ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 37 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull 14/9/2020, 18:12

fridrih_niche wrote:Šta je 100 kn za Hajduka?

500 jogurta.

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2020, 18:41

Samo Hajduk živi vječno!
Kako je lipo bit navijač najvećeg nogometnog kluba Hrvatske i šire...
Fala ti, Hajduče!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 14/9/2020, 20:38

puši kurac lapane
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 14/9/2020, 20:39

i reci svojem frendu tovaru da smanji potpis
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 14/9/2020, 20:39

Dostojevski je izgubio smisao

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by End 14/9/2020, 20:44

kad ćemo na zog i na ćevape u redovnog
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 14/9/2020, 20:47

vidio sam nicheta na terasi u redovnog s crvenim tenkama kako pije romerquelle

what a gay
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/9/2020, 21:02

Mislim, sektaška prćija igra u četvrtak protiv nekakve Renove iz sela Džepčište kraj Tetova i tresu se hoće li proći. Pa daj gasi to govno i totalni reset. Ja sam se ko Dinamovac nekad divio Sliškoviću, Gudelju, Vuliću a njima su to sad pivači. Samo sekta je ovcama bitna. Štimca sam osobno upoznao. Što god netko pričao o njemu, on je za sve njih faca, legenda. Svi ti sektaši mu mogu samo kurac popušit ko i nama Dinamovcima. Pretprošle sezone četvrt, prošle peti i idemo dalje. Ali nema straha za sektu dok ima ovaca ko Amper, Baka i slični isprani glupani. Samo bleji i daj pare.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 14/9/2020, 21:04

fridrih_niche wrote:Samo Hajduk živi vječno!
Fala ti, Hajduče!
<3
Ovo je stvarno duhovito.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 14/9/2020, 21:28

Fala ti, Hajduče!
<3
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 14/9/2020, 21:29

End wrote:i reci svojem frendu tovaru da smanji potpis
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 14/9/2020, 21:30

Ae, Amper, a ono...  :D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by FRANK 14/9/2020, 21:41

Roland Deschain wrote:Mislim, sektaška prćija igra u četvrtak protiv nekakve Renove iz sela Džepčište kraj Tetova i tresu se hoće li proći. Pa daj gasi to govno i totalni reset. Ja sam se ko Dinamovac nekad divio Sliškoviću, Gudelju, Vuliću a njima su to sad pivači. Samo sekta je ovcama bitna. Štimca sam osobno upoznao. Što god netko pričao o njemu, on je za sve njih faca, legenda. Svi ti sektaši mu mogu samo kurac popušit ko i nama Dinamovcima. Pretprošle sezone četvrt, prošle peti i idemo dalje. Ali nema straha za sektu dok ima ovaca ko Amper, Baka i slični isprani glupani. Samo bleji i daj pare.
Nevalja Stimac a donio im 3 titule u 5 godina ne .
Bolji je nadrogirani idiot Cabo Grubisic. Sreca sto je krepa idiot. To je zadnje spadalo bilo

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2020, 21:58

Roland Deschain wrote:
Fala ti, Hajduče!
<3
Ovo je stvarno duhovito.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 14/9/2020, 22:25

FRANK wrote:Kreteni uclanjujte se uplatite 100 kuna je Dr. Benu treba para
Članarine za ovu godinu idu drugu Rilovu za nove apartmane u KaštelimaN i to je jasno iskomunicirano prema članstvu

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 14/9/2020, 22:30

FRANK wrote:
Jack Torrance wrote:???
Skužaj brate, povata san Prousta, Joycea i Faulknera ali ovi tvoj tok svijesti nisan uspija ni nakon trećeg čitanja  confused
Povatali ste vi moj kurac i Prousta i sve ostalo.
Dostojevski je Idiota pisa 4 pune godine a sekta preko noci stvorila tisuce uh.
Dostojevski je mala beba
Uuuu kako volin podcjenjivanje.
Za nekoga ko je pročita fair share njegovih romana promatraš Dostojevskog previše parcijalno. 
Mislin da je knjiga čak ambivalentno naslovljena. Je, Fjodor je ironičan, gotovo ciničan u naslovu romana. Ali ne prema Miškinu nego prema onima koji ga smatraju idiotom.
Seljvanov je bija mrtvi idiot, Miškin je na rubu. A da je Dostojevski u knjigu uvea nekog poput ovih tattičarskih debila koje citiraš, iako san te lipo zamolija suprotno, ne bi ima baš nikakve šanse da postane jedan od najvećih pisaca kojen se uvik isplati vraćat

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 14/9/2020, 22:35

fridrih_niche wrote:Ko su ‘pravi torcidasi’?
Nešto ala ‘legende kluba’?
:D
Pa mitska 'stara Torca' gospe ti sinjske i solinske.
100 Beograda je bija uvjet za upast unutra, zadnji put kad san provjeria  :rasta

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 14/9/2020, 22:37

End wrote:puši kurac lapane

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by FRANK 14/9/2020, 22:40

Jack Torrance wrote:
FRANK wrote:
Jack Torrance wrote:???
Skužaj brate, povata san Prousta, Joycea i Faulknera ali ovi tvoj tok svijesti nisan uspija ni nakon trećeg čitanja  confused
Povatali ste vi moj kurac i Prousta i sve ostalo.
Dostojevski je Idiota pisa 4 pune godine a sekta preko noci stvorila tisuce uh.
Dostojevski je mala beba
Uuuu kako volin podcjenjivanje.
Za nekoga ko je pročita fair share njegovih romana promatraš Dostojevskog previše parcijalno. 
Mislin da je knjiga čak ambivalentno naslovljena. Je, Fjodor je ironičan, gotovo ciničan u naslovu romana. Ali ne prema Miškinu nego prema onima koji ga smatraju idiotom.
Seljvanov je bija mrtvi idiot, Miškin je na rubu. A da je Dostojevski u knjigu uvea nekog poput ovih tattičarskih debila koje citiraš, iako san te lipo zamolija suprotno, ne bi ima baš nikakve šanse da postane jedan od najvećih pisaca kojen se uvik isplati vraćat
Dobro biseru tko uopce spominje sadrzaj knjige kojo ocigledno volis dijeliti sa nama nepismenima.
Jasno i glasno sam naglasio da je Veliki Rus svoje remek djelo pisao pune 4 godine znaci 48 miseci.
O tome govorim.
Vas je sekta idiotima ucinila u roku od 12 sati

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 14/9/2020, 22:43

jasambrend wrote:Ae, Amper, a ono...  :D
Neman pojma o čemu se radi ali poznavajući Ampera sigurno je opet zakla nekoga ko se upustija u raspravu sa njim pa mu je sad ovi potpis victory dance  :D

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2020, 22:47

FRANK wrote:
Roland Deschain wrote:Mislim, sektaška prćija igra u četvrtak protiv nekakve Renove iz sela Džepčište kraj Tetova i tresu se hoće li proći. Pa daj gasi to govno i totalni reset. Ja sam se ko Dinamovac nekad divio Sliškoviću, Gudelju, Vuliću a njima su to sad pivači. Samo sekta je ovcama bitna. Štimca sam osobno upoznao. Što god netko pričao o njemu, on je za sve njih faca, legenda. Svi ti sektaši mu mogu samo kurac popušit ko i nama Dinamovcima. Pretprošle sezone četvrt, prošle peti i idemo dalje. Ali nema straha za sektu dok ima ovaca ko Amper, Baka i slični isprani glupani. Samo bleji i daj pare.
Nevalja Stimac a donio im 3 titule u 5 godina ne .
Bolji je nadrogirani idiot Cabo Grubisic. Sreca sto je krepa idiot. To je zadnje spadalo bilo
Ostavi se pokojnog, ojebino ishlapjela!
Ne budi tatticar...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Back to top