Vjetar piri , korona se širi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vjetar piri , korona se širi
230 tisuća u jednom danu
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/svjetska-zdravstvena-organizacija-danas-smo-zabiljezili-rekordan-broj-zarazenih-od-koronavirusa-a-od-pocetka-pandemije-oboljelo-je-13-milijuna-ljudi-1032016
Ključaj sve
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/svjetska-zdravstvena-organizacija-danas-smo-zabiljezili-rekordan-broj-zarazenih-od-koronavirusa-a-od-pocetka-pandemije-oboljelo-je-13-milijuna-ljudi-1032016
Ključaj sve
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vjetar piri , korona se širi
Zašto Galaktička Federacija ne pomogne oko cjepiva ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije nas briga.
Radujemo se slomu sistema osnovanom na novcu.
Radujemo se slomu sistema osnovanom na novcu.
2014-04-11
Valjda postoje i neke više vrijednosti od materije.
Ključaj sve.
Ključaj sve.
2014-04-11
Hah a šta misliš na čemu će bit zasnovan ,,postkoronalni'' sistem ?
2015-07-23
Zar vam Buda nije nešto rekao davno o materiji ?
Postali ste robovi materije.
Srušit ćemo taj sistem.
Postali ste robovi materije.
Srušit ćemo taj sistem.
2014-04-11
A tko će to srušit Galaktička Federacija ili ?
2015-07-23
Šta je vama ? Jeste bolesni od materije ?
Ja imam stanove pesto metara poviše kuće nikad u njima nisam prispava jer me nije brige. Hrpu žena san odbija kad su rekle da bi s menom jer san bogat. Staru san isprokid jer mi je upala da se moram ženit radi stanova.
Koji je vama kurac svima ?
Jeste vi neki narkomani ovisni o lovi il šta ?
Odite se ličit.
Ja imam stanove pesto metara poviše kuće nikad u njima nisam prispava jer me nije brige. Hrpu žena san odbija kad su rekle da bi s menom jer san bogat. Staru san isprokid jer mi je upala da se moram ženit radi stanova.
Koji je vama kurac svima ?
Jeste vi neki narkomani ovisni o lovi il šta ?
Odite se ličit.
2014-04-11
ybtg sada..kad si moro prodati osrednju skulu od auta da imas sto pojisti..yebes ti svoj zivot i filozofiju..a lijepo je imati skupu tekniku,odlican auto,dobro se hraniti i povremeno se oduseviti skupim poklonom samom sebi..lijepo je pici kupiti one fine zekzualne krpice i gledati je kako to na sebea navlaci,dok se ti rajcas pogledom na nju...
kad se usporedis sa tim slikama,ti licis na indijskog prosjaka iz najnizeg staleza..i josh si izdao Muški rod..postao i Pipica..
kad se usporedis sa tim slikama,ti licis na indijskog prosjaka iz najnizeg staleza..i josh si izdao Muški rod..postao i Pipica..
Guest- Guest
Šta će vam GF ?
Lijek je jednostavan ; svi zatvorite granice i tri mjeseca karantena.
A past će ekonomija.
E pa to i oću.
Jedite govna materijalisti.
Lijek je jednostavan ; svi zatvorite granice i tri mjeseca karantena.
A past će ekonomija.
E pa to i oću.
Jedite govna materijalisti.
2014-04-11
vid ti Duovnjaka,koji se otima za nekretnine i prebija žensko Čeljade..oyebote,ne znam,ali se netko i po tom pitanju u grobu okrece..
Guest- Guest
Ja se ne okrićem. Imam te nekretnine već 15 godina , namještene , 500 metara od kuće , nisam nikad u njima prispava a moga san.
Bitno mi je da ih ne dobije onaj tko pati za njima.
2014-04-11
A možda će te baš taj netko na kraju dohranit i ako je stariji od tebe.RayMabus wrote:Ja se ne okrićem. Imam te nekretnine već 15 godina , namještene , 500 metara od kuće , nisam nikad u njima prispava a moga san.
To čime se ti hvališ,uopće nije za pohvalu,parazitirat na račun vlastite obitelji.Valjda će ti starci bit pametni,pa sve ostavit malom od sestre.
2015-07-23
..kako kaze Longica,duzni su se brinuti za svoje DIJETE,iako je ono vec pregazilo 40godina zivota...סמאל wrote:A možda će te baš taj netko na kraju dohranit i ako je stariji od tebe.RayMabus wrote:Ja se ne okrićem. Imam te nekretnine već 15 godina , namještene , 500 metara od kuće , nisam nikad u njima prispava a moga san.
To čime se ti hvališ,uopće nije za pohvalu,parazitirat na račun vlastite obitelji.Valjda će ti starci bit pametni,pa sve ostavit malom od sestre.
Guest- Guest
Ostavit ću mu ja ako ne budem ima dice. Ja ću to napraviti. Ne moraju oni.
2014-04-11
tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Guest- Guest
Pa jadni ljudi znaju s kim imaju posla,ali zato ga možda iznenade,kad im više ništa ne mogne napravit.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
2015-07-23
Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Ne sekiraj se ti za mene. Iman ja ekonomiju u malom prstu. Neke stvari su na meni. Mogu ih prodat i živit od toga.
2014-04-11
ma slobodno prodaj..ostatak ce ostaloj familiji..svi sretni i zadovoljniRayMabus wrote:Ne mogu me preskočit. Mogli bi da imam svoju djecu a ovako ne mogu. Ako ne žele da prodam svoj dio dakle da ostane nečacima onda mora biti po mom jer inače prodaja.Legendovich wrote:tebe ce preskociti..nema u Zakonu da tebi moraju ostaviti Nekretnine..
Ne sekiraj se ti za mene. Iman ja ekonomiju u malom prstu. Neke stvari su na meni. Mogu ih prodat i živit od toga.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ..vjetar piri,kinez se širi..
» Vjetar piri Wehabizam se širi
» vjetar piri, kalifat se širi
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel
» vetar piri kosovo se širi...
» Vjetar piri Wehabizam se širi
» vjetar piri, kalifat se širi
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel
» vetar piri kosovo se širi...