Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Zeko wrote:Lako kupiti za kunu, ali kupac nasljeđuje dugove ...
Necu modrica pustiti dinamu i onda krece hegemonija
Dotad ce mi niche prodavati jogurte sa bijelim i zutim
Nema zime za splita grada
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk uber alles!
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk uber alles!
<3
Guest- Guest
Dobili Varteksa i odmah euforija.
#malonamzasricutriba
#malonamzasricutriba
Stavija bija to jutro 300 kn na pobjedu Hajduka u Supersporta doli kod glavne pošte, bila kvota 3.00 za sva tri znaka
Paša iza sjeverne branke skuplja balune
Trebotić asist
Sinjski dijamant u zadnjoj sekundi
Gol vidija tek kad san doša doma, magarad nije ni čekala da balun uđe u mrižu, čim se vidilo da je proša golmana i ide u praznu branku to se Stankoviću spojilo nebo sa zemljom
Lakše se skinit s dopa nego s ovog kluba
https://youtu.be/9HrjrpXHC28?t=5m09s
Paša iza sjeverne branke skuplja balune
Trebotić asist
Sinjski dijamant u zadnjoj sekundi
Gol vidija tek kad san doša doma, magarad nije ni čekala da balun uđe u mrižu, čim se vidilo da je proša golmana i ide u praznu branku to se Stankoviću spojilo nebo sa zemljom
Lakše se skinit s dopa nego s ovog kluba
https://youtu.be/9HrjrpXHC28?t=5m09s
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk uber alles!
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk uber alles!
<3
Guest- Guest
Dalmacija u mom oku...
Kad sutra budem vidija Split sa Klisa, zasuzit će mi oko...
<3
<3
Guest- Guest
Tipično gejarski post.fridrih_niche wrote:Dalmacija u mom oku...
<3
Dinamo i Rijeka u europskoj ligi OVE sezone, a tovari će uzet OVU sezonu da se pripreme za prestižnu konferenciju haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
Realno, ono s brze ceste je kurac. Siđi na staru cestu i popni se do našeg Camelota, najvažnije hrvatske utvrde u Dalmaciji i stoljećima zadnje linije obrane Splita. Ja bija svratija neki dan kad san se vraća doma, iša baš vidit kako su je to obnovili, uru i po vrimena obilazija i opet nisan uspija sve vidit koliko toga ima.fridrih_niche wrote:Dalmacija u mom oku...
<3
A pogled na cvit Mediterana od gori je da ti mozak stane
2017-04-24
A idemo brzom cestom, jebat ga...
:D
Cila Dalmacija je prelipa...
Vodija dragu na rafting na Cetinu, pa iza toga išli po Omišu i okolici...
Čudo!
<3
:D
Cila Dalmacija je prelipa...
Vodija dragu na rafting na Cetinu, pa iza toga išli po Omišu i okolici...
Čudo!
<3
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Tipično gejarski post.fridrih_niche wrote:Dalmacija u mom oku...
<3
Guest- Guest
Kad je "Dalmacija u mom oku" zagrmila na Goodison parku i ušutkala daleko brojnije engleze (koji btw. cilu utakmicu jedino šta znaju pivati je: Evertoooon, Evertoooon) je SVE.fridrih_niche wrote:Dalmacija u mom oku...
<3
Zasuzilo i meni oko, a prid kraj te velebne izvedbe kad sam pogleda doli njihove pandure i osiguranje vidija sam čuđenje i respekt istodobno.
Guest- Guest
bes mi sve ,ispada da englezi nemaju organizirane navijacke skupine , ne idu na gostovanja i stadioni im zjape prazni vec sto godina
Guest- Guest
<3Andreas Goldberger wrote:Kad je "Dalmacija u mom oku" zagrmila na Goodison parku i ušutkala daleko brojnije engleze (koji btw. cilu utakmicu jedino šta znaju pivati je: Evertoooon, Evertoooon) je SVE.fridrih_niche wrote:Dalmacija u mom oku...
<3
Zasuzilo i meni oko, a prid kraj te velebne izvedbe kad sam pogleda doli njihove pandure i osiguranje vidija sam čuđenje i respekt istodobno.
Guest- Guest
Dybala wrote:bes mi sve ,ispada da englezi nemaju organizirane navijacke skupine , ne idu na gostovanja i stadioni im zjape prazni vec sto godina
GKK
Tupko, nisam to rekao niti tako ispada.
Pričao sam o navijačima Evertona i nisam spomenuo da su malobrojni, da im stadion zjape prazni, da ne idu na gostovanja, nego sam jedino spomenuo njihovo navijanje koje je takvo kakvo je.
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50