Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 35 of 42
Page 35 of 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
eto po ne znam koji puta jezik neće nego pravo...pizzon wrote:ako je iko politicki cinio srbiji,
to su pre svega saveznici, ameri.
nakon dejtona dobili smo pola bosne. kad god smo se pravili pametni mi smo popusili.
ali trebo si od 1804 godine nabrajati što ste sve dobili, pa onda pravili sranja i to popušili
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
suljo jesi ti predsjednik hrvatske ili srbije...ti valjda zaspes sa hrvatskom na usnama
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/Suljo-nakon-sastanka-s-merkel-pricao-o-hrvatskoj-naravno-da-su-angazirali-sve-svoje-snage-15007391
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/Suljo-nakon-sastanka-s-merkel-pricao-o-hrvatskoj-naravno-da-su-angazirali-sve-svoje-snage-15007391
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
"loše vesti iz pariza"
odjebali ga macron i merkel
https://www.alo.rs/vesti/politika/Suljo-pokazao-papir-zahtevi-albanci-markon-merkel-video-konferencija-kosovo-ukljucenje-uzivo-tv-pink-pariz/325171/vest
https://www.alo.rs/vesti/politika/Suljo-pokazao-papir-zahtevi-albanci-markon-merkel-video-konferencija-kosovo-ukljucenje-uzivo-tv-pink-pariz/325171/vest
On je najveća nesreća za srpski narod. Želim ti dugu i uspješnu vladavinu.vuksadinare wrote:suljo jesi ti predsjednik hrvatske ili srbije...ti valjda zaspes sa hrvatskom na usnama
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
- Protiv Srbije se vodi hibridni rat - rekao je Adem Vuchiqi.
Predsednik je rekao da tajkunski mediji plasiraju laži kojima pokušavaju da destabilizuju Srbiju, iako im to neće poći za rukom.
- Objavljivali su da policija dolazi sa vodenim topovima, da je moj brat uslikan na terasi Predsedništva iako su to bili oficiri Vojske Srbije, da je onom malom preminuo otac jer nema respiratora što je laž, a taj dečko je maltretirao svog profesora u školi, gurao mu prst u usta i nazivao ga kurvom. Imamo i kriminalca, lažnog poljoprivrednika Slobu Robiju. Sramota koga su sve tajkunski mediji proglasili za heroje protesta zaključio je Adem Vuchiqi.
Predsednik je rekao da tajkunski mediji plasiraju laži kojima pokušavaju da destabilizuju Srbiju, iako im to neće poći za rukom.
- Objavljivali su da policija dolazi sa vodenim topovima, da je moj brat uslikan na terasi Predsedništva iako su to bili oficiri Vojske Srbije, da je onom malom preminuo otac jer nema respiratora što je laž, a taj dečko je maltretirao svog profesora u školi, gurao mu prst u usta i nazivao ga kurvom. Imamo i kriminalca, lažnog poljoprivrednika Slobu Robiju. Sramota koga su sve tajkunski mediji proglasili za heroje protesta zaključio je Adem Vuchiqi.
srbi ne vjerujte tajkunskim medijima. Samo vučićevi alo i informer. svi drugi lažu
Kolega, smanjite dozivljaj , molim. Pogledajte rvatske medije kroz kampanju. Mislim ( ne pratim srpske nesto narocito) da su bili gnjusniji od srpskih. Vise onako balkanski i bezobzirni. Osim toga polako se i DNRH stvlja na iste tracnice kao i Srbija. Razlika je da rvatski veliki vodja malo inteligentniji i slifovaniji. U Biti sve vise licite Srbiji.marcellus wrote:srbi ne vjerujte tajkunskim medijima. Samo vučićevi alo i informer. svi drugi lažu
2014-04-14
marcellus wrote:"loše vesti iz pariza"
Hibridni rat
- Protiv Srbije se vodi hibridni rat - rekao je Adem Vuchiqi.Predsednik je rekao da tajkunski mediji plasiraju laži kojima pokušavaju da destabilizuju Srbiju, iako im to neće poći za rukom.
Iz Pariza...
Jeste, to zato što škoro nije izabran, da je ličili bi francuskoj.abraham wrote:Kolega, smanjite dozivljaj , molim. Pogledajte rvatske medije kroz kampanju. Mislim ( ne pratim srpske nesto narocito) da su bili gnjusniji od srpskih. Vise onako balkanski i bezobzirni. Osim toga polako se i DNRH stvlja na iste tracnice kao i Srbija. Razlika je da rvatski veliki vodja malo inteligentniji i slifovaniji. U Biti sve vise licite Srbiji.marcellus wrote:srbi ne vjerujte tajkunskim medijima. Samo vučićevi alo i informer. svi drugi lažu
Nego nevezano uz tebe i te gluposti
Zašto ova slinava njuška uopće misli da je nama i interesantan da bi uopće i pomišljali na neke diverzije?!
Njegov put dijametralno suprotan od hrvatske i nigdje se ne ukrštava. S njim naši političari niti ne komuniciraju uopće koliko znam...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
suljo jos nije zaboravio poraz na čistini kod topčidera od torcide..pa je uvijek torcida kriva pa cak i kao organizator puča....
2015-09-08
Vusic je nebitan u cijeloj prici. Skoro???? Znaci stanje medija u DNRH je dobro. Ne moze se provuic nit kroz sustavno pljuvanje, i generalno sikaniranje drugih???? Nista, dobro je vama a izgleda da ce biti i bolje......kaya wrote:Jeste, to zato što škoro nije izabran, da je ličili bi francuskoj.abraham wrote:Kolega, smanjite dozivljaj , molim. Pogledajte rvatske medije kroz kampanju. Mislim ( ne pratim srpske nesto narocito) da su bili gnjusniji od srpskih. Vise onako balkanski i bezobzirni. Osim toga polako se i DNRH stvlja na iste tracnice kao i Srbija. Razlika je da rvatski veliki vodja malo inteligentniji i slifovaniji. U Biti sve vise licite Srbiji.marcellus wrote:srbi ne vjerujte tajkunskim medijima. Samo vučićevi alo i informer. svi drugi lažu
Zašto ova slinava njuška uopće misli da je nama i interesantan da bi uopće i pomišljali na neke diverzije?!
Njegov put dijametralno suprotan od hrvatske i nigdje se ne ukrštava. S njim naši političari niti ne komuniciraju uopće koliko znam...
2014-04-14
Ma je je, evo ti bolje znaš o stanju medija iz švedske nego mi tu. Evo, ne može nitko ništa reći protiv adzea, apse odmah...abraham wrote:Vusic je nebitan u cijeloj prici. Skoro???? Znaci stanje medija u DNRH je dobro. Ne moze se provuic nit kroz sustavno pljuvanje, i generalno sikaniranje drugih???? Nista, dobro je vama a izgleda da ce biti i bolje......kaya wrote:Jeste, to zato što škoro nije izabran, da je ličili bi francuskoj.abraham wrote:Kolega, smanjite dozivljaj , molim. Pogledajte rvatske medije kroz kampanju. Mislim ( ne pratim srpske nesto narocito) da su bili gnjusniji od srpskih. Vise onako balkanski i bezobzirni. Osim toga polako se i DNRH stvlja na iste tracnice kao i Srbija. Razlika je da rvatski veliki vodja malo inteligentniji i slifovaniji. U Biti sve vise licite Srbiji.marcellus wrote:srbi ne vjerujte tajkunskim medijima. Samo vučićevi alo i informer. svi drugi lažu
2015-08-15
Evo kolegice zasto je ovo apsolutno prvi i zadnji put sta sa vama ulazim u neku raspravu. odmah osobni napad. Ja iz svedske ne znam nista a vi iz DNRH znate sve. Iskacem ovdje .Super argument. Muhahahahhaakaya wrote:Ma je je, evo ti bolje znaš o stanju medija iz švedske nego mi tu. Evo, ne može nitko ništa reći protiv adzea, apse odmah...abraham wrote:Vusic je nebitan u cijeloj prici. Skoro???? Znaci stanje medija u DNRH je dobro. Ne moze se provuic nit kroz sustavno pljuvanje, i generalno sikaniranje drugih???? Nista, dobro je vama a izgleda da ce biti i bolje......kaya wrote:Jeste, to zato što škoro nije izabran, da je ličili bi francuskoj.abraham wrote:Kolega, smanjite dozivljaj , molim. Pogledajte rvatske medije kroz kampanju. Mislim ( ne pratim srpske nesto narocito) da su bili gnjusniji od srpskih. Vise onako balkanski i bezobzirni. Osim toga polako se i DNRH stvlja na iste tracnice kao i Srbija. Razlika je da rvatski veliki vodja malo inteligentniji i slifovaniji. U Biti sve vise licite Srbiji.marcellus wrote:srbi ne vjerujte tajkunskim medijima. Samo vučićevi alo i informer. svi drugi lažu
2014-04-14
muhahahahahah. ja ne znam o švedskoj nikaj osim da se krdno imuniziraju.abraham wrote:Evo kolegice zasto je ovo apsolutno prvi i zadnji put sta sa vama ulazim u neku raspravu. odmah osobni napad. Ja iz svedske ne znam nista a vi iz DNRH znate sve. Iskacem ovdje .Super argument. Muhahahahhaakaya wrote:Ma je je, evo ti bolje znaš o stanju medija iz švedske nego mi tu. Evo, ne može nitko ništa reći protiv adzea, apse odmah...abraham wrote:Vusic je nebitan u cijeloj prici. Skoro???? Znaci stanje medija u DNRH je dobro. Ne moze se provuic nit kroz sustavno pljuvanje, i generalno sikaniranje drugih???? Nista, dobro je vama a izgleda da ce biti i bolje......kaya wrote:Jeste, to zato što škoro nije izabran, da je ličili bi francuskoj.abraham wrote:
Kolega, smanjite dozivljaj , molim. Pogledajte rvatske medije kroz kampanju. Mislim ( ne pratim srpske nesto narocito) da su bili gnjusniji od srpskih. Vise onako balkanski i bezobzirni. Osim toga polako se i DNRH stvlja na iste tracnice kao i Srbija. Razlika je da rvatski veliki vodja malo inteligentniji i slifovaniji. U Biti sve vise licite Srbiji.
