džango ustašo
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: džango ustašo
Ali ne može se zaboravit tvoje bahaćenje i petljanje u demokratske procese suverene države,onda kada si mislio da će stvari ispast nepovoljnim za tebe.RayMabus wrote:Al nije. Nema smisla da trošim energiju na to razmišljanje. Nije i više manje je sve ok iako nije al eto može proć.סמאל wrote:I šta da je Most pao na dva tri mandata ?RayMabus wrote:סמאל wrote:Aj,šta si se odma usro. pa zna Lotka da se šališ,neće ti pokucat SOA na vrata.RayMabus wrote:Neće biti atentanta na P. Bar šta se mene tiče. To sam samo naručio opcije za fizičku likvidaciju P kad je Most pao na 4 a HDZ došao na 72 mandata. Popravilo se pa ništa.
Al eto da se ne baci sav materijal očito usmjerili sve malo istočnije di vlada autokratski režim. Nismo ni mi daleko al kod nas bar imaš predstavnike oporbe u saboru a kod njih niti to.
Al ne šalim se. Stvarno sam to naručio od GF ( opcije za fizičko micanje P no to je samo analiza toga nije ni sam atentat , to nisam potvrdio ).
Pitanje je,jeli oni iz Galaktičke Federacije uopće znaju za te tvoje ispade,i jeli bi ti uopće odobrili takvo ponašanje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
72 mandata HDZ nakon ovakve četiri godine vlasti je tebi demokratski proces ?
Da normalno da znaju za mene. Poslali su mi svu analizu opcija za fizičkom likvidacijom P koju sam tražio. Ono materijal na 300 stranica.
Da normalno da znaju za mene. Poslali su mi svu analizu opcija za fizičkom likvidacijom P koju sam tražio. Ono materijal na 300 stranica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo im je komandant.סמאל wrote:
Pitanje je,jeli oni iz Galaktičke Federacije uopće znaju za te tvoje ispade,i jeli bi ti uopće odobrili takvo ponašanje.
Pogledaj koja mu je poruka svim bićima u galaksijama za srpanj 2020.
Sve što treba učiniti je dati nam dozvolu navodeći bilo naglas ili u sebi riječi kao što su: „Ja zapovijedam da svi negativni vanzemaljci, negativni zemljani, i negativna bića da napuste moju osobnu sferu, kao i moju okolinu jednom zauvijek“, ili bilo koju sličnu izjavu u vašim vlastitim riječima, i mi ćemo vam odmah priskočiti u pomoć da očistimo vaš dom, ured, ili gdje god se nalazili.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znači,Galaktička Federacija bi se petljala u interne stvari suverene države ?RayMabus wrote:72 mandata HDZ nakon ovakve četiri godine vlasti je tebi demokratski proces ?
2015-07-23
Zavisi. Ako odobri cijelo vijeće.סמאל wrote:Znači,Galaktička Federacija bi se petljala u interne stvari suverene države ?RayMabus wrote:72 mandata HDZ nakon ovakve četiri godine vlasti je tebi demokratski proces ?
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Maggie19 wrote:Wtf?!Serbinho-3 wrote:Hrvati bi opet da vladaju Srbijom i cepkaju ko za vreme Juge i prodaju
buve o Srboslaviji i ugroženosti ...
Przenice iz domaće radinosti, vec vidjene...
;-O
Realno se mesate oko vlasti u Srbiji i dajete podrsku ovim huliganima da ilegalno ruše vlast.
Skoro su bili izbori, nisu ni cenzus prešli, pa ajde na ulici.
Niko nije rec rekao oko vaših izbora, moglo se primetiti da smo propratili u demokratskom duhu.
ne miješamo se mi ništa, na vama je da ga objesite, mi nismo u utakmici, samo promatrači, televizija, kokice, piva.
a kad je između naroda i diktatora kojeg brane batinaši, svako normalan će podržat narod. To što ti misliš da mi "mrzimo srbiju" je tvoja stvar, u biti nas boli kurac za srbiju, ali i nama bi odgovaralo da je tamo neko normalan. A ovaj nije.
