Kvaliteta sveučilišnog obrazovanja na Floridi
Page 1 of 1
Kvaliteta sveučilišnog obrazovanja na Floridi
https://www.vecernji.hr/lifestyle/najapsurdnija-pitanja-o-hrvatima-zasto-jedete-toliko-kruha-ne-spavaju-li-ljudi-ovdje-na-zitu-1519241
Još jedna korisnica podijelila je svoje iskustvo. Naime, na njezin su fakultet došle studentice iz Floride na razmjenu, a trebalo ih je provesti po Zagrebu i naučiti o povijesti. "Ja sam bila zadužena za studenticu koja se zvala Shannon. Imala je plavu kosu, plave oči i nije baš bila inteligentna. Nisam mogla vjerovati kad sam čula što me upitala. Ona je mislila da je u Africi. Pitala me: ''Kako to da vaši kreveti imaju madrace, ne spavaju li ljudi u Africi na žitu?'' Osim toga, nije vjerovala da na Plitvičkim jezerima uvijek teče voda jer je mislila da je netko zatvori."
Još jedna korisnica podijelila je svoje iskustvo. Naime, na njezin su fakultet došle studentice iz Floride na razmjenu, a trebalo ih je provesti po Zagrebu i naučiti o povijesti. "Ja sam bila zadužena za studenticu koja se zvala Shannon. Imala je plavu kosu, plave oči i nije baš bila inteligentna. Nisam mogla vjerovati kad sam čula što me upitala. Ona je mislila da je u Africi. Pitala me: ''Kako to da vaši kreveti imaju madrace, ne spavaju li ljudi u Africi na žitu?'' Osim toga, nije vjerovala da na Plitvičkim jezerima uvijek teče voda jer je mislila da je netko zatvori."
marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/lifestyle/najapsurdnija-pitanja-o-hrvatima-zasto-jedete-toliko-kruha-ne-spavaju-li-ljudi-ovdje-na-zitu-1519241
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
marcellus likes this post
Re: Kvaliteta sveučilišnog obrazovanja na Floridi
A ono, kad Hrvatica govori dvojici Amera broj telefona: sex sex sex free sex for two.
crvenkasti-
2014-04-17
Ameri su gluplji od srba, a to puno govori.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
pokerjocker wrote:Ameri su gluplji od srba, a to puno govori.
Niste ni vi daleko od amera ..vecina vas jer ste usvojili americhki nachin razmishljanja i zivljenja.Mislite da je sve u lovi i da ako imate lovu mozete sve kupiti a niste svjesni da sa lovom ustvari ne mozete kupiti nishta ono shto je najvaznije u zivotu.A shta je najvaznije u zivotu to necu napisati jer je vecini hrvata najvaznija lova...Imate sistem obrazovanja koji ste kopirali sa zapada pa vam klinci izlaze iz shkola kao najveci idioti.U USA je isto tako...ali to je sa razlogom..naime ne trebaju njima toliko pametnih koliko im treba glupih koji znaju raditi one najjednostavnije poslove..Pogledaj svoj dom andjele...mada ne vjerujem da se te cure nisu informirale kada su krenule u Cro...iako se chudim zashto su uopce ishle u tu vukojebinu...Bit ce da su prvo neke hrvatice doshle u USA na shkolovanje pa onda zbog razmjene studenata ove doshle u Hrvatsku..Dodushe ove hrvatice koje dodju u USA su odushevljene nigerima to sam svojevremeno imao priliku vidjeti..Tak da ne znash shto je gore...no jebuiga svatko je gospodar svoga tijela pa tko sam ja da drzim moralne pridike..Ali kad se vrate kuci onda su smjerne katolkinje i nechije buduce supruge koje do tada nisu vidjele kurca u zivotu..
marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/lifestyle/najapsurdnija-pitanja-o-hrvatima-zasto-jedete-toliko-kruha-ne-spavaju-li-ljudi-ovdje-na-zitu-1519241
Chim budu tvoje za studije odmah ih poshalji na Floridu dozivjet ce lijepo iskustvo a i shkolu ce zavrshiti,
Similar topics
» kineska 'kvaliteta'...
» Njemačka kvaliteta
» 3.epizoda "Nestalih" nije oduševila gledatelje:Pada kvaliteta,šteta vremena
» Pucnjava na Floridi
» Srušio se most na Floridi
» Njemačka kvaliteta
» 3.epizoda "Nestalih" nije oduševila gledatelje:Pada kvaliteta,šteta vremena
» Pucnjava na Floridi
» Srušio se most na Floridi
Page 1 of 1