Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 28 of 42
Page 28 of 42 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Neki potezi su bas ono za dublje razmisljanje, vise od 10 ok a tih deset se zarazi pa sutra skupi drugih 10, ok recimo nisam epidemiolog al mi to nekako bezveze. Zatvoriti radnje u 21, mislim koji kurac 21, 22, 23 kakva je razlika, je li se to virus siri vise nocu ili?. Ili je ovo daj samo da uradimo nesto jbg.RayMabus wrote:I stavio zabranu okupljanja više od deset ljudi.omni wrote:Povukao je policijski, mirna Bosna, nema vise.RayMabus wrote:Ne treba njega nitko ubiti. Ubio se onog trena kad mu je nekoliko tisuća ljudi izašlo na ulice revoltirano njegovim ponovnim uvođenjem policijskog sata a on izmišlja strane službe koje to rade.
Nije on kriv. Svi drugi su krivi.
Aj baš super.
To da smanji otpor pa će sutra opet.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Ah izgleda opet okupljanje, nece na dobro ovo.
omni-
2014-04-12
Ma kakvi potezi. Nema on poteza osim da prca ljude u zdrav mozak.omni wrote:Neki potezi su bas ono za dublje razmisljanje, vise od 10 ok a tih deset se zarazi pa sutra skupi drugih 10, ok recimo nisam epidemiolog al mi to nekako bezveze. Zatvoriti radnje u 21, mislim koji kurac 21, 22, 23 kakva je razlika, je li se to virus siri vise nocu ili?. Ili je ovo daj samo da uradimo nesto jbg.RayMabus wrote:I stavio zabranu okupljanja više od deset ljudi.omni wrote:Povukao je policijski, mirna Bosna, nema vise.RayMabus wrote:Ne treba njega nitko ubiti. Ubio se onog trena kad mu je nekoliko tisuća ljudi izašlo na ulice revoltirano njegovim ponovnim uvođenjem policijskog sata a on izmišlja strane službe koje to rade.
Nije on kriv. Svi drugi su krivi.
Aj baš super.
To da smanji otpor pa će sutra opet.
Brige me za njega al ovo triba istrpit još četiri godine nakon njegovih covid izbora. Puknit će ko kokice s njime koji je covid izborima uzeo svu vlast.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
https://www.imdb.com/title/tt0071544/omni wrote:A jbg, i ja sam se nadao dobroj akciji ali nestalo je mladalackog poleta izgleda. Mozda da pogledam neki dokumentarac o Idi Amin-u ili nesto slicno da udjem u fazon.debotoijusto wrote:gad demed ...a unda mi neka spranca s netflixa ne gine za ubit okoomni wrote:To je izgleda bilo to, policijskog nece biti i narodu je udovoljeno, sada razlaz kucama pa do izbora.
ovaj sjajan
idi dobri i posteni reziser montazer i autor glazbe...dopustam da nekome slet iz 1986 gdje skoro nastupao bolje ostvarenje no to vec stvar ukusa
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Sad je samo skino masku i krenuo u čistu autokraciju
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pirate likes this post
debotoijusto wrote:https://www.imdb.com/title/tt0071544/omni wrote:A jbg, i ja sam se nadao dobroj akciji ali nestalo je mladalackog poleta izgleda. Mozda da pogledam neki dokumentarac o Idi Amin-u ili nesto slicno da udjem u fazon.debotoijusto wrote:gad demed ...a unda mi neka spranca s netflixa ne gine za ubit okoomni wrote:To je izgleda bilo to, policijskog nece biti i narodu je udovoljeno, sada razlaz kucama pa do izbora.
ovaj sjajan
idi dobri i posteni reziser montazer i autor glazbe...dopustam da nekome slet iz 1986 gdje skoro nastupao bolje ostvarenje no to vec stvar ukusa
omni-
2014-04-12
20:10 Kako javlja reporter N1 prije otprilike pola sata došlo je do verbalnog sukoba mladih prosvjednika i starijih muškaraca. Oni su verbalno napali mlađe prosvjednike koji sjede kako bi se razlikovali od huligana. Muškarci su im poručili da ustanu, da se treba protestirati a ne sjediti, na što su im ovi uzvratili da se maknu i poručili im da su Vučićevi provokatori.
2014-04-12
https://mondo.rs/Info/Srbija/a1346913/Neredi-u-Beogradu-navijaci-Torcide-Cuckovic.html?fbclid=IwAR3rkS69MA9J7PMPegrWvsMnxVmw9nrvHu4m-GOT7qXWKiBfXXV3Yn62s8I?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Ebes Netflix ovo je brale patologija.
omni-
2014-04-12
Danas su mirniji.omni wrote:Ah izgleda opet okupljanje, nece na dobro ovo.
Stare pedagoške metode daju rezultata.
omni wrote:https://mondo.rs/Info/Srbija/a1346913/Neredi-u-Beogradu-navijaci-Torcide-Cuckovic.html?fbclid=IwAR3rkS69MA9J7PMPegrWvsMnxVmw9nrvHu4m-GOT7qXWKiBfXXV3Yn62s8I?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Stefan
[size=17]09.07.2020. / 12:39[/size]
Od danas sam Hajdukovac.
2014-04-12
Ne znam za koga navijam
Čekam epija da se odluči
Iman osjećaj da je za picoustog pa onda gdje on tu i ja
A do tada neka se mlate
Čekam epija da se odluči
Iman osjećaj da je za picoustog pa onda gdje on tu i ja
A do tada neka se mlate
Moj mali esej neka bude doprinos ovoj raspri.
Moje je mišljenje da Vučinić (prezime zamijenjeno zbog glupe forumske fore) vodi Srbiju u društvo civiliziranih europskih naroda,a u čemu ga potpomažu EU,NATO,jaki šiptarski lobi i albanska emigracija i Vatikan.
Ovi iz EU i Vučinić imaju ozbiljne namjere da Srbija postane demokratska i civilizirana zemlja,a ovi potonji Srbiji u tome "pomažu" kako bi je lakše razbili ili potčinili.
E sada je pitanje tko je ovdje u pravu i tko istinski nastupa za dobrobit Srbije? Vlast ili oporba?
Moje je mišljenje da Vučinić (prezime zamijenjeno zbog glupe forumske fore) vodi Srbiju u društvo civiliziranih europskih naroda,a u čemu ga potpomažu EU,NATO,jaki šiptarski lobi i albanska emigracija i Vatikan.
Ovi iz EU i Vučinić imaju ozbiljne namjere da Srbija postane demokratska i civilizirana zemlja,a ovi potonji Srbiji u tome "pomažu" kako bi je lakše razbili ili potčinili.
E sada je pitanje tko je ovdje u pravu i tko istinski nastupa za dobrobit Srbije? Vlast ili oporba?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si abolirani četnik
jebemti tuđmana i šuška.
jebemti tuđmana i šuška.
2014-12-30
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahajastreb wrote:Moj mali esej neka bude doprinos ovoj raspri.
red wolf-
2016-02-10
kaj, poslijepodne vas puste s lanca.
ahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahaha
2014-12-30
Vama je svaki čovjek koji je u prošlom ratu imao uniformu JNA,SVK ili Martićevaca četnik.veber wrote:ti si abolirani četnik
jebemti tuđmana i šuška.
Bilo je undje i četnika,ne dvojim,ali u većini slučajeva to su bili normalni ljudi.
Dečki koji su se u krivo vreme našli na krivom mestu. I još ak se malo popije evo ti vraga.
Bili su to dečki sa normalnim željama,strahovima,prohtjevima,porrocima,manama,problemima...kak i svi drugi...ne.
Oni su i na liniji žudeli za svojim pucekima,za zemlom,za plugom,za dečicom...i njih je bilo strah kak i tebe i mene. Nisu oni bili neki junaki,heroji,osim kad bi si malo spili..ne.
Mislim da je neukusno sve njih nazivati četnikima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Moj mali esej neka bude doprinos ovoj raspri.
jel se ti drogiraš, ljtb?
Guest- Guest
jastreb wrote:Vama je svaki čovjek koji je u prošlom ratu imao uniformu JNA,SVK ili Martićevaca četnik.veber wrote:ti si abolirani četnik
jebemti tuđmana i šuška.
Nije svaki. Ti jesi.
Bu ti Veber pusu dal.
Guest- Guest
Page 28 of 42 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj