Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
Page 18 of 34
Page 18 of 34 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34
Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:mobiu$ wrote:Marcel nam se stalio kao ezek i longi, kad je shvatio da će biti Vlade i većine u Saboru bez Škore.
Sada računa koliko je dobio Karamarko (??valjda Domoljubna koalicija) 2015, a koliko Kenwood Kenon (??valjda HDZ) 2020. Marcel pritom ne spominje da ja 2015 odaziv bio 60%, a 2020 45%.
Hajmo reći da HDZ-ovi (ne Domoljubne koalicije, HDZ-ovi) birači su u nedjelju bili jednako plašljivi kao i ostali, ili ih se iselilo koliko i ostalih...inače bi u uvjetima izlaznosti od preko 60% HDZ postirao 780000 glasova.
No dobro, hipoteze. Uglavnom, HDZ, a ne Restart (kako je danima predviđao, kao i na dan izbora se prosuo) sastavlja Vladu. I DP ne može ucjenjivati HDZ, pa nam je Marcel opet u jednom od onih svojih klasičnih taljenja.
To ti je onaj argument “kurva si, jer ne daš pičke, a znam da imaš”, koji si logički netočno izveo nakon predsjedničkih izbora, kad si tražio, između ostaloga, da KGK istupi iz izborne utrke (?!) jer ona nema, a Škoro ima šanse pobijediti Milanovića. Škoro je izgubio i tada i sada što si je zacrtao kao planove, tako da je, uz Bernardića, kratkoročno, srednjeročno i dugoročno, luzer.
I baš kao i ti, još je i loš luzer.
da, odaziv je loš, dakle luzer nisam ja, nego svi mi skupa jer nikog više ne boli kita tko će biti na vlasti. Što bi bilo dobro da nam je dobro, ali nam nije dobro.
HDZ ne mogu smisliti već odavno, jedino je karamarko davao neku nadu da bi ta kriminalna nakupina mogla Hrvatskoj biti od neke koristi, kad već ne mogu počistit korupciju da bar počiste udbaške strukture.
a svoje mišljenje o anemičnom diktatoru nisam nikad mijenjao, dakle totalitarne tendencije plus pupovac plus nesposobnost.
Činjenica je da bilježimo sporiji napredak od bilo koje druge države nove europe. I da sam davno rekao da nas pod plenkovićem čeka dugo i sporo propadanje. Isto tako sam rekao da će Milanović iza sebe u SDP-u ostaviti potop, i da će SDP nakon njega praktički prestati postojati.
Što je tu bilo krivo?
Sve.
ajebote.
znači SDP je procvjetao nakon Milanovića, Hrvatska napreduje tako da nam česi i mađari zavide, a HDZ je hrvatima dobra majka a ne zla maćeha. Ok.
SDP nije imao budućnost niti za vrijeme Račana.
Prije svega jer za to nemaju iole sposobne kadrove o čemu je na forumu najbolje pisala još Razbojnikova nevjesta, ali se toga više nitko ne sjeća, a uz to im fali i elementarnog domoljublja, kao uostalom i tebi, i one na tom domoljublju izgrađene korisne političke fanatičnosti.
Ne možeš jako dugo svoju politiku graditi na kritici zastranjena onih koji se smatraju domoljubima i ničem drugom (SDP).
Isto kao što ne možeš politiku graditi samo na ponavljanju populističkih floskula o dometima jugoudbe u Hrvatskoj bez nuđenja konkretnih riješenja za ostale probleme, prije svega one ekonomske (pravašija).
Drugi razlog su veleizdajničke ambicije trgovine sa hrvatskim morem (dimnjak) a treći je razjebavanje Ine kao nacionalističke firme preko koje je išlo naoružavanje HV-a tijekom rata. Objasnio sam to više puta. Zapravo je to učinio Davor Štern, a ja samo prenosim ovdje.
