džango ustašo
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: džango ustašo
A mi smo to organizirali ? Auu hebote, nisam znala..marcellus wrote:kaya wrote:Snimke kažu jedno, da su tamo neki mlađi urbani ljudi i da su provalili da ovaj konj nema nikakvih respiratora na izvoz al ima korone na izvoz, tj da laže i da bi ih sada zatvorio. Ono što svi odavno znaju zapravo.
Crveni, serbingo i suljo kažu da su to fašisti, nacisti , robijaši, amerikanci i strani agenti protiv prosperitetne srbije.
Ja ću ipak vjerovati očima, odnosno snimku i prosvjednicima.
ustaše, kajo, genocidne ustaše koje smo organizirali mi iz hrvatskih medija i hrvatske tajne službe...
mislim, da je bar hr. tajna služba u stanju tako nešto izvest ali nisu u stanju srušit ni općinsku vlast u donjem pičkovcu...
Što se k nama ne skloni u ambasadu u usta ga hebem ona slinava, da ga uredimo ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sovak wrote:kaya wrote:Pa nek se skloni u hrvatsku ambasadu ako je gusto, mi ćemo ga pričuvati
Bilježim se sa štovanjem i nudim štrik visoke kakvoće i hoklicu. Jelovina. Lakirana. Slabo korištena, kao nova.
jel vidiš da si genocidan?
kaya wrote:A mi smo to organizirali ? Auu hebote, nisam znala..marcellus wrote:kaya wrote:Snimke kažu jedno, da su tamo neki mlađi urbani ljudi i da su provalili da ovaj konj nema nikakvih respiratora na izvoz al ima korone na izvoz, tj da laže i da bi ih sada zatvorio. Ono što svi odavno znaju zapravo.
Crveni, serbingo i suljo kažu da su to fašisti, nacisti , robijaši, amerikanci i strani agenti protiv prosperitetne srbije.
Ja ću ipak vjerovati očima, odnosno snimku i prosvjednicima.
ustaše, kajo, genocidne ustaše koje smo organizirali mi iz hrvatskih medija i hrvatske tajne službe...
mislim, da je bar hr. tajna služba u stanju tako nešto izvest ali nisu u stanju srušit ni općinsku vlast u donjem pičkovcu...
Što se k nama ne skloni u ambasadu u usta ga hebem ona slinava, da ga uredimo ..
ma da pa vidi tekst s linka ili ga poslušaj što priča
di je safet?
nitko mu nije rekao da se subotom ne redai
sžem od ulja safet u šusnici
farbam zidove,
oslo
nitko mu nije rekao da se subotom ne redai
sžem od ulja safet u šusnici
farbam zidove,
oslo
2014-12-30
sulji krive strane tajne službe... "iz područja bivše sfrj"
kriv mu je njegov tata šiptar koji ga nije izdkrao u lavabo
kriv mu je njegov tata šiptar koji ga nije izdkrao u lavabo
Nešto prije nego je završio na banderi, Čaušesku je otplatio vanjski dug Rumunjske do zadnjeg centa, tako da ti je to jadna usporedbamarcellus wrote:ništa, čaušesku scenarij, bandera
kaya wrote:Pa nek se skloni u hrvatsku ambasadu ako je gusto, mi ćemo ga pričuvati
Ti se zajebavaš, ali ne bi mu na kraju dlaka s glave falila. I to je naša veličina
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Wtf?!Serbinho-3 wrote:Hrvati bi opet da vladaju Srbijom i cepkaju ko za vreme Juge i prodaju
buve o Srboslaviji i ugroženosti ...
Przenice iz domaće radinosti, vec vidjene...
;-O
Realno se mesate oko vlasti u Srbiji i dajete podrsku ovim huliganima da ilegalno ruše vlast.
Skoro su bili izbori, nisu ni cenzus prešli, pa ajde na ulici.
Niko nije rec rekao oko vaših izbora, moglo se primetiti da smo propratili u demokratskom duhu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja se ne mišan u ništa. To nisu moja posla. Jedino šta san pogleda danas je koliko ima zaraženih u Hrvatskoj i Srbiji.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-bosni-i-hercegovini-244-zarazenih-koronavirusom-u-posljednja-24-sata/200708069
Možda triba tu granicu zatvorit.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-bosni-i-hercegovini-244-zarazenih-koronavirusom-u-posljednja-24-sata/200708069
Možda triba tu granicu zatvorit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a di su mu delije?
on je njihov vojvoda...ili su se i oni okrenuli kontra?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Delije su pičke. U mišjim su rupama.flumen wrote:a di su mu delije?
Na ulici su Grobari.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
flumen wrote:a di su mu delije?
gejlije mudro ćute, pa će u 5 do 12 da promene dresove, kao i 2000. godine...
