Petrov se promijenio,a HDZ je kupio pola zastupnika u Mostu
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Petrov se promijenio,a HDZ je kupio pola zastupnika u Mostu
Ove igre mi se gade! Ja sam čist čovjek i ne zanima me ni HDZ niti SDP. Nažalost, jedna lijepa inicijativa kao što je bio Most, loše će završiti i nećemo dobiti onu treću opciju kakvu su građani Hrvatske htjeli, kazao je Stipe Petrina za ŠibenikIN.
Istaknuo je da je 50 posto Mostovih zastupnika HDZ već kupio. Za Tris portal je rekao da sa sigurnošću može reći da je, uz njega, Dragu Prgometa, Irenu Petrijevčanin Vuksanović i Gordanu Rusak, barem još četiri ili pet zastupnika Mosta koji neće htjeti ići u koaliciju s HDZ-om, ali ostavlja rezervu. Kaže da su ga uzeli zato da bi glasače uvjerili da Most nije HDZ-ov.
Načelnik Primoštena potvrdio je da je jučer na sjednici Mosta bila velika svađa. On se tamo solidarizirao s dvije kolegice iz HRID-a Drage Prgometa, koje nisu htjele 'bjanko' potpisati bezuvjetnu naklonost odluci Mosta o budućem partneru, koalicijama HDZ-a ili SDP-a.
- Nakon što je Petrov ostao sam s predsjednicom, pitao sam ga 'Božo, zašto si s njom razgovarao u četiri oka, o čemu ste pričali?', a on mi se počeo nešto izmotavati o zajedništvu i kako ga sačuvati. Tada sam mu rekao ' Božo, kako da sačuvamo zajedništvo kad ja osjećam da vas je pola već kupio HDZ'. I otad se Petrov radikalno promijenio i zahladio odnose. Na sjednici Mosta jučer izbila je prva velika svađa i prvi put vidio sam da je on izgubio kontrolu. Bilo je vidljivo da je pod ogromnim pritiskom i da je Petrov sada potpuno promijenjen, drugi čovjek – rekao je Petrina zaŠibenikIN.
Na ultimatum iz Mosta da se do četvrtka odredi o svojoj sudbini u njihovom društvu, Petrina odgovara protupitanjem.
- Ako je Most tako demokratičan kako tvrde, neka mi objasne zašto su meni i dvjema kolegicama uskratili pravo glasa i na temelju kojeg to prava, statuta i akta? Podsjećam ih da sam ja više puta tražio da mi se odgovori koja je uloga Nacionalnog vijeća Mosta i tko su članovi tog fantomskog vijeća. Odgovor čekam do danas – kazao je Petrina.
Komentirao je i prozivke iz Mosta da na silu stvara afere.
- Moj nijedan izlet u medijima nije bio samostalan i uvijek sam bio koordiniran s ostalima jer sam od početka tražio da nastupamo jedinstveno i da sve ide vani iz jednog centra. Kako su to svi počeli kršiti, odlučio sam za medije i ja progovarati samostalno i stojim iza svega što sam govorio proteklih tjedana. Što će biti sada, ja ne znam, ali uskoro će biti izabran predsjednik Hrvatskog sabora i to će biti čovjek iz Mosta! Znam i tko će to biti, ali strpimo se još četiri dana - rekao je.
http://www.24sata.hr/politika/petrov-se-promijenio-a-hdz-je-kupio-pola-zastupnika-u-mostu-449410
Istaknuo je da je 50 posto Mostovih zastupnika HDZ već kupio. Za Tris portal je rekao da sa sigurnošću može reći da je, uz njega, Dragu Prgometa, Irenu Petrijevčanin Vuksanović i Gordanu Rusak, barem još četiri ili pet zastupnika Mosta koji neće htjeti ići u koaliciju s HDZ-om, ali ostavlja rezervu. Kaže da su ga uzeli zato da bi glasače uvjerili da Most nije HDZ-ov.
