'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
Pa normalno da prema fašistima ne možeš se odnositi na demokratski način.Prema fašistima treba se odnosit onako kako se oni odnose prema drugima.RayMabus wrote:Dobro oni su katolički đihadisti koje ja podržavam jer netko tko svakog tko je desno naziva fašistom u osnovi ne daje ljudima pravo na svoje mišljenje nego može postojat samo njegovo a svi ostali su fašisti.jastreb wrote:Mislim da su ti klerikalni elementi najveća opasnost ne samo za Hrvatsku već i za druge zemlje sa katoličkom većinom.RayMabus wrote:
Oni su katolički džihadisti,koji su velika prijetnja svjetskom miru.
Kao što džihadisti i islamisti smatraju da će svi nemuslimani završiti u džehenemu(paklu),tako i ovi "učenjaci" vjeruju da nema spasenja izvan katoličke crkve,te oni nevjernicima ,šizmaticima i hereticima jednako smatraju i židove i muslimane i hinduiste,kao i pravoslavce i protestante.
Njihov bi cilj bio stvoriti svojevrsni katolifat koji bi bio čisto katolički,a onda voditi džihad na nevjerničke teritorije (pravoslavni istok,protestantski sjever,te islam...)
Šta se ima s takvima raspravljati ? Metak u čelo i idemo dalje.
Kad budu davali pravo ljudima da imaju pravo na svoj stavi i mišljenje i to uvažavali onda će i uvažavanje i dobit a do tada : samo kolji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Njima su fašisti svi koji su desno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
s obzirom da si prešao 55u i imaš dvoje nejači, plaća bi ti bila cca 1800€ + 400€ dječji doplatak.
samo treba delat. u početku možeš biti moj pomoćni radnik.
Solidno, radili bi ti mnogi inžinjeri iz bih za 1000
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
s vremenom će naučit pomaknut ruku, pokrenut traku, promijenit ventil, spojit žice.סמאל wrote:Aha,vidim da Marcela zoveš za pomoćnika,pa sam pomislio da se baviš nekom vrstom publicistike.veber wrote:instalacija automatiziranih sustava, pokretnih linija, robotika. naglasak na auto-industriju.סמאל wrote:Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
s obzirom da si prešao 55u i imaš dvoje nejači, plaća bi ti bila cca 1800€ + 400€ dječji doplatak.
Ša šta će ti Marcel za to,to je obično podcjenjivanje,njega i kao osobe i kao novinara.
pa nije to GF krstarica. pretežno KUKA ili FANUC roboti, jezik jednostavan.
s obzirom da nije strojar, a ni električar nakon 6 mj pristupi certificiranju i dobije diplomu pomoćnog radnika s ovlastima instalacije.
nakon godinu dana ode i položi ispit i postane samostalni monter.
nakon tri godine, s obzirom da nije strojar/električar može pristupit završnom ispitu i dobit diplomu.
otprilike kao naš VI stupanj.
2014-12-30
A jebo te,pa nije on u cvijetu mladosti,dok sve to nauči,vrijeme mu za mirovinu.Marcel nije glup,samo nije baš pragmatičan,jer takav kadar lako bi se negdje uhljebio,a ovako mora pisati za ono smeće od denevno.hr.veber wrote:s vremenom će naučit pomaknut ruku, pokrenut traku, promijenit ventil, spojit žice.סמאל wrote:Aha,vidim da Marcela zoveš za pomoćnika,pa sam pomislio da se baviš nekom vrstom publicistike.veber wrote:instalacija automatiziranih sustava, pokretnih linija, robotika. naglasak na auto-industriju.סמאל wrote:Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
Ša šta će ti Marcel za to,to je obično podcjenjivanje,njega i kao osobe i kao novinara.
s obzirom da nije strojar, a ni električar nakon 6 mj pristupi certificiranju i dobije diplomu pomoćnog radnika s ovlastima instalacije.
nakon tri godine, s obzirom da nije strojar/električar može pristupit završnom ispitu i dobit diplomu.
2015-07-23
osnovno pravilo koje sam svim bosancima, srbima, makedoncima i inima govorio.Hektorović wrote:veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
NE RADI ZA NEKOG IZ BIVŠE JUGE.
pomoćni kod mene u fondu sati 35/tjedno bez iskustva i bez obitelji ima 1300€ netto.
stan plaćen, odnosno 40€/dan.
ako ćeš spavat u šatoru i ispod mosta 40€ imaš dodatno.
