Petrov se promijenio,a HDZ je kupio pola zastupnika u Mostu
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Petrov se promijenio,a HDZ je kupio pola zastupnika u Mostu
Zar je Slavonija patila? Koliko ima trenutno izbjeglica u Hrvatskoj? Gdje ti živiš čovječe?vuksadinare wrote:
Blitvar ostojic je lokalpatriotski zastitio blitvariju a uvalio ga napacenoj slavoniji
Guest- Guest
Gazili su im njive i oranice njihovu muku i trud..sto bi lijeni blico znao sto je to....jebe.se slavoncu i srijemcu tamo za turizam i apartmandzije ako su mu njive pregazenered wolf wrote:Zar je Slavonija patila? Koliko ima trenutnio izbjeglica u Hrvatskoj?vuksadinare wrote:
Blitvar ostojic je lokalpatriotski zastitio blitvariju a uvalio ga napacenoj slavoniji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Uuuuuuu...Majko mila....hahahahahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:
Gazili su im njive i oranice njihovu muku i trud..sto bi lijeni blico znao sto je to....jebe.se slavoncu i srijemcu tamo za turizam i apartmandzije ako su mu njive pregazene
Guest- Guest
Nije Eunija ništa shvatila, već Milanović kao probalkanski političar voli biti u istom toru sa Srbima pa mu ograda prema Zapadu ne smeta, vjerojatno ga podsjeća na "sretna vremena" kupovine u Grazu i Trstu.red wolf wrote:Ne, nego je EU shvatila konačno gdje je problem, a na to im je cijelo vrijeme ukazivao upravo Milanović...Vi ne shvaćate da ste imali jedinstvenog političara na vlasti...Sva sreća, pa su mnogi shvatili ( zato je i dobio najviše preferencijalnih glasova, od ljevice do desnice )...No sad ćete imati HDZ i MOST ( spasitelje )...Regoč wrote:
Nije ti bolesno da mi kao članica Eunije budemo žicom odsječeni od nje, a združeni sa Srbijom? Očito imaš problema s prihvaćanjem stvarnosti. Ni ti nisi za region, jel'?
Za nestanak hrvtaskoga naroda, kužim. Region je prvi korak, jasno je svima.red wolf wrote:Ma jebote region i što god on tebi značio...Ja sam za '' europsku državu '' i na kraju za '' svjetsku državu ''...Razumiješ li ti za što se ja zalažem?Regoč wrote:
Ne mogu jer me vi regiondžije kočite.
Da,da...blitvariusi zoki i ostojko uvalise ga slavoncimared wolf wrote:Uuuuuuu...Majko mila....hahahahahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:
Gazili su im njive i oranice njihovu muku i trud..sto bi lijeni blico znao sto je to....jebe.se slavoncu i srijemcu tamo za turizam i apartmandzije ako su mu njive pregazene
2015-09-08
Aj onda ratovat u siriju....red wolf wrote:Ma jebote region i što god on tebi značio...Ja sam za '' europsku državu '' i na kraju za '' svjetsku državu ''...Razumiješ li ti za što se ja zalažem?Regoč wrote:
Ne mogu jer me vi regiondžije kočite.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Riskirati ću ban, ti si glup...Da ti to meni ovdje kažeš, nećeš ga dobiti, ali ja ga vjerojatno hoću...I rado ću ovom prilikom ga dobiti...Regoč wrote:
Nije Eunija ništa shvatila, već Milanović kao probalkanski političar voli biti u istom toru sa Srbima pa mu ograda prema Zapadu ne smeta, vjerojatno ga podsjeća na "sretna vremena" kupovine u Grazu i Trstu.
Guest- Guest
Zašto...?v_vlado wrote:
Aj onda ratovat u siriju....
Guest- Guest
Ma kui'm, sve je kristalno jasno...sitting_bull wrote:Starhemberg wrote:Možete onda usput i raspustiti sabor, spojiti funkcije premijera i predsjednika i tako to...sitting_bull wrote:
zapravo bi se svi zajedno iz opozicije trebali pojavljivati u saboru jednako često kao karamarko u zadnjem sazivu...
ne ku'iš ti što sam napisao. čitaj nanovo...
Guest- Guest
Borba za svjetsku državu ....početak novog poimanja stvaranja države.....red wolf wrote:Zašto...?v_vlado wrote:
Aj onda ratovat u siriju....
2015-07-28
Ne prijatelju, ovo je kaos...Rasturanje i propast starog svijeta...Novi svijet dolazi nakon toga...v_vlado wrote:
Borba za svjetsku državu ....početak novog poimanja stvaranja države.....
Guest- Guest
Ja ne kužim Petrova a bio je moj fan......novinari isto puno seru....ništa nije gotovo dok nije kraj.....
