KAOS U HDZ-u ZBOG PUPOVCA:'OVO JE IZDAJA'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: KAOS U HDZ-u ZBOG PUPOVCA:'OVO JE IZDAJA'
kada dama ima vrt.od pupka pa do šupka.kic wrote:veber wrote:ti očito ne znaš kaj je u slengu vjevericakic wrote:kaya wrote:ŠOK!
i vjeverica
a kaj?
zovemo to vjeverica.
a nakon lizinga tri dana dlake vadiš.
i onda se sjetiš
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ajme, veberu..;-@
Otkad su te uspomene? Iz 80-ih?
8-^^
8-^^
pa nisam ja frajer ko ovi ovdje.Maggie19 wrote:Ajme, veberu..;-@
8-^^
bivšoj sam rekao da mi zadnja guma na motoru izgleda kao kada se izdepilira, treći dan. sam nekaj viri i prste si porežeš.
2014-12-30
Mogao bii ostati beznjih, ako te cuje i dohvati ;-D
veber wrote:kada dama ima vrt.od pupka pa do šupka.kic wrote:veber wrote:ti očito ne znaš kaj je u slengu vjevericakic wrote:kaya wrote:ŠOK!
i vjeverica
a kaj?
zovemo to vjeverica.
a nakon lizinga tri dana dlake vadiš.
i onda se sjetiš
oke :D
ma moja ex me voli.Maggie19 wrote:Mogao bii ostati beznjih, ako te cuje i dohvati ;-D
znaš kaj je najgore?
-ionako drkaš kurac, kartaš, naganjaš susjedu, dođi djeci skuhat ručak.
tako da ti ja pod prisilom, dok nejač spava kuham ručak.
da bi čuo, stari kaj ti radiš u kuhinji?
2014-12-30
kic wrote:kaya wrote:ŠOK!
i vjeverica
oni mislili Plenky desničar, kad li stubokom se iznenadiše!
stubokom ..plenki treba biti centar
jebeš vjeverice
tvoju vjevericu bi roby rado posjetio.Sora wrote:kic wrote:kaya wrote:ŠOK!
i vjeverica
oni mislili Plenky desničar, kad li stubokom se iznenadiše!
stubokom ..plenki treba biti centar
jebeš vjeverice
šerif dagnje mubarak ananas
oslo.
2014-12-30
Propast...
vucko, kad pada vlada?
vucko, kad pada vlada?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Propast...
vucko, kad pada vlada?
Škoro preuzima za par dana
Haso ministar vanjskih poslova :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
inace hdzov braniteljski portal
https://www.braniteljski-portal.com/nemojte-da-nam-pupovci-opet-drze-vlast-i-lekcije-branitelji-kako-vam-je-danas
https://www.braniteljski-portal.com/nemojte-da-nam-pupovci-opet-drze-vlast-i-lekcije-branitelji-kako-vam-je-danas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Propast...
vucko, kad pada vlada?
haso ce ih sve lustrirati
zds
;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne treba haso...cim se opet susur pojavio u hdzu..ta nije vrag da su skoristi...pa ispade onda skoro ima vise zetoncica u hdzu a hdz bi trazio zetoncice u dpepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Propast...
vucko, kad pada vlada?
haso ce ih sve lustrirati
zds
;)
2015-09-08
uostalom nemate potrebe obracati se skoristima..nismo mi nezavoljni kadrovskim potezima plenkija ovih dana vec sve vise hdzovci..pa dragi epi,generale,norka..pitajte ih...kaje?kaj sad hocete?..jel sdp nije na vlasti..nije...pupi je tu ionak 15 godina...srbe na vrbe..kaj se niste spominjali tak prije izbora a zna li ste...sad bi opet noz plenkiju u ledja..prejte proc skoristima ak vam se ne svidja pupovac...
2015-09-08
nemoj tako, vole oni više pupija nego škoru, pupi nije imovinska korist ni etnobiznismen ko škorovuksadinare wrote:uostalom nemate potrebe obracati se skoristima..nismo mi nezavoljni kadrovskim potezima plenkija ovih dana vec sve vise hdzovci..pa dragi epi,generale,norka..pitajte ih...kaje?kaj sad hocete?..jel sdp nije na vlasti..nije...pupi je tu ionak 15 godina...srbe na vrbe..kaj se niste spominjali tak prije izbora a zna li ste...sad bi opet noz plenkiju u ledja..prejte proc skoristima ak vam se ne svidja pupovac...
Guest- Guest
Meni ne smeta da Pupovac bude ministar. Il bilo koji pripadnik manjine. Ne vidim šta bi to nekome normalnome trebalo smetati. Dobro ne možeš sad dat ministarstvo obrane al neko ministarstvo koje se tiče i njih možeš.
Neka Pupya. To ste i birali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ćirilica će za par godina u nekim dijelovima Hrvatske biti nešto sasvim normalno i nitko na to neće ni obraćati pažnju,kao što danas nitko posebno ne diže halabuku zbog srpskih narodnjaka,a što je 90-tih bilo nezamislivo.vuksadinare wrote:¸...rekoh ne bi me uopce iznenadilo da u dogledno vrijeme osvane cirilica u vukovaru...dobro...netko ce reci nije isto kad cirilicu uvede hdz ili sdp...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
neka plenkija...ako ce tko odrzat na okupu DP to je o a mozda stvoriti koaliciju DP-MOST...go plenki...de jos uzmi pokojeg iz koalicije MOZDA..taman a onda krenut u prcaonu steira,kovaca,culeja,djakica i slicnih
2015-09-08
Ajde prestani više. Znaš da neće nitko od njih protiv voljenog vođe. To su takvi likovi da bi i vlastitu mater prodali za vlast i pare.vuksadinare wrote:neka plenkija...ako ce tko odrzat na okupu DP to je o a mozda stvoriti koaliciju DP-MOST...go plenki...de jos uzmi pokojeg iz koalicije MOZDA..taman a onda krenut u prcaonu steira,kovaca,culeja,djakica i slicnih
Prestani nas ubjeđivat da HDZovci imaju čast i moral.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vuku smeta otklon HDZ-a od karamarkovštine i hasanbegovštine.RayMabus wrote:Ajde prestani više. Znaš da neće nitko od njih protiv voljenog vođe. To su takvi likovi da bi i vlastitu mater prodali za vlast i pare.vuksadinare wrote:neka plenkija...ako ce tko odrzat na okupu DP to je o a mozda stvoriti koaliciju DP-MOST...go plenki...de jos uzmi pokojeg iz koalicije MOZDA..taman a onda krenut u prcaonu steira,kovaca,culeja,djakica i slicnih
Prestani nas ubjeđivat da HDZovci imaju čast i moral.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Meni ne smeta da Pupovac bude ministar. Il bilo koji pripadnik manjine. Ne vidim šta bi to nekome normalnome trebalo smetati. Dobro ne možeš sad dat ministarstvo obrane al neko ministarstvo koje se tiče i njih možeš.
su birali
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umalo izbila tucnjava u skupstini Srbije zbog Kosova.Suljo:'Ja ovakve divljake nikad nisam vidio.'Oporba:'Izdaja,izdaja'
» Plenki ljut na Pupovca zbog pilota.Sprema li mu otkaz kao koalicijskom partneru?
» Totalni kaos u begradskom Lidlu:'Tukli se i vrijedjali zbog - cevapa'
» Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
» Plenki ljut na Pupovca zbog pilota.Sprema li mu otkaz kao koalicijskom partneru?
» Totalni kaos u begradskom Lidlu:'Tukli se i vrijedjali zbog - cevapa'
» Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
Page 2 of 3