Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
Ostavi se pokojnog, ojebino ishlapjela!FRANK wrote:Nevalja Stimac a donio im 3 titule u 5 godina ne .Roland Deschain wrote:Mislim, sektaška prćija igra u četvrtak protiv nekakve Renove iz sela Džepčište kraj Tetova i tresu se hoće li proći. Pa daj gasi to govno i totalni reset. Ja sam se ko Dinamovac nekad divio Sliškoviću, Gudelju, Vuliću a njima su to sad pivači. Samo sekta je ovcama bitna. Štimca sam osobno upoznao. Što god netko pričao o njemu, on je za sve njih faca, legenda. Svi ti sektaši mu mogu samo kurac popušit ko i nama Dinamovcima. Pretprošle sezone četvrt, prošle peti i idemo dalje. Ali nema straha za sektu dok ima ovaca ko Amper, Baka i slični isprani glupani. Samo bleji i daj pare.
Bolji je nadrogirani idiot Cabo Grubisic. Sreca sto je krepa idiot. To je zadnje spadalo bilo
Ne budi tatticar...
;)
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Samo Hajduk živi vječno!
Kako je lipo bit navijač najvećeg nogometnog kluba Hrvatske i šire...
Fala ti, Hajduče!
<3
Guest- Guest
Knez je velik lik...Jack Torrance wrote:Uuuu kako volin podcjenjivanje.FRANK wrote:Povatali ste vi moj kurac i Prousta i sve ostalo.Jack Torrance wrote:???
Skužaj brate, povata san Prousta, Joycea i Faulknera ali ovi tvoj tok svijesti nisan uspija ni nakon trećeg čitanja
Dostojevski je Idiota pisa 4 pune godine a sekta preko noci stvorila tisuce uh.
Dostojevski je mala beba
Za nekoga ko je pročita fair share njegovih romana promatraš Dostojevskog previše parcijalno.
Mislin da je knjiga čak ambivalentno naslovljena. Je, Fjodor je ironičan, gotovo ciničan u naslovu romana. Ali ne prema Miškinu nego prema onima koji ga smatraju idiotom.
Seljvanov je bija mrtvi idiot, Miškin je na rubu. A da je Dostojevski u knjigu uvea nekog poput ovih tattičarskih debila koje citiraš, iako san te lipo zamolija suprotno, ne bi ima baš nikakve šanse da postane jedan od najvećih pisaca kojen se uvik isplati vraćat
Po meni je veći i od Rodiona, a i Aljose i ostale braće...
Al za razumit Fjodora se prije svega tribaju pročitat Zapisi...
Tamo se sve vidi šta se triba vidit o najvećem piscu zadnjih 200 godina ove usrane planete...
;)
Guest- Guest
Asti Gospu, 100 Beograda!Jack Torrance wrote:Pa mitska 'stara Torca' gospe ti sinjske i solinske.fridrih_niche wrote:Ko su ‘pravi torcidasi’?
Nešto ala ‘legende kluba’?
:D
100 Beograda je bija uvjet za upast unutra, zadnji put kad san provjeria
:^O
To ima pet ljudi: Vele, Bosna, Morrison, Šogun i Jastog!
<3
Guest- Guest
Tominjo mu je vrhunski sija na volej...Jack Torrance wrote:Neman pojma o čemu se radi ali poznavajući Ampera sigurno je opet zakla nekoga ko se upustija u raspravu sa njim pa mu je sad ovi potpis victory dancejasambrend wrote:Ae, Amper, a ono...
Guest- Guest
Gospe sinjska ovo nemoze covik virovat koliko je sekta isprala mozgove.
Pa ovo bi posramilo i Milosevica i njegove ludjake kad su na gazimestanu obecavali Veliku Srbiju do Atlantskog Oceana i do Indije a svi znamo da su snovi i megalomanski projekti propali za 4 dana
Pa ovo bi posramilo i Milosevica i njegove ludjake kad su na gazimestanu obecavali Veliku Srbiju do Atlantskog Oceana i do Indije a svi znamo da su snovi i megalomanski projekti propali za 4 dana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da jel to onaj kojemu su hrvatski branitelji i cetnici ista prica. Jel to onaj jado sta je donio cekic prid legendu hrvatske reprezentacije Hajduka i Derby Countya. Oh yea fucking yeahfridrih_niche wrote:Ostavi se pokojnog, ojebino ishlapjela!FRANK wrote:Nevalja Stimac a donio im 3 titule u 5 godina ne .Roland Deschain wrote:Mislim, sektaška prćija igra u četvrtak protiv nekakve Renove iz sela Džepčište kraj Tetova i tresu se hoće li proći. Pa daj gasi to govno i totalni reset. Ja sam se ko Dinamovac nekad divio Sliškoviću, Gudelju, Vuliću a njima su to sad pivači. Samo sekta je ovcama bitna. Štimca sam osobno upoznao. Što god netko pričao o njemu, on je za sve njih faca, legenda. Svi ti sektaši mu mogu samo kurac popušit ko i nama Dinamovcima. Pretprošle sezone četvrt, prošle peti i idemo dalje. Ali nema straha za sektu dok ima ovaca ko Amper, Baka i slični isprani glupani. Samo bleji i daj pare.
Bolji je nadrogirani idiot Cabo Grubisic. Sreca sto je krepa idiot. To je zadnje spadalo bilo
Ne budi tatticar...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zamislite kako je bilo Baki Nichetu i Amperu gledati ono ludilo u splitu 2018 kad smo usli u finale.
Split gori docekiva heroje a sektasi sanjaju tematski park i pub
Split gori docekiva heroje a sektasi sanjaju tematski park i pub
2015-09-13
Ahahaha bijemo i samaramo sektase i mrzitelje hrvatske i svi odreda.
Rezultat je trend ideal vjecan
Rezultat je trend ideal vjecan
2015-09-13
Odose ostaci ostataka nekad velikog kluba u Tetovo .
Doli ce bit docekani kao kraljevi jer 90% tetova navija za hajduk.
A onda ce ih Renova docekat natamburat spremit im tonu adoleda i ode Renova dalje. Jajduku je jedina sreca sto neigra Gzira
Doli ce bit docekani kao kraljevi jer 90% tetova navija za hajduk.
A onda ce ih Renova docekat natamburat spremit im tonu adoleda i ode Renova dalje. Jajduku je jedina sreca sto neigra Gzira
2015-09-13
Jack Torrance wrote:Neman pojma o čemu se radi ali poznavajući Ampera sigurno je opet zakla nekoga ko se upustija u raspravu sa njim pa mu je sad ovi potpis victory dancejasambrend wrote:Ae, Amper, a ono...
Nije, nego se jebeno tribaš fokusirati za nać što je napisa, pogotovo kad si na mobitelu... samo ti štrkne potpis s veznom linijom repke iz Elchea u oči...
darth_vader-
2014-04-17
Doduše, zakla je ekipu masturbatora na Modrića, naravno...
darth_vader-
2014-04-17
S Amperom se ne upušta u rasprave...
To je odma upisan poraz...
A tatticari nikako da to skontaju...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:S Amperom se ne upušta u rasprave...
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:Vas je sekta idiotima ucinila u roku od 12 satiFRANK wrote:Povatali ste vi moj kurac i Prousta i sve ostalo.
Dostojevski je Idiota pisa 4 pune godine a sekta preko noci stvorila tisuce uh.
Dostojevski je mala beba
Zeko-
2015-08-26
Kad su glupi ka kurac...fridrih_niche wrote:S Amperom se ne upušta u rasprave...
Guest- Guest
amper je idiot i psihopata, za razliku od nichea koji je samo idiot.fridrih_niche wrote:S Amperom se ne upušta u rasprave...
sitting_bull-
2015-09-28
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:S Amperom se ne upušta u rasprave...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Kad su glupi ka kurac...fridrih_niche wrote:S Amperom se ne upušta u rasprave...
Guest- Guest
Kako Niče izvŕče stvari. Što je tvoj frend sektaš dokazao? Da je ta vezna linija izgubila od Španjolaca u jednoj utakmici. A to što je ta vezna linija nosila reprezentaciju godinama i dovela je do finala SP, to se sad briše, to ne postoji. I onda debil stavi tu sliku slavodobitno u potpis jer je eto otkrio toplu vodu, to jest da su izgubili tu utakmicu.fridrih_niche wrote:Tominjo mu je vrhunski sija na volej...Jack Torrance wrote:Neman pojma o čemu se radi ali poznavajući Ampera sigurno je opet zakla nekoga ko se upustija u raspravu sa njim pa mu je sad ovi potpis victory dancejasambrend wrote:Ae, Amper, a ono...
Glupan ostaje glupan.
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50