Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 27 of 42
Page 27 of 42 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Odite na Kamelegdan di nema nasilja i vičite svi Skini mi se s kurca.
Čut će se
Čut će se
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Za koga je crveni za prosvjednike ili picoustog
a za kog bi ljigavac bio nego za picoustu šiptarčinu?
daj, svi smo ovdje neki ustaše, partizani, četnici, pičke materine, ali svi jako dobro znamo ko je čovjek a ko je govno posve neovisno o tome. Za tolke godine na forumu naučiš poštovat ljude koji su na drugoj strani, ako nisu govna. A crveni je malo govno, a govno ne može bit nego na strani vučića.
On je za njega jos od Gline jbg.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Za koga je crveni za prosvjednike ili picoustog
daj, svi smo ovdje neki ustaše, partizani, četnici, pičke materine, ali svi jako dobro znamo ko je čovjek a ko je govno posve neovisno o tome. Za tolke godine na forumu naučiš poštovat ljude koji su na drugoj strani, ako nisu govna. A crveni je malo govno, a govno ne može bit nego na strani vučića.
omni-
2014-04-12
Općenito Bosanci i Knindže su za picoustog, pravi Srbijanci ga doslovno ne mogu smislit (Barem ako je suditi po društvenim mrežama)
Baza su mu doslovno ti došljaci i kupljeni glasovi od penzionera i seljaka.
Last edited by Hektorović on 9/7/2020, 19:14; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dobar je gumeni metak kome je bog daoomni wrote:Tesko, veceras im je napucavanje gumenim mecima, balavac je u Parizu a ostavio drzavu Vulinu.debotoijusto wrote:ima li veceras desavanja naroda u beogradu ?
sinoc sam onako napusen mrezno strujao usud beogradski pa zaspao snom pravednika izmedju dvije batine ustaske policije po golorukoj srpskoj nejaci , vidjeh da kolega sergej dobio po tintari i sorosevi placenici N1 dobili hvalospjev i ovacije na otvorenoj sceni , propale mi karte za nick cave-a a srpcad ne vracaju lovu nego ka ono dogodine , ne mozete tako u EU kolege srbi
kilo mozga 2 marke bruto , moje sto olako lovu dao i njhove sto s 104% pocastise vucica a nije liste izborne vidio , svakome prema zaslugama
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Hektorović wrote:Općenito Bosanci i Knindže su za picoustog, pravi Srbijanci ga doslovno ne mogu smislit (Barem ako je suditi po društvenim mrežama)
Ja ne mogu da shvatim te mazohiste koje je njegova izvorna politika proterala sa vekovnih ognjišta, jbt.
Guest- Guest
Podrška svima kojima je ovaj kreten dokurčija
Skinite nam se s kurca i ti Plenkovic i EPP
Skinite nam se s kurca i ti Plenkovic i EPP
2014-04-11
Brat Brale wrote:Hektorović wrote:Općenito Bosanci i Knindže su za picoustog, pravi Srbijanci ga doslovno ne mogu smislit (Barem ako je suditi po društvenim mrežama)
Ja ne mogu da shvatim te mazohiste koje je njegova izvorna politika proterala sa vekovnih ognjišta, jbt.
Pa dobro, to su ovi tupi i "veliki srbi", "najžešće delije", uglavnom djeca debila koji su 90tih pravili sranja... Nije jabuka pala daleko od stabla.
Ima nešto i pametnih preko Drine, vidim Vladika Grigorije je totalno kontra Vučića.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To je izgleda bilo to, policijskog nece biti i narodu je udovoljeno, sada razlaz kucama pa do izbora.
omni-
2014-04-12
Evo i faraon sam kaze da ga ubiju jbg. I zaprijetio je malo pa sad vi vidite.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3495001/Suljo-iz-pariza-poslao-jaku-poruku-demonstrantima-mene-nikad-necete-slomiti-mozete-samo-da-me-ubijete
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3495001/Suljo-iz-pariza-poslao-jaku-poruku-demonstrantima-mene-nikad-necete-slomiti-mozete-samo-da-me-ubijete
omni-
2014-04-12
gad demed ...a unda mi neka spranca s netflixa ne gine za ubit okoomni wrote:To je izgleda bilo to, policijskog nece biti i narodu je udovoljeno, sada razlaz kucama pa do izbora.
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
omni wrote:Evo i faraon sam kaze da ga ubiju jbg. I zaprijetio je malo pa sad vi vidite.
Već se samoubio. Mlati narod na ulicama.
2014-04-11
Ne treba njega nitko ubiti. Ubio se onog trena kad mu je nekoliko tisuća ljudi izašlo na ulice revoltirano njegovim ponovnim uvođenjem policijskog sata a on izmišlja strane službe koje to rade.
Nije on kriv. Svi drugi su krivi.
2014-04-11
A jbg, i ja sam se nadao dobroj akciji ali nestalo je mladalackog poleta izgleda. Mozda da pogledam neki dokumentarac o Idi Amin-u ili nesto slicno da udjem u fazon.debotoijusto wrote:gad demed ...a unda mi neka spranca s netflixa ne gine za ubit okoomni wrote:To je izgleda bilo to, policijskog nece biti i narodu je udovoljeno, sada razlaz kucama pa do izbora.
omni-
2014-04-12
Povukao je policijski, mirna Bosna, nema vise.RayMabus wrote:Ne treba njega nitko ubiti. Ubio se onog trena kad mu je nekoliko tisuća ljudi izašlo na ulice revoltirano njegovim ponovnim uvođenjem policijskog sata a on izmišlja strane službe koje to rade.
omni-
2014-04-12
marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Za koga je crveni za prosvjednike ili picoustog
Nisam ja kriv što sam glup.
crvenkasti-
2014-04-17
I stavio zabranu okupljanja više od deset ljudi.omni wrote:Povukao je policijski, mirna Bosna, nema vise.RayMabus wrote:Ne treba njega nitko ubiti. Ubio se onog trena kad mu je nekoliko tisuća ljudi izašlo na ulice revoltirano njegovim ponovnim uvođenjem policijskog sata a on izmišlja strane službe koje to rade.
Aj baš super.
To da smanji otpor pa će sutra opet.
2014-04-11
Vcs bude najgore.
Neki potezi su bas ono za dublje razmisljanje, vise od 10 ok a tih deset se zarazi pa sutra skupi drugih 10, ok recimo nisam epidemiolog al mi to nekako bezveze. Zatvoriti radnje u 21, mislim koji kurac 21, 22, 23 kakva je razlika, je li se to virus siri vise nocu ili?. Ili je ovo daj samo da uradimo nesto jbg.RayMabus wrote:I stavio zabranu okupljanja više od deset ljudi.omni wrote:Povukao je policijski, mirna Bosna, nema vise.RayMabus wrote:Ne treba njega nitko ubiti. Ubio se onog trena kad mu je nekoliko tisuća ljudi izašlo na ulice revoltirano njegovim ponovnim uvođenjem policijskog sata a on izmišlja strane službe koje to rade.
Aj baš super.
To da smanji otpor pa će sutra opet.
omni-
2014-04-12
Page 27 of 42 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana