Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
Skupio snage i pogledao danas izjavu ego-manijaka kod Mirte poslin utakmice.
Nevjerojatno koliko je on sam slijep. On priča o psihičkoj blokadi i to je kao jedini problem?!?
Btw. šuška se da je posla agenta u Italiju da mu nađe klub. Smilujte nam se, doživotno ću biti član tog kluba koji ga uzme...
Nevjerojatno koliko je on sam slijep. On priča o psihičkoj blokadi i to je kao jedini problem?!?
Btw. šuška se da je posla agenta u Italiju da mu nađe klub. Smilujte nam se, doživotno ću biti član tog kluba koji ga uzme...
Guest- Guest
Da i mi nekog dobijemo.
Da san se iša kladit dobija bi jer san kliknija na da će Hajduk dobit Dinamo...i eto.
Da san se iša kladit dobija bi jer san kliknija na da će Hajduk dobit Dinamo...i eto.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
A ništa, nakon ove utakmice nema druge nego dati splitskom Fergusonu ugovor na 10 godina.
Jadan Hajduk protiv jadnog Dinamo 3:2. Vauuu...
Ego manijak je trebao dobiti Varaždin, Goricu, Osijeka,Belupa, a ne tu slaviti pirovu pobjedu.
Zanimljivo da momak od 19 godina s par seniorskih utakmica zabije protiv Dinama 2 komada i nijedan gol ne slavi, jer se tu nema što više slaviti u ovoj jadnoj i besramnoj sezoni, dok s druge strane kad vidiš ovo:
misliš da je splitski Ferguson uzeo LP...
Zadnja 2 tjedna silom prilika uigrava s 4 nazad, odma to djeluje puno manje kriminalno. No ne bojte se, Ferguson se brzo vraća na 3 nazad jer je tako igra njegov Juve...
Nikad bljutaviji osjećaj nakon pobjede protiv Dinama. Fala Fergusonu...
Jadan Hajduk protiv jadnog Dinamo 3:2. Vauuu...
Ego manijak je trebao dobiti Varaždin, Goricu, Osijeka,Belupa, a ne tu slaviti pirovu pobjedu.
Zanimljivo da momak od 19 godina s par seniorskih utakmica zabije protiv Dinama 2 komada i nijedan gol ne slavi, jer se tu nema što više slaviti u ovoj jadnoj i besramnoj sezoni, dok s druge strane kad vidiš ovo:
misliš da je splitski Ferguson uzeo LP...
Zadnja 2 tjedna silom prilika uigrava s 4 nazad, odma to djeluje puno manje kriminalno. No ne bojte se, Ferguson se brzo vraća na 3 nazad jer je tako igra njegov Juve...
Nikad bljutaviji osjećaj nakon pobjede protiv Dinama. Fala Fergusonu...
Guest- Guest
Ovaj Tudor je glup k'o kurac. Slavi pobjedu koja mu ni kurca ne znači, a budala nije svjestan da smo mu pustili inače bi ga potjerali. A on je najveća garancija da od Hajduka ni iduće sezone ne prijeti nikakva opasnost. Kaj smo više mogli napraviti: napravili im penal, napravili isključenje i na kraju si i gol sami zabili.
Zeko-
2015-08-26
Cestitke navijacima hajduka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Uvik je lipo dobit Osovinu Zla, iako je nebitna pobjeda za nas...
Al lipo je...
<3
Al lipo je...
<3
Guest- Guest
dinamo odigrao vrlo pametno, čim duže taj tudor ostane na klupi tovara to je bolje.
gledao sam prijenos bez komentatora na streamu.
taj ćelavi cigan je doslovno na svaki prekršaj skakao i vršio pritisak na suca kao da se radi o životu ili smrti, gadljivo.
gledao sam prijenos bez komentatora na streamu.
taj ćelavi cigan je doslovno na svaki prekršaj skakao i vršio pritisak na suca kao da se radi o životu ili smrti, gadljivo.
End- Posts : 21177
2015-08-25
nešto si naučio: uvijek dobivate samo nebitne utakmice.fridrih_niche wrote:Uvik je lipo dobit Osovinu Zla, iako je nebitna pobjeda za nas...
Al lipo je...
<3
usprkos tome svaku slavite kao osvajanje lige prvaka.
svejedno, čestitam na pobjedi.
sitting_bull-
2015-09-28
Čitan malo ove Bracaline, pa ovo je spektakl koliko su gkk
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
2017-04-24
KBK za te jadnike, oni su još puno veća vukojebina od naše vukojebine.
I u vukojebini malo pozitivnih stvari:
https://hajduk.hr/vijest/povijesni-dan-za-klub-hajdukov-nogometni-kamp-gradit-ce-se-u-trogiru-/12863
Napokon da se najbitnije pitanje za klub (kamp) pomaklo s mrtve točke i da je pronađena lokacija što je važan korak prema izgradnji kampa.
Kroz 5 godina (vukojebina je, pa možda i koju više) se može očekivati da će Hajduk imati pristojan kamp, kvalitetan i siguran stadion (to je na gradu, radi se na povlačenju iz fondova EU na sanaciji stadiona, najbitnija stavka je novi krov iako sve ide jako sporo) i muzej (također EU fondovi). Tada će napokon biti osigurani svi infrastrukturni uvjeti koji veličina poput Hajduka i zaslužuje.
I u vukojebini malo pozitivnih stvari:
POVIJESNI DAN ZA KLUB: HAJDUKOV NOGOMETNI KAMP GRADIT ĆE SE U TROGIRU!
https://hajduk.hr/vijest/povijesni-dan-za-klub-hajdukov-nogometni-kamp-gradit-ce-se-u-trogiru-/12863
Napokon da se najbitnije pitanje za klub (kamp) pomaklo s mrtve točke i da je pronađena lokacija što je važan korak prema izgradnji kampa.
Kroz 5 godina (vukojebina je, pa možda i koju više) se može očekivati da će Hajduk imati pristojan kamp, kvalitetan i siguran stadion (to je na gradu, radi se na povlačenju iz fondova EU na sanaciji stadiona, najbitnija stavka je novi krov iako sve ide jako sporo) i muzej (također EU fondovi). Tada će napokon biti osigurani svi infrastrukturni uvjeti koji veličina poput Hajduka i zaslužuje.
Guest- Guest
Hajduk igra lose, ali su im crveni sad ukrali.
Rijeka se provukla u zadnjim minutama sudačke nadoknade. Dobro Hajduku ionako ništa ne mijenja. On je u rangu Gyzire trenutno.
Eto borba za drugo misto LP.
Eto borba za drugo misto LP.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ahahahahahahahahaha.
Hahajahahahajahahahaha.
Svaka pena samara ovo jadno cemerno usrano govno od kluba.
Top 4 hrvatskog nogometa
DINAMO LOKOMOTIVA OSIJEK RIJEKA.
ostali nek se bore za 5eto misto
Hahajahahahajahahahaha.
Svaka pena samara ovo jadno cemerno usrano govno od kluba.
Top 4 hrvatskog nogometa
DINAMO LOKOMOTIVA OSIJEK RIJEKA.
ostali nek se bore za 5eto misto
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Iman nekog daljeg rodjaka
Mali mu ima 11 godina dite talent.
Teski hajdukovci torcida
Al kaze meni sin ide u zagreb u dinamovu skolu
Nema sanse da ga pusti u onaj pakao
Mali mu ima 11 godina dite talent.
Teski hajdukovci torcida
Al kaze meni sin ide u zagreb u dinamovu skolu
Nema sanse da ga pusti u onaj pakao
2015-09-13
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50