Oporbene stranke odbijaju doći na sastanak sa Plenkovićem
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Oporbene stranke odbijaju doći na sastanak sa Plenkovićem
Nek Plenkovic sam vodi državu. Imaš vlast i izvoli plesat to kolo iduće četiri godine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hhahaha.te tvoje stupidne prognoze.vuksadinare wrote:hdz i manjinci te plenki ostavljeni sami na streljani...tko ce prvi izdati
Prije par mjeseci si najavljivao velike promjene u HDZ-u,gdje bi Vaso zasjeo na tron,a spominjao si i Karamarka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ove je stvarno prpa uhvatila po izjavama..valjda su tek sad postali svjesni da im pobjeda na koncu moze biti gorka i pirova...dam s ekladiti uskoro da ce mnogi hdzovci pozeljeti da su oporba...RayMabus wrote:Nek Plenkovic sam vodi državu. Imaš vlast i izvoli plesat to kolo iduće četiri godine.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tetrijebe...ne bi se iiotski cerekao....vidjet ces nece se dugo cekati neka samo kriza jos vise zagrize a tko voli biti na streljani imati veliku odgovornost a ishod neizvjestan...cigo je cigo...ko prvi nasnjofa nevolje i daje petama vjetra-ciganijastreb wrote:Hhahaha.te tvoje stupidne prognoze.vuksadinare wrote:hdz i manjinci te plenki ostavljeni sami na streljani...tko ce prvi izdati
Prije par mjeseci si najavljivao velike promjene u HDZ-u,gdje bi Vaso zasjeo na tron,a spominjao si i Karamarka.
2015-09-08
Plenkovic nije problem niti uzrok. Plenkovic je posljedica,zaglupljivanja,starenja i generalno zapustenosti birackog tijela. Da skratim. Raditi neku stvar deset puta na isti nacin sa istim sastojcima i svaki put ocekivati drugi rezultat je kretenizam. Ostalo, kila mozga Muhahahahahhahahaa
2014-04-14
plenki i hdz su tvrdili da 'znaju i mogu'...pa ako uspiju ja cu im prvi zapljeskati.
2015-09-08
...ali kako vidim po onom dosjetili s eturci...oni bi djedared sad dijelili 'pamet i odgovornost' sa drugima ali ipak da oni zadrze šefovske ovlasti..malo stupidnu...ako si iskren u ponudi onda ponudis opciju vlada nacionalnog spasa ili jedinstva....i to bi bila konkretna ponuda i odgovornost...ovako tipa 'ajd vi nama podpisite bjanko ček odgovornost vasa lova nasa'..tesko
2015-09-08
plenki je odlican retoricar i prodavac muda pod bubrege..i to moze tu paliti ali ne i nedgje drugdje...nas narod voli govornike neovisno ima li ili nema djela iza sebe...problem je kod plenkija kad god zakuca veca kriza kod njega s ejavi-anemija i odmah bi da dijeli odgovornost za mozebitni neuspjeh..a ako je uspjeh onda grabi zasluge sebi...abraham wrote:Plenkovic nije problem niti uzrok. Plenkovic je posljedica,zaglupljivanja,starenja i generalno zapustenosti birackog tijela. Da skratim. Raditi neku stvar deset puta na isti nacin sa istim sastojcima i svaki put ocekivati drugi rezultat je kretenizam. Ostalo, kila mozga Muhahahahahhahahaa
2015-09-08
Naravno da su odbili, njih ne zanimaju ključne teme i problemi hrvatske pred vratima i na vratima.
Njih zanima vlast i foteljica i kombinacije a pošto ju nisu dobili ništa.
Dolaziti malo na sjednice da opravdaju plaću i reći koju o FT ili domovini. I zato to neozbiljno društvo ni ne može dobiti vlast u nekim kritičnim momentima.
