Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali
Page 1 of 1
Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali
POPULARNI regionalni YouTuber Baka Prase danas se u jednom trgovačkom centru u Novom Sadu trebao naći sa svojim obožavateljima, no nastao je opći kaos. Kako je Baka Prase veoma popularan među mladima, u trgovački centar stigla su djeca koja su blokirala hodnike nastojeći doći do svog idola.
Novosađanka I. B. za Blic je ispričala da se popularni YouTuber, iznenađen onim što se događa, u jednom trenu zatvorio u toalet trgovačkog centra.
Djeca su potrčala prema toaletu, vrišteći i razbijajući izloge, a neki su navodno pali i u nesvijest. Oštećen je i jedan štand u trgovačkom centru pa je osiguranje pozvalo policiju koja je došla s pet vozila. Interventni policajci uključili su alarme, otvorili izlaze za evakuaciju i ispraznili centar.
"Slikanje je u startu bilo pomaknuto u neki sporedni hodnik jer je centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebao biti razgovor bila je pregažena i organizatori su odlučili da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvijest, izbila je tučnjava, nekoliko štandova je bilo slomljeno, dvoje roditelja je i meni prijetilo da će mi polomiti kičmu jer sam došao i napravio kaos svojom pojavom", napisao je na Instagramu.
Dodao je da su organizatori odlučili završiti okupljanje prije nego što se još netko ozlijedi i nastane veća šteta.
https://www.index.hr/magazin/clanak/video-kaos-u-novom-sadu-zbog-srpskog-youtubera-padali-u-nesvijest-i-razbijali/2057772.aspx
Novosađanka I. B. za Blic je ispričala da se popularni YouTuber, iznenađen onim što se događa, u jednom trenu zatvorio u toalet trgovačkog centra.
Djeca su potrčala prema toaletu, vrišteći i razbijajući izloge, a neki su navodno pali i u nesvijest. Oštećen je i jedan štand u trgovačkom centru pa je osiguranje pozvalo policiju koja je došla s pet vozila. Interventni policajci uključili su alarme, otvorili izlaze za evakuaciju i ispraznili centar.
"Slikanje je u startu bilo pomaknuto u neki sporedni hodnik jer je centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebao biti razgovor bila je pregažena i organizatori su odlučili da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvijest, izbila je tučnjava, nekoliko štandova je bilo slomljeno, dvoje roditelja je i meni prijetilo da će mi polomiti kičmu jer sam došao i napravio kaos svojom pojavom", napisao je na Instagramu.
Dodao je da su organizatori odlučili završiti okupljanje prije nego što se još netko ozlijedi i nastane veća šteta.
https://www.index.hr/magazin/clanak/video-kaos-u-novom-sadu-zbog-srpskog-youtubera-padali-u-nesvijest-i-razbijali/2057772.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali
"U jednom trenutku me osiguranje dohvatilo i doslovce iznijelo van (baš i nisam imao izbora) pa do ureda tržnog centra. Tamo smo ušli i nakon desetak minuta se pojavila interventna jedinica policije, otprilike sedam uniformiranih osoba, legitimirali su nas i pokušali riješiti situaciju", opisao je.
Istaknuo je da su mnogi njega krivili za kaos, no on je u centar trebao doći samo kao gost.
"Na kraju su me njih sedmorica sproveli kroz tržni centar i uz pratnju interventne smo napustili Novi Sad. Ovaj posljednji dio je po meni bio nepotreban, ali nisam htio raspravljati s interventnom", zaključio je.
pokusavam zamislit da imam kuci teen klinca kojeg moram vodit na baku prase , brrr i jos jedan brrrr
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» Sestre Jasna i Vera progovorile o užasnim vradžbinama u Novom Sadu: Davila nas je svaku noć, a onda smo se setile starog srpskog
» MAMURLUK U NOVOM SADU
» Belorusija:Svajcarska u Novom Sadu
» Aco: Najavljena nova investicija iz Japana u Novom Sadu
» Slovenci otvaraju restorane u Beogradu i Novom Sadu
» MAMURLUK U NOVOM SADU
» Belorusija:Svajcarska u Novom Sadu
» Aco: Najavljena nova investicija iz Japana u Novom Sadu
» Slovenci otvaraju restorane u Beogradu i Novom Sadu
Page 1 of 1