'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
Bar koliko toliko povežem s temom a ovo nije niti to.סמאל wrote:Kao da se ti striktno pridržavaš naslova teme,kad počeneš o emančipaciji i Galaktičkoj floti.RayMabus wrote:Weberu jesi li ti drogiran ? Pročitaj naslov teme.
Nikoga ne zanima to šta ti pričaš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pejovićka sebi ne može organizirati zube a kamoli odred.marcellus wrote:kaya wrote:Dašta, nije opasnost to što pola privrede ne radi, a druga polovica ima koronu nego komunistička neman i cirkusanti možemo. Hebem ga u usta glupa.RayMabus wrote:
pa kad može bljedoliki srat o ustaškoj zmiji, koja ne postoji, što Vice ne bi o komunističkoj, oni su otvoreno srali da će organizirat odrede batinaša da uvjere ljude da glasaju za njih
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pejovićka sebi ne može organizirati zube a kamoli odred.marcellus wrote:kaya wrote:Dašta, nije opasnost to što pola privrede ne radi, a druga polovica ima koronu nego komunistička neman i cirkusanti možemo. Hebem ga u usta glupa.RayMabus wrote:
pa kad može bljedoliki srat o ustaškoj zmiji, koja ne postoji, što Vice ne bi o komunističkoj, oni su otvoreno srali da će organizirat odrede batinaša da uvjere ljude da glasaju za njih
jelda?
vidi joj babe
možda nije u stanju organizirat zube ali je u stanju organizirat zarobljenike u red pa u jamu
inače zastrašujuća je pomisao da je to neko jebo
Ista baba, samo je baba u datom momentu imala moć a ova ima kurac na šibici i zube ko ludi zec.marcellus wrote:kaya wrote:Pejovićka sebi ne može organizirati zube a kamoli odred.marcellus wrote:kaya wrote:Dašta, nije opasnost to što pola privrede ne radi, a druga polovica ima koronu nego komunistička neman i cirkusanti možemo. Hebem ga u usta glupa.RayMabus wrote:
jelda?
vidi joj babe
možda nije u stanju organizirat zube ali je u stanju organizirat zarobljenike u red pa u jamu
Last edited by kaya on 7/7/2020, 19:28; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ima pištolj. Tko smi reč Neću ?marcellus wrote:inače zastrašujuća je pomisao da je to neko jebo
2014-04-11
veber wrote:oko 3D printera je nastala fama kao da je to nekaj supersvemirskoturbolijevodesno.Hektorović wrote:
Pa u BiH ti po novom Travniku, Vitezu,... inžinjeri rade i za više od duplo manje ...
Baš sam nedavno gledao neke super fore sa reciklažom embalažne plastike i 3D printerima, konstruktorima, koji od toga prave čuda. Ima toga i ovdje.
3D printer je 2D cnc stroj.
zamisli onaj paket papira za klasični isprint.
500 ih je u paketu.
to ti je 3D print. na svaki list stavi obris i dobit ćeš volumen.
kod 3D printa je stvar u izradi modela.
ja mislim da i ona mutava koju muž centrira, mogla bi pokrenut printer.
glodalica je 100×teža za rad i programiranje, pogotovo ako uđeš u 5 osi
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
popustile tabletice?RayMabus wrote:Weberu jesi li ti drogiran ? Pročitaj naslov teme.
Nikoga ne zanima to šta ti pričaš.
Kakvi si ti to usrani inžinjer ni naslov teme ne znaš pročitati ?
di si ti isčitao da sam ja inžinjer?
pitaj ove tvoje iz GF jel trebaju 3D print.
od zamisli do modela
radim i po fotkama, nemaš brige.
2014-12-30
kaya wrote:Ista baba, samo je baba u datom momentu imala moć a ova ima kurac na šibici i zube ko ludi zec.marcellus wrote:kaya wrote:Pejovićka sebi ne može organizirati zube a kamoli odred.marcellus wrote:kaya wrote:
Dašta, nije opasnost to što pola privrede ne radi, a druga polovica ima koronu nego komunistička neman i cirkusanti možemo. Hebem ga u usta glupa.
jelda?
vidi joj babe
imat će i kata moć, kulturna revolucija se kotrlja amerikom i zapadom, opet će bit metak pa u jamu
doduše, ak je većina vas mogla probavit hdz, moći ćete i komunizam 2.0. ja bi da mogu, ali znam da ne mogu. Jebiga.
a Kenwood Kenon i razne merkelice će bit chamberlain
Zelena ljevica je nikidan pobjedila na lokalnim izborima u Francuskoj. Na vlasti su u Austriji ( vidi pod Bleiburg ). U Njemačkoj će iduće godine najvjerojatnije biti dio vlasti a možda i najjaća parlamentarna stranka dakle daju premjjera.
Zeleno lijevi val.
Zeleno lijevi val.
2014-04-11
I onda mi ti sinoć ideš pričat kako vidiš dublje nego što ja mogu zamislit.RayMabus wrote:Zelena ljevica je nikidan pobjedila na lokalnim izborima u Francuskoj. Na vlasti su u Austriji ( vidi pod Bleiburg ). U Njemačkoj će iduće godine najvjerojatnije biti dio vlasti a možda i najjaća parlamentarna stranka dakle daju premjjera.
