Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 7 of 42
Page 7 of 42 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
dzango wrote:To znači da si kao Vulini, Slina i ekipa.crvenkasti wrote:dzango wrote:Hrvat sa sendvičem.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Ti sendvičar, znaš šta ti je raditi. Ako ne znaš, pitaj Pižona. On je već odabrao.
Ja sam Hrvat, budalo.
To znači da mrzim Vucića.
Pogledajte nas Hrvate. Kod nas nema takvih sranja, iako mrzimo ove što su na vlasti i znamo kakvi su. Mi volimo Hrvatsku.
Jedno je rušiti vlast, a drugo napadati državu.
crvenkasti- Posts : 29636
2014-04-17
Za razliku od tebe, koji bi političke neistomišljenike potaracao zajedno s djecom im i unucima...marcellus wrote:jes' vidio vulina, on bi oporbu pohapsio a prosvjednike ispendrečiodzango wrote:To znači da si kao Vulini, Slina i ekipa.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/vulin-poziva-na-uhicenje-oporbenih-politicara-srbija-na-silu-mora-odgovoriti-silom-15006986
meni bio susjed kao novinar...gledo sma snimke koje su privatno snimljene...ovo jucer goli kurac naspram tog...inace taj susjed je jedva zivu glavu iscupao inace je radio za neke austrijske novine kao fotoreporter...upao u jednu guzvu ni kriv ni duzan pa mu izletilo...vise kao reakcija jer ga je neki tip hurnuo u izlog...'kaj ti hoces' kad je ekipa cula...likovi se okrenuli prema njemu...a on jbg skontao odmah da nema druge nego noge moje pomozi...srecom bila je anarhija pa dok su se ovi pogledavli on maglu zapalio...i ravno u jednu skupinu drotova...nije mu bilo druge nego d aprizna tko je ako je htio njihovu zastitu..odveli ga u stanicu..ispitivali 32 sata...bilo je tu i cuski...i optuzbi da je tuđmanov i austrisjki spijun...a u biti nije dosao zbog tih demontsracija nego zbog onog sastanka presjendika sest republika sa vojnim vrhom koji je je odrzan dan poslije 10.3...i trajao tri dana...pustli su ga nakon sto je njegovo uhicenje doslo do usiju strnih veleposlanik tj austrijskog...pa je nastao pritisak na slobu...inace prijetila mu je ozbiljan problemdzango wrote:Nisam. Spremao sam sr za popodnevnu smenu u školi kada su mi javili da nema škole. Tek sam posle video šta je bilo.vuksadinare wrote:....đango jesi bio na onim prosvjedima 9.marta.1991
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Srbima je autokracija i opresija usud.
Plenki i HDZ su Ferrari naspram njihovih trabanata.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Srbima je autokracija i opresija usud.
Plenki je vučič lite
bokte ali i ti izmisliš priču... zbog čega bi austrijski veleposlanik postavljao pitanje uhićenja tamo nekog freelancera koji je tada slikao i nasnimavao ako se što dalo uslikati i snimiti i to prodavao za keš iz ruke u ruku... koji je vama kurac... čemu te sheme... kojeg magarca hranite sa tom slamomvuksadinare wrote:meni bio susjed kao novinar...gledo sma snimke koje su privatno snimljene...ovo jucer goli kurac naspram tog...inace taj susjed je jedva zivu glavu iscupao inace je radio za neke austrijske novine kao fotoreporter...upao u jednu guzvu ni kriv ni duzan pa mu izletilo...vise kao reakcija jer ga je neki tip hurnuo u izlog...'kaj ti hoces' kad je ekipa cula...likovi se okrenuli prema njemu...a on jbg skontao odmah da nema druge nego noge moje pomozi...srecom bila je anarhija pa dok su se ovi pogledavli on maglu zapalio...i ravno u jednu skupinu drotova...nije mu bilo druge nego d aprizna tko je ako je htio njihovu zastitu..odveli ga u stanicu..ispitivali 32 sata...bilo je tu i cuski...i optuzbi da je tuđmanov i austrisjki spijun...a u biti nije dosao zbog tih demontsracija nego zbog onog sastanka presjendika sest republika sa vojnim vrhom koji je je odrzan dan poslije 10.3...i trajao tri dana...pustli su ga nakon sto je njegovo uhicenje doslo do usiju strnih veleposlanik tj austrijskog...pa je nastao pritisak na slobu...inace prijetila mu je ozbiljan problemdzango wrote:Nisam. Spremao sam sr za popodnevnu smenu u školi kada su mi javili da nema škole. Tek sam posle video šta je bilo.vuksadinare wrote:....đango jesi bio na onim prosvjedima 9.marta.1991
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Napad na državu je kada postaviš Vuline za ministra odbrane ili Batu Keramičara za direktora BIA- e. Ili Slinu Lopova za ministra policije. Ili uništavaš državu u svakom mogućem vidu postojanja. To je zločin prema državi i vlastitom narodu. To što se neko ne slaže sa tim i nema drugi način da to iskaže, nije napad na državu.crvenkasti wrote:dzango wrote:To znači da si kao Vulini, Slina i ekipa.crvenkasti wrote:dzango wrote:Hrvat sa sendvičem.crvenkasti wrote:
Ja sam Hrvat, budalo.
To znači da mrzim Vucića.