Da, Hrvatska ima gospodarski rast od kojega nam doduše Česi ne zavide, ali Mađari bi bili presretni da imaju prosjek hrvatskih plaća, bez obzira na nominalni gospodarski rast.
Ali ipak ima rast, a upravo si ti nedavno napisao da oni koji startaju sa neke bolje pozicije u pravilu imaju sporiji rast od onih koji počnu sasvim blizu nule, pa kada dostignu neku razinu i njima se rast usporava (Kina).
Hrvatska je Hrvatima maćeha, nije zla, ali nije ni posebno dobra, ali to je problem u koji nas je uvalio što SDP u vrijeme veleizdajnika Račana što HDZ sa svojim zakonskim riješenjima u doba veleizdajnika i lopova Sanadera kojima su predviđene ćirilične ploče u Vukovaru i stalni manjinski zastupnici u Saboru samo zato da bi se lakše uvukli u šupak EU kako bi nas primila u svoje redove što tada nisu htjeli ni pod razno pa su kasnije ipak popustili.
Ako se to dogodilo, stvari očito nisu ni blizu tako crne kako ih ti predstavljaš i možeš ih jedino samome sebi i prodati.
Last edited by Speare Shaker on 7/7/2020, 16:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Čuj šta se mene tiče moga je dobit i pola mandata manje u Hrvatskoj.סמאל wrote:Sva sreća da nije,jer da je prodavanjem magle dobio koji mandat,sad bi imali manje stabilnu vlast.RayMabus wrote:Al nije dobio niti jedan.סמאל wrote:Pusti sad to,govorim hipotetički,da je dobio i ta tri u dijaspori te u Hrvatskoj preuzeo vlast ? Šta bi on mogao napravit ?RayMabus wrote:סמאל wrote:
Molim te,daj mi objasni,eve da je Škoro umjesto HDZ-a dobio 66 mandata i sastavio vladu,kako bi on uopće mogao ostvarit treći entitet ?
To što vi pričate je najobičnija fantazija,jer ti uopće nemaš nikakve mehanizme da bi mjenjao unutranje ustrojstvo i utređenje druge države a da to ne povlači ozbiljne konzekvence.
Mogu li i Srbi u Hrvatskoj tražiti neku sličnu autonomiju po uzoru na treći,
Cijeli taj Domovinski pokret je plitak potok,kojeg je Plenky pregazio i popišao se u njega.
Nije bitno koliko Škoro dobije mandata u Hrvatskoj nego u dijaspori.
Oni su se izjasnili.
0 mandata
0 mandat
Skuži konačno šta znači da on nije dobio nit jedan nakon šta im je nedvosmisleno ponudio treći.
Ne žele ga
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:čudi me da nitko tu ne želi priznati da je hrvatska stvar jednostavno izgubljen slučaj.
Danas je 7.7.2020. RH postoji preko 30 godina, slušam HR 2 program, idem u vrtić upravo po sina, platit ću kunama,plaće se isplaćuju a usluge plaćaju, ceste su sve bolje, srednje poduzetništvo isto...članica smo EU i NATO pakta, uskoro ulazimo u EURO zonu....
Završili su izbori koji obećavaju stabilnu demokršćansku vladu
mi ne živimo u istoj državi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:čudi me da nitko tu ne želi priznati da je hrvatska stvar jednostavno izgubljen slučaj.
Danas je 7.7.2020. RH postoji preko 30 godina, slušam HR 2 program, idem u vrtić upravo po sina, platit ću kunama,plaće se isplaćuju a usluge plaćaju, ceste su sve bolje, srednje poduzetništvo isto...članica smo EU i NATO pakta, uskoro ulazimo u EURO zonu....
On je u svojim željama i mislima već u Mađarskoj.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Idemo na transformiranje entiteta RS. Priča o trećem entitetu je završena opcija.
Vansko politički ciljevi hrvatske desnice su transformacija entiteta u BiH i pravljene građanske bih.