Uostalom, taj tip je tolko odvratan da čisto kad ga vidiš i čuješ navijaš za one koji ga hoće objesit. To je stvar elemenatrne humanosti. Jebiga navijaš za bleka a ne za crvene mundire.
Najbolje da bude izjednačeno. Oni ga napadaju a on se brani a u međuvremenu hara korona , ljudi umiru po bolnicama , ekonomska kriza raste.marcellus wrote:Serbinho-3 wrote:Maggie19 wrote:Wtf?!Serbinho-3 wrote:Hrvati bi opet da vladaju Srbijom i cepkaju ko za vreme Juge i prodaju
;-O
Realno se mesate oko vlasti u Srbiji i dajete podrsku ovim huliganima da ilegalno ruše vlast.
Niko nije rec rekao oko vaših izbora, moglo se primetiti da smo propratili u demokratskom duhu.
ne miješamo se mi ništa, na vama je da ga objesite, mi nismo u utakmici, samo promatrači, televizija, kokice, piva.
a kad je između naroda i diktatora kojeg brane batinaši, svako normalan će podržat narod. To što ti misliš da mi "mrzimo srbiju" je tvoja stvar, u biti nas boli kurac za srbiju, ali i nama bi odgovaralo da je tamo neko normalan. A ovaj nije.
Uostalom, taj tip je tolko odvratan da čisto kad ga vidiš i čuješ navijaš za one koji ga hoće objesit. To je stvar elemenatrne humanosti. Jebiga navijaš za bleka a ne za crvene mundire.
Di ti je priša ? Imamo cilo lito za kokice. I jesen. I zimu. I tako iduće četiri godine.
2014-04-11
Onda se to može smatrat kao neprijateljski akt,svojevrsna agresija.RayMabus wrote:Zavisi. Ako odobri cijelo vijeće.סמאל wrote:Znači,Galaktička Federacija bi se petljala u interne stvari suverene države ?RayMabus wrote:72 mandata HDZ nakon ovakve četiri godine vlasti je tebi demokratski proces ?
2015-07-23
Jeli i to petljanje Galaktičkih federalaca u interne stvari majčice Srbije ?RayMabus wrote:Najbolje da bude izjednačeno. Oni ga napadaju a on se brani a u međuvremenu hara korona , ljudi umiru po bolnicama , ekonomska kriza raste.marcellus wrote:Serbinho-3 wrote:Maggie19 wrote:Wtf?!Serbinho-3 wrote:Hrvati bi opet da vladaju Srbijom i cepkaju ko za vreme Juge i prodaju
;-O
Di ti je priša ? Imamo cilo lito za kokice. I jesen. I zimu. I tako iduće četiri godine.
2015-07-23
NOVO 20:43 U Beogradu polako počinje ulični rat. Ima ozlijeđenih prosvjednika nakon sukoba s policijom u Bulevaru kralja Aleksandra. I čelnik 'Dveri' Boško Obradović tvrdi da je ozlijeđen u sukobu s policijom.
20:37 Nova.rs doznaje da je prema centru Beograda krenula kolona s vodenim topom i nekoliko policijskih kombija.
20:37 Nova.rs doznaje da je prema centru Beograda krenula kolona s vodenim topom i nekoliko policijskih kombija.
Situacija u Beogradu zanimljiva mi je otprilike kao lanjski snijeg.
dijagram-
2015-08-09
A gdje su mu zvjezdice ?jastreb wrote:Ovo im je komandant.סמאל wrote:
Pogledaj koja mu je poruka svim bićima u galaksijama za srpanj 2020.
Sve što treba učiniti je dati nam dozvolu navodeći bilo naglas ili u sebi riječi kao što su: „Ja zapovijedam da svi negativni vanzemaljci, negativni zemljani, i negativna bića da napuste moju osobnu sferu, kao i moju okolinu jednom zauvijek“, ili bilo koju sličnu izjavu u vašim vlastitim riječima, i mi ćemo vam odmah priskočiti u pomoć da očistimo vaš dom, ured, ili gdje god se nalazili.
2015-07-23
I meni al imamo i mi svog autokrata koji vlada ni više ni manje s Pupovcem pa sad fino iduće četiri godine gledamo kako ovi gazi narod nakon šta je na prevaru preuzeo svu vlast a situacija s koronom se pogoršava , ekonomska situacija sve teža a ovi ih maltretira policijskim časovima i šalje batinaše na njih.dijagram wrote:Situacija u Beogradu zanimljiva mi je otprilike kao lanjski snijeg.
Očekujem od Pupovca da se oglasi oko poštovanja ljudskih prava u Srbiji jer nešto puno sere o pravima Srba u Hrvatskoj a ovi tamo po Srbiji šta ih ovaj Čaušesku gazi to ništa.
To mu je pajdaš pa protiv njega neće. Tako bi sutra i da mi krenemo na P isto čutio ko da nisu njegova posla a podržava mu vlast.
2014-04-11
A zašto tvoj srbijanski kolega ne pošalje sličan zahtjev Galaktičkoj Federaciji u pogledu Vučijća,kao što si ti za Plenkija ?RayMabus wrote:I meni al imamo i mi svog autokrata koji vlada ni više ni manje s Pupovcem pa sad fino iduće četiri godine gledamo kako ovi gazi narod nakon šta je na prevaru preuzeo svu vlast a situacija s koronom se pogoršava , ekonomska situacija sve teža a ovi ih maltretira policijskim časovima i šalje batinaše na njih.dijagram wrote:Situacija u Beogradu zanimljiva mi je otprilike kao lanjski snijeg.
Očekujem od Pupovca da se oglasi oko poštovanja ljudskih prava u Srbiji jer nešto puno sere o pravima Srba u Hrvatskoj a ovi tamo po Srbiji šta ih ovaj Čaušesku gazi to ništa.
To mu je pajdaš pa protiv njega neće. Tako bi sutra i da mi krenemo na P isto čutio ko da nisu njegova posla a podržava mu vlast.
2015-07-23
סמאל wrote:
A zašto tvoj srbijanski kolega ne pošalje sličan zahtjev Galaktičkoj Federaciji u pogledu Vučijća,kao što si ti za Plenkija ?
SNS je dobio zadnje izbore u GF sa 101,3% glasova svih upisanih birača.
Guest- Guest
Ne znaš ti da ti je veliki vođa Plenky,umalo ostao bez glave,samo da je Galaktička Federacija poslušala hirovitog Longija.mobiu$ wrote:סמאל wrote:
A zašto tvoj srbijanski kolega ne pošalje sličan zahtjev Galaktičkoj Federaciji u pogledu Vučijća,kao što si ti za Plenkija ?
SNS je dobio zadnje izbore u GF sa 101,3% glasova svih upisanih birača.
2015-07-23
KBKmarcellus wrote:NOVO 20:43 U Beogradu polako počinje ulični rat. Ima ozlijeđenih prosvjednika nakon sukoba s policijom u Bulevaru kralja Aleksandra. I čelnik 'Dveri' Boško Obradović tvrdi da je ozlijeđen u sukobu s policijom.
2014-12-30
marcellus wrote:Serbinho-3 wrote:Maggie19 wrote:Wtf?!Serbinho-3 wrote:Hrvati bi opet da vladaju Srbijom i cepkaju ko za vreme Juge i prodaju
;-O
Zasto bi ga obesili?
Legitimno izabran.
Previse daješ paznju ovim uličarima, kojih nema ni 5% medju glasovima.
Suljo zna sta ne sme ni da pomisli a to je priznanje Kosova.
Ostalo neka neko napise sta je to losije uradio od onih prethodnika.
Ja ne dajem glas nikome, ali sam zato za Vucica po nekima.
Srbija je talac budala, uličara, koji nisu materijal za nista ozbiljnije.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Džango, zna li se tko je "šef" i "glavni šef", ili da pogađamo?
» Džango bre, šta vam ovo rade ustaše? :D
» Anele, ustašo! :D
» Porfirije ustašo!
» Mesiću, ustašo! :D
» Džango bre, šta vam ovo rade ustaše? :D
» Anele, ustašo! :D
» Porfirije ustašo!
» Mesiću, ustašo! :D
Page 5 of 7