Načelnik Primoštena potvrdio je da je jučer na sjednici Mosta bila velika svađa. On se tamo solidarizirao s dvije kolegice iz HRID-a Drage Prgometa, koje nisu htjele 'bjanko' potpisati bezuvjetnu naklonost odluci Mosta o budućem partneru, koalicijama HDZ-a ili SDP-a.
- Nakon što je Petrov ostao sam s predsjednicom, pitao sam ga 'Božo, zašto si s njom razgovarao u četiri oka, o čemu ste pričali?', a on mi se počeo nešto izmotavati o zajedništvu i kako ga sačuvati. Tada sam mu rekao ' Božo, kako da sačuvamo zajedništvo kad ja osjećam da vas je pola već kupio HDZ'. I otad se Petrov radikalno promijenio i zahladio odnose. Na sjednici Mosta jučer izbila je prva velika svađa i prvi put vidio sam da je on izgubio kontrolu. Bilo je vidljivo da je pod ogromnim pritiskom i da je Petrov sada potpuno promijenjen, drugi čovjek – rekao je Petrina zaŠibenikIN.
Na ultimatum iz Mosta da se do četvrtka odredi o svojoj sudbini u njihovom društvu, Petrina odgovara protupitanjem.
- Ako je Most tako demokratičan kako tvrde, neka mi objasne zašto su meni i dvjema kolegicama uskratili pravo glasa i na temelju kojeg to prava, statuta i akta? Podsjećam ih da sam ja više puta tražio da mi se odgovori koja je uloga Nacionalnog vijeća Mosta i tko su članovi tog fantomskog vijeća. Odgovor čekam do danas – kazao je Petrina.
- Moj nijedan izlet u medijima nije bio samostalan i uvijek sam bio koordiniran s ostalima jer sam od početka tražio da nastupamo jedinstveno i da sve ide vani iz jednog centra. Kako su to svi počeli kršiti, odlučio sam za medije i ja progovarati samostalno i stojim iza svega što sam govorio proteklih tjedana. Što će biti sada, ja ne znam, ali uskoro će biti izabran predsjednik Hrvatskog sabora i to će biti čovjek iz Mosta! Znam i tko će to biti, ali strpimo se još četiri dana - rekao je.
http://www.24sata.hr/politika/petrov-se-promijenio-a-hdz-je-kupio-pola-zastupnika-u-mostu-449410
vili40-
2015-08-02
Re: Petrov se promijenio,a HDZ je kupio pola zastupnika u Mostu
Zamisli nema cistijeg i postenije osobe od njega u hrvatskoj i okolici a jos nije odgovorio di se on to kao hosovac borio na upit udruge hos-a...kako se voli hvalit a nema ga nigdje na popisu pripadnika hos-a
V
V
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Zamisli nema cistijeg i postenije osobe od njega u hrvatskoj i okolici a jos nije odgovorio di se on to kao hosovac borio na upit udruge hos-a...kako se voli hvalit a nema ga nigdje na popisu pripadnika hos-a
pokušavaš diskreditirati petrinu kako bi prikrio prljave političke rabote bože petrova.
u usporedbi s ovim što sada izvodi s mostom i onim što je govorio u izbornoj noći božo petrov definitivno nije više isti igrač, ili možda jeste samo je dobro odglumio brižnog hrvata pa kad je gluma prestala imamo božu petrova onakvog kakav jeste. on se u metkoviću ionako nikad nije suprostavio hdz-u, nego gabriću jambi koji je bio u hss-u.
kako je ono rekao: stoput više me kritizirajte nego sve ostale. ne treba, božo! dovoljno je jednom pljunuti na govno...
