U Hrvatskoj premasen broj od milijun cjepljenih
Page 1 of 1
U Hrvatskoj premasen broj od milijun cjepljenih
https://m.vecernji.hr/vijesti/plenkovic-objavio-na-twitteru-danas-je-u-hrvatskoj-premasen-broj-od-milijun-cijepljenih-1492613
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: U Hrvatskoj premasen broj od milijun cjepljenih
Milijun cijepljenih sa jednom ili dvije doze. Mislim da je to među najmanje cijepljenih u čitavoj Europi tako da i nije neka pohvala.
A cijepiva ionako ne trebaju vjerojatno će se cijepiti 50-60% a onda će tu stati...
A cijepiva ionako ne trebaju vjerojatno će se cijepiti 50-60% a onda će tu stati...
nije...na 3,5 milijuna...odbij malu djecu..sa time sto mi jos ne mitimo stanovnistvo da se cijepi..to je dobar rezultatAssadNaPodmornici wrote:Milijun cijepljenih sa jednom ili dvije doze. Mislim da je to među najmanje cijepljenih u čitavoj Europi tako da i nije neka pohvala.
2015-09-08
Ja sam jucer dobio drugu dozu pfajzera..muslim da je negdje oko 400 000 ljudi dobilo drugu dozu cjepiva.. da plenkovic ponudi 100 eura ko se hoce cjepit..imali bi danas bar minimum 1,5 cjepljenih do 2 milijuna
2015-09-08
Ide dobro, vlada će sve pripremiti za ljeto.
Ljudi su osvijestili prednost imunizacije, život se vraća.
Bravo Vili, bravo Plenki :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma ima anarhije jos..nisu oni nista pripremili..da jesu ponudili bi mito..nego ljudi se ukakili narocito stariji..kod mene dva puta na cjepljenu 70% njih preko 60 godina..epikur37 wrote:Ide dobro, vlada će sve pripremiti za ljeto.
2015-09-08
Pa oni se i trebaju cijepiti.vuksadinare wrote:ma ima anarhije jos..nisu oni nista pripremili..da jesu ponudili bi mito..nego ljudi se ukakili narocito stariji..kod mene dva puta na cjepljenu 70% njih preko 60 godina..epikur37 wrote:Ide dobro, vlada će sve pripremiti za ljeto.
Zdravi ljudi mlađi od 30godina njima treba zabraniti da se cijepe koji će im kurac.
Ostali eventualno ako već skupljaju negativne komorbitete tipa debljina, pušenje, itd
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Svi će se na kraju cijepiti, nema se boljeg izbora. Čak i oni mutavi, koji ne razumiju situacije.vuksadinare wrote:nije...na 3,5 milijuna...odbij malu djecu..sa time sto mi jos ne mitimo stanovnistvo da se cijepi..to je dobar rezultatAssadNaPodmornici wrote:Milijun cijepljenih sa jednom ili dvije doze. Mislim da je to među najmanje cijepljenih u čitavoj Europi tako da i nije neka pohvala.
Ove ćemo nasilu, ako ne ide drugačije. Za njihovo dobro.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Samo ti potpiši da se u slučaju zaraze nećeš liječiti na račun onih koji su se cijepili.AssadNaPodmornici wrote:Pa oni se i trebaju cijepiti.vuksadinare wrote:ma ima anarhije jos..nisu oni nista pripremili..da jesu ponudili bi mito..nego ljudi se ukakili narocito stariji..kod mene dva puta na cjepljenu 70% njih preko 60 godina..epikur37 wrote:Ide dobro, vlada će sve pripremiti za ljeto.
Zdravi ljudi mlađi od 30godina njima treba zabraniti da se cijepe koji će im kurac.
Ostali eventualno ako već skupljaju negativne komorbitete tipa debljina, pušenje, itd
I što je najvažnije, da nećeš dolazi u kontakt s ostalom populacijom.
Stari Dubrovčani su mutave i sakate naseljavali na otok Mljet. Tamo su im udijelili
zemlju i pomogli izgraditi kućice. Hrvatska ima 1000+ otoka, tako da neće biti problema i ovaj put.
Tebi će dodijeliti Lastovo.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ja se danas cijepio prvom dozom, druga za 12 tjedana.
Astra Zeneca, nikakvih problema nemam.
Astra Zeneca, nikakvih problema nemam.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» U Hrvatskoj premašena brojka od milijun turističkih dolazaka
» Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
» U Hrvatskoj od 2011. broj katolčadi pao za 639.000
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» Prvi put u 15 godina u Hrvatskoj narastao broj stanovnika
» Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
» U Hrvatskoj od 2011. broj katolčadi pao za 639.000
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» Prvi put u 15 godina u Hrvatskoj narastao broj stanovnika
Page 1 of 1