Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 26 of 42
Page 26 of 42 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Brat Brale wrote:Crvenkasti, čekam...
Idi u dućan i kupi benzin. Što čekaš?
E jajaro udbaška...
Udbaška ili Ustaška ...
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Plavo more , sunce , ljudi se kupaju , brčkaju. U Hrvatskoj idila , ljudi uživaju a ovi se tamo biju po ulicama Beograda. Ja sad pivcu manit nakon kupanja.
Večeras je predstava jel ? Kokice.
Jadna vam majka.
Večeras je predstava jel ? Kokice.
Jadna vam majka.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Brat Brale wrote:Crvenkasti, čekam...
E jajaro udbaška...
Lepo gore lepi Vucicevi policajci.
Napad je najbolja odbrana...
Okačio slepac pesnicu Sorosevsku...treba jesti a gladan...
Nikako posla da se dohvati...
Nije ni Srbin.
2014-08-25
Za koga je crveni za prosvjednike ili picoustog
za okrvavljene ustaše na beogradskim bulevarimaAssadNaPodmornici wrote:Za koga je crveni za prosvjednike ili picoustog
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
AssadNaPodmornici wrote:Za koga je crveni za prosvjednike ili picoustog
Sorosevci a i Suljo je goli tuki...
Ako nema jaja da ih nauci pameti, neka se skloni da se završi posao.
Kakav Suljo.
2014-08-25
Brat Brale wrote:Crvenkasti, čekam...
Ono za ubistvo ćemo tek da vidimo smeće Sorosevsko, sto si nam pretio...
Meni govance preti...
2014-08-25
Jebe mi se za Srbiju. Ne živim tamo. Da moram trpit onog majmuna izaša bi i ja na ulicu. Ono je kreten totalni.
2014-04-11
RayMabus wrote:Jebe mi se za Srbiju. Ne živim tamo. Da moram trpit onog majmuna izaša bi i ja na ulicu. Ono je kreten totalni.
Trpeo sam ja ove majmune na ulici dok su jahali vlast, žderali, pili i krali...
Oni kao moraju da budu na vlasti sa 3% glasova...
Isterati to sve napolje, ionako znaju samo da kradu i krčme zaradjeno.
Sorosevska govna.
2014-08-25
U potpisu- SNS botovi.crvenkasti wrote:Pozv na BG demostracije sa društvenih mreža.
Joj, jedva čekam!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne znam. Ja samo znam da ja to ne bi trpija. Imamo mi i ovdje jednog takvog al bar nije toliki kreten. Povuče se kad vidi da je opasno.
Srbija je u kurcu skroz. To je tamo .....ili narod il on. Nema tu više trećih opcija. Tko će ga trpit iduće.četiri godine.
Srbija je u kurcu skroz. To je tamo .....ili narod il on. Nema tu više trećih opcija. Tko će ga trpit iduće.četiri godine.
2014-04-11
Dosta mi je i ovog Plenkovica a kamo li tog Vučica da bi trpija. Cili život je ratni huškač. Dok su drugi ginili on i slični su držali mitinge daleko od fronte.
Sad drži mitinge po Srbiji. Kako se njemu k digne tako je policijski sat. Pravi od ljudi budale.
Sad drži mitinge po Srbiji. Kako se njemu k digne tako je policijski sat. Pravi od ljudi budale.
2014-04-11
Triba izać na ulicu. Maknit se od skupštine i negdi di nije tuča lipo rastegnit transparent i parlafon i urlat : Skini mi se s kurca.
I tako sve dok ne raspiše nove izbore. Jeben njega i te njegove covid izbore.
I tako sve dok ne raspiše nove izbore. Jeben njega i te njegove covid izbore.
2014-04-11
Nema velikosrbima zivota bez Ustasa, strah paralizira hehehehe.
https://informer.rs/vesti/politika/532689/skandal-ustaski-sajt-ime-djilasovog-saveza-poziva-paljenje-srpske-policije-benzinom
https://informer.rs/vesti/politika/532689/skandal-ustaski-sajt-ime-djilasovog-saveza-poziva-paljenje-srpske-policije-benzinom
omni-
2014-04-12
ima li veceras desavanja naroda u beogradu ?
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Tesko, veceras im je napucavanje gumenim mecima, balavac je u Parizu a ostavio drzavu Vulinu.debotoijusto wrote:ima li veceras desavanja naroda u beogradu ?
omni-
2014-04-12
Serbinho-3 wrote:Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:Brat Brale wrote:crvenkasti wrote:
E jajaro udbaška...
