Izbori za Sabor 2020.
Page 20 of 28
Page 20 of 28 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
Kako god. nista impresivno kad se usporedi sa hrvatskim akvizicijama u Srbiji. 30 000 hektara zemlje, Dijamant, Frikom, Automotive Tisa su prve koje mi padaju na pamet, a ima ih dosta vise. Mislim da su ulaganja blizu milijardu eura. Srpska su mozda oko 50 milijuna, odnosno 20 puta manja, gledajuci per capital skoro 35 puta veca razlika.vuksadinare wrote:lik je prilikom izborne kampanje vucica za predsjednika srbije na svoje pastete stavljao njegov lik..a sa pupovcem je u odlicnim vezama..pa zbroji..nema veze mjesto rođenja..njegovo prebilaviste je u srbiji...i poslovanjePirate wrote:Neznam kako se moglo pogodovati kad lik ima drzavljanstvo Hrvatske s obzirom da je rodom iz Srijemskih Laza.vuksadinare wrote:daPirate wrote:Jel to mislis na Matijevica i onih 5000 hektara sto je kupio?vuksadinare wrote:
treba biti iskren da je plenki zrtvovao vukovar sdss-u i pupovcu...razlog se zna..ocuvanje vlasti u proslom mandatu...to se vidjelo na terenu...i to je penava srecom dosta rano skuzio...da je plenki zrtvovao pupovcu vukovar imas bezbroj dokaza..od stalnog zaposljavanja sdss-ovih kadrova u vukovaru narocito na vazne funckije i institucije..odnos policije ili milicije prema hrvatima u vukovaru narocito braniteljima...zatim omogucavanje kupovine vecih kolicina zemljista tajkunu iz srbije koji je vucicev i pupovcev covjek...interesantno...ne kod vinkovaca,osijeka,đakova,nasica nego bas kod vukovara...
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Sovak wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...
Ti si do jučer pisao Škoro premijer
A mi smo ti se sa pravom smijali... Škoro je svoje otpjevao. U Saboru sumnjam kako će se pojavljivat.
Dobro, ti i Epikur pišete o trećem otkad ste tu.
I kaj? Dajete glas opciji koja pitanje Trećeg naziva neozbiljnim i za Bruxelles neprihvatljivim rješenjem.
Trenutno.
Guest- Guest
cuj...hdz je u zagrebu dobio 27% glasova mozemo 23%...dp 12%Sora wrote:vuksadinare wrote:...zato i velim...bilo bi dobro da sad hdz proradi u koaliciji sa dp pa i mostom ozbiljno na zagrebu da ova nakupina lezilebovica iz 'možemo' mozebitno ne sukreiraju vlast u zagrebu...
oni su lezilebovići koji danima protestiraju na ulici ?
to su tebi lezilebovići
daj zajebi fuko te gluposti
pa nisu svi ovdje australske ofce i ludi nacići poput ovog mihe
taj baš dokazuje da je nacionalizam dušu dao ništarijama i niškoristima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:rezultati u 1 izbornoj jedinici zagrebackoj
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/uskoro-objava-izlaznih-anketa-u-19-sati-cemo-znati-tko-bi-mogao-biti-pobjednik-ovih-izbora-foto-20200705
u 1.izbornoj jedinici RESTART I MOŽEMO skoro duplo više od HDZEJA
e tako
metropola vam je pokazala tko je bolji i pravedniji i hrvatskiji
a ne ove dijasporce i kockastoglavi iz provincije
Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
čačić je još prije izbora reko da će podržat beru a ako plenki dobije izbore onda njega, stranka foteljaša
Čačić je u Milanovićevoj vladi bio jedini koliko toliko sposoban ministar. Dok je bio u vladi.
Je. Znao je najviše krasti.
Jel' ti ove glupave dosjetke sam smišljaš ili ti netko ipak pomaže?
Lik je još od kad je bio u Coningu znan kao jedan od najvećih lopova u državi, ne znam koji kurac ti nije jasan... Čista sirovina i bahatluk plus lopovluk i nesposobnost, doduše prodaje muda pod bubrege solidno....
darth_vader-
2014-04-17
Speare Shaker wrote:Sovak wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...
A mi smo ti se sa pravom smijali... Škoro je svoje otpjevao. U Saboru sumnjam kako će se pojavljivat.
I kaj? Dajete glas opciji koja pitanje Trećeg naziva neozbiljnim i za Bruxelles neprihvatljivim rješenjem.
Trenutno.
trenutak od 4 godine
Speare Shaker wrote:Sovak wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...
Trenutno.
Trajno.
darth_vader-
2014-04-17
Trenutno.