2014-12-30
ali ozbiljno. kada prođe sve ovo, ako znaš nekog da je pouzdan i da bi radio možemo preko pp ili maila.Hektorović wrote:veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
ja osobno ne mislim do rujna u njemačku jer u zagrebu ima posla za usrat se.
dolazi mi 4-i 3D printer. ova tri rade non-stop
2014-12-30
סמאל wrote:Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
jebo to, mogu ja i na mješalici stajat
ma kakva opasnost ovi lik ne moze dobit 20 pref. glasova a lista s njegovim imenom 1% na izborima kucnog savjetajastreb wrote:Mislim da su ti klerikalni elementi najveća opasnost ne samo za Hrvatsku već i za druge zemlje sa katoličkom većinom.RayMabus wrote:
Kao što džihadisti i islamisti smatraju da će svi nemuslimani završiti u džehenemu(paklu),tako i ovi "učenjaci" vjeruju da nema spasenja izvan katoličke crkve,te oni nevjernicima ,šizmaticima i hereticima jednako smatraju i židove i muslimane i hinduiste,kao i pravoslavce i protestante.
Njihov bi cilj bio stvoriti svojevrsni katolifat koji bi bio čisto katolički,a onda voditi džihad na nevjerničke teritorije (pravoslavni istok,protestantski sjever,te islam...)
nedrk je za ovoga televizija u boji s 99 kanala i daljinskim
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber wrote:s vremenom će naučit pomaknut ruku, pokrenut traku, promijenit ventil, spojit žice.סמאל wrote:Aha,vidim da Marcela zoveš za pomoćnika,pa sam pomislio da se baviš nekom vrstom publicistike.veber wrote:instalacija automatiziranih sustava, pokretnih linija, robotika. naglasak na auto-industriju.סמאל wrote:Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
marčelo je u mladosti napravio određen broj pojačala, light showova i tak, uradi sam, čisto za probu
i da, još uvijek nešto znam i o elektronici i bazama
סמאל wrote:A jebo te,pa nije on u cvijetu mladosti,dok sve to nauči,vrijeme mu za mirovinu.Marcel nije glup,samo nije baš pragmatičan,jer takav kadar lako bi se negdje uhljebio,a ovako mora pisati za ono smeće od denevno.hr.veber wrote:s vremenom će naučit pomaknut ruku, pokrenut traku, promijenit ventil, spojit žice.סמאל wrote:Aha,vidim da Marcela zoveš za pomoćnika,pa sam pomislio da se baviš nekom vrstom publicistike.veber wrote:instalacija automatiziranih sustava, pokretnih linija, robotika. naglasak na auto-industriju.סמאל wrote:
Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?
pišem i za druge stvari. Kupi novi quatroruotte.
ovo je iz onog prije korone, naslov nije moj, ne sviđa mi se
https://quattroruote.hr/auto/de-tomaso-od-argentine-do-modene-stara-garda-kakve-vise-nema/
Al neka ga , homogenizirat će vas protiv desnice. Tako vas SDP neće moć progutat. Trebaju vam i ovakvi malo da vas drže na okupu.debotoijusto wrote:ma kakva opasnost ovi lik ne moze dobit 20 pref. glasova a lista s njegovim imenom 1% na izborima kucnog savjetajastreb wrote:Mislim da su ti klerikalni elementi najveća opasnost ne samo za Hrvatsku već i za druge zemlje sa katoličkom većinom.RayMabus wrote:
nedrk je za ovoga televizija u boji s 99 kanala i daljinskim
2014-04-11
Dašta, nije opasnost to što pola privrede ne radi, a druga polovica ima koronu nego komunistička neman i cirkusanti možemo. Hebem ga u usta glupa.RayMabus wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber wrote:ali ozbiljno. kada prođe sve ovo, ako znaš nekog da je pouzdan i da bi radio možemo preko pp ili maila.Hektorović wrote:veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
Pa u BiH ti po novom Travniku, Vitezu,... inžinjeri rade i za više od duplo manje ...
