Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Dybala wrote:bes mi sve ,ispada da englezi nemaju organizirane navijacke skupine , ne idu na gostovanja i stadioni im zjape prazni vec sto godina
GKK
Tupko, nisam to rekao niti tako ispada.
Pričao sam o navijačima Evertona i nisam spomenuo da su malobrojni, da im stadion zjape prazni, da ne idu na gostovanja, nego sam jedino spomenuo njihovo navijanje koje je takvo kakvo je.
Guest- Guest
Split je zaista Cvit mediterana. Nepostoji lipdi grad.
Samo ga kvari ono ruglo od kluba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebiga, nijedan grad nije savršen:FRANK wrote:Split je zaista Cvit mediterana. Nepostoji lipdi grad.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Jebiga, nijedan grad nije savršen:FRANK wrote:Split je zaista Cvit mediterana. Nepostoji lipdi grad.
Guest- Guest
Sta je to rnk..
Vidim da je crvens boja odmah mi se gadi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
To je škverski klub...
U njemu je svojevrimeno igra balun i najveći trener svih vrimena...
;)
;)
Guest- Guest
U privodu.fridrih_niche wrote:To je škverski klub...
;)
Kurac od klzba cim vidin ove udbaske izrode Zuzule
2015-09-13
Omiš u <3fridrih_niche wrote:A idemo brzom cestom, jebat ga...
:D
Cila Dalmacija je prelipa...
Vodija dragu na rafting na Cetinu, pa iza toga išli po Omišu i okolici...
Čudo!
<3
Mada mi je ta Cetina već pomalo iskomercijalizirana, svi se gužvaju tu i na Mirabeli.
Ja radije uzmen svoj Nikon i udren jedan kvalitetan hike 300 metara uzbrdo po stinama na vrh omiške Dinare do Fortice, mletačke lipotice iz 15. stoljeća koja se još uvik drži usprkos godinama, orkanskim burama i čestim udarima gromova.
Litre prolivenog znoja i otegnuta jaja na usponu brzo se zaborave jer je pogled svaki put nanadjebiv
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
You wankerAndreas Goldberger wrote:Kad je "Dalmacija u mom oku" zagrmila na Goodison parku i ušutkala daleko brojnije engleze (koji btw. cilu utakmicu jedino šta znaju pivati je: Evertoooon, Evertoooon) je SVE.fridrih_niche wrote:Dalmacija u mom oku...
Kad sutra budem vidija Split sa Klisa, zasuzit će mi oko...
<3
Zasuzilo i meni oko, a prid kraj te velebne izvedbe kad sam pogleda doli njihove pandure i osiguranje vidija sam čuđenje i respekt istodobno.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Englezi su stari i debeli i ono malo nekadašnjeg ugleda kojeg su još imali na sceni je potpuno nestalo onog vrućeg lipanjskog dana 2016. godine kad su Rusi s njima pomeli ulice MarseilleaDybala wrote:bes mi sve ,ispada da englezi nemaju organizirane navijacke skupine , ne idu na gostovanja i stadioni im zjape prazni vec sto godina
2017-04-24
Everton nema ultrase.Andreas Goldberger wrote:Dybala wrote:bes mi sve ,ispada da englezi nemaju organizirane navijacke skupine , ne idu na gostovanja i stadioni im zjape prazni vec sto godina
GKK
Tupko, nisam to rekao niti tako ispada.
Pričao sam o navijačima Evertona i nisam spomenuo da su malobrojni, da im stadion zjape prazni, da ne idu na gostovanja, nego sam jedino spomenuo njihovo navijanje koje je takvo kakvo je.
Naši su na njih u Splitu slali mulce da se čeliče i skupljaju iskustvo, momčići doslovno podilili par šamara i uzeli in sve krpe.
Pomalo gejasto s naše strane, jbg.
2017-04-24
Ova prva slika ti je top topova...Jack Torrance wrote:Omiš u <3fridrih_niche wrote:A idemo brzom cestom, jebat ga...
:D
Cila Dalmacija je prelipa...
Vodija dragu na rafting na Cetinu, pa iza toga išli po Omišu i okolici...
Čudo!
<3
Mada mi je ta Cetina već pomalo iskomercijalizirana, svi se gužvaju tu i na Mirabeli.
Ja radije uzmen svoj Nikon i udren jedan kvalitetan hike 300 metara uzbrdo po stinama na vrh omiške Dinare do Fortice, mletačke lipotice iz 15. stoljeća koja se još uvik drži usprkos godinama, orkanskim burama i čestim udarima gromova.
Litre prolivenog znoja i otegnuta jaja na usponu brzo se zaborave jer je pogled svaki put nanadjebiv
<3
Guest- Guest
Fala amigo.
Isti momenat, samo malo kasnije, ovi put s kontra tj. poljičke strane, s HDR-om na steroidima i napucanim backlightom i bojama
Ali boli me kurac
Isti momenat, samo malo kasnije, ovi put s kontra tj. poljičke strane, s HDR-om na steroidima i napucanim backlightom i bojama
Ali boli me kurac
2017-04-24
Treći splitski klub.FRANK wrote:Sta je to rnk..
Prvi je bija Calcio Spalato, klub splitskih talijanaša.
Drugi Hajduk, osnovan ka protuteža ovim prvim, izrazito nacionalnog predznaka.
Treći Anarh, radnički klub, potpuno anacionalan, današnji RNK.
2017-04-24
Ahahaha...kako Turopoljci uredno pišaju po sektaškoj prćiji. Postali su im najdraži gost. Gasi više ovo govno od kluba, nek igra RNK Split u prvoj ligi. Ova prćija je sprdačina.
Prvi put su nezasluženo pobijedili, a tješi da s Vukasom momčad bar nešto igra za razliku od prethodnika s sjevera Italije kod kojeg nije bilo nikakve igre.
Btw. naravno da će se brže bolje tu pojaviti mamićeva izdkrotina ze-ge birtijaš, koji naravno ovaj put neće pričati o ponavljanju penala (kao prije par mjeseci na Poljudu- koji je tada bija sramotan, a danas sve po propisu). Obraz ka opanak...
Btw. naravno da će se brže bolje tu pojaviti mamićeva izdkrotina ze-ge birtijaš, koji naravno ovaj put neće pričati o ponavljanju penala (kao prije par mjeseci na Poljudu- koji je tada bija sramotan, a danas sve po propisu). Obraz ka opanak...
Guest- Guest
Opet poraz.
2015-09-13
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50