Glasnović : Pokraden sam na izborima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Glasnović : Pokraden sam na izborima
Tužit će ih
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2196384/glasnovic-tvrdi-da-je-pokraden-na-izborima-izvjescujem-hrvatsku-i-svjetsku-javnost
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2196384/glasnovic-tvrdi-da-je-pokraden-na-izborima-izvjescujem-hrvatsku-i-svjetsku-javnost
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Glasnović : Pokraden sam na izborima
Jedna od boljih stvari ovih izora je ta,što nećemo više gledati tog retarda i slušat njegove shizofrene teorije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tko stoji iza krađe?
Udba ili Srbi ?
Udba ili Srbi ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Baš. To i ja kažem. Luđak na kvadrat. I jako negativan entitet.סמאל wrote:Jedna od boljih stvari ovih izora je ta,što nećemo više gledati tog retarda i slušat njegove shizofrene teorije.
2014-04-22
Kao da ga je Galaktička Federacija uvalila u sabor.jastreb wrote:Baš. To i ja kažem. Luđak na kvadrat. I jako negativan entitet.סמאל wrote:Jedna od boljih stvari ovih izora je ta,što nećemo više gledati tog retarda i slušat njegove shizofrene teorije.
2015-07-23
Ni ne znam tko je on. Nisam ga ni slušao u saboru.סמאל wrote:Kao da ga je Galaktička Federacija uvalila u sabor.jastreb wrote:Baš. To i ja kažem. Luđak na kvadrat. I jako negativan entitet.סמאל wrote:Jedna od boljih stvari ovih izora je ta,što nećemo više gledati tog retarda i slušat njegove shizofrene teorije.
Moš mislit kako će mu HDZ dat taj mandat.
2014-04-11
Dasnas se pozivao na izbore u Štokholmu.
Tvrdio je da se izbori ondje zbog nepravilnosti ponavljaju i da će ondje dobiti glasove potrebne za Sabor.
A onda je stigla vijest da su izbori u Štokholmu poništeni.
Tvrdio je da se izbori ondje zbog nepravilnosti ponavljaju i da će ondje dobiti glasove potrebne za Sabor.
A onda je stigla vijest da su izbori u Štokholmu poništeni.
2014-04-22
Nek se žali upravi vodovoda.
2014-04-11
Rada Borić mu ukrala glasove.
došli iz šume i uzeli mu wc papirepikur37 wrote:jugozomboidi mu smjestili
2014-04-16
Kukavelj se ne miri s gubitkom fotelje u Saboru.
2015-07-23
Lik neshvaća kakav je mentalitet ljudi u RH a onda u Hercegovini još gore
To što se on ratova za njih i bori se za njihove interese nije nikakva jebena garancija da će dobiti njihove glasove. Hdz je napravio sustav u Bosni tako da samo HDZovci mogu dobiti mandat i nitko drugi
To što se on ratova za njih i bori se za njihove interese nije nikakva jebena garancija da će dobiti njihove glasove. Hdz je napravio sustav u Bosni tako da samo HDZovci mogu dobiti mandat i nitko drugi
Netreba nikakva krađa (iako je znalo i toga biti do nazad par godina, sada i ne baš jer svi sada imaju pravo nagledati a prije si imao hdz ovce koji ti nadziru glasanje i broje glasove normalno da su krali)
Kako je Marc rekao Plenkovic je dobio 20 % manje glasova nego Karamarko a ima apsolutnu vlast. Ostali su stali doma i tako je HDZ na vlasti. Netko tko je stao doma ako ga čujem da kaže nešto "nevalja vlast" dobit će šamar. Taj tko je ostao doma skoro da je glasovao za Hdz, dakle nema jebeno pravo šta srati, jer njegovi su na vlasti
Kako je Marc rekao Plenkovic je dobio 20 % manje glasova nego Karamarko a ima apsolutnu vlast. Ostali su stali doma i tako je HDZ na vlasti. Netko tko je stao doma ako ga čujem da kaže nešto "nevalja vlast" dobit će šamar. Taj tko je ostao doma skoro da je glasovao za Hdz, dakle nema jebeno pravo šta srati, jer njegovi su na vlasti
AssadNaPodmornici wrote:Lik neshvaća kakav je mentalitet ljudi u RH a onda u Hercegovini još gore
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:Netreba nikakva krađa (iako je znalo i toga biti do nazad par godina, sada i ne baš jer svi sada imaju pravo nagledati a prije si imao hdz ovce koji ti nadziru glasanje i broje glasove normalno da su krali)
osto sun doma, vlost ne vridi.
2014-04-16
Dobićeš plesku...
darth_vader-
2014-04-17
un je još mladić ki pije vodu, ide soju i mišiće dobivo u teretani, a jo iden srdele, pijin vino i dižen stene..bring im onjasambrend wrote:Dobićeš plesku...
2014-04-16
Nisam vidio teretanu godinu dana
Jučer sam tuka baustelu na poslu a popodne udario faturetu posli posla isto baustelu.
A onda nakon svega toga otišao trčati i zgibove.
Nakon toliko fizikale i posli trening, koji će mi kurac teretana
Nkkada jači nisam nego sada. Mogu raditi 16h u komadu fizički šta će mi teretana
Jučer sam tuka baustelu na poslu a popodne udario faturetu posli posla isto baustelu.
Nkkada jači nisam nego sada. Mogu raditi 16h u komadu fizički šta će mi teretana
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
bravo,AssadNaPodmornici wrote:Nisam vidio teretanu godinu dana
ali, sudjelovanje na izborima je ko glasovanje na anketama i rješavanje testova u mili i gloriji, nešto svojstveno ženami, a ne muškima. da mi jedun demokrat more dati trisku, omoh bi se sun ubi.
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» BURA U SDP-u Napali financijsko izvješće: 'Stranka se vodi kao Cosa nostra!' LEKO 'Odrekli smo se Račanove ostavštine' POLOVINA LUNGO 'Pokraden sam!' LENDIĆ 'Letjet ćeš van!'
» Tko je Željko Glasnović?
» General Glasnović u Siriji
» glasnovic napao @yodu
» BURA U SDP-u Napali financijsko izvješće: 'Stranka se vodi kao Cosa nostra!' LEKO 'Odrekli smo se Račanove ostavštine' POLOVINA LUNGO 'Pokraden sam!' LENDIĆ 'Letjet ćeš van!'
» Tko je Željko Glasnović?
» General Glasnović u Siriji
» glasnovic napao @yodu
Page 1 of 2