Pogledajte nas Hrvate. Kod nas nema takvih sranja, iako mrzimo ove što su na vlasti i znamo kakvi su. Mi volimo Hrvatsku.
Jedno je rušiti vlast, a drugo napadati državu.
zato jer je je radio za austrijeske novine koje su nazvale austrijskog veleposlanika u beogradu d aje njihov zaposlenik uhicen pozivajuci se na zastitu novinara i slobodu djelovanjamichaellcmacha wrote:bokte ali i ti izmisliš priču... zbog čega bi austrijski veleposlanik postavljao pitanje uhićenja tamo nekog freelancera koji je tada slikao i nasnimavao ako se što dalo uslikati i snimiti i to prodavao za keš iz ruke u ruku... koji je vama kurac... čemu te sheme... kojeg magarca hranite sa tom slamomvuksadinare wrote:meni bio susjed kao novinar...gledo sma snimke koje su privatno snimljene...ovo jucer goli kurac naspram tog...inace taj susjed je jedva zivu glavu iscupao inace je radio za neke austrijske novine kao fotoreporter...upao u jednu guzvu ni kriv ni duzan pa mu izletilo...vise kao reakcija jer ga je neki tip hurnuo u izlog...'kaj ti hoces' kad je ekipa cula...likovi se okrenuli prema njemu...a on jbg skontao odmah da nema druge nego noge moje pomozi...srecom bila je anarhija pa dok su se ovi pogledavli on maglu zapalio...i ravno u jednu skupinu drotova...nije mu bilo druge nego d aprizna tko je ako je htio njihovu zastitu..odveli ga u stanicu..ispitivali 32 sata...bilo je tu i cuski...i optuzbi da je tuđmanov i austrisjki spijun...a u biti nije dosao zbog tih demontsracija nego zbog onog sastanka presjendika sest republika sa vojnim vrhom koji je je odrzan dan poslije 10.3...i trajao tri dana...pustli su ga nakon sto je njegovo uhicenje doslo do usiju strnih veleposlanik tj austrijskog...pa je nastao pritisak na slobu...inace prijetila mu je ozbiljan problemdzango wrote:Nisam. Spremao sam sr za popodnevnu smenu u školi kada su mi javili da nema škole. Tek sam posle video šta je bilo.vuksadinare wrote:....đango jesi bio na onim prosvjedima 9.marta.1991
2015-09-08
vi ste pichckice
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
pizzon- Posts : 5016
2020-04-21
kakve veze ti imas sa ovim prosvjedima..ti si na drugoj stranipizzon wrote:vi ste pichckice
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
2015-09-08
Ko zna ko je udario na skup.vrata ?
ko zna da nisu panduri i sl.
naruceni razbijaci !?
ko zna da nisu panduri i sl.
naruceni razbijaci !?
2020-04-21
vuksadinare wrote:kakve veze ti imas sa ovim prosvjedima..ti si na drugoj stranipizzon wrote:vi ste pichckice
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
tacno,
ja sam monarhista !
2020-04-21
zivela srbija
zivela sloboda
zivela sloboda
2020-04-21
ti ni ne znas sam sto si i sto hoces osim da budes uvijek blize sendvicimapizzon wrote:vuksadinare wrote:kakve veze ti imas sa ovim prosvjedima..ti si na drugoj stranipizzon wrote:vi ste pichckice
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
tacno,
ja sam monarhista !
2015-09-08
nije valjda anoreksija? daj bre ženi da jededzango wrote:Baš 45.vuksadinare wrote:je' bas 45?...dzango wrote:Počelo sranje a ona sva nežna kao balerina sa 45 kila žive vage. Hoće na skupštinu a ne mogu da joj onjasnim zakone kretanja mase od stotina hiljada ljudi. Sto me znojeva oblilo dok je nisam izvukao u jednom komadu izvan mase.marcellus wrote:dzango wrote:
Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.
šta bilo, hrkljuš ili apsana?
vuksadinare wrote:ti ni ne znas sam sto si i sto hoces osim da budes uvijek blize sendvicimapizzon wrote:vuksadinare wrote:kakve veze ti imas sa ovim prosvjedima..ti si na drugoj stranipizzon wrote:vi ste pichckice
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
tacno,
ja sam monarhista !
ok, ako je biti monarhista
ujedno biti i sendvicar
nema problema
braniti institucije srbije i
instituciju samog pred.na
hr.forumu, daleko je od
biti sendvicar.
2020-04-21
...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ti ni ne znas sam sto si i sto hoces osim da budes uvijek blize sendvicimapizzon wrote:vuksadinare wrote:kakve veze ti imas sa ovim prosvjedima..ti si na drugoj stranipizzon wrote:vi ste pichckice
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
tacno,
ja sam monarhista !
ujedno biti i sendvicar
nema problema
hr.firumu daleko je od
biti sendvicar.
2015-09-08
marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
baš se zabrinuh za tebe da te nije kakav drot zakačio. Jesi bio sinoć ili gledo meč na televiziji?
I .. je l' ga dohvatio? A jadan.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ti ni ne znas sam sto si i sto hoces osim da budes uvijek blize sendvicimapizzon wrote:vuksadinare wrote:
kakve veze ti imas sa ovim prosvjedima..ti si na drugoj strani
tacno,
ja sam monarhista !
ujedno biti i sendvicar
nema problema
hr.firumu daleko je od
biti sendvicar.
kapiram,
yebe te sto nasa omladina