U Hrvatskoj premašena brojka od milijun turističkih dolazaka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Index Vijesti prije 13 minuta
U HRVATSKOJ je na današnji dan ostvareno više od milijun turističkih dolazaka u srpnju, što je 47 posto dolazaka ostvarenih u istom razdoblju prošle godine, objavila je to Hrvatska turistička zajednica pozivajući se na podatke sustava eVisitor.
Pritom je ostvareno i više od 7,2 milijuna turističkih noćenja, što je približno 55% lanjskog rezultata.
Od ukupnog broja dolazaka inozemni su turisti ostvarili 875.000 dolazaka (44 posto lanjskog rezultata) i 6,2 milijuna noćenja (53 posto lanjskog rezultata), dok je promet domaćih turista na razini od 80 posto prošlogodišnjeg prometa mjerenog dolascima te 73 posto razine u noćenjima.
"U Hrvatskoj ovih dana na dnevnoj bazi boravi gotovo 550 tisuća turista od čega je oko 460 tisuća inozemnih gostiju. Tijekom druge polovine srpnja, a posebice kolovoza očekujemo da će broj gostiju u hrvatskim destinacijama i dalje rasti, a navedeno potvrđuje dobru međunarodnu tržišnu poziciju naše zemlje koja je jedna od rijetkih turističkih destinacija Mediterana u kojoj se realizira turistički promet", izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.
U dosadašnjem dijelu srpnja, odnosno u razdoblju od 1. do 15. srpnja u pogledu apsolutnog broja noćenja vodeće je tržište Njemačke s kojeg je ostvareno 86 posto lanjskog rezultata, a zatim slijede Slovenija s 83 posto lanjskog rezultata te Češka sa 69 posto lanjskog rezultata u istom razdoblju. Destinacije s najviše ostvarenih noćenja u dosadašnjem dijelu srpnja su Vir, Rovinj, Medulin, Mali Lošinj i Poreč.
Index Vijesti prije 13 minuta
U HRVATSKOJ je na današnji dan ostvareno više od milijun turističkih dolazaka u srpnju, što je 47 posto dolazaka ostvarenih u istom razdoblju prošle godine, objavila je to Hrvatska turistička zajednica pozivajući se na podatke sustava eVisitor.
Pritom je ostvareno i više od 7,2 milijuna turističkih noćenja, što je približno 55% lanjskog rezultata.
Od ukupnog broja dolazaka inozemni su turisti ostvarili 875.000 dolazaka (44 posto lanjskog rezultata) i 6,2 milijuna noćenja (53 posto lanjskog rezultata), dok je promet domaćih turista na razini od 80 posto prošlogodišnjeg prometa mjerenog dolascima te 73 posto razine u noćenjima.
"U Hrvatskoj ovih dana na dnevnoj bazi boravi gotovo 550 tisuća turista od čega je oko 460 tisuća inozemnih gostiju. Tijekom druge polovine srpnja, a posebice kolovoza očekujemo da će broj gostiju u hrvatskim destinacijama i dalje rasti, a navedeno potvrđuje dobru međunarodnu tržišnu poziciju naše zemlje koja je jedna od rijetkih turističkih destinacija Mediterana u kojoj se realizira turistički promet", izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.
U dosadašnjem dijelu srpnja, odnosno u razdoblju od 1. do 15. srpnja u pogledu apsolutnog broja noćenja vodeće je tržište Njemačke s kojeg je ostvareno 86 posto lanjskog rezultata, a zatim slijede Slovenija s 83 posto lanjskog rezultata te Češka sa 69 posto lanjskog rezultata u istom razdoblju. Destinacije s najviše ostvarenih noćenja u dosadašnjem dijelu srpnja su Vir, Rovinj, Medulin, Mali Lošinj i Poreč.
Re: U Hrvatskoj premašena brojka od milijun turističkih dolazaka
Epi radi a Zagreb se gradi.
za razliku od tebe, safete, epi živi u hrvatskoj. plaća porez u hrvatskoj.
ti živiš u deželi i čefur si.
2014-12-30
kako izgleda epi uskoro seli na novi zeland...tako da od tam bu nama docirao sto ikako u svezi herceg srpske..i za koga glasovativeber wrote:za razliku od tebe, safete, epi živi u hrvatskoj. plaća porez u hrvatskoj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:kako izgleda epi uskoro seli na novi zeland...tako da od tam bu nama docirao sto ikako u svezi herceg srpske..i za koga glasovativeber wrote:za razliku od tebe, safete, epi živi u hrvatskoj. plaća porez u hrvatskoj.
Nema veze, klisnuo je i Škoro za SAD 1991, da pjeva po četničkim turbofolk klubovima dok su rušili Vukovar, evo sad nema žešćeg ljubitelja hrvatskog naroda od njega.
Guest- Guest
..i pupovac ima prljave ruke oko ubojstva dr.šretera istaknutog hdzovca,domoljuba i pakrackog lijecnika pa eno ga u koalciji sa hdz-om i glumi dobricumobiu$ wrote:vuksadinare wrote:kako izgleda epi uskoro seli na novi zeland...tako da od tam bu nama docirao sto ikako u svezi herceg srpske..i za koga glasovativeber wrote:za razliku od tebe, safete, epi živi u hrvatskoj. plaća porez u hrvatskoj.
