džango ustašo
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: džango ustašo
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2196656&index_tid=29827
Dzani je poslao sina..on doma navija uz kokice i colu ;-D
Dzani je poslao sina..on doma navija uz kokice i colu ;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:ništa, čaušesku scenarij, bandera
Može i Ukrajina scenarij, tamo smo sve lijepo uspjeli.
daj ne seri tu te čekaju "ustaše" a tamo bandera pa biraj
Čim Srbija uđe u NATO i Rusiji uvede sankcije, kao i Kosovo, Hrvatska i Ukrajina, nećemo im više organizirat demonstracije po Beogradu.
gle ovog bolida... evo ja sam poslo džanga i braćalu, bože moj pa ti si veći kreten nego što sam mislio...
Opet se praviš glup.
Jel i u Ukrajini je narod sam izveo državni udar?
crvenkasti-
2014-04-17
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Snimke kažu jedno, da su tamo neki mlađi urbani ljudi i da su provalili da ovaj konj nema nikakvih respiratora na izvoz al ima korone na izvoz, tj da laže i da bi ih sada zatvorio. Ono što svi odavno znaju zapravo.
Crveni, serbingo i suljo kažu da su to fašisti, nacisti , robijaši, amerikanci i strani agenti protiv prosperitetne srbije.
Ja ću ipak vjerovati očima, odnosno snimku i prosvjednicima.
Crveni, serbingo i suljo kažu da su to fašisti, nacisti , robijaši, amerikanci i strani agenti protiv prosperitetne srbije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
kaya wrote:Pa nek se skloni u hrvatsku ambasadu ako je gusto, mi ćemo ga pričuvati
Bilježim se sa štovanjem i nudim štrik visoke kakvoće i hoklicu. Jelovina. Lakirana. Slabo korištena, kao nova.
Guest- Guest
Noor wrote:pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
Koga? Njih? Kaj god. Neka cvjeta tisuću cvjetova.
Guest- Guest
Pa jesam, neki dečko skroz pristojan plače, umro mu je tata od korone i bez respiratora a ova svinja suljo ga ubrojio iznad onih službenih 200 mrtvih, novinare tuku, ljudeNoor wrote:pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
2015-08-15
da, dečko plače zbog tate, ljudi sjede na klupi, dotrčava murija i tuče ih, a ovi mirno sjede, puštaju pse na ljude...ma stravakaya wrote:Pa jesam, neki dečko skroz pristojan plače, umro mu je tata od korone i bez respiratora a ova svinja suljo ga ubrojio iznad onih službenih 200 mrtvih, novinare tuku, ljudeNoor wrote:pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
a usrana gnjida u bunkeru slini
daj muci bit ces optuzena od sulje za zaveru protiv njega..ima on ovdje dojavnikekaya wrote:Pa jesam, neki dečko skroz pristojan plače, umro mu je tata od korone i bez respiratora a ova svinja suljo ga ubrojio iznad onih službenih 200 mrtvih, novinare tuku, ljudeNoor wrote:pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Fuj, i kenja o stranoj agenturi koja je ljubomorna valjda opet na njega.Noor wrote:da, dečko plače zbog tate, ljudi sjede na klupi, dotrčava murija i tuče ih, a ovi mirno sjede, puštaju pse na ljude...ma stravakaya wrote:Pa jesam, neki dečko skroz pristojan plače, umro mu je tata od korone i bez respiratora a ova svinja suljo ga ubrojio iznad onih službenih 200 mrtvih, novinare tuku, ljudeNoor wrote:pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
2015-08-15
Plenkovića jel , ili forumaše. To znam, crveni i serbingo...vuksadinare wrote:daj muci bit ces optuzena od sulje za zaveru protiv njega..ima on ovdje dojavnikekaya wrote:Pa jesam, neki dečko skroz pristojan plače, umro mu je tata od korone i bez respiratora a ova svinja suljo ga ubrojio iznad onih službenih 200 mrtvih, novinare tuku, ljudeNoor wrote:pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
2015-08-15
Srbima se može mnogo toga spočitat,ali bar nisu pičke i popizde kad ih vlast jebe,dok kod nas,što nas više jebu,to više šutimo i trpimo.
Vučijak bi mogao na kraju doživit isto što i Sloba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
garant su razmijenjivali vutra.Noor wrote:da, dečko plače zbog tate, ljudi sjede na klupi, dotrčava murija i tuče ih, a ovi mirno sjede, puštaju pse na ljude...ma stravakaya wrote:Pa jesam, neki dečko skroz pristojan plače, umro mu je tata od korone i bez respiratora a ova svinja suljo ga ubrojio iznad onih službenih 200 mrtvih, novinare tuku, ljudeNoor wrote:pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
sjediš na klupici, dođu tri lika i ti zapjavaš hare rama hare krišna.
ili su se malo naduvali.
