NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
Page 1 of 1
NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
www.net.hr
Konačno jedna pametna od muzičara...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
To se sad stranke prave skromne, pa ne pozivaju šakom i kapom, k'o prije...trčali bi oni..ipak su zabavljači u pitanju, i to je ok..
2014-04-11
Re: NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
A dobro Bare ne bi za kruh. A za heroin ? Kada jedno malo narkomansko govno glumi moralistu to je stvarno smiješno.
Guest- Guest
Dobro,da i on kreće....nešto se pokrenulo a heroin je njegov izbor...zgdosada wrote:A dobro Bare ne bi za kruh. A za heroin ? Kada jedno malo narkomansko govno glumi moralistu to je stvarno smiješno.
2015-07-28
Opekli se jebi ga. Nema više plaćanja u kešu. Neki su morali i na sud radi toga.v_vlado wrote:www.net.hr
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
A thompson?domoljub,plačan da ne pjeva a sad bi mogo bandu podržat i đaba....
2015-07-28
Kako je moralan samo, a za drogu bi ubio valjda ne pjevao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čuj to je sudski presedan. Obično se ljudima plati da pjevaju. Sudija mora da je bio totalno zbunjen ovim slučajem. Mada je kad je Thompson u pitanju, logičnije plaćanje da ne pjeva.v_vlado wrote:A thompson?domoljub,plačan da ne pjeva a sad bi mogo bandu podržat i đaba....
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Bare, crveni rocker:)
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» ''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
» Oporbene stranke odbijaju doći na sastanak sa Plenkovićem
» Grčka treba nove političke stranke
» Erdogan zabranjuje kurdske političke stranke u Turskoj
» Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
» Oporbene stranke odbijaju doći na sastanak sa Plenkovićem
» Grčka treba nove političke stranke
» Erdogan zabranjuje kurdske političke stranke u Turskoj
» Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
Page 1 of 1