2014-04-11
marcellus wrote:dajla? Dajlu su fratri prodavali komad po komad u talu s krimosima tako da bi samostan njima prodao ispod cijene, ovi bi to sedam dana kasnije preprodali trostruko skuplje, lovu su dijelili fratri i mafija. Papa je to skužio i rastjerao ih i uselio pouzdane talijane. Ok, feralovci su to proglasili veleizdajom, ne poduprijeti naše vrle crkvenjake koji su pošteni kao i ostali hrvati, ali vidim da si i ti na toj liniji.
istina, kako god da bilo fratri su morali poslušati papu i to je to
Guest- Guest
marcellus wrote:newuser wrote:Volio bih da Pupi bude ministar, po mogućnosti obrane. To ste zaslužili što kaže marcelus više nikog ne boli kita tko će vladati. Lakše nam u inozemstvo nego gledati ta sranja iz godine u godinu.
kajtaziju dat kulturu i obrazovanje. Radinu vanjske poslove.
A tebi ministarstvo ustupanja dijelova teritorija RH Italiji i Mađarskoj. Može i Sloveniji. Njih će to posebno veseliti jer su mali i prije svega vojno, ali također i pravno (međunarodno pravo) i politički nesposobni pa si im kao jedina šansa da dobiju makar komadić hrvatskog teritorija nakon Račanove smrti ostao ti na čelu takvog ministarstva.
Guest- Guest
mađari, na tvoju žalost, imaju prosjek hrvatskih plaća
prosječna plaća u veljači ove godine u Mađarskoj je bila 377.300 forinti.
to je preko 8.000 kuna.
u Budimpešti je to i znatno više.
Cijene gotovo svega su u Mađarskoj i dalje niže nego u Hrvatskoj.
prosječna plaća u veljači ove godine u Mađarskoj je bila 377.300 forinti.
to je preko 8.000 kuna.
u Budimpešti je to i znatno više.
Cijene gotovo svega su u Mađarskoj i dalje niže nego u Hrvatskoj.
Ja a priori ne mislim da su dp,suverenisti i zds pacijenti nekakve ustaše,fašisti i nacisti. To možda pejović misli jer je bolesna na mozak kao i oni.
Ja mislim da je to hrpica političkih diletanata željnih vlasti, ali vlast nije pijana priča o udbi, bleiburgu i francetićevom avionu.
Pa se opet ne mogu ne zapitati - kako se usude pomisliti da vode državu bogimhebomater nenormalnu a u blagajni nemaju lovu, koronu imaju u državi, zagreb im je porušen i pola gospodarstva ne radi!
Pa to je kao da ja pošaljem molbu za tehničkog inžinjera nuklearne elektrane krško a ne znam bateriju na osvježivaću zraka promjeniti !
Ja mislim da je to hrpica političkih diletanata željnih vlasti, ali vlast nije pijana priča o udbi, bleiburgu i francetićevom avionu.
Pa se opet ne mogu ne zapitati - kako se usude pomisliti da vode državu bogimhebomater nenormalnu a u blagajni nemaju lovu, koronu imaju u državi, zagreb im je porušen i pola gospodarstva ne radi!
Pa to je kao da ja pošaljem molbu za tehničkog inžinjera nuklearne elektrane krško a ne znam bateriju na osvježivaću zraka promjeniti !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
metilda wrote:marcellus wrote:dajla? Dajlu su fratri prodavali komad po komad u talu s krimosima tako da bi samostan njima prodao ispod cijene, ovi bi to sedam dana kasnije preprodali trostruko skuplje, lovu su dijelili fratri i mafija. Papa je to skužio i rastjerao ih i uselio pouzdane talijane. Ok, feralovci su to proglasili veleizdajom, ne poduprijeti naše vrle crkvenjake koji su pošteni kao i ostali hrvati, ali vidim da si i ti na toj liniji.
Nisu. Jer ni po kanonskom pravu na to nisu obavezni kada je u pitanju politika.
Jedino kada su u pitanju vjera i moral i to samo ako papa istupa u ime cijele Crkve, što također ovdje nije bio slučaj.
