Vjetar piri , korona se širi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vjetar piri , korona se širi
Meni u suštini dođe na isto radim li ja ovo :
Dok sam ja živ podstanarina od oba stana meni , nemam potrebu ništa prodavat , sve ostaje nećacima
Ili
Prodajem šta imam i od toga se krpim al onda nečaci to neće nasljedit
Meni sve isto.
Dok sam ja živ podstanarina od oba stana meni , nemam potrebu ništa prodavat , sve ostaje nećacima
Ili
Prodajem šta imam i od toga se krpim al onda nečaci to neće nasljedit
Meni sve isto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ono,kad bi tri put dnevno jeo u nekom restoranu neka potroši dnevno 200 kn x 30 = 6000,i ostane mu još 1500 za druge pizdarije,ali sumnjam baš da bi toliko potrošio na hranu.Legendovich wrote:to da..סמאל wrote:Pa ipak živi u Hrvatskoj,kad bi prosječno trošio 1000 eura mjesećno,mogao bi živit 8 - 9 god. s tim novcima,ali ono da se ne razbacuje.Legendovich wrote:kojih 10???...סמאל wrote:Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:
Jesam. Uknjižen sam. 1/1.
Mogu kad god oču prodat nešto i stavit poprililne pare u đep. Nije ispod sto tisuća eura.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Meni je sve isto al njima nije. Ne isplati se mene dovest u situaciju da ja moram prodavat svoj dio jer onda oni to neće nasljedit.
Ja ču opet isplivat.
Ne minja meni ništa. Njima minja. Oni gube a ne ja.
Ja ču opet isplivat.
2014-04-11
Znači,ti na neki način priznaješ kako si trut koji parazitira na svojoj familiji i nije te sram o tome javno govoriti.RayMabus wrote:Meni je sve isto al njima nije. Ne isplati se mene dovest u situaciju da ja moram prodavat svoj dio jer onda oni to neće nasljedit.
Ja ču opet isplivat.
2015-07-23
Osigura san se. Dođe do nekih ucjena ja sam prodam šta je moje i od toga živim.
Kako je prodano oni to neće nasljedit.
I mirna Bosna.
Kako je prodano oni to neće nasljedit.
I mirna Bosna.
2014-04-11
Normalno.סמאל wrote:Znači,ti na neki način priznaješ kako si trut koji parazitira na svojoj familiji i nije te sram o tome javno govoriti.RayMabus wrote:Meni je sve isto al njima nije. Ne isplati se mene dovest u situaciju da ja moram prodavat svoj dio jer onda oni to neće nasljedit.
Ja ču opet isplivat.
Kad su me zajebali kad san se triba ženit sad će to morat trpit cili život.
Jednog velikog neradnika kojeg moraju hranit jer je invalid a ako ostane bez para može ič na to da proda svoj dio.
2014-04-11
Nisam im ja kriv šta su zajebali vlastitog sina.
Ovo su posljedice.
Moraju sad to trpit do kraja života.
Ovo su posljedice.
2014-04-11
Ne znam gdje im je bila pamet da uopće nešto upišu na tvoje ime.RayMabus wrote:Normalno.סמאל wrote:Znači,ti na neki način priznaješ kako si trut koji parazitira na svojoj familiji i nije te sram o tome javno govoriti.RayMabus wrote:Meni je sve isto al njima nije. Ne isplati se mene dovest u situaciju da ja moram prodavat svoj dio jer onda oni to neće nasljedit.
Ja ču opet isplivat.
Jednog velikog neradnika kojeg moraju hranit jer je invalid a ako ostane bez para može ič na to da proda svoj dio.
2015-07-23
A šta ako te roditelji nadžive...RayMabus wrote:Nisam im ja kriv šta su zajebali vlastitog sina.
Ovo su posljedice.
2015-07-23
Stari je sam upisa.סמאל wrote:Ne znam gdje im je bila pamet da uopće nešto upišu na tvoje ime.RayMabus wrote:Normalno.סמאל wrote:Znači,ti na neki način priznaješ kako si trut koji parazitira na svojoj familiji i nije te sram o tome javno govoriti.RayMabus wrote:Meni je sve isto al njima nije. Ne isplati se mene dovest u situaciju da ja moram prodavat svoj dio jer onda oni to neće nasljedit.
Ja ču opet isplivat.
Reka je kad je mene moja sestra zajebala neće tebe tvoja. I stavio na mene.
2014-04-11
A onda sam mrtav. Šta me briga za nekretnke kad sam mrtav.סמאל wrote:A šta ako te roditelji nadžive...RayMabus wrote:Nisam im ja kriv šta su zajebali vlastitog sina.
Ovo su posljedice.
Koje glupo pitanje.
