zamolba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: zamolba
Toliko divna da sam ostao bez riječi.
Najsimpatičnije užasno loše pjevanje koje sam čuo. Inače, jednom kad smo imali tako neku feštu pa krenuli s karaokama, namjerno sam uzeo tu pjesmu. Rekli su da sam nadmašio Billa, još gore od njega sam otpjevao.karlitovnačin wrote:
bože ko bryan ferry
kic likes this post
kic wrote:karlitovnačin wrote:
bože ko bryan ferry
Emosaurus gaylordz ...pravi nacionalsocijalisti ste obojica kao i vođa
Guest- Guest
Tominjo wrote:Najsimpatičnije užasno loše pjevanje koje sam čuo. Inače, jednom kad smo imali tako neku feštu pa krenuli s karaokama, namjerno sam uzeo tu pjesmu. Rekli su da sam nadmašio Billa, još gore od njega sam otpjevao.karlitovnačin wrote:
bože ko bryan ferry
obzirom na tako loše vokalne vibracije, trebao si igrati na sigurno i uzeti nešto od đonia
Guest- Guest
I Rade je maestralno odglumija Uga...
Jer kad ovo čitan, vidin samo Radu kako se sprda sa svima oko sebe...
:D
Jer kad ovo čitan, vidin samo Radu kako se sprda sa svima oko sebe...
:D
Guest- Guest
Similar topics
» Zamolba za forumase
» Zamolba:Danas je dan zalosti za preminule u potresu i preminule u nesreci u Posusju.Sjetimo ih se
» Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
» Zamolba:Danas je dan zalosti za preminule u potresu i preminule u nesreci u Posusju.Sjetimo ih se
» Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1