Pametan najbolje karte drži u rukavu za pravi trenutak.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
slabo zbrajas a navodno si profaSora wrote:vuksadinare wrote:rezultati u 1 izbornoj jedinici zagrebackoj
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/uskoro-objava-izlaznih-anketa-u-19-sati-cemo-znati-tko-bi-mogao-biti-pobjednik-ovih-izbora-foto-20200705
e tako
http://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pogledajte-kako-su-stranke-prosle-u-nasim-najvecim-gradovima-hdz-preoteo-i-jedno-snazno-uporiste-sdp-a-foto-20200706
2015-09-08
jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
čačić je još prije izbora reko da će podržat beru a ako plenki dobije izbore onda njega, stranka foteljaša
Čačić je u Milanovićevoj vladi bio jedini koliko toliko sposoban ministar. Dok je bio u vladi.
Lik je još od kad je bio u Coningu znan kao jedan od najvećih lopova u državi, ne znam koji kurac ti nije jasan... Čista sirovina i bahatluk plus lopovluk i nesposobnost, doduše prodaje muda pod bubrege solidno....
Jesi ti svjestan kako za političara nije dovoljno da bude pošten?
Ima nekog vraga i u sposobnosti. Inače bi Račan bio izabran za doživotnog premijera, a i Bero bi njegovim stopama.
Politička uspješnost bi se trebala uspoređivati po mjerljivim rezultatima.
Inače o Čačiću znam puno više od tebe, ali ga svejedno smatram najsposobnijim ministrom u Milanovićevoj vladi.
Jel' to tako teško shvatiti?
Guest- Guest
dakle profa sora objedinjeno u zagrebu desnica ima 50% a ljevica 40%...hdz/dp/most 50%...sdp/mozemo 39 i nesto sitno posto
2015-09-08
Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Sovak wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...
Trenutno.
I ne srlja grlom u jagode.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:Sovak wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...
Trenutno.
Trajno.
Wishfull thinking.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:slabo zbrajas a navodno si profaSora wrote:vuksadinare wrote:rezultati u 1 izbornoj jedinici zagrebackoj
e tako
http://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pogledajte-kako-su-stranke-prosle-u-nasim-najvecim-gradovima-hdz-preoteo-i-jedno-snazno-uporiste-sdp-a-foto-20200706
ma daj , 43 : 28 jel tako bolje
i napisala sam da skoro ..a ne ŠKORO
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Sovak wrote:Hektorović wrote:
Trenutno.
I ne srlja grlom u jagode.
Jasno.
Važan je zato trenutni stav, i on je nedvojbeno pravilan.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa sposoban je ukrasti, to nitko ne spori... Ostali nisu bili ni toliko sposobni, istina... Što ne znači da gadu skupa s Linićem, Bandićem, Kalmetom, Kerumom i ostalim sposobnim likovima nije mjesto u zatvoru, umjesto u sabornici...Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:
Ima nekog vraga i u sposobnosti. Inače bi Račan bio izabran za doživotnog premijera, a i Bero bi njegovim stopama.
Inače o Čačiću znam puno više od tebe, ali ga svejedno smatram najsposobnijim ministrom u Milanovićevoj vladi.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Pa sposoban je ukrasti, to nitko ne spori... Ostali nisu bili ni toliko sposobni, istina... Što ne znači da gadu skupa s Linićem, Bandićem, Kalmetom, Kerumom i ostalim sposobnim likovima nije mjesto u zatvoru, umjesto u sabornici...Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:
Nisam govorio o toj vrsti sposobnosti.
Guest- Guest
ne da mi se..sam se tjesiSora wrote:vuksadinare wrote:slabo zbrajas a navodno si profaSora wrote:vuksadinare wrote:rezultati u 1 izbornoj jedinici zagrebackoj
e tako
ma daj , 43 : 28 jel tako bolje
i napisala sam da skoro ..a ne ŠKORO
2015-09-08
Daklem Cacic natrag na velika vrata.... Sposoban???To je onaj sta je na Jumbo plakatima obecavao 200 000 novih radih mijesta??? Ili cija je firma Coning vjerovnike kostala 440 000 000 sta je (koliko ja znam) najveci stecajni dug u povijsti DNRH. Sada vam garantiram da niti jednom necete imati rast od 5% ili vise kao sta nikada i niste. Toliko. Samo stabilno i opusteno..... O Ubojstvima i potvdrama da je socijalni slucaj da madjarima ne bi isplatio odstetu. Kila mozga......
2014-04-14
Bilo kako bilo ali imate drzavu upravo kakovu ste zasluzili i zaradili. Stara narodna ali jebeno istinita..
2014-04-14
Page 20 of 28 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 20 of 28