Vjetar piri , korona se širi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vjetar piri , korona se širi
ma slobodno prodaj..ostatak ce ostaloj familiji..svi sretni i zadovoljniRayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Ne sekiraj se ti za mene. Iman ja ekonomiju u malom prstu. Neke stvari su na meni. Mogu ih prodat i živit od toga.
Guest- Guest
Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Ne sekiraj se ti za mene. Iman ja ekonomiju u malom prstu. Neke stvari su na meni. Mogu ih prodat i živit od toga.
Ukoliko nigdje nisi uknjižen,svatko svoj dio može ostavit kome hoće.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dok nije na tebi Nekretnina,nemos mirno spavati..u zadnji cas se starci mogu predomisliti i ostaviti Longija bez Nekretnina..סמאל wrote:Pa jadni ljudi znaju s kim imaju posla,ali zato ga možda iznenade,kad im više ništa ne mogne napravit.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Guest- Guest
josh mi budemo morali udomiti Longija i hraniti ga,kad ga Famiglija izbaci na ulicu..סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Guest- Guest
Možda mu Galaktička Federacija udjeli vojnu opskrbninu.Legendovich wrote:josh mi budemo morali udomiti Longija i hraniti ga,kad ga Famiglija izbaci na ulicu..סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
2015-07-23
Nemam potrebu prodavat dok god imam za sebe. Dakle jednostavna stvar , podstanarina od stanova ide meni dok sam ja živ da ne dođem u situaciju da moram prodat druge nekretnine.Legendovich wrote:ma slobodno prodaj..ostatak ce ostaloj familiji..svi sretni i zadovoljniRayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Kad ja umrem vaši i stanovi i moje nekretnine. Kad umrem brige me za to. Bitno mi je da imam dok sam živ.
Jednostavno. Vidiš kako ja to namistin da se mene ne isplati dirat jer onda gubiš više.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Mogu kad god oču prodat nešto i stavit poprililne pare u đep. Nije ispod sto tisuća eura.
2014-04-11
za zivot do 80te,ti treba bar dva tri miljuna Ojrova..ako hoces da zivis kao covjek..kolikotoliko..RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Mogu kad god oču prodat nešto i stavit poprililne pare u đep. Nije ispod sto tisuća eura.
Guest- Guest
Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
2015-07-23
kojih 10???...סמאל wrote:Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Guest- Guest
Pa to i ja govorim,ako misliš pristojno živit,treba ti minimum 1000 eura mjesečno.On sad ima 40. znači ako bi živio do 80. treba mu minimalno 500 tisuća i to da živi skromno.Legendovich wrote:za zivot do 80te,ti treba bar dva tri miljuna Ojrova..ako hoces da zivis kao covjek..kolikotoliko..RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
2015-07-23
Super.סמאל wrote:Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Znači da se ne moram zamarat s lovom idućih deset godina a sad mi je 41 a penzija je kad navršiš 65 ako ih doživiš.
10 godina. Super
2014-04-11
Pa ti nemaš radnog staža niti za socijalnu pomoć a kamo li mirovinu.RayMabus wrote:Super.סמאל wrote:Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:
Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.
Znači da se ne moram zamarat s lovom idućih deset godina a sad mi je 41 a penzija je kad navršiš 65 ako ih doživiš.
10 godina. Super
2015-07-23
Imam 15 godina. Minimalna penzija.סמאל wrote:Pa ti nemaš radnog staža niti za socijalnu pomoć a kamo li mirovinu.RayMabus wrote:Super.סמאל wrote:Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:
Kako ne mogu ?
10 godina. Super
2014-04-11
ja sam sebi izracunao i sad intenzivno filam racun lovom,jer tko zna sto ide..valja u zemlju investirati,sjemensku robu,to sam josh prije 10 godina pricao,i stoku..meseka se mora jesti..סמאל wrote:Pa to i ja govorim,ako misliš pristojno živit,treba ti minimum 1000 eura mjesečno.On sad ima 40. znači ako bi živio do 80. treba mu minimalno 500 tisuća i to da živi skromno.Legendovich wrote:za zivot do 80te,ti treba bar dva tri miljuna Ojrova..ako hoces da zivis kao covjek..kolikotoliko..RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:
Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.
Guest- Guest
Pa ipak živi u Hrvatskoj,kad bi prosječno trošio 1000 eura mjesećno,mogao bi živit 8 - 9 god. s tim novcima,ali ono da se ne razbacuje.Legendovich wrote:kojih 10???...סמאל wrote:Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:Kako ne mogu ?RayMabus wrote:
2015-07-23
to da..סמאל wrote:Pa ipak živi u Hrvatskoj,kad bi prosječno trošio 1000 eura mjesećno,mogao bi živit 8 - 9 god. s tim novcima,ali ono da se ne razbacuje.Legendovich wrote:kojih 10???...סמאל wrote:Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:Jesam. Uknjižen sam. 1/1.סמאל wrote:
Kako ne mogu ?
Guest- Guest
Imam skromne prohtjeve.
Budista.
Komad kruva , mlika i tako par sitnica šta puno ne koštaju i meni super.
Takvi san lik.
Mogu ja puno izdržat. Više nego mnogi od vas.
Vi bi na mom mjestu odavno bankrotirali
Budista.
Komad kruva , mlika i tako par sitnica šta puno ne koštaju i meni super.
Takvi san lik.
Mogu ja puno izdržat. Više nego mnogi od vas.
Vi bi na mom mjestu odavno bankrotirali
2014-04-11
O jebo te,pa to ti ne može pokrit koliko mjesečno potrošiš na duvan.RayMabus wrote:Imam 15 godina. Minimalna penzija.סמאל wrote:Pa ti nemaš radnog staža niti za socijalnu pomoć a kamo li mirovinu.RayMabus wrote:Super.סמאל wrote:Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.RayMabus wrote:
Jesam. Uknjižen sam. 1/1.
10 godina. Super
2015-07-23
Pa zato nećemo sad tu nekretninu prodavat nego kad budem ima 65 ako ih dočekam.סמאל wrote:O jebo te,pa to ti ne može pokrit koliko mjesečno potrošiš na duvan.RayMabus wrote:Imam 15 godina. Minimalna penzija.סמאל wrote:Pa ti nemaš radnog staža niti za socijalnu pomoć a kamo li mirovinu.RayMabus wrote:Super.סמאל wrote:
Pa to je sitna para,s tim ne možeš pristojno živit niti 10 god.
10 godina. Super
Do tada ja i ćaća , iduće godine ističe porez , to još 2500 kuna i tako ja i on koliko traje traje.
Posli ćemo vidit. Tko živ tko mrtav.
Imam pravo na najmanje jedan stan. Opet dobro. Penzija.
2014-04-11
Meni u suštini dođe na isto radim li ja ovo :
Dok sam ja živ podstanarina od oba stana meni , nemam potrebu ništa prodavat , sve ostaje nećacima
Ili
Prodajem šta imam i od toga se krpim al onda nečaci to neće nasljedit
Meni sve isto.
Dok sam ja živ podstanarina od oba stana meni , nemam potrebu ništa prodavat , sve ostaje nećacima
Ili
Prodajem šta imam i od toga se krpim al onda nečaci to neće nasljedit
Meni sve isto.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ..vjetar piri,kinez se širi..
» Vjetar piri Wehabizam se širi
» vjetar piri, kalifat se širi
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel
» vetar piri kosovo se širi...