Bombaš samoubojica Krešo Beljak raznio je sebe i koaliciju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bombaš samoubojica Krešo Beljak raznio je sebe i koaliciju
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
71 komentara
[url=https://twitter.com/intent/tweet?counturl=https%3A//www.24sata.hr/kolumne/bombas-samoubojica-kreso-beljak-raznio-je-sebe-i-koaliciju-692674&text=Bomba%C5%A1 samoubojica Kre%C5%A1o Beljak raznio je sebe i koaliciju&url=https%3A//www.24sata.hr/kolumne/bombas-samoubojica-kreso-beljak-raznio-je-sebe-i-koaliciju-692674&via=24sata_HR] [/url]
Davor Bernardić kaže da je ta priča "laž". Mostovci kažu da je priča laž. A onda je i Krešo Beljak optužio Večernji list da laže, pa je novinar objavio snimku koja potvrđuje ono što je objavljeno u novinama.
Da se Krešo Beljak hvalio kako je, u dogovoru s Bernardićem, nudio izbornu suradnju Mostu.
I još jednom, po tko zna koji puta, Beljak je poput "bombaša samoubojice" pritisnuo detonator i aktivirao eksploziv kojim je raznio sebe, svoju vjerodostojnost, svoju stranku i svoju koaliciju.
I nije to učinio prvi puta.
Krešo Beljak postao je faktor rizika za sve s kojima ima posla na političkoj sceni. Njegovi istupi postali su ispadi. Njegova ambicija pretvorila se u destrukciju. A svi koji s njim imaju posla izlažu se opasnosti da ih povuče sa sobom u provaliju.
Ova zadnja priča o tome da je on navodno planirao veliku antihadezeovsku koaliciju "od krajnje ljevice do krajnje desnice" pokazala je Beljakov modus operandi: prvo se gura u medije kako bi se promovirao u velikog političkog lidera i ideologa, a zatim se grčevito izvlači iz živog blata u koje se uvalio.Reklama i blamaža
Nema tko nije demantirao tu njegovu priču, uključujući i Večernji list koji je demantirao njegov demanti. Ono što je trebala ispasti Beljakova reklama ispala je vrhunska blamaža.
Kao i mnogo puta do sada.
Primjerice, onda kad je predlagao uvođenje plaćenog "zanimanja roditelja". Pa kad su njegovi zastupnici, izabrani na listi Narodne koalicije, prvi dali potpise podrške vladi Andreja Plenkovića. Pa kad je nedavno poručio da "Udba nije ubila dovoljno emigranata".
Ni to ga nije prisililo da podnese ostavku, premda se ne pamti tako brutalna izjava nekog visokorangiranog, pa još i centrističkog političara u Hrvatskoj.
A sada je Beljak svojom akrobatskom storijom o suradnji s Mostom pokopao i Restart koaliciju, i SDP-ova šefa Bernardića, i svoju stranku, zajedno s posljednjim ostacima vlastite vjerodostojnosti.Ne kontrolira istupe
Kao što ne kontrolira svoju stranku, Beljak ne kontrolira ni svoje istupe. I kao takav, on nije postao samo problem za HSS, već i za partnere u peteročlanoj Restart koaliciji.
Kampanja nije još službeno ni započela, a Beljak ih je već kompromitirao. Stoga se, nakon ovoga, postavlja pitanje kako umanjiti štetu koju bi Beljak mogao nanijeti u kampanji, odnosno kako je moguće kontrolirati Beljaka.Neobuzdan i nepouzdan
Ono zadnje već se pokazalo nemogućim. A konstatno umanjivanje štete držat će koaliciju u defanzivi. Nekad se na ljevici strepjelo od gafova Zorana Milanovića. Krešo Beljak je još gori.
On je neobuzdan i nepouzdan.
I kad pokušava - navodno - kompromitirati Mostovce kroz priču da im je nudio antihadezeovsku koaliciju, što su oni "s podsmijehom" odbili jer su "neostvareni hadezeovci", Beljak kompromitira vlastitu stranku i koaliciju, nudeći savez "neostvarenim hadezeovcima".
Krešo Beljak ima ambiciju nametnuti se, pored kilavog Bernardića, u vođu lijeve koalicije. Na njegovu i žalost njegovih partnera, on vodi tu koaliciju u ponor.
Na radost HDZ-a.
https://www.24sata.hr/kolumne/bombas-samoubojica-kreso-beljak-raznio-je-sebe-i-koaliciju-692674?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
HDZ može slavit,nikad nisu imali tako malo aktualnih afera, a s druge strane,nikad kilaviju i traljaviju oporbu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Bombaš samoubojica Krešo Beljak raznio je sebe i koaliciju
ko laže taj i krade
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ali fakat...ono kad se guraju kao vođe oporbe bero,beljak,anka mrak taritaš...dođe mi zao takve 'oporbe'
2015-09-08
Beljak je za lokalnu političku scenu, no liku nije mjesto na nacionalnoj.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
inace beljaka su izmislili zoki milanovic i jamboHektorović wrote:Beljak je za lokalnu političku scenu, no liku nije mjesto na nacionalnoj.
2015-09-08
meni je više žao vas koji ne vidite da su i drugi isto sranje samo drugo pakovanjevuksadinare wrote:ali fakat...ono kad se guraju kao vođe oporbe bero,beljak,anka mrak taritaš...dođe mi zao takve 'oporbe'
vili40-
2015-08-02
pa isto sranje..ali brate pokraj ove mentalno i svakako drugo ogranicene trojke tesko...oni su bas mentalno ograniceni...idu lagat,muljat,maznjavat a ne znaju cak ni to kako treba obaviti...a vodili bi drzavu..pa oni ne mogu voditi vlastiti haustor a ne drzavuvili40 wrote:meni je više žao vas koji ne vidite da su i drugi isto sranje samo drugo pakovanjevuksadinare wrote:ali fakat...ono kad se guraju kao vođe oporbe bero,beljak,anka mrak taritaš...dođe mi zao takve 'oporbe'
2015-09-08
jebote za ove je i ridikul peca panker umijece inteligencije
2015-09-08
..jos im pridodas onog debila hrelju imas kompot krajnje stupidnosti i vrijeđanja zdrave pameti...pa ona ekipa iz malnarove nocne more su za ove profesori i jaca bi oporba bila
2015-09-08
gledam onog beru nekidan susreo se sa veleposlanikom cini mi se norveske..tresao se kao vrba...oznojio se od treme kao plitvicki slapovi je curilo iz njega...i sad zamisli da mu je na suprotnoj strani neko tipa putin,trump,merkel,macron..pa jebote od tree i znojenja rastopio bi se kao sladoled
2015-09-08
kako god ali mene nimalo ne veseli ta tragična situacija da zbog slabe oporbe ovi na vlasti rade što hoće tj.ne rade ništa pametno.Za plakati je to,isto kao i za izbore za gradonačelnika Zagreba,oporba nije mogla naći boljeg od Anke a da su mene pitali ja bih im odmah rekao da će se time posrati ko grlice.I ono lijepo Bandić nekako prošao i sad se hehelji i pljuje po ljudima i institucijama a valjda nije ni sam svjestan da je prošao jer nije imao protivnika.Velim,to je sve za plakati.vuksadinare wrote:pa isto sranje..ali brate pokraj ove mentalno i svakako drugo ogranicene trojke tesko...oni su bas mentalno ograniceni...idu lagat,muljat,maznjavat a ne znaju cak ni to kako treba obaviti...a vodili bi drzavu..pa oni ne mogu voditi vlastiti haustor a ne drzavuvili40 wrote:meni je više žao vas koji ne vidite da su i drugi isto sranje samo drugo pakovanjevuksadinare wrote:ali fakat...ono kad se guraju kao vođe oporbe bero,beljak,anka mrak taritaš...dođe mi zao takve 'oporbe'
vili40-
2015-08-02
po meni nisu krivi ni bero ni beljak ni anka...jer oni su takvi kakvi su..krivi su oni koji ih guraju...samo iz jednog razloga..pokraj takvih bedaka na celu mogu u sjeni lakse muljati...a ovi zadovoljni jer ka'k ti su postali šefovi ni krivi ni duzni...i to im je ono krajnji domet...mogu odmah u grob...pao im sa neba takav dar koji valjda ni sami nisu ocekivali...vili40 wrote:kako god ali mene nimalo ne veseli ta tragična situacija da zbog slabe oporbe ovi na vlasti rade što hoće tj.ne rade ništa pametno.Za plakati je to,isto kao i za izbore za gradonačelnika Zagreba,oporba nije mogla naći boljeg od Anke a da su mene pitali ja bih im odmah rekao da će se time posrati ko grlice.I ono lijepo Bandić nekako prošao i sad se hehelji i pljuje po ljudima i institucijama a valjda nije ni sam svjestan da je prošao jer nije imao protivnika.Velim,to je sve za plakati.vuksadinare wrote:pa isto sranje..ali brate pokraj ove mentalno i svakako drugo ogranicene trojke tesko...oni su bas mentalno ograniceni...idu lagat,muljat,maznjavat a ne znaju cak ni to kako treba obaviti...a vodili bi drzavu..pa oni ne mogu voditi vlastiti haustor a ne drzavuvili40 wrote:meni je više žao vas koji ne vidite da su i drugi isto sranje samo drugo pakovanjevuksadinare wrote:ali fakat...ono kad se guraju kao vođe oporbe bero,beljak,anka mrak taritaš...dođe mi zao takve 'oporbe'
2015-09-08
ono triling 'pameti' ide stvarat koaliciju a onda se ponasaju gore nego djeca u vrticu...podmecu si,'ne ti nisi šef ja sam..neces ti biti šef ja cu biti..necete vas dvojica biti šef nego bas ja..onda uskoci cetvrti uskoci...ne neitko do vas nece biti šef ja sam odlucio biti šef'...ili..'lazes..ne lazem..lazes..ne lazem...ma lazes reko bi mi hrelja..ne ti lazes rekla mi anka...a meni svo troje da lazete vas troje'
2015-09-08
gledam to i slušam,po Zagrebu opet zuji ta Anka valjda očekuje da će je opet oporba gurati da napokon osvoji Zagreb i makne Bandića.I ne vjerujem da Zagreb ne može naći čovjeka koji više ne bi krao i srao.Opet će ispasti neko teško sranje ali koga briga.
vili40-
2015-08-02
pa mudri plenki ce isturiti beroša za gradonacelnika i ovaj ce bez problema pobjediti....a anka i bandic mogu sisati onda berošu...sa kojim adutima ce ga tuci?...obadvoje imaju repove afera duze nego sto je sibirska prugavili40 wrote:gledam to i slušam,po Zagrebu opet zuji ta Anka valjda očekuje da će je opet oporba gurati da napokon osvoji Zagreb i makne Bandića.I ne vjerujem da Zagreb ne može naći čovjeka koji više ne bi krao i srao.Opet će ispasti neko teško sranje ali koga briga.
2015-09-08
njemu je mjesto u zatvoru... s obzirom da mu je više krađa (a ne jedna) između osttalog oprošteno i zbog sudjelovanja u DR u svojstvu pripadnika HOS-a za što se naknadno ispostavilo da nije točno... s obzirom na apsolutnu zastaru to mu se može i oprostiti ali mu se ne bi smjelo oprostiti što je lažno prikazao i honorirao svoj braniteljski status, i jebali sve svoje u ministarstvu hr branitelja koji taj i pogotovo slučaj hrvoja klasića nisu riješili iako je nedvojbeno i u jednom i u drugom slučaju falsificiran status...Hektorović wrote:Beljak je za lokalnu političku scenu, no liku nije mjesto na nacionalnoj.
2015-08-08
najveca greska te 'oporbe' je sto su zokija gurnuli za kandidata za predsjednika..bez obzira zoki kakav god da je..jedini ima neki kapacitet za vođu oporbe...ovako zoki ce laditi pet godina jaja kao predsjendik a ovi ce najvjerojatnije laditi bezvremenski jaja kao 'oporba'
2015-09-08
tu si u pravu ali meni je zokija dosta pa ne žalim zbog togavuksadinare wrote:najveca greska te 'oporbe' je sto su zokija gurnuli za kandidata za predsjednika..bez obzira zoki kakav god da je..jedini ima neki kapacitet za vođu oporbe...ovako zoki ce laditi pet godina jaja kao predsjendik a ovi ce najvjerojatnije laditi bezvremenski jaja kao 'oporba'
vili40-
2015-08-02
treba pričekati parlamentarne izbore, ukoliko treća opcija do tada posloži konstrukciju, i jasno iskaže svoj plan i program i na temelju istog ostvari rezultat znašajnijeg parlamentarnog participiranja onda se ja ne bih čudio ukoliko slučajni predsjednik bude ludovao da mu se ishodi opoziv... to je trebalo snaći onog ološara iz orahovice...vuksadinare wrote:najveca greska te 'oporbe' je sto su zokija gurnuli za kandidata za predsjednika..bez obzira zoki kakav god da je..jedini ima neki kapacitet za vođu oporbe...ovako zoki ce laditi pet godina jaja kao predsjendik a ovi ce najvjerojatnije laditi bezvremenski jaja kao 'oporba'
2015-08-08
vuksadinare wrote:pa mudri plenki ce isturiti beroša za gradonacelnika i ovaj ce bez problema pobjediti....a anka i bandic mogu sisati onda berošu...sa kojim adutima ce ga tuci?...obadvoje imaju repove afera duze nego sto je sibirska prugavili40 wrote:gledam to i slušam,po Zagrebu opet zuji ta Anka valjda očekuje da će je opet oporba gurati da napokon osvoji Zagreb i makne Bandića.I ne vjerujem da Zagreb ne može naći čovjeka koji više ne bi krao i srao.Opet će ispasti neko teško sranje ali koga briga.
Beroš djeluje kao ozbiljan, smiren čovjek. Sređivanje komunalnog kaosa i izgradnja nove bolnice (koja može izdržati potrese) bi mu mogli biti ključni projekti.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jedan bombaš samoubojica je Sirijac sa sirijskom putovnicom
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Krešo Beljak je novi šef HSS-a
» Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke
» Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme : Krešo Beljak-ODLAZI!!!
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Krešo Beljak je novi šef HSS-a
» Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke
» Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme : Krešo Beljak-ODLAZI!!!
Page 1 of 2