Dolaziti malo na sjednice da opravdaju plaću i reći koju o FT ili domovini. I zato to neozbiljno društvo ni ne može dobiti vlast u nekim kritičnim momentima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sad kad gotovo ima apsolutnu vlast..umjesto da lupi šakom i kaze 'e sad cete vidjeti sto plenki moze i umije' on moljaka oporbu da mu udijeli savjete...ta zbog cega bi ih drugo zvao osim toga i prenosenja dijela odgovornosti na njih
2015-09-08
Pa nisu oni njih zvali da im daju rješenje nego reda radi a moguće da bi im što pametno palo na pamet. Međutim, ne zanima njih to kada nema foteljice...vuksadinare wrote:plenki i hdz su tvrdili da 'znaju i mogu'...pa ako uspiju ja cu im prvi zapljeskati.
2015-08-15
Da.RayMabus wrote:Nek Plenkovic sam vodi državu. Imaš vlast i izvoli plesat to kolo iduće četiri godine.
2015-08-15
pa dali su plenkiju da se iskaze...u cem je problem?...zar plenki i hdz se nisu hvalili kako su hdz i on najbolji u kriznim situacijama..izvo'l te ja cu im zapljeskati ako uspiju..imaju valjda kvalitetnih ljudi da iznesu krizu na leđima...ta nije valjda knjiga pala na samo jedno ili dva slovakaya wrote:Naravno da su odbili, njih ne zanimaju ključne teme i problemi hrvatske pred vratima i na vratima.
2015-09-08
jedno od hdzovih predizbornih slogana je bio 'hdz ima rjesenje za sve'....kaya wrote:Pa nisu oni njih zvali da im daju rješenje nego reda radi a moguće da bi im što pametno palo na pamet. Međutim, ne zanima njih to kada nema foteljice...vuksadinare wrote:plenki i hdz su tvrdili da 'znaju i mogu'...pa ako uspiju ja cu im prvi zapljeskati.
2015-09-08
Reda radi ih ne zvao ali društvo nije zainteresirano za probleme.vuksadinare wrote:jedno od hdzovih predizbornih slogana je bio 'hdz ima rjesenje za sve'....kaya wrote:Pa nisu oni njih zvali da im daju rješenje nego reda radi a moguće da bi im što pametno palo na pamet. Međutim, ne zanima njih to kada nema foteljice...vuksadinare wrote:plenki i hdz su tvrdili da 'znaju i mogu'...pa ako uspiju ja cu im prvi zapljeskati.
2015-08-15
..im i partnere..moze trazit savjet od pupovca i kajtazija...i cacica...
2015-09-08
e moja kajo..u politici nema slucajnosti i 'reda radi'...narocito kad kriza stigne...jedino sto je plenki htio od tih sastanaka je...da mu oporba da podrsku i potpise kako rekoh bjanko cek pa u slucaju nevolje plenki moze reci 'ta nisam ja jedino odgovoran evo i oporba mi je dala podrsku napadnite i njih'..vec viđenokaya wrote:Reda radi ih ne zvao ali društvo nije zainteresirano za probleme.vuksadinare wrote:jedno od hdzovih predizbornih slogana je bio 'hdz ima rjesenje za sve'....kaya wrote:Pa nisu oni njih zvali da im daju rješenje nego reda radi a moguće da bi im što pametno palo na pamet. Međutim, ne zanima njih to kada nema foteljice...vuksadinare wrote:plenki i hdz su tvrdili da 'znaju i mogu'...pa ako uspiju ja cu im prvi zapljeskati.
2015-09-08
..i jos nesto...mislim d aje plenki vih dana shvatio da ova ekipa oko njega nem dovoljan kvalitet da izvuci krizu u pozitivnom smjeru i da se uglavnom radi o onima kojima je bitno sacuvati foteljicu....i trazi širinu..koju ne moze pronaci u ovom svom krugu sa kojim se okruzio
2015-09-08
..u biti ne zelim se naslađivati plenkijevim i hdz-ovim buducim nevoljama...ali jbg mislim da bi im na koncu ova uvjerljiva pobjeda mogla biti na kraju pirova i sa okosum debele gorcine...bar plenkiju,maricu...ovim uhljebima ispod njih ionk svejedno...bitno da je foteljica sacuvana...sa razmisljam valjda nece biti bas takva kriza...
2015-09-08
Haha,ovo si dobro rekao.Osim vukovih,tu bih još spomenuo i Erine epski promašene prognoze.jastreb wrote:Hhahaha.te tvoje stupidne prognoze.vuksadinare wrote:hdz i manjinci te plenki ostavljeni sami na streljani...tko ce prvi izdati
Njih dva su se najviše iskazali po promašenim i pogrešnim procjenama i prognozama.
Inače,Plenky je bio pristojan i civiliran kad je svu tu kukavelj iz oporbe pozvao na razgovor,međutim kompletna oporba je isprazna i nekopetentna,bilo s ljeva,bilo s desna,te osim svjetonazorsko-ideoloških tema,nemaju nikakvog drugog sadržaja,te nije iznenađujuće što izbjegavaju neke konstruktivne teme.
Osim njihovih dosjetki što bi trebalo,oko korone,ekonomije,oni uopće nemaju ideju na koji način i kako bi se to izvelo.
Kritika vlasti je opravdana,ali samo ako istovremeno imaš bolji prijedlog kako bi se što provelo.Zato je naša isprazna oporba i prošla na izborima kako je prošla.
HDZ je daleko od idealne i dobre vlasti,ali u odnosu na kilavu i nesposobnu oporbu,HDZ nam je nažalost najmanje zlo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
lik...ako zelis podjeljenu odgovornost i ozebitnu sjekiru nad glavom..ne nudis drugoj strani kikiriki i da ti podpise..nego poni nesto konkretno da znas zasto ti mozebitno ide glava na panjסמאל wrote:Haha,ovo si dobro rekao.Osim vukovih,tu bih još spomenuo i Erine epski promašene prognoze.jastreb wrote:Hhahaha.te tvoje stupidne prognoze.vuksadinare wrote:hdz i manjinci te plenki ostavljeni sami na streljani...tko ce prvi izdati
Njih dva su se najviše iskazali po promašenim i pogrešnim procjenama i prognozama.
Inače,Plenky je bio pristojan i civiliran kad je svu tu kukavelj iz oporbe pozvao na razgovor,međutim kompletna oporba je isprazna i nekopetentna,bilo s ljeva,bilo s desna,te osim svjetonazorsko-ideoloških tema,nemaju nikakvog drugog sadržaja,te nije iznenađujuće što izbjegavaju neke konstruktivne teme.
Osim njihovih dosjetki što bi trebalo,oko korone,ekonomije,oni uopće nemaju ideju na koji način i kako bi se to izvelo.
Kritika vlasti je opravdana,ali samo ako istovremeno imaš bolji prijedlog kako bi se što provelo.Zato je naša isprazna oporba i prošla na izborima kako je prošla.
HDZ je daleko od idealne i dobre vlasti,ali u odnosu na kilavu i nesposobnu oporbu,HDZ nam je nažalost najmanje zlo.
2015-09-08
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Američki novinari odbijaju doći u oslobođenu Palmiru
» Apple tražio sastanak s Plenkovićem u Davosu
» Večeras u Zagrebu sastanak Čovića i Izetbegovića s Plenkovićem
» Dodik u srijedu u Zagrebu, sastanak sa Milanovićem i Plenkovićem
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
» Apple tražio sastanak s Plenkovićem u Davosu
» Večeras u Zagrebu sastanak Čovića i Izetbegovića s Plenkovićem
» Dodik u srijedu u Zagrebu, sastanak sa Milanovićem i Plenkovićem
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
Page 2 of 10