Hrvatska je obična kolonija Brisela
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Hrvatska je obična kolonija Brisela
Dao sam joj njen život. Ima svoj stan tri kilometra od mene. Nikad u ovih deset godina nisam otišao tamo.סמאל wrote:ovo s Longijevom majkom,već je postalo kultni fenomen.mentalitet wrote:RayMabus wrote:Namjerno sam šutio o tome da je Brisel = Njemačka.
Čekao sam tko će to prvi primjetit. Imaš mozak. Kužiš.
Pa to znaju ljudi bez tri razreda osnovne.Zasto su Vatikan i Njemacka pozurili priznati Hrvatsku...Iz ljubavi?Pa ljudi nema ljubavi nego postoje samo interesi.Pogledaj samo svoju obitelj i ne samo ti..Vidi malu bebu kako je umiljata..priroda ili bog tko ce ga znati stvorilo ga takvog da u to vrijeme bude umiljato jer ovisi o roditeljima a kad poraste kao neki sora one koji su mu prali usrano dupe ..Kuzis..Nikakve razlike nema izmedju toga djeteta i pojedinih naroda .Eto srbi su branili Hrvatsku od turaka a kako su im se hrvati zahvalili kao ti svojoj majci..Priroda i mentalitet koji je izgradjen prije par stotina godina..Svi u sebi nosim i dobro i zlo ...nema nevinih...ali normalan covjek treba raditi na sebi pomocu alata kao sto su kultura,etika,,moral i svih drugih pozitivnih cimbenika cime nas je civilizacija podarila...Jebes covjeka koji nema svoj ponos ...koji gleda da nesto stvori kradjom...kojega boli kurac za slabijim i nemocnim u svojoj zajednici..koji otima tudjoj djeci iz usta da bi svoju utovljenu jos vise nahranio...mogao bi tako unedogled nabrajati ..da susjedu krepe krava ili da bace atomsku na Srbiju ili kako neki srbi misle da bi to bilo najbolje baciti na Bosnu...mentalitet jarane..to je otrov najveci u nama na Balkanu...
Samo sam joj uzeo sina.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kažnjena je tako da sam joj uzeo sina.
U čemu je problem ?
Ima svoj život , svoje nekretnine nema sina.
U čemu je problem ?
U čemu je problem ?
U čemu je problem ?
2014-04-11
סמאל wrote:Dobro,nije važno,već sam neko vrijeme mislio da te nešto pitam.mentalitet wrote:סמאל wrote:Deda ?mentalitet wrote:RayMabus wrote:Tko nas šta pita
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/diplomatski-izvori-hrvatska-u-petak-ulazi-u-erm-ii/10422436/
Nije kolonija Brisela nego je kolonija Njemacke kao i sve druge zemlje Europe.Slicna situacija je bila pred II svjetski..za par godina ne bi vam ja bio u kozi ..Sa jedne strane Kina ...sa druge Rusija...a zapad ce vas braniti ali u kurcu..Pa gdje je ona krivoustog..Na hrvatskom ramenu hrvatska puska a u dzepu hrvatska lisnica..Majku vam jebem pohlepnu kako brzo zaboravljate one koji su vam uvalili kurcinu u zvalje mjesto lizale..Jos cete vi biti topovsko meso na Balkanu...ne brigajte...samo pogledajte tko koga gura u zadnjih tisucu godina sa juga prema sjeveru..Gdje su sada hrvati iz BiH?Srbi iz Hrvatske??Zar mislite da su ti procesi zavrseni??Idioti glupi..Jos se ovdje nadjebavate na forumu koje gluplji Srbin ili Hrvat...Musliman..a sswabo vam izvlaci zadnju marku ,,dinar ili kunu iz dzepa..Pohlepa stari..pohlepa ...zine dupe vise nego sto usta mogu progutati...mentalitet jebaji ga
Kao da je vazno tko sam..zar nije vazno sto tipkam??
Jednom sam imao prepirku s tre-om,ti jer rekao kako si razotkrio neka moja sranja po Wikipediji,pa bih volio da me podsjetiš o čemu je riječ.
Imam pametnija posla od citanja Wikija tak da zakljuci sam ono sto si me pitao..
Znači,galaktičar je progutao kaštelanskog maldića.Hm,koliko je još ostalo od njega a koliko je sad kužne galaktičarske nakaze.RayMabus wrote:Dao sam joj njen život. Ima svoj stan tri kilometra od mene. Nikad u ovih deset godina nisam otišao tamo.סמאל wrote:ovo s Longijevom majkom,već je postalo kultni fenomen.mentalitet wrote:RayMabus wrote:Namjerno sam šutio o tome da je Brisel = Njemačka.
