Njemačka kvaliteta
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka kvaliteta
tesko da je ovo Svapsko..cisto radi toga,jer su svabi opcinjeni preciznoscu izrade..da nije tome tako,ne bi im auti bili tako trazeni u svijetu..sto se tice kompova,ista stvar,marka Medion je sam vrh kvalitete,i da nema HP-a,bio bi moj izbor..deda wrote:
Guest- Guest
marka je Esinomed, tvrtka je registrirana u Bavarskoj, na 36 sekundi vidiš podatke
bavi se izradom opreme za medicinske ustanove
bavi se izradom opreme za medicinske ustanove
Guest- Guest
Cisto sumnjam da ima potrebne certifikate..standardno Siemens je glavni dobavljac medicinarima..ovo,kao da je sastavljano u nekoj garazi,a finalna obrada je da padnes na čelo od muke..
Guest- Guest
ovo kao da su dijelovi sto brze poubacivani i sve sklopljeno sa nadom da nito nikad nece otvarati..uz to..ovo mi djeluje kao tablet tek kad se prvi puta pojavilo,a i dijelovi su tu negdje..
Guest- Guest
Sto svabo napravi..... Dakle cijelu aferu sa VW pokrise ruzmarin snjegovi i sas. Prevarili drzave za milijarde eura poreza. Prevarili kupce. Pitam se kakova bi reakcija medju balkanskim pukom bila da su britanci ili jameri uradili isto. Ovako je proslo skoro nezapazeno. Od vladajucih politickih klika do ovoga foruma. Kmetovski boljsevicko-mediteranski mentalitet.
2014-04-14
Svabo zna. Merkel zna. muhahahahahhaaaa
2014-04-14
Pusti priču, imam doma švabu i japanca, i švabo je evidentno bolje sastavljen, rock solid auto, makar je duplo jeftiniji.
da se razumijemo govorim o japancu sastavljenom u japanu, ne u turskoj ko toyote corole ili u engleskoj. I o njemcu iz njemačke, ne iz španjolske.
Imam i ja tenisice adidas napravljene u Banglades-u. Salu na stranu ali rvatsko-balkansko pretjerivanje sa germanofilijom je (meni) degutantna.
2014-04-14
abraham wrote:Imam i ja tenisice adidas napravljene u Banglades-u. Salu na stranu ali rvatsko-balkansko pretjerivanje sa germanofilijom je (meni) degutantna.
pa stvar iskustva. Ako hoćeš nešto stvarno kvalitetno od tehnike kupi njemačko. Talijani su smeh, makar sam za čudo imao talijana koji me godinama dobro služio i nije se kvario. Francuzi su sprdačina od auta i tehnike, pogotovo renaulti iz turske. Ameri se ionako ovdje ne prodaju, trajni su ali malo sirovi i grubi po ćoškovima. Koreanci, ne znam, nikad imao, to pitaj vebera. Japanci su ok ali vidi se da su švabe jednostavno korak naprijed.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
njemački auto više nije što je nekad bio kad se gleda ono što daju i koliko to košta
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:njemački auto više nije što je nekad bio kad se gleda ono što daju i koliko to košta
a sve danas isto košta, davno je to bilo kad su japanci i koreanci bili jeftiniji od švaba za isti motor i opremu. Golf je preskup i poneki audi i par stvari, ostatak švaba košta ko i sve drugo te klase. Merc ni niš skuplji od lexusa.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Japanci i Koreanci i Porsche. Ostalo je šrot. Donekle bmw.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
dok je u toyoti sva oprema u cijeni,švabo prvo postavi cijenu pa ti onda diže za banalne stvari bez koje nitko više auto ne kupuje.Ima još puno toga,npr.cijena redovitog servisa je kod njemačkih auta skoro duplo skuplja.itd.itd.,velim cijena im je previsoka za ono što nude,golf?hahaha,nije to više ko prije a cijena suluda.marcellus wrote:vili40 wrote:njemački auto više nije što je nekad bio kad se gleda ono što daju i koliko to košta
a sve danas isto košta, davno je to bilo kad su japanci i koreanci bili jeftiniji od švaba za isti motor i opremu. Golf je preskup i poneki audi i par stvari, ostatak švaba košta ko i sve drugo te klase. Merc ni niš skuplji od lexusa.
vili40-
2015-08-02
Pepeljara u bmw-u 600 ojra. Touch screen s navigacijom skoro cetri soma.
2014-12-30
Dobar image od prije a sada uglavnom ide na staru slavu i po nekoj inerciji. Sve je extra oprema. Bilo kako bilo , razina kvalitete se bitno smanjila u korist drugih.
2014-04-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» kineska 'kvaliteta'...
» Kvaliteta sveučilišnog obrazovanja na Floridi
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» 3.epizoda "Nestalih" nije oduševila gledatelje:Pada kvaliteta,šteta vremena
» Kvaliteta sveučilišnog obrazovanja na Floridi
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» 3.epizoda "Nestalih" nije oduševila gledatelje:Pada kvaliteta,šteta vremena
Page 1 of 3