ne drobim o švedskoj, srbiji, kosovu ili sloveniji jer tamo niti ne živim niti me zanima.
zanimljivo kako vi izvana znate bolje o nama unutra.
2014-12-30
Nevjerojatno u pm..., Ovaj iz švedske, dingo iz australije, kladim se da nusu bili u rh 15 godina barem...ali oni vide znaš, mi tu ne znamo što se događa al oni znaju. Mislim neka komentiraju ljudi al to kao da ja znam bolje od njega situaciju u švedskoj..
2015-08-15
p dingo iz australije ide direktno za bh-a tj sarajevo tko zna kad je bio u hrvatskoj..valjda netom poslije olujekaya wrote:Nevjerojatno u pm..., Ovaj iz švedske, dingo iz australije, kladim se da nusu bili u rh 15 godina barem...ali oni vide znaš, mi tu ne znamo što se događa al oni znaju. Mislim neka komentiraju ljudi al to kao da ja znam bolje od njega situaciju u švedskoj..
2015-09-08
Možda i prije. Al zna da ima jako puno ustaša. A ovaj gospon zna da je diktatura i cenzura. A babe lupaju kišobranom ministre po trgu i viču im " ne seri!"...vuksadinare wrote:p dingo iz australije ide direktno za bh-a tj sarajevo tko zna kad je bio u hrvatskoj..valjda netom poslije olujekaya wrote:Nevjerojatno u pm..., Ovaj iz švedske, dingo iz australije, kladim se da nusu bili u rh 15 godina barem...ali oni vide znaš, mi tu ne znamo što se događa al oni znaju. Mislim neka komentiraju ljudi al to kao da ja znam bolje od njega situaciju u švedskoj..
2015-08-15
mi ne kužimo kaj se dešava.kaya wrote:Nevjerojatno u pm..., Ovaj iz švedske, dingo iz australije, kladim se da nusu bili u rh 15 godina barem...ali oni vide znaš, mi tu ne znamo što se događa al oni znaju. Mislim neka komentiraju ljudi al to kao da ja znam bolje od njega situaciju u švedskoj..
zato nam ovi moraju objasniti.
muhahahahahahhahaha, ahahahaha, klokan njus.
ne bulaznim o njemačkoj jer sam blokiran u hrvatskoj.
2014-12-30
veber wrote:kaya wrote:Nevjerojatno u pm..., Ovaj iz švedske, dingo iz australije, kladim se da nusu bili u rh 15 godina barem...ali oni vide znaš, mi tu ne znamo što se događa al oni znaju. Mislim neka komentiraju ljudi al to kao da ja znam bolje od njega situaciju u švedskoj..
.
A baš, dobro da nas ne dođu osloboditi jebate...
2015-08-15
druga nojska bojna će doći.kaya wrote:veber wrote:kaya wrote:Nevjerojatno u pm..., Ovaj iz švedske, dingo iz australije, kladim se da nusu bili u rh 15 godina barem...ali oni vide znaš, mi tu ne znamo što se događa al oni znaju. Mislim neka komentiraju ljudi al to kao da ja znam bolje od njega situaciju u švedskoj..
.
A baš, dobro da nas ne dođu osloboditi jebate...
i sedma švedska, topless brigada
2014-12-30
Page 35 of 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona