Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Kol'ko si glup, to je naizgled nemoguće da čovjek može biti tol'ko glup. Ali samo naizgled, jer kad tebe čovjek čita uvidi da je sve moguće. Je, meni je forum sve što imam od života, a u 5 godina imam nešto više od 4 tisuće objava, a ti u 4 godine imaš 23 tisuće, dok ovaj tvoj glupi sektaški sljedbenik ima 9 tisuća u 3 godine ... Jebote i spavate na tom jebenom forumu dalmatinski forumski idioti broj 2 i broj 1 ...fridrih_niche wrote:A šta će stari idiot...Andreas Goldberger wrote:Čeka kad zapeta puška cili dan.fridrih_niche wrote:Šta je ova tattina balega isti sekund doletila na stranicu najvećeg hrvatskog kluba?
Mrš, smeće jedno makijavelističko!
Pljuc, govno jedno!
<3
Btw.ovi dva puta opale, dva gola. Nek dovedu više tog golmana. Jebote, ovaj em prima s 30 metri, em svaki ubačaj je 90 % gola.
To mu je sve šta ima od života...
:D
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Ode uvik ista pisma svaki put kad čovik navrati. Tuku tattičari al tuku i naši
NegA kako je izgleda sve ode u glavi pribacila južina a i nemoš mrdnit s kraja i otić na ribe, gledan malo vremeplov za današnji dan i on kaže danas Belupo, nekad Beograd i uvik neugodni OFK
Satra nas bija ovi ćaća od Bojana, a s druge strane iza nas prijelazni rok za prste polizat, ples milijuna, složila se ekipa za ubit voĺa, na terenu karik do karika, sve odreda reprezentativci.
Pa mi sad nije jasno kako to kad jastozi i ostali debili kažu da ovakva šamaranja doživljavamo samo otkako je sekta na vlasti
NegA kako je izgleda sve ode u glavi pribacila južina a i nemoš mrdnit s kraja i otić na ribe, gledan malo vremeplov za današnji dan i on kaže danas Belupo, nekad Beograd i uvik neugodni OFK
Satra nas bija ovi ćaća od Bojana, a s druge strane iza nas prijelazni rok za prste polizat, ples milijuna, složila se ekipa za ubit voĺa, na terenu karik do karika, sve odreda reprezentativci.
Pa mi sad nije jasno kako to kad jastozi i ostali debili kažu da ovakva šamaranja doživljavamo samo otkako je sekta na vlasti
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
On i Paša su sve...Dybala wrote:Vlasic zabio ..dajte mu vise tu zlatnu loptu
<3
Guest- Guest
Koji si sad ti?Dybala wrote:znaci i prije je ajduk bio mali ...a jbga kletve
Vidin ti post, znači nisi tattičar, oni su svi već odavno detektirani i blokirani.
A kad nisi tattičar to bi te automatski tribalo činit kvalificiranim sugovornikom
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Ne znan, izbacija me odavno iz one tamo svoje psihijatrije, neman pojma zašto, valjda je vidija da san lajka nešto šta nisan smijafridrih_niche wrote:Jel Jastog još živ?
Neman fejs, nisan u toku...
:D
Zadnje je čak i među svojim istomišljenicima napravija čistku, izbacija sve šta su kritizirali kako vodi grupu, tamo se otvoreno navijalo da Hajduk izgubi svaku utakmicu a to ni najradikalniji protivnici modela nisu mogli prihvatit pa su izletili.
Tako da se na kraju okružija s 15-20 debila ka šta je i on i pritaču iz šupljeg u prazno. Da su imali imalo mozga u glavi s ovakvin rezultatima NH bi ima opasnu opoziciju u gradu
2017-04-24
Niksi i Paša su sve ono šta bi današnji Hajduk triba bit a nije.fridrih_niche wrote:On i Paša su sve...Dybala wrote:Vlasic zabio ..dajte mu vise tu zlatnu loptu
<3
Skromnost i poniznost s jedne, znanje i profesionalizam s druge strane.
Nikad neću prižalit šta dva takva momka nismo mogli gledat skupa
2017-04-24
To je to!Jack Torrance wrote:Niksi i Paša su sve ono šta bi današnji Hajduk triba bit a nije.fridrih_niche wrote:On i Paša su sve...Dybala wrote:Vlasic zabio ..dajte mu vise tu zlatnu loptu
<3
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Niksi i Paša su sve ono šta bi današnji Hajduk triba bit a nije.fridrih_niche wrote:On i Paša su sve...Dybala wrote:Vlasic zabio ..dajte mu vise tu zlatnu loptu
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Jack Torrance wrote:Niksi i Paša su sve ono šta bi današnji Hajduk triba bit a nije.fridrih_niche wrote:On i Paša su sve...Dybala wrote:Vlasic zabio ..dajte mu vise tu zlatnu loptu
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Andreas Goldberger wrote:Jack Torrance wrote:Niksi i Paša su sve ono šta bi današnji Hajduk triba bit a nije.fridrih_niche wrote:On i Paša su sve...Dybala wrote:Vlasic zabio ..dajte mu vise tu zlatnu loptu
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Andreas Goldberger wrote:Jack Torrance wrote:Niksi i Paša su sve ono šta bi današnji Hajduk triba bit a nije.fridrih_niche wrote:
On i Paša su sve...
<3
Zeko-
2015-08-26
Ne bi dao niti jednog cijelog Gojaka ...
Gojak > Vlašić
Gojak > Vlašić
Zeko-
2015-08-26
Hajduk protiv Renove u gostima. Nemam pojma tko su ti, ali moglo bi biti čupavo.
Sigurno su jači od Uniteda s Malte, a za hajdučić šrd baš i nisam siguran da je jači od onog hajdučića šrd koji je ispao od Uniteda s Malte ...
Zeko-
2015-08-26
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50