2015-07-28
drniš - 9000 dušavuksadinare wrote:Drnis,lika se dobro ekonomski podigla a.tu su na vlasti hdzovci...senj je uspjesan...petrina je mesicevac i to se odavna zna a nikakakav pravas i hosovac na koje se lakse pozvat ako zelis pljuckat hdz...nema on nikakvih dodirnih tocaka s pravastvom sve njegove politicke recenice imaju daleko vise s mesicem
dugopolje 3500 duša.
senj - 7200 duša.
najveći uspjesi hdz-a!
kaj onda reći na cijelo međimurje, istru, primorsko goransku županiju i grad zagreb u kojem je hdz od tuđmanove smrti na marginama???
sitting_bull-
2015-09-28
Tvoje mišljenje, posve neutemeljeno jer svoje tvrdnje argumentiram, a tebi je vrhunac dokazah, kako ono, otkupitelji, iskupitelji i "ti si glup". Bravo, sigurno si bio školski debatni prvak. Ako misliš da ću te prijavljivati za ban, ne boj se, učinio sam to samo jednom i to da dokažem tvrdnju na starom forumu, nikada ne bih plakao tati za pomoć, sam vodim svoje bitke.red wolf wrote:Riskirati ću ban, ti si glup...Da ti to meni ovdje kažeš, nećeš ga dobiti, ali ja ga vjerojatno hoću...I rado ću ovom prilikom ga dobiti...Regoč wrote:
Nije Eunija ništa shvatila, već Milanović kao probalkanski političar voli biti u istom toru sa Srbima pa mu ograda prema Zapadu ne smeta, vjerojatno ga podsjeća na "sretna vremena" kupovine u Grazu i Trstu.
hahahahahahahahahahahahahaha...Ovo je moje mišljenje o tebi.Regoč wrote:Tvoje mišljenje, posve neutemeljeno jer svoje tvrdnje argumentiram, a tebi je vrhunac dokazah, kako ono, otkupitelji, iskupitelji i "ti si glup". Bravo, sigurno si bio školski debatni prvak. Ako misliš da ću te prijavljivati za ban, ne boj se, učinio sam to samo jednom i to da dokažem tvrdnju na starom forumu, nikada ne bih plakao tati za pomoć, sam vodim svoje bitke.red wolf wrote:Riskirati ću ban, ti si glup...Da ti to meni ovdje kažeš, nećeš ga dobiti, ali ja ga vjerojatno hoću...I rado ću ovom prilikom ga dobiti...Regoč wrote:
Guest- Guest
Nema novoga svieta dok ne srušiš stari. Za novi se sviet moraš boriti pa ti čovjek dobro kaže, idi ratovati u Siriju za novi sviet.red wolf wrote:Ne prijatelju, ovo je kaos...Rasturanje i propast starog svijeta...Novi svijet dolazi nakon toga...v_vlado wrote:
Borba za svjetsku državu ....početak novog poimanja stvaranja države.....
Neki iza sebe ostave nešto samo kad čučnu...
Guest- Guest
Tssss....da...ali ovi se dizu i sustizu...ovi prvi ipak u zadnje vrijeme stagniraju osim medjimurja...sitting_bull wrote:drniš - 9000 dušavuksadinare wrote:Drnis,lika se dobro ekonomski podigla a.tu su na vlasti hdzovci...senj je uspjesan...petrina je mesicevac i to se odavna zna a nikakakav pravas i hosovac na koje se lakse pozvat ako zelis pljuckat hdz...nema on nikakvih dodirnih tocaka s pravastvom sve njegove politicke recenice imaju daleko vise s mesicem
dugopolje 3500 duša.
senj - 7200 duša.
najveći uspjesi hdz-a!
kaj onda reći na cijelo međimurje, istru, primorsko goransku županiju i grad zagreb u kojem je hdz od tuđmanove smrti na marginama???
2015-09-08
Mogu te samo uputiti da ponovno pročitaš jer svojim upisom opravdavaš moju tvrdnju.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahaha...Ovo je moje mišljenje o tebi.Regoč wrote:Tvoje mišljenje, posve neutemeljeno jer svoje tvrdnje argumentiram, a tebi je vrhunac dokazah, kako ono, otkupitelji, iskupitelji i "ti si glup". Bravo, sigurno si bio školski debatni prvak. Ako misliš da ću te prijavljivati za ban, ne boj se, učinio sam to samo jednom i to da dokažem tvrdnju na starom forumu, nikada ne bih plakao tati za pomoć, sam vodim svoje bitke.red wolf wrote:Riskirati ću ban, ti si glup...Da ti to meni ovdje kažeš, nećeš ga dobiti, ali ja ga vjerojatno hoću...I rado ću ovom prilikom ga dobiti...Regoč wrote:
Ekipa, dugu raspravu vam želim, gibam.
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Član moćne katarske kraljevske obitelji kupio pola Sarajeva
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Ukrajina pola-pola
» Ranko promijenio ploču sa izbjeglicama
» I Bokelji o Pelješkom mostu
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Ukrajina pola-pola
» Ranko promijenio ploču sa izbjeglicama
» I Bokelji o Pelješkom mostu
Page 6 of 8