2014-12-30
Što nas više jebu stožerna uvjerljivije dobiva, pa i ti si izdao ideale i glasao za ove koji jebu a ne vadeסמאל wrote:Srbima se može mnogo toga spočitat,ali bar nisu pičke i popizde kad ih vlast jebe,dok kod nas,što nas više jebu,to više šutimo i trpimo.
2014-04-15
kaya wrote:Snimke kažu jedno, da su tamo neki mlađi urbani ljudi i da su provalili da ovaj konj nema nikakvih respiratora na izvoz al ima korone na izvoz, tj da laže i da bi ih sada zatvorio. Ono što svi odavno znaju zapravo.
ustaše, kajo, genocidne ustaše koje smo organizirali mi iz hrvatskih medija i hrvatske tajne službe...
mislim, da je bar hr. tajna služba u stanju tako nešto izvest ali nisu u stanju srušit ni općinsku vlast u donjem pičkovcu...
Jesam,ali zašto.Koliko god ovi bili loši,alternativa je deseterostruko gora od njih.n_razbojnik wrote:Što nas više jebu stožerna uvjerljivije dobiva, pa i ti si izdao ideale i glasao za ove koji jebu a ne vadeסמאל wrote:Srbima se može mnogo toga spočitat,ali bar nisu pičke i popizde kad ih vlast jebe,dok kod nas,što nas više jebu,to više šutimo i trpimo.
Jedan Bero da bude premijer,a za Škoru da ne govorim,to je kao da djecu iz predškolskog,pošalješ na sučeljavanje s fakultetskim profesorom.
2015-07-23
Noor wrote:da, dečko plače zbog tate, ljudi sjede na klupi, dotrčava murija i tuče ih, a ovi mirno sjede, puštaju pse na ljude...ma stravakaya wrote:Pa jesam, neki dečko skroz pristojan plače, umro mu je tata od korone i bez respiratora a ova svinja suljo ga ubrojio iznad onih službenih 200 mrtvih, novinare tuku, ljudeNoor wrote:pa jesi vidjela? jebeš politiku i sve živo, meni je tih ljudi iskreno žao
pička bio u ratu, pička ostao
סמאל wrote:Jesam,ali zašto.Koliko god ovi bili loši,alternativa je deseterostruko gora od njih.n_razbojnik wrote:Što nas više jebu stožerna uvjerljivije dobiva, pa i ti si izdao ideale i glasao za ove koji jebu a ne vadeסמאל wrote:Srbima se može mnogo toga spočitat,ali bar nisu pičke i popizde kad ih vlast jebe,dok kod nas,što nas više jebu,to više šutimo i trpimo.
Jedan Bero da bude premijer,a za Škoru da ne govorim,to je kao da djecu iz predškolskog,pošalješ na sučeljavanje s fakultetskim profesorom.
škoro je fakultetski profesor, ekonomija, don anemio je profesionalni birokrat
I Đapić je magistar,ali svejedno,čak je i Kerum spsobniji od njih.marcellus wrote:סמאל wrote:Jesam,ali zašto.Koliko god ovi bili loši,alternativa je deseterostruko gora od njih.n_razbojnik wrote:Što nas više jebu stožerna uvjerljivije dobiva, pa i ti si izdao ideale i glasao za ove koji jebu a ne vadeסמאל wrote:Srbima se može mnogo toga spočitat,ali bar nisu pičke i popizde kad ih vlast jebe,dok kod nas,što nas više jebu,to više šutimo i trpimo.
škoro je fakultetski profesor, ekonomija, don anemio je profesionalni birokrat
2015-07-23
A mi smo to organizirali ? Auu hebote, nisam znala..marcellus wrote:kaya wrote:Snimke kažu jedno, da su tamo neki mlađi urbani ljudi i da su provalili da ovaj konj nema nikakvih respiratora na izvoz al ima korone na izvoz, tj da laže i da bi ih sada zatvorio. Ono što svi odavno znaju zapravo.
ustaše, kajo, genocidne ustaše koje smo organizirali mi iz hrvatskih medija i hrvatske tajne službe...
mislim, da je bar hr. tajna služba u stanju tako nešto izvest ali nisu u stanju srušit ni općinsku vlast u donjem pičkovcu...
Što se k nama ne skloni u ambasadu u usta ga hebem ona slinava, da ga uredimo ..
2015-08-15
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Džango, zna li se tko je "šef" i "glavni šef", ili da pogađamo?
» Džango bre, šta vam ovo rade ustaše? :D
» Anele, ustašo! :D
» Porfirije ustašo!
» Mesiću, ustašo! :D
» Džango bre, šta vam ovo rade ustaše? :D
» Anele, ustašo! :D
» Porfirije ustašo!
» Mesiću, ustašo! :D
Page 3 of 7