Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 22 of 42
Page 22 of 42 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
...i onda se čude sto su im beograd okupirala 24 njemca i-jedan pas...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
veber wrote:zakaj iz vukojebine nisi otišao u rusiju, već u zadar?epikur37 wrote:ako su proruske ekipe onda podrska :)
znači podržavaš prozapadnog vučića
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Serbinho-3 wrote:Hektorović wrote:https://nova.rs/drustvo/63-padobranska-odbila-naredenje-da-izade-na-ulice-nisa/
Mogu pravac kuci.
Treba i te bitange hraniti.
Oni su barem uvek bili tu kada je ova država bila u problemu. Gde si ti bio?
Drugo, bitanga si sam. Beskorisna i bezobrazna...
Guest- Guest
Da sam na tvom mestu, zajebo bih više da se brukam.
Guest- Guest
nema veze što je nama loše, glavno da je susjedu još gore
Guest- Guest
N1 Srbija javlja error.
Maggie19 wrote:N1 Srbija javlja error.
vulin čupa kablove
marcellus wrote:Maggie19 wrote:N1 Srbija javlja error.
vulin čupa kablove
Stalno su pod hakerskim napadima portali n1, nova.rs i onaj djilasov direktno.rs
Guest- Guest
https://www.facebook.com/marko.dragoslavic.94/videos/297720208305875/
a gle i ove bande što napada policiju
ne znaš više ni kojiu kurac
ne treba se zalijetati sa zaključcima, kao i uvijek kod ovih stavri
msm Adem Vuchiqi je loš i štetočina ali
šta je sve ovo bogtepita
šta je sve ovo bogtepita
2015-08-06
Hana adrović, f-nerka dosta je bilo baš objašnjava kako šačica maskiranih huligana koji iz mase gadjaju policiju pa onda sa bakljama trče kroz masu sa bakljama koje služe kao obeleživač za gadjanje suzavcem od strane policije...
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Eto optužio je strane službe da ruše legitimno izabranu vlast u Srbiji.
To je uvijek popularno.
Daje tračak mistike i ekskluzive u čitavu stvar. Ono....povampirene aveti prošlosti & sile zla se urotile da sruše.....Balkanski Camelot
Ako itko zna organizirati prosvjede, onda su to Hrvati... 1/1 u fiks na kladi plus Hajduk prvak dogodine...
darth_vader-
2014-04-17
Brat Brale wrote:Hana adrović, f-nerka dosta je bilo baš objašnjava kako šačica maskiranih huligana koji iz mase gadjaju policiju pa onda sa bakljama trče kroz masu sa bakljama koje služe kao obeleživač za gadjanje suzavcem od strane policije...
aj ti budi pametan ...tu
u glavnom, udrite pa tko pobijedi.
2015-08-06
Ne hebe ga ni vojskavuksadinare wrote:vulin u banani
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Angažirao bandu da radi nered da legitimno može mlatiti prosvjednike.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/marko.dragoslavic.94/videos/297720208305875/
šta je sve ovo bogtepita
2015-08-15
a ko ce njega jebat..kad nema sulje vidi se da ima 'autoritet' ko i bero mozda i gori....i taj bi onda vodio rat protiv nas odnosno prizeljkivao...pa jebote pod njegovom komandom bi vojska srbije brze krahirala od vojske kraljevine jugoslavije '41...ako imao sa cim ratovati mislim na ljudstvokaya wrote:Ne hebe ga ni vojskavuksadinare wrote:vulin u banani
2015-09-08
Ja realno mislim da će manijak njih namlatiti i to je to. Ali manijaci koji neće s vlasti stvarno sami sebi onda odrede put, ispod zemlje dva metra.
2015-08-15
kaya wrote:Angažirao bandu da radi nered da legitimno može mlatiti prosvjednike.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/marko.dragoslavic.94/videos/297720208305875/
šta je sve ovo bogtepita
Moguće...ovo je stavio jedan frend iz Bg koji je protiv prosvjeda a ono prije Kraka koji je za prosvjede:D
Ne dotiče me se osobno i manje više boli me kurac da bih se nešto udubio ali kruži masu informacija a populacija je ionako dezinformirana...
opće ludilo
2015-08-06
kaya wrote:Ja realno mislim da će manijak njih namlatiti i to je to. Ali manijaci koji neće s vlasti stvarno sami sebi onda odrede put, ispod zemlje dva metra.
pa tako nešto.
2015-08-06
A što će reći o tipu koji nenajavljeno u trenirci prelazi granice a unformu sakriva pa ga nabiju nogom u guzici na carini. Ili u uniformi pa dobije šup kartu prije pretresa. I to samo zato da se slika kraj neke srpske ikone ili tako nečega...vuksadinare wrote:a ko ce njega jebat..kad nema sulje vidi se da ima 'autoritet' ko i bero mozda i gori....i taj bi onda vodio rat protiv nas odnosno prizeljkivao...pa jebote pod njegovom komandom bi vojska srbije brze krahirala od vojske kraljevine jugoslavije '41...ako imao sa cim ratovati mislim na ljudstvokaya wrote:Ne hebe ga ni vojskavuksadinare wrote:vulin u banani
2015-08-15
...mislim da je dobro ovo sa prosvjedima makar sa jedne strane da sulju i vulina prizemlje...likovi su si umislili da su patton i žukov....na kraju nisu ni u rangu pere udice jednog od zapovjendika belih orlova seseljeve cetnicke parapostrojbekaya wrote:A što će reći o tipu koji nenajavljeno u trenirci prelazi granice a unformu sakriva pa ga nabiju nogom u guzici na carini. Ili u uniformi pa dobije šup kartu prije pretresa. I to samo zato da se slika kraj neke srpske ikone ili tako nečega...vuksadinare wrote:a ko ce njega jebat..kad nema sulje vidi se da ima 'autoritet' ko i bero mozda i gori....i taj bi onda vodio rat protiv nas odnosno prizeljkivao...pa jebote pod njegovom komandom bi vojska srbije brze krahirala od vojske kraljevine jugoslavije '41...ako imao sa cim ratovati mislim na ljudstvokaya wrote:Ne hebe ga ni vojskavuksadinare wrote:vulin u banani
2015-09-08
Vuchić je psihično proklizao. Evo im se javlja iz aviona i proziva one šta prosvjeduju u NS.
Veli da su gori od nekadašnjih "hortijevaca". Njegovih 25% su Srbi, a ostalo valjda fašisti.
Ako se ga ne riješe pravovremeno uvest će ih u građanski rat. Takva mu je retorika...
Veli da su gori od nekadašnjih "hortijevaca". Njegovih 25% su Srbi, a ostalo valjda fašisti.
Ako se ga ne riješe pravovremeno uvest će ih u građanski rat. Takva mu je retorika...
Page 22 of 42 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
Page 22 of 42