Zamolba za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Zamolba za forumase
Zamolio bih sve normalne forumase da prestanu komentirat ovaj raspad sistema sa poljudske ljepotice.
Naime nekada drugi najveci hrvatski klub i uvjerlljivo najpopularniji i najvoljeniji hrvatski klub sa najvecim brojem navijaca je postao tolika sprdnja da covik nemoze virovati.
Kao navijac Dinama do zadnjega sam zastupao tezu o Hajduku kao najvecem Rivalu i vjerovao da je Dinamo Hajduk najveci derbi.
Danas je to cisti trening Dinamovoj drugoj momcadi koju rijese bez muke.
Steta nekadasnji praznik hrvatskog nogometa NAS HAJDUK je pretvorio u Dinamovu trening zonu.
Zato dragi Hajdukovci pokrijte se usima negovorite vise o velikom Hajduku jer ste upravo vi sa ovom bagrom iz NH unistili jedan zaista velliki klub.
Mamica kao Dinamovac prezirem.
Zapitajte se onako iskreno jel vam bas za sve kriv taj olos koji je privatizirao najveci hr klub
Jel vam kriva po vami cetnicka rijeka ista ona rijeka koja je dala 222 zivota za svetu nam hrvatsku.
Jel vam kriv Osijek ...... ili mozda su ipal najkrivlje vase pfrustracije prema svima koji nemisle kao vi.
Mamic je zlo. Ali vi bi bili i gori od mamica vi bi likvidirali sve sto nemisli kao vi.
Pometite smece ispred svoga praga
Onda upirite prstom u druge.
Amen
DINAMO I HAJDUK DVA SU KLUBA BRATSKA
SA NJIMA SE PONOSI CIJELA HRVATSKA
Naime nekada drugi najveci hrvatski klub i uvjerlljivo najpopularniji i najvoljeniji hrvatski klub sa najvecim brojem navijaca je postao tolika sprdnja da covik nemoze virovati.
Kao navijac Dinama do zadnjega sam zastupao tezu o Hajduku kao najvecem Rivalu i vjerovao da je Dinamo Hajduk najveci derbi.
Danas je to cisti trening Dinamovoj drugoj momcadi koju rijese bez muke.
Steta nekadasnji praznik hrvatskog nogometa NAS HAJDUK je pretvorio u Dinamovu trening zonu.
Zato dragi Hajdukovci pokrijte se usima negovorite vise o velikom Hajduku jer ste upravo vi sa ovom bagrom iz NH unistili jedan zaista velliki klub.
Mamica kao Dinamovac prezirem.
Zapitajte se onako iskreno jel vam bas za sve kriv taj olos koji je privatizirao najveci hr klub
Jel vam kriva po vami cetnicka rijeka ista ona rijeka koja je dala 222 zivota za svetu nam hrvatsku.
Jel vam kriv Osijek ...... ili mozda su ipal najkrivlje vase pfrustracije prema svima koji nemisle kao vi.
Mamic je zlo. Ali vi bi bili i gori od mamica vi bi likvidirali sve sto nemisli kao vi.
Pometite smece ispred svoga praga
Onda upirite prstom u druge.
Amen
DINAMO I HAJDUK DVA SU KLUBA BRATSKA
SA NJIMA SE PONOSI CIJELA HRVATSKA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Zamolba za forumase
Di si, Ante?
Bas cu tebi reci di sam.Maggie19 wrote:Di si, Ante?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pitam te za zdravlje, a ti tako.FRANK wrote:Bas cu tebi reci di sam.Maggie19 wrote:Di si, Ante?
Dobro. Dobro.
B-)
a bokte, ti si ko antina guzna muhascorpion wrote:
scorpion-
2014-04-18
fridrih_niche wrote::^ONoor wrote:a bokte, ti si ko antina guzna muhascorpion wrote:
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dobro joj je dosa na volej hahaha...End wrote:fridrih_niche wrote::^ONoor wrote:a bokte, ti si ko antina guzna muhascorpion wrote:
:D
Guest- Guest
samara ga bolje od menefridrih_niche wrote:Dobro joj je dosa na volej hahaha...End wrote:fridrih_niche wrote::^ONoor wrote:a bokte, ti si ko antina guzna muhascorpion wrote:
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
A vratila se i ti na forum.Noor wrote:a bokte, ti si ko antina guzna muhascorpion wrote:
Cim ja dodjes navlazis se sva i eto te
2015-09-13
nemaš ti kitu, priča se po forumu da ti je maliscorpion wrote:Noor popuši mi kitu
Čuj ove, priča se po forumu
Dođi srce da provjeriš iz prve ruke
Nisam ni otisla, guznu muhu sam ti našamarala ode i kad te nije biloFRANK wrote:A vratila se i ti na forum.Noor wrote:a bokte, ti si ko antina guzna muhascorpion wrote:
vidi ga, jos mu gore obraščići
Šalješ fotke forumašicama, sve znamoscorpion wrote:Čuj ove, priča se po forumu
Jer si shvatila da si napaljena na Naciste.Noor wrote:Nisam ni otisla,FRANK wrote:A vratila se i ti na forum.Noor wrote:a bokte, ti si ko antina guzna muhascorpion wrote:
Oces da pojebes brata scorpia jer nisi mogla mene pa mi se osvecivas
2015-09-13
Noor wrote:Šalješ fotke forumašicama, sve znamoscorpion wrote:Čuj ove, priča se po forumu
Evo saćuFRANK wrote:Jer si shvatila da tu treba reda napraviti, znamNoor wrote:Nisam ni otisla,FRANK wrote:A vratila se i ti na forum.Noor wrote:a bokte, ti si ko antina guzna muhascorpion wrote:
Ocu da pojebem brata scorpia jer nisan dugo nikog, ajde biš ća
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5