Petrov se promijenio,a HDZ je kupio pola zastupnika u Mostu
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Petrov se promijenio,a HDZ je kupio pola zastupnika u Mostu
Ako je HDZ kupio pola, je li drugu polovicu kupio SDP? Ili su još na prodaju?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Pozivat se na hos,pravastvo i tita nikako ne ide...prije mesicizam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bome ne ide. Pravaštvo i HOS su potpuna suprotnost titoizmu.
A kako to taj Petrina misli da ga ne zanimaju ni HDZ ni SDP? A s čim ili s kim bi on sastavio vladu kada mora s jednim od to tvoje. Ili je to ne zanima me HDZ ni SDP ali ja bi SDP-u.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Očito je Most nakupina svega pa se ne mogu dogovoriti. Nekamo moraju ili sliede novi izbori. Jer sumnjam da će Karamarko i Milanović prevladati svoja ega pa ući u veliku koaliciju.kaja_333 wrote:A kako to taj Petrina misli da ga ne zanimaju ni HDZ ni SDP? A s čim ili s kim bi on sastavio vladu kada mora s jednim od to tvoje. Ili je to ne zanima me HDZ ni SDP ali ja bi SDP-u.
Ma ludi blico....ne zna taj ni p o pravastvu...lik prica da je bio hosovac a niko pojma nema o njemu...on mozda bio u hv pa zamisljao u masti da je hosovac...ali jbg ono tito ko zeljka komsicaRegoč wrote:Ako je HDZ kupio pola, je li drugu polovicu kupio SDP? Ili su još na prodaju?
2015-09-08
Neće od toga svega biti ništa. Ili će podržati jednu stranu ili novi izbori. Božo neće gledati scenu gdje će ovi u veliku koaliciju, a ekipa i on sjediti i nikome biti potrebni.Regoč wrote:Očito je Most nakupina svega pa se ne mogu dogovoriti. Nekamo moraju ili sliede novi izbori. Jer sumnjam da će Karamarko i Milanović prevladati svoja ega pa ući u veliku koaliciju.kaja_333 wrote:A kako to taj Petrina misli da ga ne zanimaju ni HDZ ni SDP? A s čim ili s kim bi on sastavio vladu kada mora s jednim od to tvoje. Ili je to ne zanima me HDZ ni SDP ali ja bi SDP-u.
Trenutno mi sve izgleda kako bi novi izbori bili bolje rješenje pa onda vidjeti kako će ići.
Guest- Guest
znači petrov je petrinu uvalio u sabor ovaj je uzeo 350 somova kuna i sad ko te jebe petrov
To se tako radi...mesiceva skolamarcellus wrote:znači petrov je petrinu uvalio u sabor ovaj je uzeo 350 somova kuna i sad ko te jebe petrov
2015-09-08
On je jedna verzija hrvatskog zeljka komsica..kao postenjacina a koalira sa svakim samo da opstane na vlasti plus sto vrijedja,psuje...sramota je sto je dalmatinac...kao i ja...vise mu pase krkanski mentalitetj
2015-09-08
Koja komedija...Biti će odlično ako koaliraju s HDZ-om...Možda izdrže godinu dvije, a onda potop na novim izborima...
Guest- Guest
Pa da, trebaju koalirati sa milanovićevim komunistima, glavaševim ustašama, pupovčevim velikosrbima , zgazimiorom čaćićem, istarskim narkomanima i bandićevim suncokretima da bi to bila uspješna vlada :DDD led te hebo svi protiv HDZa u udruženoj fronti zvanoj još-sve i svi za fotelju-fotelju ni za štored wolf wrote:Koja komedija...Biti će odlično ako koaliraju s HDZ-om...Možda izdrže godinu dvije, a onda potop na novim izborima...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Od vas i previše, neka hvala...
od koga to "vas" i u čije ime govoriš?
sitting_bull-
2015-09-28
Ne nužno, zajednički neprijatelj je najpogodniji za zbijanje redova (primjer Markićka), šteta samo što MOST nije radikalniji...ali po malo, MOST danas, pa za 20-30 godina netko ozbiljnijiFénix wrote:Treba ići na nove izbore i to je to.
n_razbojnik-
2014-04-15
Ha,ha...petrina je provaljen kao sdpov covjek..provalio ga je uspjesni gradonacelnik omisa kovacic...ludjak bez kompasa i ja volim samo.sebe petrina pokazao zao cud i mesicevsku niskost porucivsi zlobno da ce kovacic vidjet od njega boga svoga...
