ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke - Page 2 Empty Re: Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke

Post by Guest 7/7/2020, 14:25

Hektorović wrote:I HSS dolazi ka Plenkiju na noge... good.

Dite materi.

Guest
Guest

Back to top Go down

Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke - Page 2 Empty Re: Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke

Post by Guest 7/7/2020, 14:25

Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:I HSS dolazi ka Plenkiju na noge... good.

Dite materi.

A za HSS spas u zadnji čas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/7/2020, 14:28

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:
Pa normalno da je baza seljačka. Zelena ekologija je urbana tematika , parkovi i nasadi a seljak je radnik na zemlji. Nisu iste teme. Doduše jest i njima priroda plus tj zelena politika al su glasači na selu a ne u gradu.

Njihova jedina budućnost je kao dobro organiziran seljački lobi.

Tako sam ili slično (seljački sindikat) ja predviđao prije 20 godina pa je ispalo da sam se nemalo prevario.
Jedna od mojih jako rijetkih loših političkih prognoza.
Najvjerojatniji razlog njihovog opstanka na političkoj sceni je tradicija. Ne vidim što bi drugo moglo biti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/7/2020, 14:30

vuksadinare wrote:
uglavnom liku je najbolje da s evrati onom u cemu je najbolji-pajseru i glumljenju hosovca Basketball

Nije da mu osobno ne želim takvu vrstu svijetle budućnosti, ali još uvijek je gradonačelnik Samobora.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/7/2020, 14:45

Restart će se morat resetirat

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Restart_koalicija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/7/2020, 14:49

Odlično, čisti se taj gnoj koji je godinama zagađivao političku scenu s lažno ostrašćenim stavovima i emotivnim lešinarenjem. Za nadati se da će ih naslijediti razumniji i koncilijantniji ljudi, manje skloni vrijeđanju na osobnom nivou i logici ucjene.

Beljak je vodio HSS kako ja nisam vidio da itko ikada vodi stranku, suspendira potencijalne protukandidate prije stranačkih izbora. To je mentalitet nasilnika i drumskog razbojnika.

I u Sabor nisu ušli Jovanović, Maras, Stazić, Pernar, Sinčić...gotovo je, birači su im pokazali palac dolje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/7/2020, 14:58

Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:
RayMabus wrote:
Pa normalno da je baza seljačka. Zelena ekologija je urbana tematika , parkovi i nasadi a seljak je radnik na zemlji. Nisu iste teme. Doduše jest i njima priroda plus tj zelena politika al su glasači na selu a ne u gradu.

Tako sam ili slično (seljački sindikat) ja predviđao prije 20 godina pa je ispalo da sam se nemalo prevario.
Najvjerojatniji razlog njihovog opstanka na političkoj sceni je tradicija. Ne vidim što bi drugo moglo biti.

To je jedini logičan put dalje... a za tradiciju... pa misim da im taj dio birača biološki odumire.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/7/2020, 15:00

mobiu$ wrote:Odlično, čisti se taj gnoj koji je godinama zagađivao političku scenu s lažno ostrašćenim stavovima i emotivnim lešinarenjem. Za nadati se da će ih naslijediti razumniji i koncilijantniji ljudi, manje skloni vrijeđanju na osobnom nivou i logici ucjene.

Beljak je vodio HSS kako ja nisam vidio da itko ikada vodi stranku, suspendira potencijalne protukandidate prije stranačkih izbora. To je mentalitet nasilnika i drumskog razbojnika.

I u Sabor nisu ušli Jovanović, Maras, Stazić, Pernar, Sinčić...gotovo je, birači su im pokazali palac dolje.

X

To i pišem, pročišćenje političke scene.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 7/7/2020, 15:32

Hektorović wrote:
Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:
RayMabus wrote:

To je jedini logičan put dalje... a za tradiciju... pa misim da im taj dio birača biološki odumire.

Baš i ne, jer tradicija ima puno dulju ruku nego se to uobičajeno misli. I kasnije generacije se uvijek vole pozivati na tradiciju, jer im to daje vjerodostojnost i gradi određenu kulturu na kojoj i temelje političku orjentaciju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/7/2020, 17:32

Speare Shaker wrote:

Baš i ne, jer tradicija ima puno dulju ruku nego se to uobičajeno misli. I kasnije generacije se uvijek vole pozivati na tradiciju, jer im to daje vjerodostojnost i gradi određenu kulturu na kojoj i temelje političku orjentaciju.

No HDZ je zasjeo u tu HSS-ovsku bazu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics