduk 1988 godine na upit novinarke zasto mrzi zvezdase rekao zato jer su cigani i srbi..a opet na upit jel kad dobio batina...odgovorio joj..od vas srba,cigana ne samo smo vam mi mogli dat batine..to ga sigurno cia nagovprila da kaze...buahahamarcus-t wrote:Svi smo mi ispali izmanipulirane budale koje su odigrale onako kako su Briti i Ameri zacrtali. Kao i oni Arapi dole. Teško je to priznati, ali tako je. I to ovaj agent CIA-e otvoreno govori. Ali ne vrijedi, budalama kad bi to i šef CIA- iz tog vremena rekao direktno u lice, opet bi našli načina da potisnu istinu kako nebi priznali vlastitu glupost.vuksadinare wrote:Al smo mi za srbe.bili ustase i genocidasi do jednog...osim onih koji su se prestali deklarirat kao hrvati...cak ti je i tito bio ustasamarcus-t wrote:Jest problem potpaliti nacionaliste na bilo kojoj strani. Pogledaj samo sad ovo s Muslimanima - pola europljana bi sad pržilo sve po Bliskom Istoku iako dijelićem mozga ipak znaju da nisu svi Muslimani koljači i extremisti.kaja_333 wrote:Kad bolje pogledam meni se čini da je ovaj baer i kolege na snimkama pada Vukovara. Prerušeni jasno s perikama na bradi i rakijom pjevaju klacemo Hrvate. Sad mi je jasnije, uvijek mi je bilo čudno da bi to mogli Srbi , znam da nisu takvi.
2015-10-07
Jesu nesposobni, milione potrosili na nesto takvo.
omni-
2014-04-12
Evo jure francetic i nikola kalabic pucali od ljubavi..dosla i cia razjebala ih
2015-09-08
Nije ih razjebala već iskoristila tu njihovu "ljubav" i kretenizam. To je na žalost s kretenima uvijek lako napraviti.vuksadinare wrote:Evo jure francetic i nikola kalabic pucali od ljubavi..dosla i cia razjebala ih
2015-10-07
Juga je srušena samo zato da bi se na njenim razvalinama stvorila islamska država,ili uvjeti za njeno stvaranje.v_vlado wrote:Teorija zavjere.....bila je trn u oku zapadnim kapitalistima.....sad je bolje i njima i nama .....oni su dobili što su htjeli a narod dobio slobodu ,kapitalizam i blagostanje........
One gluposti o nekakvim jugoslavenskim okovima, o potlačenim narodima,o nejednakostima i sl. to se može objesiti mačku o rep.
Juga je srušena,ne kako bi nastao nekakav mir,već naprotiv,kako bi se na ove prostore donio kaos.
:cthulhu:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim da ta dvojica nikad nisu čuli jedan za drugog,a kamo li se vidjeli u životu.vuksadinare wrote:Evo jure francetic i nikola kalabic pucali od ljubavi..dosla i cia razjebala ih
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znas sto bi ti pokojni ico purger rekao na tvoj komentar...' brale puka si i pa si..evo ti litru loze i gram dopa.da se dignes'marcus-t wrote:Jesi ti glup ili šta? Lijepo ti je čovjek opisao do u detalje kako su to radili. Osim plaćanja tadašnjih političara, mržnju i napetost su širili putem raznih nevladinih udruga. Nije Putin budala što je to sve razjebao u Rusiji. A taj koga ti navodiš kao primjer, je čisti produkt takve kampanje i propagande a ne uzrok zbivanja na Balkanu.vuksadinare wrote:Znaci cia je izmanipulira icu purgera koji je ispred marakane kad.su igrali zvezda i hajduk 1988 godine na upit novinarke zasto mrzi zvezdase rekao zato jer su cigani i srbi..a opet na upit jel kad dobio batina...odgovorio joj..od vas srba,cigana ne samo smo vam mi mogli dat batine..to ga sigurno cia nagovprila da kaze...buahahamarcus-t wrote:Svi smo mi ispali izmanipulirane budale koje su odigrale onako kako su Briti i Ameri zacrtali. Kao i oni Arapi dole. Teško je to priznati, ali tako je. I to ovaj agent CIA-e otvoreno govori. Ali ne vrijedi, budalama kad bi to i šef CIA- iz tog vremena rekao direktno u lice, opet bi našli načina da potisnu istinu kako nebi priznali vlastitu glupost.vuksadinare wrote:Al smo mi za srbe.bili ustase i genocidasi do jednog...osim onih koji su se prestali deklarirat kao hrvati...cak ti je i tito bio ustasamarcus-t wrote:Jest problem potpaliti nacionaliste na bilo kojoj strani. Pogledaj samo sad ovo s Muslimanima - pola europljana bi sad pržilo sve po Bliskom Istoku iako dijelićem mozga ipak znaju da nisu svi Muslimani koljači i extremisti.kaja_333 wrote:Kad bolje pogledam meni se čini da je ovaj baer i kolege na snimkama pada Vukovara. Prerušeni jasno s perikama na bradi i rakijom pjevaju klacemo Hrvate. Sad mi je jasnije, uvijek mi je bilo čudno da bi to mogli Srbi , znam da nisu takvi.
2015-09-08
Kad bolje razmislim nisu se ameri mogli usuditi odrezati nogu neumrlom titu, tu su prste morali imati intergalaktički vanzemljaki zvani još i ljudi gušteri, i mislim da oni stoje iza raspada juge a ne cia a kamoli srbija
Guest- Guest
tada su milioni važili za milijardedzango wrote:Milione? To i nisu neke pare. Eno u Ukrajini i Bliskom istoku su skrcali milijarde i ništa. Ovde su valjda jeftinije kurve.
a samo trebalo litru rakije svakom dati da se porječkaju...Ameri nikad nisu znali sa ulaganjem
n_razbojnik-
2014-04-15
nego koje su to nevladine organizacije bile u Jugi? AFŽ?
2014-04-15
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvati potrošili čak 1,8 milijardi evra u decembru
» Nigerija: Poptusujemo vojni ugovor sa Rusijom da razbijemo Boko Haram
» KLAN HARADINAJ PLAĆA MILIONE ZA VUČIĆEVU GLAVU!
» Klimatske promjene guraju milione ljudi u glad
» Najveći njemački sindikat traži povišicu za milione radnika
» Nigerija: Poptusujemo vojni ugovor sa Rusijom da razbijemo Boko Haram
» KLAN HARADINAJ PLAĆA MILIONE ZA VUČIĆEVU GLAVU!
» Klimatske promjene guraju milione ljudi u glad
» Najveći njemački sindikat traži povišicu za milione radnika
Page 3 of 6