Guest- Guest
metilda wrote:marcellus wrote:dajla? Dajlu su fratri prodavali komad po komad u talu s krimosima tako da bi samostan njima prodao ispod cijene, ovi bi to sedam dana kasnije preprodali trostruko skuplje, lovu su dijelili fratri i mafija. Papa je to skužio i rastjerao ih i uselio pouzdane talijane. Ok, feralovci su to proglasili veleizdajom, ne poduprijeti naše vrle crkvenjake koji su pošteni kao i ostali hrvati, ali vidim da si i ti na toj liniji.
i ne vidim u čemu je "izdaja" uselit tri talijana u dajlu, napisao sam tada, pa neće talijani stavit dajlu na rame i odnijeti je u italiju.
ali se više crkveno imanje neće rasprodavati mafiji i prenamjenjivati u građevno zemljište. To je sve.
Hahaha, Koja slikovita usporedba.kaya wrote:Ja a priori ne mislim da su dp,suverenisti i zds pacijenti nekakve ustaše,fašisti i nacisti. To možda pejović misli jer je bolesna na mozak kao i oni.
Last edited by סמאל on 7/7/2020, 16:20; edited 1 time in total
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Glas za Plenkovica je glas za Pupovca. Fakt. Toliko o inteligenciji ADZ biraca. Ono sta mene muci nije pobjeda adz kao takva vec sta su preubjedljivo pobijedili. Nemaju apsolutno nikakovu kontrolu niti mogucnost korigiranja. Kada pisem oni mislim na velikog vodju. Najdrazi vodja se kroz protekli period dokazao, kao za nijansu bolji, vleiki vodja od bivseg kockoglavog velikog vodje. Onaj je imao stalni negativni rast da bi ovaj novi mudri vodja imao rast od grandioznih 2% jedne godine. U Proslom mandatu je proslo sve liberalno sa Eu stolova sta je moglo uz stipkanje za dupe pride. Sada uz obecanje da ce eto mili vodja , koristeci vlastita poznanstva, u zemlju uletjeti 20 milijardi eurica i prica je zavrsena. Dan poslije izbora veliki vodja je da zapisa teritorij valjda, obecao Pupovca u vladi. Pisaj veliki vodjo i ne saraj. Pisaj po svojima i onima sta su te birali. Ostalima (meni takodjer) ostaje grintati. Nece to pomoci da se promijeni svijest i pamet, da se promijeni percepcija kriminala, lopovluka , nepotizma . Nece pomoci ni da vam ekonomija makar jednu godinu zavrsi na nekom ozbiljnijem plusu. To sve ce vama mili vodja rijesiti. Meni ce pomoci jer ce mi se brk smijati za koju godinu kada netko od ljudi velikog vodje ipak prizna da sve nije bilo u krivu (sta sam pisao). Dozivio sam to prije i gustao sam. Koj isam ja gad pokvareni...
2014-04-14
marcellus wrote:metilda wrote:marcellus wrote:dajla? Dajlu su fratri prodavali komad po komad u talu s krimosima tako da bi samostan njima prodao ispod cijene, ovi bi to sedam dana kasnije preprodali trostruko skuplje, lovu su dijelili fratri i mafija. Papa je to skužio i rastjerao ih i uselio pouzdane talijane. Ok, feralovci su to proglasili veleizdajom, ne poduprijeti naše vrle crkvenjake koji su pošteni kao i ostali hrvati, ali vidim da si i ti na toj liniji.
i ne vidim u čemu je "izdaja" uselit tri talijana u dajlu, napisao sam tada, pa neće talijani stavit dajlu na rame i odnijeti je u italiju.
ali se više crkveno imanje neće rasprodavati mafiji i prenamjenjivati u građevno zemljište. To je sve.
Talijanski fratri su također tražili i odštetu od biskupije i to u iznosu ako se dobro sjećam od nekih 30 milijuna kuna.