Lepo gore lepi Vucicevi policajci.
Napad je najbolja odbrana...
Okačio slepac pesnicu Sorosevsku...treba jesti a gladan...
Nikako posla da se dohvati...
Nije ni Srbin.
Kolegijalnost na delu...
Guest- Guest
dzango wrote:U potpisu- SNS botovi.crvenkasti wrote:Pozv na BG demostracije sa društvenih mreža.
Joj, jedva čekam!
Zato je pičkica iskela post...
Guest- Guest
Pročetnički portali Informer.rs i Alo.rs objavili su tekst u kojem su optužili naš portal da je pozvao na paljenje srpske policije benzinom.
Nazvavši nas “ustaškim sajtom” i “proustaškim portalom”, Informer i Alo nijednom riječju nisu naveli činjenicu da je naš portal naprosto prenio pozive na “paljenje srpske policije” koji su objavljeni na nekoliko srpskih portala.
Dnevno.hr prenio je informacije s članka koje je objavio srpski portal Novosti.rs.
Portal Dnevno.hr u potpunosti se ograđuje od bilo kakvih poziva na nasilje – BILO GDJE i BILO KADA!
No isto tako, prenosit ćemo sve relevantne vijesti iz zemlje, regije i svijeta, što i jest naša funkcija kao medija.
S obzirom na činjenicu da je većina medija u Srbiji pod Vučićevom blokadom, naš je portal jednostavno ukazao na postupke srbijanske oporbe bez ikakvih namjera da se s njima solidarizira ili da im se usprotivi. Naša je pozicija posve neutralna, tim više jer je riječ o odnosima unutar druge države.
Goebels je bio mala beba prema Vučićevim huškačima i mrziteljima svega hrvatskog. Eto, ispalo da ustaše podjaruju srbijansku oporbu da spali večeras policajce u Beogradu. Da nije bolesno, bilo bi tragikomično.
Ovakva manipulacija tekstovima samo pokazuje koliko je zločinačka i civilizacijski nazadna Vučićeva medijska mašinerija. Teško je ovakav primjer manipulative masovne medijske histerije i hajke pronaći i u slobodnom, pa i neslobonom svijetu današnjice. Jedina prava usporedba bila bi ona s medijskim uradcima iz Sjeverne Koreje.
Nazvavši nas “ustaškim sajtom” i “proustaškim portalom”, Informer i Alo nijednom riječju nisu naveli činjenicu da je naš portal naprosto prenio pozive na “paljenje srpske policije” koji su objavljeni na nekoliko srpskih portala.
Dnevno.hr prenio je informacije s članka koje je objavio srpski portal Novosti.rs.
Portal Dnevno.hr u potpunosti se ograđuje od bilo kakvih poziva na nasilje – BILO GDJE i BILO KADA!
No isto tako, prenosit ćemo sve relevantne vijesti iz zemlje, regije i svijeta, što i jest naša funkcija kao medija.
S obzirom na činjenicu da je većina medija u Srbiji pod Vučićevom blokadom, naš je portal jednostavno ukazao na postupke srbijanske oporbe bez ikakvih namjera da se s njima solidarizira ili da im se usprotivi. Naša je pozicija posve neutralna, tim više jer je riječ o odnosima unutar druge države.
Goebels je bio mala beba prema Vučićevim huškačima i mrziteljima svega hrvatskog. Eto, ispalo da ustaše podjaruju srbijansku oporbu da spali večeras policajce u Beogradu. Da nije bolesno, bilo bi tragikomično.
Ovakva manipulacija tekstovima samo pokazuje koliko je zločinačka i civilizacijski nazadna Vučićeva medijska mašinerija. Teško je ovakav primjer manipulative masovne medijske histerije i hajke pronaći i u slobodnom, pa i neslobonom svijetu današnjice. Jedina prava usporedba bila bi ona s medijskim uradcima iz Sjeverne Koreje.
Jebu ga ustaše jer internet ne može cenzurirat a Srbi znaju ustaški jezik.
Nisu svi mediji pod njegovom kontrolom. Panika.
Nisu svi mediji pod njegovom kontrolom. Panika.
2014-04-11
Odite na Kamelegdan di nema nasilja i vičite svi Skini mi se s kurca.
Čut će se
Čut će se
2014-04-11
Page 26 of 42 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj