Oporbene stranke odbijaju doći na sastanak sa Plenkovićem
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Oporbene stranke odbijaju doći na sastanak sa Plenkovićem
Kad hoćeš,,pridobit'' neki žetončić,prvo provjeriš imaš li ga čime držat za jaja,a ako ne,provjeriš jeli ima kredit.
Ako ima kredit,taj se neće kockat s 4 god. sigurnih primanja.
Prognoziram da će do kraja godine Domovinski Pokret proći ono što je prošao Most na prošlim izborima.Ušli su s 15 zastupnika a koliko im je do kraja ostalo.
Ako ima kredit,taj se neće kockat s 4 god. sigurnih primanja.
Prognoziram da će do kraja godine Domovinski Pokret proći ono što je prošao Most na prošlim izborima.Ušli su s 15 zastupnika a koliko im je do kraja ostalo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
hdz je pobjedio ne zato sto je popularan nego sto je vecina glasaca ziherasi...tu ih je hdz i plenki dobili sindromom 'vesne pusić'..koja je preokrenula jacanje negativnog trenda i anketa prije refernduma za ulazak u eu...kada je rekla..'ako ne uđemu u eu nema mirovina'...plenki je to isto ucinio ali na drugi nacin..'bez hdz-a tj mene nema love od eu-a'...zato je pred kraj kampanje stalno pricao o onih navodnih dvadeset milijardi eura i u tome naglasavao sebe..drugi dio koji su glasovali...su manje vise kliseizirani glasaci oni koji stalno glasuju hdz jer im je jedini cilj da sdp i ljevica ne dođu na vlast te stranacki uhljebi...i tu je sva filozofija zbog cega je hdz dobio puno glasova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i naravno katastrofalno losi nastupi na suceljavanju od strane bere..gdje je mozda i onaj najtvrdokorniji glasac sdp-a izgubio volju da glasa za berin sdp
2015-09-08
vuksadinare wrote:mirise i na moguce koruptivne radnje...plenki mozda nije siguran da su manjinci,cacic,hns bas sigurni kao partneri...kajtazi je vec to dokazao makar bio cigan...marcellus wrote:na toj razini politike "neformalni razgovori uz kavu" su opasna stvar i jasno da se svi toga klone. Ništa nego zapisnik, konzultacije, formaliziraj miki. Ovo je ono, rekla-kazala. Trla baba plan.
ne miriši nego smrdi, ali u varijanti "evo ja kupujem žetončiće a svi su oni na prodaju".
ako dođu, i dobiju mjesto u vladi, kako će kasnije dokazat da ih ovaj nije kupio? A onda su gotovi s političkom karijerom.
hdz-ov realni domet u ovom trenutku da nije bilo ziherastva,blacenja protivnika je negdje oko 25%..popularnosti...na zalost mora se priznati da kod izazivaca plenkija i hdz-a nije bilo vjestog manipulatora i govornika koji bi adekvatno parirao profesionalnom politicaru plenkiju...a jos manje onih koji su te vjestine brusili vani...vec vise po lokalnim birtijama..iskreno meni su smjesni oni hdz-ovci koji stoje uz plenkija...pa realno oni su slabiji kvalitet i od onog u DP-,MOST-u...pa za te ne bi ni rođena baba glasovala..kao sto je prosjecna argentina 1986 imala maradonu koji ih je dovukao do naslova svjetskog prvaka tako je ispodprosjecni hdz imao plenkija koji je sam asistirao i sam zabijao
2015-09-08
...pa kad gleas suceljavanja na kojima su nastupali hdzovci ako izuzmemo suceljavanje plenkija..pa to je bilo totalno bljedilo...oni i sdpovci su se natjecali tko ce losiji dojam ostaviti kao da su se kandidirali za oporbu ni sami ne vjerujuci da ce na vlast..ali za razliku od sdp-a koji je imao ovcu na ma celu sdp-a hdz je srecom po njih imao plenkija koji je ispravio sva ona blijeda suceljavanja drugih hdz-ovaca..zato kazem plenki sam asistirao i sam zabijao za hdz...
2015-09-08
pa i ja bi to napravio kad sam vidio sto radi kajtazi i manjinci...bolje se osigurati i na drugoj strani ako ovi zakazu u saboru tj pocnu glumiti oporbumarcellus wrote:vuksadinare wrote:mirise i na moguce koruptivne radnje...plenki mozda nije siguran da su manjinci,cacic,hns bas sigurni kao partneri...kajtazi je vec to dokazao makar bio cigan...marcellus wrote:na toj razini politike "neformalni razgovori uz kavu" su opasna stvar i jasno da se svi toga klone. Ništa nego zapisnik, konzultacije, formaliziraj miki. Ovo je ono, rekla-kazala. Trla baba plan.
ne miriši nego smrdi, ali u varijanti "evo ja kupujem žetončiće a svi su oni na prodaju".
ako dođu, i dobiju mjesto u vladi, kako će kasnije dokazat da ih ovaj nije kupio? A onda su gotovi s političkom karijerom.
2015-09-08
Ajd,ovdje se slažem s tobom.Plenky je iznjedrio pobjedu,te bez njega sigurno ne bi tako dobro prošli,dobili bi ono svoje standardno biračko tijelo i to je to.vuksadinare wrote:...pa kad gleas suceljavanja na kojima su nastupali hdzovci ako izuzmemo suceljavanje plenkija..pa to je bilo totalno bljedilo...oni i sdpovci su se natjecali tko ce losiji dojam ostaviti kao da su se kandidirali za oporbu ni sami ne vjerujuci da ce na vlast..ali za razliku od sdp-a koji je imao ovcu na ma celu sdp-a hdz je srecom po njih imao plenkija koji je ispravio sva ona blijeda suceljavanja drugih hdz-ovaca..zato kazem plenki sam asistirao i sam zabijao za hdz...
No ti zaboravljaš da je DP i Most oteo jedan dio HDZ-ovg biračkog tijela a da je upravo zahvaljujući Plenkiju,HDZ uspio uzeti dosta onih umjerenih birača centra,koji su skloni vurdlanju između opcija.Takve birače Karamarkov HDZ nikad ne bi uspio pridobit.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
spomenuo sam sindrom 'vesna pusic' koju je plenki dijelom primenio narocito u zadnjoj fazi kampanje...kada s ehvalisao s aonih dvadeset milijardi eura..pa je naglasavao između redaka...'bez mene bi vidjeli ako jedan euro'...drugo...DP je osvojio ocekivano...nije izgubio nista racunalo se između 15 i 20 mandata dobio je 16...dakle cilj je ispunjen...nije hdz pobjedio DP i toliko dobio zbog DP-a,Mosta-a...nego zbog sdp-a i restarta koji su se debilno ponasali i bez kvalitete...bero je nakon suceljavanja donio plenkiju i hdz-u bar 15 mandata vise...i to su ti glasaci centra...koji bi izabrali sdp da je bio netko drugi umjesto bere....kakav karamrko i slicno..pa karamarko je osvojio 62,63 mandata samo sa desnim biracimaסמאל wrote:Ajd,ovdje se slažem s tobom.Plenky je iznjedrio pobjedu,te bez njega sigurno ne bi tako dobro prošli,dobili bi ono svoje standardno biračko tijelo i to je to.vuksadinare wrote:...pa kad gleas suceljavanja na kojima su nastupali hdzovci ako izuzmemo suceljavanje plenkija..pa to je bilo totalno bljedilo...oni i sdpovci su se natjecali tko ce losiji dojam ostaviti kao da su se kandidirali za oporbu ni sami ne vjerujuci da ce na vlast..ali za razliku od sdp-a koji je imao ovcu na ma celu sdp-a hdz je srecom po njih imao plenkija koji je ispravio sva ona blijeda suceljavanja drugih hdz-ovaca..zato kazem plenki sam asistirao i sam zabijao za hdz...
No ti zaboravljaš da je DP i Most oteo jedan dio HDZ-ovg biračkog tijela a da je upravo zahvaljujući Plenkiju,HDZ uspio uzeti dosta onih umjerenih birača centra,koji su skloni vurdlanju između opcija.Takve birače Karamarkov HDZ nikad ne bi uspio pridobit.
2015-09-08
a da je karamarko ostao..ili slican profil politicara na celu hdz-a..onih 16 mandata DP-a bi otislo hdz-u i dio mandata most-a...glasovi centra im ne bi bili potrebni...ali takav hdz bi imao feler ne bi imao sirok koalicijski potencijal jer manjinci ne bi sili s atakvim hdz-om niti hdz sa njima
2015-09-08
pa nije tetrjeb nikog ubio.kaya wrote:Abolicija kao prvo nije oprost od kaznenog djela, nego za sudjelovanje u pobuni. Što znači ako je netko čuvao puškom stražu oprost al ako je ubio nekoga na straži nema oprosta.
Točnije ova djela su izuzeta od oprosta:
Od oprosta za kaznena djela iz članka 1. ovoga Zakona izuzeti su počinitelji najtežih povreda humanitarnog prava koje imaju karakter ratnih zločina i to za kaznena djela genocida iz članka 119., ratnog zločina protiv civilnog stanovništva iz članka 120., ratnog zločina protiv ranjenika i bolesnika iz članka 121., ratnog zločina protiv ratnih zarobljenika iz članka 122., organiziranja grupe i poticanja na počinjenje genocida i ratnih zločina iz članka 123., protupravnog ubijanja i ranjavanja neprijatelja iz članka 124., protupravnog oduzimanja stvari od ubijenih i ranjenih na bojištu iz članka 125., upotrebe nedopuštenih sredstava borbe iz članka 126., povrede parlamentara iz članka 127., surovog postupka s ranjenim, bolesnicima i ratnim zarobljenicima iz članka 128., neopravdane odgode repatrijacije ratnih zarobljenika iz članka 129., uništavanja kulturnih i povijesnih spomenika iz članka 130., poticanja na agresivni rat iz članka 131., zloupotrebe međunarodnih znakova iz članka 132., rasne i druge diskriminacije iz članka 133., utemeljivanja ropskog odnosa i prijevoza osoba u ropskome odnosu iz članka 134., međunarodnog terorizma iz članka 135., ugrožavanja osoba pod međunarodnom zaštitom iz članka 136., uzimanja talaca iz članka 137. Osnovnog krivičnog zakonika Republike Hrvatske ("Narodne novine" br. 31/93. - pročišćeni tekst, 35/93., 108/95., 16/96. i 28/96.), te kaznenog djela terorizma propisanog odredbama međunarodnog prava.
barem ne namjerno.
ali je bio milicajac.
tu je čupavo, ali razjebali smo jugu pa je samim time postao dezerter.
kasnije je aboliran i ima policijsku značku.
a preko broja lako provjeriš.
moj je 8000 i nekaj. njegov je već peteroznamenkasti.
2014-12-30
sto je u jugi tetrijeb bio drot,milicajac?veber wrote:pa nije tetrjeb nikog ubio.kaya wrote:Abolicija kao prvo nije oprost od kaznenog djela, nego za sudjelovanje u pobuni. Što znači ako je netko čuvao puškom stražu oprost al ako je ubio nekoga na straži nema oprosta.
Od oprosta za kaznena djela iz članka 1. ovoga Zakona izuzeti su počinitelji najtežih povreda humanitarnog prava koje imaju karakter ratnih zločina i to za kaznena djela genocida iz članka 119., ratnog zločina protiv civilnog stanovništva iz članka 120., ratnog zločina protiv ranjenika i bolesnika iz članka 121., ratnog zločina protiv ratnih zarobljenika iz članka 122., organiziranja grupe i poticanja na počinjenje genocida i ratnih zločina iz članka 123., protupravnog ubijanja i ranjavanja neprijatelja iz članka 124., protupravnog oduzimanja stvari od ubijenih i ranjenih na bojištu iz članka 125., upotrebe nedopuštenih sredstava borbe iz članka 126., povrede parlamentara iz članka 127., surovog postupka s ranjenim, bolesnicima i ratnim zarobljenicima iz članka 128., neopravdane odgode repatrijacije ratnih zarobljenika iz članka 129., uništavanja kulturnih i povijesnih spomenika iz članka 130., poticanja na agresivni rat iz članka 131., zloupotrebe međunarodnih znakova iz članka 132., rasne i druge diskriminacije iz članka 133., utemeljivanja ropskog odnosa i prijevoza osoba u ropskome odnosu iz članka 134., međunarodnog terorizma iz članka 135., ugrožavanja osoba pod međunarodnom zaštitom iz članka 136., uzimanja talaca iz članka 137. Osnovnog krivičnog zakonika Republike Hrvatske ("Narodne novine" br. 31/93. - pročišćeni tekst, 35/93., 108/95., 16/96. i 28/96.), te kaznenog djela terorizma propisanog odredbama međunarodnog prava.
barem ne namjerno.
ali je bio milicajac.