Dobili su ono što im je biskup najavio da će i dobiti ako budu išli sa maksimalističkim zahtjevima. Ništa.
I svaka budala, osim onih sa veleizdajničkim ambicijama poput tebe, je znala da su fratri bili samo prethodnica obnovljenih fašističkih ambicija širenja talijanaškog utjecaja u Istri.
E sad, srećom pa ih je pulski sud uskratio za to zadovoljstvo, pa je biskup ostao čist pred zakonom i pred papom.
Guest- Guest
kaya wrote:Ja a priori ne mislim da su dp,suverenisti i zds pacijenti nekakve ustaše,fašisti i nacisti. To možda pejović misli jer je bolesna na mozak kao i oni.
takve hrpice "ekstremističkih" političkih diletanata vodili su ili vode zemlje koje su pod njima imale rast plaća i bdp-a od desetak posto godišnje. Od Botswane do Irske i od Čilea do Singapura.
politički ultradesničarski diletanti poput Reagana i Thatcher su izvukli propalu Carterovu Ameriku i još više propalo UK iz dvocifrene inflacije i nezaposlenosti u dvije vodeće svjetske države.
abraham wrote:Glas za Plenkovica je glas za Pupovca. Fakt. Toliko o inteligenciji ADZ biraca. Ono sta mene muci nije pobjeda adz kao takva vec sta su preubjedljivo pobijedili. Nemaju apsolutno nikakovu kontrolu niti mogucnost korigiranja. Kada pisem oni mislim na velikog vodju. Najdrazi vodja se kroz protekli period dokazao, kao za nijansu bolji, vleiki vodja od bivseg kockoglavog velikog vodje. Onaj je imao stalni negativni rast da bi ovaj novi mudri vodja imao rast od grandioznih 2% jedne godine. U Proslom mandatu je proslo sve liberalno sa Eu stolova sta je moglo uz stipkanje za dupe pride. Sada uz obecanje da ce eto mili vodja , koristeci vlastita poznanstva, u zemlju uletjeti 20 milijardi eurica i prica je zavrsena. Dan poslije izbora veliki vodja je da zapisa teritorij valjda, obecao Pupovca u vladi. Pisaj veliki vodjo i ne saraj. Pisaj po svojima i onima sta su te birali. Ostalima (meni takodjer) ostaje grintati. Nece to pomoci da se promijeni svijest i pamet, da se promijeni percepcija kriminala, lopovluka , nepotizma . Nece pomoci ni da vam ekonomija makar jednu godinu zavrsi na nekom ozbiljnijem plusu. To sve ce vama mili vodja rijesiti. Meni ce pomoci jer ce mi se brk smijati za koju godinu kada netko od ljudi velikog vodje ipak prizna da sve nije bilo u krivu (sta sam pisao). Dozivio sam to prije i gustao sam. Koj isam ja gad pokvareni...
2014-04-11
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:metilda wrote:marcellus wrote:dajla? Dajlu su fratri prodavali komad po komad u talu s krimosima tako da bi samostan njima prodao ispod cijene, ovi bi to sedam dana kasnije preprodali trostruko skuplje, lovu su dijelili fratri i mafija. Papa je to skužio i rastjerao ih i uselio pouzdane talijane. Ok, feralovci su to proglasili veleizdajom, ne poduprijeti naše vrle crkvenjake koji su pošteni kao i ostali hrvati, ali vidim da si i ti na toj liniji.
Talijanski fratri su također tražili i odštetu od biskupije i to u iznosu ako se dobro sjećam od nekih 30 milijuna kuna.
Dobili su ono što im je biskup najavio da će i dobiti ako budu išli sa maksimalističkim zahtjevima. Ništa.
I svaka budala, osim onih sa veleizdajničkim ambicijama poput tebe, je znala da su fratri bili samo prethodnica obnovljenih fašističkih ambicija širenja talijanaškog utjecaja u Istri.