Nema veze, klisnuo je i Škoro za SAD 1991, da pjeva po četničkim turbofolk klubovima dok su rušili Vukovar, evo sad nema žešćeg ljubitelja hrvatskog naroda od njega.
2015-09-08
zašto bi selio na new zeeland?vuksadinare wrote:kako izgleda epi uskoro seli na novi zeland...tako da od tam bu nama docirao sto ikako u svezi herceg srpske..i za koga glasovativeber wrote:za razliku od tebe, safete, epi živi u hrvatskoj. plaća porez u hrvatskoj.
ovdje radi. plati porez, dobro mu je.
ima kućni obrt uz posao ide mu dobro.
jedino kaj ne želi slušat pa da uzme čistaćicu.
čistača da budem spolno korektan.
2014-12-30
jesi bio kod epija?veber wrote:zašto bi selio na new zeeland?vuksadinare wrote:kako izgleda epi uskoro seli na novi zeland...tako da od tam bu nama docirao sto ikako u svezi herceg srpske..i za koga glasovativeber wrote:za razliku od tebe, safete, epi živi u hrvatskoj. plaća porez u hrvatskoj.
2015-09-08
nisam. dogovaramo se ko dvije djevice na kavu.vuksadinare wrote:jesi bio kod epija?veber wrote:zašto bi selio na new zeeland?vuksadinare wrote:kako izgleda epi uskoro seli na novi zeland...tako da od tam bu nama docirao sto ikako u svezi herceg srpske..i za koga glasovativeber wrote:za razliku od tebe, safete, epi živi u hrvatskoj. plaća porez u hrvatskoj.
možda mu moja šefica dođe.
mada se kod mene utaborila i plaši mi starog.
2014-12-30
a i dužan sam mu bermet.
2014-12-30
Eroo wrote:Epi radi a Zagreb se gradi.
:)
Odvalili su mi pant jedan na vratima, odmah kazna 100 EURA
guli!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šta je begu za kilu zlata. Sitnica...epikur37 wrote:Eroo wrote:Epi radi a Zagreb se gradi.
guli!
Eroo wrote:Šta je begu za kilu zlata. Sitnica...epikur37 wrote:Eroo wrote:Epi radi a Zagreb se gradi.
guli!
Šala mala, štete na brodu do 200 kn (čaše, pojati, sitna željezarija) ne naplaćujem a s gosima iznimna ljubaznost i kakao parlam engleski i njemački sve u fino.
Naravno start paket ih čeka dva hladna piva, sok, voće i narezak pršuta i sira.
Zato mi s i vraćaju ;) Ovo po apartmanima jednako ljubazno ali ipak bez start paketa .
2015-08-06
ja ti dam polog u vrijednosti kaića.epikur37 wrote:Eroo wrote:Šta je begu za kilu zlata. Sitnica...epikur37 wrote:Eroo wrote:Epi radi a Zagreb se gradi.
guli!
Šala mala, štete na brodu do 200 kn (čaše, pojati, sitna željezarija) ne naplaćujem a s gosima iznimna ljubaznost i kakao parlam engleski i njemački sve u fino.
Naravno start paket ih čeka dva hladna piva, sok, voće i narezak pršuta i sira.
Zato mi s i vraćaju ;) Ovo po apartmanima jednako ljubazno ali ipak bez start paketa .
ako ga nasukam svima dobro.
mislim da bum C išao položit.
2014-12-30
Ne treba kasko pokriva sve, fransizni odbitak je 3000 kn tako da ja uzmem samo 500 eura depozita.
2015-08-06
idem u rijeku, i u višku vemena položit ću C
realno mi ne treba.
realno mi ne treba.
2014-12-30
jel imaš unutarnj ili vanjske?epikur37 wrote:Ne treba kasko pokriva sve, f
ransizni odbitak je 3000 kn tako da ja uzmem samo 500 eura depozita.
znam da si mi tipkao, ali se ne sjećam.
2014-12-30
veber wrote:jel imaš unutarnj ili vanjske?epikur37 wrote:Ne treba kasko pokriva sve, f
ransizni odbitak je 3000 kn tako da ja uzmem samo 500 eura depozita.
znam da si mi tipkao, ali se ne sjećam.
unutarnje a danas mi frend spušta nekog quicksilvera od 7 m, odnosno njegov rođak iz germanije, penta dvotaktna jača...
pa kao da im pomognem i uputim...al se ne kužim u pente :)
U glavnom glumit ću stručnjaka ako bude došlo do toga a poslije na veceri satrat 3 butelje vina i :D
2015-08-06
Ako negdje zaglavi s pentom zvat ćemo tebe jer si ti stručnjak.
naravno, vino ostaje meni.
2015-08-06
nisam stručnjak.epikur37 wrote:Ako negdje zaglavi s pentom zvat ćemo tebe jer si ti stručnjak.
ako je 4taktni, provjerite ulje.
nemojte mješati dvocilindraša s dvotaktnim.
tako da langsam aba siher.
jer možete sjebat motor s tri povlakuše.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Hrvatskoj premasen broj od milijun cjepljenih
» Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Otkazano 60 posto grupnih dolazaka turista iz Kine u Srbiju
» Predsjednik Srbije:Srbija šalje Hrvatskoj milijun eura pomoći
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Otkazano 60 posto grupnih dolazaka turista iz Kine u Srbiju
Page 1 of 2