Pa to znaju ljudi bez tri razreda osnovne.Zasto su Vatikan i Njemacka pozurili priznati Hrvatsku...Iz ljubavi?Pa ljudi nema ljubavi nego postoje samo interesi.Pogledaj samo svoju obitelj i ne samo ti..Vidi malu bebu kako je umiljata..priroda ili bog tko ce ga znati stvorilo ga takvog da u to vrijeme bude umiljato jer ovisi o roditeljima a kad poraste kao neki sora one koji su mu prali usrano dupe ..Kuzis..Nikakve razlike nema izmedju toga djeteta i pojedinih naroda .Eto srbi su branili Hrvatsku od turaka a kako su im se hrvati zahvalili kao ti svojoj majci..Priroda i mentalitet koji je izgradjen prije par stotina godina..Svi u sebi nosim i dobro i zlo ...nema nevinih...ali normalan covjek treba raditi na sebi pomocu alata kao sto su kultura,etika,,moral i svih drugih pozitivnih cimbenika cime nas je civilizacija podarila...Jebes covjeka koji nema svoj ponos ...koji gleda da nesto stvori kradjom...kojega boli kurac za slabijim i nemocnim u svojoj zajednici..koji otima tudjoj djeci iz usta da bi svoju utovljenu jos vise nahranio...mogao bi tako unedogled nabrajati ..da susjedu krepe krava ili da bace atomsku na Srbiju ili kako neki srbi misle da bi to bilo najbolje baciti na Bosnu...mentalitet jarane..to je otrov najveci u nama na Balkanu...
Samo sam joj uzeo sina.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dovoljno da ona sina nikad neće dobiti nazad.
Pazi žena dolazi s nečakom malim i govori mi da ako se ti ne oženiš on će sve nasljedit
Dakle radi kuhinjskih pločica ja se moram ženit
Ubijo Boga u njoj i izbacio je iz kuće i života.
Pazi šta pričaš.
Pazi žena dolazi s nečakom malim i govori mi da ako se ti ne oženiš on će sve nasljedit
Pazi šta pričaš.
2014-04-11
Tre je ustvrdio da si razotkrio neke moje navodne gadosti,ne znam na što je mislio.mentalitet wrote:
Imam pametnija posla od citanja Wikija tak da zakljuci sam ono sto si me pitao..
2015-07-23
hors je njoj oduzeo sina, a tebi pamet.RayMabus wrote:Dao sam joj njen život. Ima svoj stan tri kilometra od mene. Nikad u ovih deset godina nisam otišao tamo.סמאל wrote:ovo s Longijevom majkom,već je postalo kultni fenomen.mentalitet wrote:RayMabus wrote:Namjerno sam šutio o tome da je Brisel = Njemačka.
Samo sam joj uzeo sina.
2014-12-30
Ja nisam kmet poput vas pa ćete se prodat za njemačke pare.RayMabus wrote:Dovoljno da ona sina nikad neće dobiti nazad.
Pazi šta pričaš.
Ja mogu jest govna
Al jest ćeš ih ti
Na koljena
2014-04-11
RayMabus wrote:Kažnjena je tako da sam joj uzeo sina.
U čemu je problem ?
U čemu je problem ?
Nije moja stvar ..na tebi je sto trebas a sto ne trebas raditi..ja samo iznosim svoje misljenje sto je normalno a sto nije mada je i to pitanje diskutabilno..pricam o mentalitetu..ne zelim da ulazim u tudje intime jer smatram da je to balkanski seljoberski mentalitet..brinem svoju brigu kako znami umijem a ti brini svoju..tako cemo najbolje odrzati harmoniju i balans u drustvu..a i u obitelji koja je ipak kamen temeljac naseg postojanja..ne izvlaci taj kamen ispod kuce jer ces se kuca urusiti pa cete morati pod maslinu
mentalitet wrote:RayMabus wrote:Kažnjena je tako da sam joj uzeo sina.
U čemu je problem ?
U čemu je problem ?
Nije moja stvar ..na tebi je sto trebas a sto ne trebas raditi..ja samo iznosim svoje misljenje sto je normalno a sto nije mada je i to pitanje diskutabilno..pricam o mentalitetu..ne zelim da ulazim u tudje intime jer smatram da je to balkanski seljoberski mentalitet..brinem svoju brigu kako znami umijem a ti brini svoju..tako cemo najbolje odrzati harmoniju i balans u drustvu..a i u obitelji koja je ipak kamen temeljac naseg postojanja..ne izvlaci taj kamen ispod kuce jer ces se kuca urusiti pa cete morati pod maslinu
Kuća , maslina = materija
Pazi kako s menim pričaš
Spreman san na svašta ako me ucjenjuješ s materijom
Mogli bismo posjeti Boga
Zajedno
2014-04-11
To neće,niti može,mene osobno ni u kom slučaju okrznut,a odgovara mi na jedan način.RayMabus wrote:A ti se pripremi na eroziju eura kao valute jer najpogođenije države u eu su iste one koje su u eurozoni , Italija , Španjolska , Francuska i Grčkaסמאל wrote:Meni odgovara.RayMabus wrote:Ako ne pruže otpor masoneriji zgaziti ću ih.סמאל wrote:Ne vidim na koji način se to dotiče tebe,bez obzira uveo se euro ili ne,kakve koristi ili štete ti osobno imaš radi toga ?RayMabus wrote:Šako jada. Četiri godine vas je guzija. Uzurpirao vlast i sad mu plješćete šta je dobio izbore pomoću korone i u špici sezone kad je njegova uhljebnička sekta masovno izašla na izbore a ostali ostali doma.