E sad, srećom pa ih je pulski sud uskratio za to zadovoljstvo, pa je biskup ostao čist pred zakonom i pred papom.
je da šire talijanaštvo... širi i pupi srpstvo.
tri talijana će proširiti "talijanaštvo" u istri koja je inače talijanaška oduvijek bila i gdje je bit hrvat uvijek bilo sramota.
pazi, tri fratra. Tri.
ne radi se o talijanaštvu nego o pljački.
veber wrote:a u današnje doba, kaj će ti papir?jasambrend wrote:veber wrote:kaj to netko čita? kupuje?marcellus wrote:metilda wrote:
ne znam što ste svi zapeli da je marcellus u krivu.. ja nalazim da je 100% u pravu.. slažem se uglavnom sa svim njegovim ocjenama, pratila sam ga dok je pisao u dnevnom, komentirala, razočaran je kao i ja, ali malo teže to podnosi, mi žene smo jače od muškaraca..
kolinda nije imala šanse protiv milanovića, dapače izgledalo je kao da sama namjerno ubija svaku šansu, škoro je imao, ali istina, bilo je nerealno očekivati da koli odustane
ja još uvijek pišem na dnevnom, za tiskano izdanje, nikad nisam prestao.
Ni ja se ne sjećam da sam tiskano izdanje novina uzeo ima ohoho u ruke, a nekad dvoje dnevnih plus sportske, tjednike, mjesečnike, više-manje sve što je postojalo...užas...
kaj nije na internetu kao da ga niti nema.
jedino stručna literatura je poželjna na papiru.
na šekret cukam tablet ili mob.
većinom sam sve digtalizirao, prolistam kataloge od trgovina.
papirnato izdanje
I kataloge listam preko moba, a doslovno se uspaničim ako ga ne mogu naći, a sila mi je... :)
darth_vader-
2014-04-17
pa ne živimo.epikur37 wrote:marcellus wrote:čudi me da nitko tu ne želi priznati da je hrvatska stvar jednostavno izgubljen slučaj.
plaće se i dalje nekima ne isplaćuju. neki rade za siću. porezi su visoki uz hrpu nameta sa strane.
administracija je ogromna i neučinkovita-a, vidjeli smo nedavno da se može srezat na 25% današnje.
na web stranicama sr njemačke, pod financijama možeš pročitati da je hrvatska nesigurna za ulaganja i povrat kapitala.
kumulativ covid/kriza tek dolazi na naplatu i zato sam navijao za hdz.
one silne milijarde kradezej će vidjeti kao prolaznu stavku.
a, tko neće imati dobar program, neće dobiti ni lovu.
tako da, kao što sam safetu rekao u vezi covida da pričekamo što će biti nakon uskrsa i da do rujna ne bu nikakvih pomaka.
vidjet ćemo iza rujna.
2014-12-30
abraham wrote:Glas za Plenkovica je glas za Pupovca.
Notorni Milorad Pupovac i njegov dvojnik u Zagebu i sl.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:metilda wrote:marcellus wrote:dajla? Dajlu su fratri prodavali komad po komad u talu s krimosima tako da bi samostan njima prodao ispod cijene, ovi bi to sedam dana kasnije preprodali trostruko skuplje, lovu su dijelili fratri i mafija. Papa je to skužio i rastjerao ih i uselio pouzdane talijane. Ok, feralovci su to proglasili veleizdajom, ne poduprijeti naše vrle crkvenjake koji su pošteni kao i ostali hrvati, ali vidim da si i ti na toj liniji.
je da šire talijanaštvo... širi i pupi srpstvo.
tri talijana će proširiti "talijanaštvo" u istri koja je inače talijanaška oduvijek bila i gdje je bit hrvat uvijek bilo sramota.
pazi, tri fratra. Tri.
ne radi se o talijanaštvu nego o pljački.
Ne radi se o nikakvoj pljački nego o veleizdaji. Propaloj, doduše, ali ipak veleizdaji.
Guest- Guest
Page 18 of 34 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34
Similar topics
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
Page 18 of 34