KAOS U HDZ-u ZBOG PUPOVCA:'OVO JE IZDAJA'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
KAOS U HDZ-u ZBOG PUPOVCA:'OVO JE IZDAJA'
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/kaos-u-hdz-u-zbog-pupovca-ovo-je-izdaja-necete-vjerovati-sto-trazi-od-plenkovica-1497921/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: KAOS U HDZ-u ZBOG PUPOVCA:'OVO JE IZDAJA'
moze im se..i pupiju i plenkiju...jedan drugom duguju samim time i usluge...a drugi mugu da im ga duvaju...rekoh vam ja sto pisu i govore hdzovci po portalima,fejsubuku...naravno dobrim dijelom ide na zivce ovi post izborni napadi na dp,most u reziji upravo pupija,cacica,bacica pa i plenkija a izbori gotovi
2015-09-08
kao sto bi rekao jedan doticni kolega hdzovac sa foruma...'kome nije milo da plenki radi sto hoce moze ici'
2015-09-08
¸...rekoh ne bi me uopce iznenadilo da u dogledno vrijeme osvane cirilica u vukovaru...dobro...netko ce reci nije isto kad cirilicu uvede hdz ili sdp...
2015-09-08
Rokačina
'Plenki ko boga te molim rjesi se Pupovca,sto nam on treba.Pa imas onog albanca ili čeha ako vec hoces nekom manjincu dati fotelju'.
'Plenki ko boga te molim rjesi se Pupovca,sto nam on treba.Pa imas onog albanca ili čeha ako vec hoces nekom manjincu dati fotelju'.
2015-09-08
veseli šokac
' i cigo kajtazi je pametniji izbor nego bas pupovac'
' i cigo kajtazi je pametniji izbor nego bas pupovac'
2015-09-08
kaya wrote:ŠOK!
i vjeverica
oni mislili Plenky desničar, kad li stubokom se iznenadiše!
AndrijaHebrang
'Očekivano.Ne znam što su kolege očekivale da će sad Andrej Kenwood Kenon postati Marko Veselica'.
'Očekivano.Ne znam što su kolege očekivale da će sad Andrej Kenwood Kenon postati Marko Veselica'.
2015-09-08
Koji trojanac... Ono kad Sora, Debo i Duhaček pišu pangerike, a s druge strane sinekurica je sinekurica...
darth_vader-
2014-04-17
...sad bi tre i miha rekli ma nema veze bitno da nije sdp na vlasti moze i pupi da bude demokracija
2015-09-08
Pa sam Ezek je rekao da Pupi nije mogao prismrditi njihovoj vladi, ali no... Škorina žena je četnikuša...
darth_vader-
2014-04-17
pa nije on trojanac od danas...to samo corav kod zdravih ociju ne vidi..ali dobro nekima je smo bitno da sdp nije na vlasti...moze i kajtazi i pupi bit jedan ministar branitelja drugi obranejasambrend wrote:Koji trojanac... Ono kad Sora, Debo i Duhaček pišu pangerike, a s druge strane sinekurica je sinekurica...
2015-09-08
Hadezej na mala vrata uvodi Hrvatsku u novu Srboslaviju.
crvenkasti-
2014-04-17
...kad je cak i jaca prokuzila kakvu igru igraju plenki i pupi i koji su dribling izveli onda znas koliko je sati...rekao bi meštar iz velog mista..'kakav kolosalan dribling'
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa nije on trojanac od danas...to samo corav kod zdravih ociju ne vidi..ali dobro nekima je smo bitno da sdp nije na vlasti...moze i kajtazi i pupi bit jedan ministar branitelja drugi obranejasambrend wrote:Koji trojanac... Ono kad Sora, Debo i Duhaček pišu pangerike, a s druge strane sinekurica je sinekurica...
S tom veleizdajničkom strankom sam kao ozbiljnom opcijom za glasanje definitivno raskrstio nakon Stanimirovića, ali eto...ima ih i dan-danas začuđenih te iznenađenih...
darth_vader-
2014-04-17
evo nama milo moje cirilice u vukovaru ali sto sad mi mozemo kad je sve tvoje(plenki)
evo nama drago moje sto je moje(plenki) to je i tvoje(pupi)
evo nama drago moje sto je moje(plenki) to je i tvoje(pupi)
2015-09-08
ti očito ne znaš kaj je u slengu vjevericakic wrote:kaya wrote:ŠOK!
i vjeverica
2014-12-30
veber wrote:ti očito ne znaš kaj je u slengu vjevericakic wrote:kaya wrote:ŠOK!
i vjeverica
a kaj?
kada dama ima vrt.od pupka pa do šupka.kic wrote:veber wrote:ti očito ne znaš kaj je u slengu vjevericakic wrote:kaya wrote:ŠOK!
i vjeverica
a kaj?
zovemo to vjeverica.
a nakon lizinga tri dana dlake vadiš.
i onda se sjetiš
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umalo izbila tucnjava u skupstini Srbije zbog Kosova.Suljo:'Ja ovakve divljake nikad nisam vidio.'Oporba:'Izdaja,izdaja'
» Plenki ljut na Pupovca zbog pilota.Sprema li mu otkaz kao koalicijskom partneru?
» Totalni kaos u begradskom Lidlu:'Tukli se i vrijedjali zbog - cevapa'
» Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
» Plenki ljut na Pupovca zbog pilota.Sprema li mu otkaz kao koalicijskom partneru?
» Totalni kaos u begradskom Lidlu:'Tukli se i vrijedjali zbog - cevapa'
» Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
Page 1 of 3