Zamolba za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zamolba za forumase
Ona nije žena, nego stara babafridrih_niche wrote:Al ne odustaje...
Bas si zelen, ideš se kačit sa ženom...
Mission failed odma u startu...
:(
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
99- godište jbg, makar ni to više nije malo, al kad uračunaš glupoću nije čudno da ga forumske milfače šamaraju gdje stignu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ti pijana budalo bolje šuti, ne moraš baš na svakoj temi prosipat svoju glupoću.
pa sigurno ne piješ ti pederčiću izdepilirani
taman sam kupio par boca gričke vještice i crne kraljice
2015-08-25
Normalno da ne pijem. Tako sam i ja sa 16 godina mislio da onaj koji popije više, taj je veća faca
Zelen ka trava u Irskoj...scorpion wrote:Ona nije žena, nego stara babafridrih_niche wrote:Al ne odustaje...
Guest- Guest
Grička vještica u <3End wrote:pa sigurno ne piješ ti pederčiću izdepilirani
Moga bi otić kupit par boca...
(Y)
Guest- Guest
Svakako svakako. Ona je zrela sa svojim forama iz osnovne škole. Vidi se da ste na istoj razini. Stara baba željna kurca koja skakuće oko mojih postova ko napaljena kujica.fridrih_niche wrote:Zelen ka trava u Irskoj...scorpion wrote:Ona nije žena, nego stara babafridrih_niche wrote:Al ne odustaje...
Last edited by scorpion on 6/7/2020, 17:35; edited 1 time in total
dobra je s vremena na vrijeme, premija za leffe i slične sokiće.fridrih_niche wrote:Grička vještica u <3End wrote:pa sigurno ne piješ ti pederčiću izdepilirani
(Y)
2015-08-25
Ajmo ključ... Još će i dječja pravobraniteljica zajašit Kicu na vrat...
darth_vader-
2014-04-17
Ma samo je dobila jednu vaspitnu, ništa strašnojasambrend wrote:Ajmo ključ... Još će i dječja pravobraniteljica zajašit Kicu na vrat...
Strijeljanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
auuu, vidi što se pubertetlija uspljuvao, istina boli, a? :)scorpion wrote:Svakako svakako. Ona je zrela sa svojim forama iz osnovne škole. Vidi se da ste na istoj razini. Stara baba željna kurca koja skakuće oko mojih postova ko napaljena kujica.fridrih_niche wrote:Zelen ka trava u Irskoj...scorpion wrote:Ona nije žena, nego stara babafridrih_niche wrote:Al ne odustaje...
o, jado maleni, naguraj krpe u gaće i prošeći, šta sad, pa nitko neće to skužit :)
Bome da, mlađi punoljetnici su isto što i stariji maloljetnici...End wrote:dobra je s vremena na vrijeme, premija za leffe i slične sokiće.fridrih_niche wrote:Grička vještica u <3End wrote:pa sigurno ne piješ ti pederčiću izdepilirani
(Y)
Ja da šetam? Nisam se ja referirao na tvoj post, nego ti na moj. Ajmo crta sa svojim pubertetskim forama i nadjebavanjima.Noor wrote:auuu, vidi što se pubertetlija uspljuvao, istina boli, a? :)scorpion wrote:Svakako svakako. Ona je zrela sa svojim forama iz osnovne škole. Vidi se da ste na istoj razini. Stara baba željna kurca koja skakuće oko mojih postova ko napaljena kujica.fridrih_niche wrote:Zelen ka trava u Irskoj...scorpion wrote:Ona nije žena, nego stara babafridrih_niche wrote:Al ne odustaje...
o, jado maleni, naguraj krpe u gaće i prošeći, šta sad, pa nitko neće to skužit :)
uz sve još i IQ 60scorpion wrote:Ja da šetam? Nisam se ja referirao na tvoj post, nego ti na moj. Ajmo crta sa svojim pubertetskim forama i nadjebavanjima.Noor wrote:auuu, vidi što se pubertetlija uspljuvao, istina boli, a? :)scorpion wrote:Svakako svakako. Ona je zrela sa svojim forama iz osnovne škole. Vidi se da ste na istoj razini. Stara baba željna kurca koja skakuće oko mojih postova ko napaljena kujica.fridrih_niche wrote:Zelen ka trava u Irskoj...scorpion wrote:
Ona nije žena, nego stara baba
scorpion-
2014-04-18
Moćna je, al Leffe je Leffe...End wrote:dobra je s vremena na vrijeme, premija za leffe i slične sokiće.fridrih_niche wrote:Grička vještica u <3End wrote:pa sigurno ne piješ ti pederčiću izdepilirani
(Y)
<3
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ajmo ključ... Još će i dječja pravobraniteljica zajašit Kicu na vrat...
Guest- Guest
Škorpija je uporan, šamari pljušte, a on se vraća po još. Respect.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5