Plješćete mu šta će vam bez referenduma uvalit euro.
Kmetovi mentalno. Šako jada. Propala kolonijo.
Nije stvar u euru jer će se uvest prije ili poslije nego načinu na koji se uvodi.
Ti se moraš prilagoditi i poštivati Novi svjestki illuminatski poredak.
Nemoj mislit da su moje prijetnje šuplje. Nisu.
2015-07-23
סמאל wrote:To neće,niti može,mene osobno ni u kom slučaju okrznut,a odgovara mi na jedan način.RayMabus wrote:A ti se pripremi na eroziju eura kao valute jer najpogođenije države u eu su iste one koje su u eurozoni , Italija , Španjolska , Francuska i Grčkaסמאל wrote:Meni odgovara.RayMabus wrote:Ako ne pruže otpor masoneriji zgaziti ću ih.סמאל wrote:
Ne vidim na koji način se to dotiče tebe,bez obzira uveo se euro ili ne,kakve koristi ili štete ti osobno imaš radi toga ?
Nije stvar u euru jer će se uvest prije ili poslije nego načinu na koji se uvodi.
Ti se moraš prilagoditi i poštivati Novi svjestki illuminatski poredak.
Nemoj mislit da su moje prijetnje šuplje. Nisu.
Normalno da neće. Hrvati podsvjesno žele biti njemačka kolonija.
2014-04-11
Postao si prebahat a šta misliš da tebi netko demostrira svoju moć i prije nego što misliš.RayMabus wrote:mentalitet wrote:RayMabus wrote:Kažnjena je tako da sam joj uzeo sina.
U čemu je problem ?
U čemu je problem ?
Kuća , maslina = materija
Pazi kako s menim pričaš
Spreman san na svašta ako me ucjenjuješ s materijom
Mogli bismo posjeti Boga
Zajedno
Bez obzira na tu masu,fizički si slabiji nego što misliš,dovoljno je pucnut prstima.
Ali to nije najgore,mogao bi zaglavit bez mogućnosti inkarnacije.
2015-07-23
Inkarnacija = materija
Pazi kako s menom pričaš
Srednje ime mi je Pakao
Pazi kako s menom pričaš
Srednje ime mi je Pakao
2014-04-11
Jel želite biti njemački kmetovi ?
Super. Ja ne želim.
Ako ne napravite referendum smatrat ću da ste me nasilno uveli u to.
Objava rata.
Super. Ja ne želim.
Ako ne napravite referendum smatrat ću da ste me nasilno uveli u to.
Objava rata.
2014-04-11
Ako napravite referendum i vi pobijedite poštivat ću to.
Ako ga uopće ne napravite a to uvedete to je objava rata
Imam 1/3 ljudi koja se izjasnila na referendumu o eu protiv plus ja i slični koji smo činili 55% onih koji nisu tili glasat.
Sad ćete nas imat 40%
Kad vam uništim valutu to će biti 51%
Nakon toga ponavljamo referendum o eu i izlazimo
Sve ostalo su vaši snovi da ću ja biti njemački kmet
Ako ga uopće ne napravite a to uvedete to je objava rata
Imam 1/3 ljudi koja se izjasnila na referendumu o eu protiv plus ja i slični koji smo činili 55% onih koji nisu tili glasat.
Sad ćete nas imat 40%
Kad vam uništim valutu to će biti 51%
Nakon toga ponavljamo referendum o eu i izlazimo
Sve ostalo su vaši snovi da ću ja biti njemački kmet
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Ma nemam ja šta s tobom ili bilo skim pazit kako pričam.RayMabus wrote:Inkarnacija = materija
Pazi kako s menom pričaš
Srednje ime mi je Pakao
Ako se zainatim mogu te zgazit ko crva.
Ja znam puno toga o tebi a ti o meni ne znaš ništa,podcjenili su me i gori od tebe.
2015-07-23
Idi spašavat Italiju od pada bdp a dužni su ko Grčka.veber wrote:popustili ketadoni?
2014-04-11
Smiješan si.סמאל wrote:Ma nemam ja šta s tobom ili bilo skim pazit kako pričam.RayMabus wrote:Inkarnacija = materija
Pazi kako s menom pričaš
Srednje ime mi je Pakao
Ja znam puno toga o tebi a ti o meni ne znaš ništa,podcjenili su me i gori od tebe.
2014-04-11
Tko se zadnji smije.RayMabus wrote:Smiješan si.סמאל wrote:Ma nemam ja šta s tobom ili bilo skim pazit kako pričam.RayMabus wrote:Inkarnacija = materija
Pazi kako s menom pričaš
Srednje ime mi je Pakao
2015-07-23
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Švarc-Šiling : Srbija i Hrvatska se ponašaju kao da je BiH njihova kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
Page 5 of 14