U Hrvatskoj premašena brojka od milijun turističkih dolazaka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Hrvatskoj premašena brojka od milijun turističkih dolazaka
nisam stručnjak.epikur37 wrote:Ako negdje zaglavi s pentom zvat ćemo tebe jer si ti stručnjak.
naravno, vino ostaje meni.
ako je 4taktni, provjerite ulje.
nemojte mješati dvocilindraša s dvotaktnim.
tako da langsam aba siher.
jer možete sjebat motor s tri povlakuše.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
epikur37 wrote:Eroo wrote:Šta je begu za kilu zlata. Sitnica...epikur37 wrote:Eroo wrote:Epi radi a Zagreb se gradi.
:)
Odvalili su mi pant jedan na vratima, odmah kazna 100 EURA
guli!
Šala mala, štete na brodu do 200 kn (čaše, pojati, sitna željezarija) ne naplaćujem a s gosima iznimna ljubaznost i kakao parlam engleski i njemački sve u fino.
Naravno start paket ih čeka dva hladna piva, sok, voće i narezak pršuta i sira.
Zato mi s i vraćaju ;) Ovo po apartmanima jednako ljubazno ali ipak bez start paketa .
tc tc tc...u slučaju neke dublje krize bit će ti bitniji ti u apartmanima nego ti po brodovima. Stavi ti i njima start paket. Jedan Kolan, malo suhih smokava ovo-ono :)
Guest- Guest
I u hladnjak bocun dobroga vina.MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Eroo wrote:Šta je begu za kilu zlata. Sitnica...epikur37 wrote:Eroo wrote:Epi radi a Zagreb se gradi.
guli!
Šala mala, štete na brodu do 200 kn (čaše, pojati, sitna željezarija) ne naplaćujem a s gosima iznimna ljubaznost i kakao parlam engleski i njemački sve u fino.
Zato mi s i vraćaju ;) Ovo po apartmanima jednako ljubazno ali ipak bez start paketa .
tc tc tc...u slučaju neke dublje krize bit će ti bitniji ti u apartmanima nego ti po brodovima. Stavi ti i njima start paket. Jedan Kolan, malo suhih smokava ovo-ono :)
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Eroo wrote:Šta je begu za kilu zlata. Sitnica...epikur37 wrote:Eroo wrote:Epi radi a Zagreb se gradi.
guli!
ta subota je jebeno stresna....a sve mora bit ..utegnuto od ručnika do osmijeha :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nemam pojma, nekako lake kad iz godine u godinu dolaze isti ljudi. Možeš se i opustiti a i kad pređe to u nekakav polu-prijateljski odnos lakše i njemu i tebi. Ja sam uvijek govorio jebeš onaj hladni profesionalizam. Ali vjerojatno sam tu u krivu ako je suditi po okolini ovdje. Svi koji drže totalnu distancu bolje prolaze od ovih koji se postave prijateljski.
Guest- Guest
subota je fakat stresna.
zato ja idem u tjednu.
zato ja idem u tjednu.
2014-12-30
Moj najmlađi princ s prijateljima i prijateljicama ide u subotu na jedan vaš otočić,MaximusDecimusMiridije wrote:Nemam pojma, nekako lake kad iz godine u godinu dolaze isti ljudi. Možeš se i opustiti a i kad pređe to u nekakav polu-prijateljski odnos lakše i njemu i tebi. Ja sam uvijek govorio jebeš onaj hladni profesionalizam. Ali vjerojatno sam tu u krivu ako je suditi po okolini ovdje. Svi koji drže totalnu distancu bolje prolaze od ovih koji se postave prijateljski.
za koje su im rekli da će biti tamo sami, bez drugih turista.
Može li vam se ovo vjerovati? U brizi sam, jebga...
a kada dođeš kod jedrliličara
boca crnog, boca bijelog.
masline i sir.
i boca njegovog maslinovog.
boca crnog, boca bijelog.
masline i sir.
i boca njegovog maslinovog.
2014-12-30
Odličan balans između vlade i stožera.Eroo wrote:U HRVATSKOJ je na današnji dan ostvareno više od milijun turističkih dolazaka u srpnju, što je 47 posto dolazaka ostvarenih u istom razdoblju prošle godine, objavila je to Hrvatska turistička zajednica pozivajući se na podatke sustava eVisitor.
Pritom je ostvareno i više od 7,2 milijuna turističkih noćenja, što je približno 55% lanjskog rezultata.
i naravno zna se godina kada se kotlovina proširila po braču.
i tko je začetni.
i tko je dofurao tanjur i kotlić.
jedri i ja smo bili traženi.
i tko je začetni.
i tko je dofurao tanjur i kotlić.
jedri i ja smo bili traženi.
2014-12-30
došli, povirili, otišli
2014-04-16
mortal wrote:došli, povirili, otišli
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Hrvatskoj premasen broj od milijun cjepljenih
» Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Otkazano 60 posto grupnih dolazaka turista iz Kine u Srbiju
» Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Otkazano 60 posto grupnih dolazaka turista iz Kine u Srbiju
Page 2 of 2