Guest- Guest
Vidio sam na vijestima :) pa ne stignemo zaposliti državne tajnike jer SOA kasni s sigurnosnim provjerama, a ovaj manijak misli da su hrvatske obavještajne službe organizirale masovne prosvjede u Beogradu. :)
Pravi organizator prosvjeda je on sam.
Guest- Guest
Slabe su nam obavještajne služe,dok se one konsolidiraju,Galaktička Federacija odobrit će Longiju atentat na Plenkya.mobiu$ wrote:Vidio sam na vijestima :) pa ne stignemo zaposliti državne tajnike jer SOA kasni s sigurnosnim provjerama, a ovaj manijak misli da su hrvatske obavještajne službe organizirale masovne prosvjede u Beogradu. :)
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Neće biti atentanta na P. Bar šta se mene tiče. To sam samo naručio opcije za fizičku likvidaciju P kad je Most pao na 4 a HDZ došao na 72 mandata. Popravilo se pa ništa.
Al eto da se ne baci sav materijal očito usmjerili sve malo istočnije di vlada autokratski režim. Nismo ni mi daleko al kod nas bar imaš predstavnike oporbe u saboru a kod njih niti to.
Al eto da se ne baci sav materijal očito usmjerili sve malo istočnije di vlada autokratski režim. Nismo ni mi daleko al kod nas bar imaš predstavnike oporbe u saboru a kod njih niti to.
2014-04-11
Aj,šta si se odma usro. pa zna Lotka da se šališ,neće ti pokucat SOA na vrata.RayMabus wrote:Neće biti atentanta na P. Bar šta se mene tiče. To sam samo naručio opcije za fizičku likvidaciju P kad je Most pao na 4 a HDZ došao na 72 mandata. Popravilo se pa ništa.
2015-07-23
סמאל wrote:Aj,šta si se odma usro. pa zna Lotka da se šališ,neće ti pokucat SOA na vrata.RayMabus wrote:Neće biti atentanta na P. Bar šta se mene tiče. To sam samo naručio opcije za fizičku likvidaciju P kad je Most pao na 4 a HDZ došao na 72 mandata. Popravilo se pa ništa.
Al ne šalim se. Stvarno sam to naručio od GF ( opcije za fizičko micanje P no to je samo analiza toga nije ni sam atentat , to nisam potvrdio ).
2014-04-11
I šta da je Most pao na dva tri mandata ?RayMabus wrote:סמאל wrote:Aj,šta si se odma usro. pa zna Lotka da se šališ,neće ti pokucat SOA na vrata.RayMabus wrote:Neće biti atentanta na P. Bar šta se mene tiče. To sam samo naručio opcije za fizičku likvidaciju P kad je Most pao na 4 a HDZ došao na 72 mandata. Popravilo se pa ništa.
Al ne šalim se. Stvarno sam to naručio od GF ( opcije za fizičko micanje P no to je samo analiza toga nije ni sam atentat , to nisam potvrdio ).
2015-07-23
Al nije. Nema smisla da trošim energiju na to razmišljanje. Nije i više manje je sve ok iako nije al eto može proć.סמאל wrote:I šta da je Most pao na dva tri mandata ?RayMabus wrote:סמאל wrote:Aj,šta si se odma usro. pa zna Lotka da se šališ,neće ti pokucat SOA na vrata.RayMabus wrote:Neće biti atentanta na P. Bar šta se mene tiče. To sam samo naručio opcije za fizičku likvidaciju P kad je Most pao na 4 a HDZ došao na 72 mandata. Popravilo se pa ništa.
2014-04-11
Ali ne može se zaboravit tvoje bahaćenje i petljanje u demokratske procese suverene države,onda kada si mislio da će stvari ispast nepovoljnim za tebe.RayMabus wrote:Al nije. Nema smisla da trošim energiju na to razmišljanje. Nije i više manje je sve ok iako nije al eto može proć.סמאל wrote:I šta da je Most pao na dva tri mandata ?RayMabus wrote:סמאל wrote:Aj,šta si se odma usro. pa zna Lotka da se šališ,neće ti pokucat SOA na vrata.RayMabus wrote:Neće biti atentanta na P. Bar šta se mene tiče. To sam samo naručio opcije za fizičku likvidaciju P kad je Most pao na 4 a HDZ došao na 72 mandata. Popravilo se pa ništa.
Pitanje je,jeli oni iz Galaktičke Federacije uopće znaju za te tvoje ispade,i jeli bi ti uopće odobrili takvo ponašanje.
2015-07-23
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Džango, zna li se tko je "šef" i "glavni šef", ili da pogađamo?
» Džango bre, šta vam ovo rade ustaše? :D
» Anele, ustašo! :D
» Porfirije ustašo!
» Mesiću, ustašo! :D
» Džango bre, šta vam ovo rade ustaše? :D
» Anele, ustašo! :D
» Porfirije ustašo!
» Mesiću, ustašo! :D
Page 4 of 7