Zeleno lijevi val.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa majmune ako Zeleni postanu najveća stranka u Njemačkoj iduće godine ja ću slavit.סמאל wrote:I onda mi ti sinoć ideš pričat kako vidiš dublje nego što ja mogu zamislit.RayMabus wrote:Zelena ljevica je nikidan pobjedila na lokalnim izborima u Francuskoj. Na vlasti su u Austriji ( vidi pod Bleiburg ). U Njemačkoj će iduće godine najvjerojatnije biti dio vlasti a možda i najjaća parlamentarna stranka dakle daju premjjera.
Zeleno lijevi val.
Merkel i demokršćani su šefovi Plenkovicu a ne ovi. To je udar na manđurijskog kandidata.
2014-04-11
za tehnički, anet A8Hektorović wrote:veber wrote:oko 3D printera je nastala fama kao da je to nekaj supersvemirskoturbolijevodesno.Hektorović wrote:
Pa u BiH ti po novom Travniku, Vitezu,... inžinjeri rade i za više od duplo manje ...
Baš sam nedavno gledao neke super fore sa reciklažom embalažne plastike i 3D printerima, konstruktorima, koji od toga prave čuda. Ima toga i ovdje.
3D printer je 2D cnc stroj.
zamisli onaj paket papira za klasični isprint.
500 ih je u paketu.
to ti je 3D print. na svaki list stavi obris i dobit ćeš volumen.
kod 3D printa je stvar u izradi modela.
ja mislim da i ona mutava koju muž centrira, mogla bi pokrenut printer.
glodalica je 100×teža za rad i programiranje, pogotovo ako uđeš u 5 osi
čisto iz altruizma
kučište Lugera
A8
ograničen sam postavljanjem, ali možeš lijepo vidjet.
nemrem sliku uploadati
2014-12-30
Ma postat će kurac,isto kao što je Škoro postao premijer.Rekao sam ti,Francuska je bitna.RayMabus wrote:Pa majmune ako Zeleni postanu najveća stranka u Njemačkoj iduće godine ja ću slavit.סמאל wrote:I onda mi ti sinoć ideš pričat kako vidiš dublje nego što ja mogu zamislit.RayMabus wrote:Zelena ljevica je nikidan pobjedila na lokalnim izborima u Francuskoj. Na vlasti su u Austriji ( vidi pod Bleiburg ). U Njemačkoj će iduće godine najvjerojatnije biti dio vlasti a možda i najjaća parlamentarna stranka dakle daju premjjera.
Zeleno lijevi val.
Merkel i demokršćani su šefovi Plenkovicu a ne ovi. To je udar na manđurijskog kandidata.
Osim toga,zašto bi ti slavio,jer nema tog scenarija u kom bi se stvari odvijale onako kako bi se to tebi sviđalo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
btw, generale, ultimaker je među prvima krenuo u 3D printerima za široke mase.
tako da njihov G-code program Cura postaje standard u free programima za generiranje G-coda.
tako da njihov G-code program Cura postaje standard u free programima za generiranje G-coda.
2014-12-30
garant nisi imao jogurt.marcellus wrote:doduše, ak je većina vas mogla probavit hdz, moći ćete i komunizam 2.0. ja bi da mogu, ali znam da ne mogu. Jebiga.
2014-12-30
ne znam ko je ovaj vice ali je sasvim u pravu
jastreb i cvarak su tupavi
jastreb i cvarak su tupavi
2014-04-19
to je ono sto mnogi jos ne vide a odigrava im se pred ocimamarcellus wrote:kaya wrote:Ista baba, samo je baba u datom momentu imala moć a ova ima kurac na šibici i zube ko ludi zec.marcellus wrote:kaya wrote:Pejovićka sebi ne može organizirati zube a kamoli odred.marcellus wrote:
jelda?
vidi joj babe
imat će i kata moć, kulturna revolucija se kotrlja amerikom i zapadom, opet će bit metak pa u jamu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
debotoijusto wrote:ma kakva opasnostjastreb wrote:Mislim da su ti klerikalni elementi najveća opasnost ne samo za Hrvatsku već i za druge zemlje sa katoličkom većinom.RayMabus wrote:
Oni su katolički džihadisti,koji su velika prijetnja svjetskom miru.
Kao što džihadisti i islamisti smatraju da će svi nemuslimani završiti u džehenemu(paklu),tako i ovi "učenjaci" vjeruju da nema spasenja izvan katoličke crkve,te oni nevjernicima ,šizmaticima i hereticima jednako smatraju i židove i muslimane i hinduiste,kao i pravoslavce i protestante.
Njihov bi cilj bio stvoriti svojevrsni katolifat koji bi bio čisto katolički,a onda voditi džihad na nevjerničke teritorije (pravoslavni istok,protestantski sjever,te islam...)
ajmo razlaz
ther's nothing to see here
tako je druze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Putinova opasnost za Hrvatsku: počelo je političko antagoniziranje s istoka
» OTAC ALBANAC, STRIC USTAŠA ACO SULJO/ MOŽEMO LI VELIKU HRVATSKU ????
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'
» OTAC ALBANAC, STRIC USTAŠA ACO SULJO/ MOŽEMO LI VELIKU HRVATSKU ????
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'
Page 3 of 4