.
sitting_bull-
2015-09-28
"Raškoviću prijetili odsijecanjem glave, Bandiću proširuju optužnicu jer još nije za njih, Šišljagiću smanjuju jer je za njih, Glavaša oslobađaju jer odrađuje za Milanovića, Prgometa vrbovali u malim noćnim druženjima, Strenji obećali poziciju kakvu hoće preko posrednika...zaista, bili su to odlični Milanovićevi pregovori, vrlo demokratski, vrlo kulturni i toleratni. Što još možemo očekivati, bacanje bombe na Petrova, metak u čelo Podolnjaku, uhićenje svih ostalih Mostaša?"
Petreina i poštenje-koji oksimoron jebotevili40 wrote:Ove igre mi se gade! Ja sam čist čovjek i ne zanima me ni HDZ niti SDP. Nažalost, jedna lijepa inicijativa kao što je bio Most, loše će završiti i nećemo dobiti onu treću opciju kakvu su građani Hrvatske htjeli, kazao je Stipe Petrina za ŠibenikIN.
Guest- Guest
Ero wrote:"Raškoviću prijetili odsijecanjem glave, Bandiću proširuju optužnicu jer još nije za njih, Šišljagiću smanjuju jer je za njih, Glavaša oslobađaju jer odrađuje za Milanovića, Prgometa vrbovali u malim noćnim druženjima, Strenji obećali poziciju kakvu hoće preko posrednika...zaista, bili su to odlični Milanovićevi pregovori, vrlo demokratski, vrlo kulturni i toleratni. Što još možemo očekivati, bacanje bombe na Petrova, metak u čelo Podolnjaku, uhićenje svih ostalih Mostaša?"
opet vaso incognito piše što bi on napravio da je na milanovićevom mjestu...
sitting_bull-
2015-09-28
Držim da će u budućnosti deboto biti glavni glasač petrine, mrzi Tuđmana, Blagu Zadru drži za nacistu(i sve koji su bili u HDZ, branili i stvarali RH) gade mu se HDZ i protiv njih laje ali kao ne voli SDP a druka za njih onako kao tat---idealan za profil debota, još samo da ubaci par fraza protiv crkve i postati će mu bog na zemlji.
Guest- Guest
tre911 wrote:Petreina i poštenje-koji oksimoron jebote
petrov i poštenje - kao eva s jabukom...
sitting_bull-
2015-09-28
Od kada komunist kao ti pokušava vaditi biblijske motive? zar niste vi progonili i ubijali kršćane i njihove svećenike?sitting_bull wrote:tre911 wrote:Petreina i poštenje-koji oksimoron jebote
petrov i poštenje - kao eva s jabukom...
Guest- Guest
Petrova su karali u sjemeništu i sad mu je Bozanić to ponovo obećao i eto vidi vraga...želi se trpati
stenjalica-
2015-10-18
Petrina je bar u svom kraju vjerodostojan,branitelj najbogatija općina i obračunao se sa nacistima iz HDZ i SDSS u ŽS kada su sklopili koaliciju
stenjalica-
2015-10-18
tre911 wrote:Od kada komunist kao ti pokušava vaditi biblijske motive? zar niste vi progonili i ubijali kršćane i njihove svećenike?
zanimljiv komentar ljubitelja klerofašista i inkvizicije.
bibliju pročitao, razumio nije...
sitting_bull-
2015-09-28
Pazi rec za blagu zadru da je nacista a kao hosovac...i daj podatke da je primosten najbogatija opcina...niti medju prvih deset u turizmu...firmi nabrojat na prste jedne ruke..a dugopolje je za primosten njemacka
2015-09-08
A na celu dugopolja gle hdzovci....
2015-09-08
vuksadinare wrote:A na celu dugopolja gle hdzovci....
i ćorava koka zrno pogodi...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
opet vaso incognito piše
za vas gospodin brkić, vaso samo za suborce, lijepo vam je objasnio
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
sitting_bull wrote:Ero wrote:"Raškoviću prijetili odsijecanjem glave, Bandiću proširuju optužnicu jer još nije za njih, Šišljagiću smanjuju jer je za njih, Glavaša oslobađaju jer odrađuje za Milanovića, Prgometa vrbovali u malim noćnim druženjima, Strenji obećali poziciju kakvu hoće preko posrednika...zaista, bili su to odlični Milanovićevi pregovori, vrlo demokratski, vrlo kulturni i toleratni. Što još možemo očekivati, bacanje bombe na Petrova, metak u čelo Podolnjaku, uhićenje svih ostalih Mostaša?"
Znači istina? Koji će vam qratz tako sastavljena vlada?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
marcellus wrote:sitting_bull wrote:
opet vaso incognito piše
za vas gospodin brkić, vaso samo za suborce, lijepo vam je objasnio
kaj je onda vaso tebi: gospodin brkić, vaso, ili samo šef???
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:sitting_bull wrote:Ero wrote:"Raškoviću prijetili odsijecanjem glave, Bandiću proširuju optužnicu jer još nije za njih, Šišljagiću smanjuju jer je za njih, Glavaša oslobađaju jer odrađuje za Milanovića, Prgometa vrbovali u malim noćnim druženjima, Strenji obećali poziciju kakvu hoće preko posrednika...zaista, bili su to odlični Milanovićevi pregovori, vrlo demokratski, vrlo kulturni i toleratni. Što još možemo očekivati, bacanje bombe na Petrova, metak u čelo Podolnjaku, uhićenje svih ostalih Mostaša?"
istina je jedino kako kolinda grabar kitarović umjesto da bude predsjednica svih hrvata igra prljave stranačke igre za hdz, no to me ne iznenađuje jer sam to od prefrigane, hladne i proračunate zaplotnjače i očekivao.
obzirom da se petrov nakon plavušinih instrukcija okrenuo lopovskom hdz-u razvidno je kako ubrzo slijede novi izbori koji će raznijeti utopijski most.
tako će tzv. treći put i božo petrov definitivno nestati sa političke scene i doći će do izravnog sraza ljevice i desnice, a ukoliko se dese i neke promjene u obje strane (ili barem u jednoj), onda će možda doći vrijeme i za veliku koaliciju prema njemačkom modelu...
sitting_bull-
2015-09-28
Gđa vhovnica je jedina koja ima sve informacije na jednom mjestu. I vanjske i unutarnje.sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:Ero wrote:"Raškoviću prijetili odsijecanjem glave, Bandiću proširuju optužnicu jer još nije za njih, Šišljagiću smanjuju jer je za njih, Glavaša oslobađaju jer odrađuje za Milanovića, Prgometa vrbovali u malim noćnim druženjima, Strenji obećali poziciju kakvu hoće preko posrednika...zaista, bili su to odlični Milanovićevi pregovori, vrlo demokratski, vrlo kulturni i toleratni. Što još možemo očekivati, bacanje bombe na Petrova, metak u čelo Podolnjaku, uhićenje svih ostalih Mostaša?"
istina je jedino kako kolinda grabar kitarović umjesto da bude predsjednica svih hrvata igra prljave stranačke igre za hdz, no to me ne iznenađuje jer sam to od prefrigane, hladne i proračunate zaplotnjače i očekivao.
obzirom da se petrov nakon plavušinih instrukcija okrenuo lopovskom hdz-u razvidno je kako ubrzo slijede novi izbori koji će raznijeti utopijski most.
tako će tzv. treći put i božo petrov definitivno nestati sa političke scene i doći će do izravnog sraza ljevice i desnice, a ukoliko se dese i neke promjene u obje strane (ili barem u jednoj), onda će možda doći vrijeme i za veliku koaliciju prema njemačkom modelu...
Bez pravih informacija si danas težak invalid.
Sve se odvija po planu, niš ne brini...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Član moćne katarske kraljevske obitelji kupio pola Sarajeva
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Ukrajina pola-pola
» Ranko promijenio ploču sa izbjeglicama
» I Bokelji o Pelješkom mostu
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Ukrajina pola-pola
» Ranko promijenio ploču sa izbjeglicama
» I Bokelji o Pelješkom mostu
Page 1 of 8