2015-09-08
tre911 wrote:Pa da, trebaju koalirati sa milanovićevim komunistima, glavaševim ustašama, pupovčevim velikosrbima , zgazimiorom čaćićem, istarskim narkomanima i bandićevim suncokretima da bi to bila uspješna vlada :DDD led te hebo svi protiv HDZa u udruženoj fronti zvanoj još-sve i svi za fotelju-fotelju ni za što
druga je varijanta za most da izostaviš hrvatska raste koaliciju i svima koje si naveo pridružiš još hdz pa da dobiješ po tebi uspješniju vladu.
led te hebo, pa ti si puknuo k'o severinin himen i sad samo sliniš...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:Ha,ha...petrina je provaljen kao sdpov covjek..provalio ga je uspjesni gradonacelnik omisa kovacic...ludjak bez kompasa i ja volim samo.sebe petrina pokazao zao cud i mesicevsku niskost porucivsi zlobno da ce kovacic vidjet od njega boga svoga...
hdz petrini može samo jaja puhati (ako petrina dozvoli), dok kovačićeva jaja hdz drži u šrafštoku (isto kao i jaja bože petrova).
i onda je kovačić vjerodostojan???
ideš!
sitting_bull-
2015-09-28
a zašto tu izostaviti hrvatski ego raste? Po čemu su oni bolji od drugih?sitting_bull wrote:tre911 wrote:Pa da, trebaju koalirati sa milanovićevim komunistima, glavaševim ustašama, pupovčevim velikosrbima , zgazimiorom čaćićem, istarskim narkomanima i bandićevim suncokretima da bi to bila uspješna vlada :DDD led te hebo svi protiv HDZa u udruženoj fronti zvanoj još-sve i svi za fotelju-fotelju ni za što
druga je varijanta za most da izostaviš hrvatska raste koaliciju i svima koje si naveo pridružiš još hdz pa da dobiješ po tebi uspješniju vladu.
led te hebo, pa ti si puknuo k'o severinin himen i sad samo sliniš...
vili40-
2015-08-02
red wolf wrote:Koja komedija...Biti će odlično ako koaliraju s HDZ-om...Možda izdrže godinu dvije, a onda potop na novim izborima...
barem bi pale maske s tzv. poštenih i pravednih i jasno bi se raspoznali licemjeri, prevaranti i zaplotnjaci udruženi s parašpijunima i lopovima.
po informacijama sa sastanaka fantomskog nacionalnog vijeća mosta, još samo noževi i pištolji nisu radili kako bi se discipliniralo izabrane zastupnike.
nešto slično kao kad je markićka preuzimala hrast od prof.jurčevića...
sitting_bull-
2015-09-28
vili40 wrote:a zašto tu izostaviti hrvatski ego raste? Po čemu su oni bolji od drugih?
dvije su varijante: jedna koju je naveo tree, i druga koju sam naveo ja.
jedna isključuje drugu pa tako kod tree-a nema hdz-a, a kod mene nema hrvatska raste. ostalo društvo po kojem tree pljuje je u oba slučaja isto.
ku'iš?
sitting_bull-
2015-09-28
Tssssss......ono pravas titoist mesicevac komsicevac..sto sve nijesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ha,ha...petrina je provaljen kao sdpov covjek..provalio ga je uspjesni gradonacelnik omisa kovacic...ludjak bez kompasa i ja volim samo.sebe petrina pokazao zao cud i mesicevsku niskost porucivsi zlobno da ce kovacic vidjet od njega boga svoga...
hdz petrini može samo jaja puhati (ako petrina dozvoli), dok kovačićeva jaja hdz drži u šrafštoku (isto kao i jaja bože petrova).
i onda je kovačić vjerodostojan???
ideš!
2015-09-08
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Član moćne katarske kraljevske obitelji kupio pola Sarajeva
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Ukrajina pola-pola
» Ranko promijenio ploču sa izbjeglicama
» I Bokelji o Pelješkom mostu
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Ukrajina pola-pola
» Ranko promijenio ploču sa izbjeglicama
» I Bokelji o Pelješkom mostu
Page 3 of 8