Baš sam nedavno gledao neke super fore sa reciklažom embalažne plastike i 3D printerima, konstruktorima, koji od toga prave čuda. Ima toga i ovdje.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
zaboravi te spike iz juge.marcellus wrote:veber wrote:s vremenom će naučit pomaknut ruku, pokrenut traku, promijenit ventil, spojit žice.סמאל wrote:Aha,vidim da Marcela zoveš za pomoćnika,pa sam pomislio da se baviš nekom vrstom publicistike.veber wrote:instalacija automatiziranih sustava, pokretnih linija, robotika. naglasak na auto-industriju.סמאל wrote:
Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?
marčelo je u mladosti napravio određen broj pojačala, light showova i tak, uradi sam, čisto za probu
i da, još uvijek nešto znam i o elektronici i bazama
mijenjaš modul.
stari van, novi nutra.
otprilike kao keksi na PCu.
problematičnije je stavit ruku u referentnu točku.
ovi zapadnjaci bulazne s konzolama, mi s krševitog balkana ručno zakrenemo ruku u referentnoj točci s imbus ključem dotknemo senzor, obavimo test-run. iskopčamo ruku i surfamo po internetu, igramo tetris, četamo sa ženama, ljubavnicama, djecom.
četvrti dan ukopčamo sve i gledamo kako bošva i dalje pokušava dofurati ruku u referentnu točku preko konzole.
sranje je kada te skuži šefica.
2014-12-30
kaya wrote:Dašta, nije opasnost to što pola privrede ne radi, a druga polovica ima koronu nego komunistička neman i cirkusanti možemo. Hebem ga u usta glupa.RayMabus wrote:
pa kad može bljedoliki srat o ustaškoj zmiji, koja ne postoji, što Vice ne bi o komunističkoj, oni su otvoreno srali da će organizirat odrede batinaša da uvjere ljude da glasaju za njih
Kajo,kad si se ti tako transformirala ? Sjećam se vremena kad si bila prava povampirisana ustaškinja.kaya wrote:Dašta, nije opasnost to što pola privrede ne radi, a druga polovica ima koronu nego komunistička neman i cirkusanti možemo. Hebem ga u usta glupa.RayMabus wrote:
2015-07-23
oko 3D printera je nastala fama kao da je to nekaj supersvemirskoturbolijevodesno.Hektorović wrote:veber wrote:ali ozbiljno. kada prođe sve ovo, ako znaš nekog da je pouzdan i da bi radio možemo preko pp ili maila.Hektorović wrote:veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
Pa u BiH ti po novom Travniku, Vitezu,... inžinjeri rade i za više od duplo manje ...
Baš sam nedavno gledao neke super fore sa reciklažom embalažne plastike i 3D printerima, konstruktorima, koji od toga prave čuda. Ima toga i ovdje.
3D printer je 2D cnc stroj.
zamisli onaj paket papira za klasični isprint.
500 ih je u paketu.
to ti je 3D print. na svaki list stavi obris i dobit ćeš volumen.
kod 3D printa je stvar u izradi modela.
ja mislim da i ona mutava koju muž centrira, mogla bi pokrenut printer.
glodalica je 100×teža za rad i programiranje, pogotovo ako uđeš u 5 osi
2014-12-30
Weberu jesi li ti drogiran ? Pročitaj naslov teme.
Nikoga ne zanima to šta ti pričaš.
Kakvi si ti to usrani inžinjer ni naslov teme ne znaš pročitati ?
Kakvi si ti to usrani inžinjer ni naslov teme ne znaš pročitati ?
2014-04-11
Kao da se ti striktno pridržavaš naslova teme,kad počeneš o emančipaciji i Galaktičkoj floti.RayMabus wrote:Weberu jesi li ti drogiran ? Pročitaj naslov teme.
2015-07-23
Bar koliko toliko povežem s temom a ovo nije niti to.סמאל wrote:Kao da se ti striktno pridržavaš naslova teme,kad počeneš o emančipaciji i Galaktičkoj floti.RayMabus wrote:Weberu jesi li ti drogiran ? Pročitaj naslov teme.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Putinova opasnost za Hrvatsku: počelo je političko antagoniziranje s istoka
» OTAC ALBANAC, STRIC USTAŠA ACO SULJO/ MOŽEMO LI VELIKU HRVATSKU ????
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'
» OTAC ALBANAC, STRIC USTAŠA ACO SULJO/ MOŽEMO LI VELIKU HRVATSKU ????
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'
Page 2 of 4