2015-09-08
ti vuče zadnji na kosovo stižeš.vuksadinare wrote:sto je u jugi tetrijeb bio drot,milicajac?veber wrote:pa nije tetrjeb nikog ubio.kaya wrote:Abolicija kao prvo nije oprost od kaznenog djela, nego za sudjelovanje u pobuni. Što znači ako je netko čuvao puškom stražu oprost al ako je ubio nekoga na straži nema oprosta.
barem ne namjerno.
ali je bio milicajac.
milkan.
2014-12-30
...sigurno je i brkove imao... ..veber wrote:ti vuče zadnji na kosovo stižeš.vuksadinare wrote:sto je u jugi tetrijeb bio drot,milicajac?veber wrote:pa nije tetrjeb nikog ubio.kaya wrote:Abolicija kao prvo nije oprost od kaznenog djela, nego za sudjelovanje u pobuni. Što znači ako je netko čuvao puškom stražu oprost al ako je ubio nekoga na straži nema oprosta.
barem ne namjerno.
ali je bio milicajac.
milkan.
2015-09-08
jbg..nije ni cudo sto je opsjednut krajinama i krajisnicima..pa to mu je bilo vecinsko drustvo u stanicama
2015-09-08
zato ne voli navijace..sigurno je bio ishrackan,ispetardiran na stadionima...
2015-09-08
...a moze biti da je i meni naletio
2015-09-08
ne volim drotove..narocito iz onog sustava...tetrijebe moj si i niciji
2015-09-08
pa ja sam bio nakon jna u milicijskoj rezervi.vuksadinare wrote:ne volim drotove..narocito iz onog sustava...tetrijebe moj si i niciji
mi smo šusali po domu jna.
netko zapucao, svi počeli.
nakon toga ušli tranu, a ako smo imali 5 metaka bilo bi super.
ne znaš tko se više usrao.
žao mi samo onog makedonca.
2014-12-30
kaj god.vuksadinare wrote:..mada ja sam za razgovor...kriza je kriza...cisto da vidi sto nudi..ako nudi podjeljenu odgovornost onda to odbiti...
primjena strategije podijeli pa vladaj.
škoru i most je odjebao, a ovi ga ne jebu 2%.
da vidimo sada anemičnog kretena kako će nekoga izmanipulirati.
u prošlom mandatu uz kupljen HNS i bandića mogao je prodavati maglu.
ovaj puta će pišati anemičnu krv.
sitting_bull-
2015-09-28
nece...mora vise vodit brigu kako da ima sigurne manjinske rucice...tu je vec ciga iskocio...pa sumnjam kako rekoh ima bas 100% povjerenja u manjince kao zetoncice...ni cacic nije siguran...on ima vec debelo iskustvo bjegova ili povlacenja podpore vladajucima kad zagusti a ne zeli biti na onoj strani kojoj je gusto...plenki je pragmatican politicar i zna da nijedna ljubav nije vjecna vec samo interes...poziv i razgovore 'uz kavu' narocito kod politicara uvijek nosi nesto vise od puke formalnosti...sitting_bull wrote:kaj god.vuksadinare wrote:..mada ja sam za razgovor...kriza je kriza...cisto da vidi sto nudi..ako nudi podjeljenu odgovornost onda to odbiti...
primjena strategije podijeli pa vladaj.
škoru i most je odjebao, a ovi ga ne jebu 2%.
da vidimo sada anemičnog kretena kako će nekoga izmanipulirati.
u prošlom mandatu uz kupljen HNS i bandića mogao je prodavati maglu.
ovaj puta će pišati anemičnu krv.
2015-09-08
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Američki novinari odbijaju doći u oslobođenu Palmiru
» Apple tražio sastanak s Plenkovićem u Davosu
» Večeras u Zagrebu sastanak Čovića i Izetbegovića s Plenkovićem
» Dodik u srijedu u Zagrebu, sastanak sa Milanovićem i Plenkovićem
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
» Apple tražio sastanak s Plenkovićem u Davosu
» Večeras u Zagrebu sastanak Čovića i Izetbegovića s Plenkovićem
» Dodik u srijedu u Zagrebu, sastanak sa Milanovićem i Plenkovićem
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
Page 5 of 10