2014-04-11
Pa onda će ti opet mater trijumfirat jer je pobjedila emanćipacija.RayMabus wrote:A onda sam mrtav. Šta me briga za nekretnke kad sam mrtav.סמאל wrote:A šta ako te roditelji nadžive...RayMabus wrote:Nisam im ja kriv šta su zajebali vlastitog sina.
Ovo su posljedice.
Koje glupo pitanje.
2015-07-23
Ma sve je to ok.ali da si ti uspio natuć 15 god. radnog staža e to je veliki fenomen.Zadivljen sam.
2015-07-23
Neće jer je wog.סמאל wrote:Pa onda će ti opet mater trijumfirat jer je pobjedila emanćipacija.RayMabus wrote:A onda sam mrtav. Šta me briga za nekretnke kad sam mrtav.סמאל wrote:A šta ako te roditelji nadžive...RayMabus wrote:Nisam im ja kriv šta su zajebali vlastitog sina.
Ovo su posljedice.
Koje glupo pitanje.
Wog je osoba koja misli da je tijelo.
Već joj je muka šta joj nisam i neću dat unučiće a vidi da sam se razbolio.
Dala bi ona stanove da joj ja dam unuka a meni se to ne isplati.
Nisu dovoljno platili
Moraju prepisati oba stana na mene ako to hoće.
2014-04-11
Radija san deset godina na pumpi plus imam od prije nešto. Oko 15 godina radnog staža. Godina više manje. To se da navuć do penzije.סמאל wrote:Ma sve je to ok.ali da si ti uspio natuć 15 god. radnog staža e to je veliki fenomen.Zadivljen sam.
2014-04-11
Kad malo bolje razmislim,upravu si Longy.Ali to što radiš sam sebi,nije dobro prvenstveno za samog tebe.
Možda ti nije sila radit radi neke financijske potrebe,ali ono rekreativno,malo fizičke aktivnosti a ne samo duvan,kava,jelo,internet i spavanje.Takvim načinom života,sjebat ćeš si zdravlje do kraja.
Možda ti nije sila radit radi neke financijske potrebe,ali ono rekreativno,malo fizičke aktivnosti a ne samo duvan,kava,jelo,internet i spavanje.Takvim načinom života,sjebat ćeš si zdravlje do kraja.
2015-07-23
Vrlo bitno. Nisam ni raspoložen ovdje živit dugo. Do pedesete meni dosta. Imam posla drugdje.סמאל wrote:Kad malo bolje razmislim,upravu si Longy.Ali to što radiš sam sebi,nije dobro prvenstveno za samog tebe.
2014-04-11
Ne namjerava imati dug životni vijek. Ostavio sam mogućnost da imam pravo na minimalnu penziju i zato tih 15 godina i ne namjeravam više.radit ni dana.
To je ono ako dočekaš dočekaš plus imam love još a ako ne amo ća. Imam pametnijeg posla nego radit za sistem.
Ljudi teže živit dugo a ja nisam taj tip. Koliko bude bude. Ako ti se ne sviđa smanjiš životni vijek lošim navikama.
Moć jednostavnosti.
To je ono ako dočekaš dočekaš plus imam love još a ako ne amo ća. Imam pametnijeg posla nego radit za sistem.
Ljudi teže živit dugo a ja nisam taj tip. Koliko bude bude. Ako ti se ne sviđa smanjiš životni vijek lošim navikama.
Moć jednostavnosti.
2014-04-11
Gledaj to ovako , nikidan su se neka dva momka utopila u Međimurju il tamo negdi jer su išli proslavit maturu
Il neko se rodi bolestan i tako cili život.
Jes živio dobro ? Jel bilo kako ti oćeš ?
Nemoš na sve utjecat nit na sve pristat al ok ne ide onda sam živiiš jer nisi takvi tip kojemu će netko prodavat neke priče za koje zna da ne drže vodu.
Poput emancipacije.
Sretan sam šta neću imat dice nit na bilo koji način podržat vladavinu žena.
To je moja pobjeda i čiste duše idem dalje.
Od svojih principa ne odustajem i to je to.
Može cili svit eksplodirat ja od svojih načela neodsrupam.
Ne možeš me kupit ljubavlju , seksom , parama nit ikakvim ucjenama.
To ti je ta razlika između mene i vas.
Razloga zašto sam ja general gf a vi NISTE.
Il neko se rodi bolestan i tako cili život.
Jes živio dobro ? Jel bilo kako ti oćeš ?
Nemoš na sve utjecat nit na sve pristat al ok ne ide onda sam živiiš jer nisi takvi tip kojemu će netko prodavat neke priče za koje zna da ne drže vodu.
Poput emancipacije.
Sretan sam šta neću imat dice nit na bilo koji način podržat vladavinu žena.
To je moja pobjeda i čiste duše idem dalje.
Od svojih principa ne odustajem i to je to.
Može cili svit eksplodirat ja od svojih načela neodsrupam.
Ne možeš me kupit ljubavlju , seksom , parama nit ikakvim ucjenama.
To ti je ta razlika između mene i vas.
Razloga zašto sam ja general gf a vi NISTE.
2014-04-11
Evropa se budi. Nedilja je završila a počeo ponediljak kojemu svi koji rade proklinju mater. Još da skuže da cjepiva nema na vidiku , da planet ima osam miljardi ljudi a da je tek zaraženo 13 miljona.
Virus za sirotinju
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/new-york-virus-za-sirotinju/a-53117085
Virus za sirotinju
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/new-york-virus-za-sirotinju/a-53117085
2014-04-11
Nije bogat onaj tko puno ima nego kome malo treba.
Ja san ti i jedno i drugo , imam puno a treba mi malo.
Eto sad kava nakon šta san spava na kauču ka top i sad ćemo tako se valjat po krevetu cili dan i onda malo na kupanje.
Na jesen uzimam Plazmu i stavljam je u sobu i Playstation i od početka godine mi završava porez i onda mi kapa lova od podstanarstva 2500 kuna.
Mene ni sad stari ne finacira nego obrnuto , proda san auto da možemo izgurat do kraja godine. Iman svoju lovu plus da san njemu par tisuća kuna i još ću do par tisuća kuna do kraja godine da to financijski izguramo.
Ja od kad za sebe znam nikad nisan žica pare u staraca , dali bi tu i tamo nešto al uglavnom svodi se na to da ja sam odnekud stvorim tih tisuću kuna mjesečno da im nisam na teret.
Jedan stan je moj i sad kad istekne porez to je tih tisuću i nešto kuna šta ide u kućni proračun od mene tako da opet ja nisan nikome uzeja nit san na teret.
Sutra da se i očenim nisam ja ženi na teret jer ona će morat radit a ja imam svoje i onda tako udvoje dakle opet šema me triba meni njena plaća nit išta od toga. Ja san poprilično potkovan i materijom i znanjem kako se ona stvara i kako se pliva iznad nje da ne postaneš rob materije jer ako ti puno treba onda ne igra koliko imaš jer si posta ovisnik o tome da ti uvik fali neka lova za ovo il ono i samo trčiš ko bvudala cili život za nekakvom materijom jer misliš da ako nešto nemaš da će propast.
Radujem se raspadu iluminatskog svijeta baziranog na lovi poznatijeg kao kapitalizam.
Veseli me ulazak Katarine Peovič u sabor. Da san bija osma izborna jedinica da bi Mati Kapovicu glas.
Ona je u nečem u pravu al to ne može jedna mala Hrvatska izvest nego to mora doć u Ameriku.
Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska.
Ja san ti i jedno i drugo , imam puno a treba mi malo.
Eto sad kava nakon šta san spava na kauču ka top i sad ćemo tako se valjat po krevetu cili dan i onda malo na kupanje.
Na jesen uzimam Plazmu i stavljam je u sobu i Playstation i od početka godine mi završava porez i onda mi kapa lova od podstanarstva 2500 kuna.
Mene ni sad stari ne finacira nego obrnuto , proda san auto da možemo izgurat do kraja godine. Iman svoju lovu plus da san njemu par tisuća kuna i još ću do par tisuća kuna do kraja godine da to financijski izguramo.
Ja od kad za sebe znam nikad nisan žica pare u staraca , dali bi tu i tamo nešto al uglavnom svodi se na to da ja sam odnekud stvorim tih tisuću kuna mjesečno da im nisam na teret.
Jedan stan je moj i sad kad istekne porez to je tih tisuću i nešto kuna šta ide u kućni proračun od mene tako da opet ja nisan nikome uzeja nit san na teret.
Sutra da se i očenim nisam ja ženi na teret jer ona će morat radit a ja imam svoje i onda tako udvoje dakle opet šema me triba meni njena plaća nit išta od toga. Ja san poprilično potkovan i materijom i znanjem kako se ona stvara i kako se pliva iznad nje da ne postaneš rob materije jer ako ti puno treba onda ne igra koliko imaš jer si posta ovisnik o tome da ti uvik fali neka lova za ovo il ono i samo trčiš ko bvudala cili život za nekakvom materijom jer misliš da ako nešto nemaš da će propast.
Radujem se raspadu iluminatskog svijeta baziranog na lovi poznatijeg kao kapitalizam.
Veseli me ulazak Katarine Peovič u sabor. Da san bija osma izborna jedinica da bi Mati Kapovicu glas.
Ona je u nečem u pravu al to ne može jedna mala Hrvatska izvest nego to mora doć u Ameriku.
Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ..vjetar piri,kinez se širi..
» Vjetar piri Wehabizam se širi
» vjetar piri, kalifat se širi
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel
» vetar piri kosovo se širi...
» Vjetar piri Wehabizam se širi
» vjetar piri, kalifat se širi
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel